-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pítőr
aktív tag
-
Pítőr
aktív tag
válasz
b0bcat #119903 üzenetére
Miattad vettem, és nem is hiszem, hogy eladom, mert nagyon tetszik. Csak lenne rajta egy ujjlenyomat olvasó, és tökéletes telefon lenne számomra. 2 dolog zavart a telefonban, az egyik a noti led hiánya, azt megoldottam vibration notifier-el, valamint a gombok háttérvilágítása, azt meg Pie controllal. Annyira bejöttek ezek az alkalmazások, hogy már minden eszközömön ezt használom, annyira kényelmesek!
-
Pítőr
aktív tag
Javaslom mindenkinek, hogy ne érjen csalódás senkit a kijelzőidő hosszával kapcsolatban (főleg: Crytek)!
Pár tapasztalat: Mlais Mx Base, Meizu M2 Note
A fenti két telefon nálam (a saját felhasználói szokásaimmal) azt tudta, hogy Mlais 4napig elment, ez alatt 10óra kijelzőidőt tudott, a Meizu csak 3napot, és 6órát tudott. így én ezt a két telefonomat alapul véve következtetni tudok, mondjuk egy Oukitel K4000 nálam szintén 4napot és 10órát tudna, de egy p70 valószínű 3napot és 5órát... extra yota2 3napot elmegy, de csak 3óra kijelzőidőt tud, de a másodlagos kijelzőnek hála nem kell folyton az időt néznem, stb.. -
Pítőr
aktív tag
Vernee Thor nem rendelkezik rossz speckókkal, de ugye ez még nem garancia a sikerre!
-
Pítőr
aktív tag
-
Pítőr
aktív tag
-
Pítőr
aktív tag
válasz
nyisziati #107747 üzenetére
Nem hiszem, hogy érdekükben áll! Szerintem (bár nem néztem utána), ők csak olyan telefonokat árusítanak, amik tudják mind a 3 frekit. Innentől kezdve, a szolgáltatók a független kínai dual simes emberkéket nagy ívben... Én is így tennék, vedd meg a mi listánkból, akkor tuti nem fázol rá!
Egyébként egyszerű a képlet, ha valaki 4g-s telót keres -> vissza kérdés: megyeszékhelyen/Budapesten laksz, és nem bánod, hogy a lakhelyedtől 10km-re már nem tudod használni a 4g-t, ha a válsz igen, akkor vegye a 800MHz nélküli telót, ha a válsz nem, akkor vegyen 800MHz-es telót!
-
Pítőr
aktív tag
Történt, hogy megrendeltem egy Elephone P6000 készüléket a Coolicool-ról, megjött, felajánlottam a PH-nak, hogy teszteljék le, csináljanak belőle cikket. Válaszként azt kaptam, hogy az előző sem jött be, így nem kell nekik. Most úgy néz ki, hogy youtube-on fent van egy Unboxing videó, valamint, hogy hamarosan letesztelik. Mindez azért csalódás nekem, mert Logouton már 2hete vár a cikk, és gondolom, addig nem is akarják kiadni, amíg az övék fel nem kerül. Így most elégedetlenségemnek hangot adva itt a cikkem (műszakis vagyok, szóval ne kössetek bele a nyelvezetébe, sem a helyesírásba légyszi)!
-
Pítőr
aktív tag
-
Pítőr
aktív tag
válasz
iMaverick #102378 üzenetére
(#102379) Bendegúz98:
Könnyen lehet sajnos! Elég sokan panaszkodnak mostanában, hogy az akku kapacitása köszönő viszonyban sincs a ráírt értékkel!
Valaki nem ismer olyan programot/módszert, amivel meg lehet vizsgálni, hogy mennyi a tényleges akkukapacitás? Cappa72-nél láttam valami usb-s eszközt, ami mérte, menyi tölt a telefon!
-
Pítőr
aktív tag
-
Pítőr
aktív tag
-
Pítőr
aktív tag
válasz
janaman01 #101289 üzenetére
Elég jónak tűnik! A coolpad féle 100%->100%-ot nálam az összes teló produkálta, de ha pár percet használtam, utána rögtön merült 2-5%-ot, szóval lehet, csak valami szoftvered dolog miatt van. Mondjuk ha 59%-al tettem le este, akkor már nem csinálta ezt, másnap rögtön 57-55% volt már csak!
-
Pítőr
aktív tag
-
Pítőr
aktív tag
válasz
Dhampir #98366 üzenetére
Szerintem ez nem jó indok, mivel ez egy tesztprogram, ami bár nem tudom, hogy mit számol, de mindegy is, a lényeg, hogy valamit számol bekapcsolt képernyő mellett, és nézi, hogy mennyi számítást tud elvégezni egy akku feltöltésnyi energiából.
Számomra ez elég jó alapnak tünik telefonok üzemidejének összehasonlítására.
(#98368) beg: fényerőt automatikusan állítja! Adott típuson bellül nem egy telefon van tesztelve, hanem sok, azt elfogadhatjuk szerintem, hogy a legjobb üzemidővel rendelkező telefon lehet, hogy repülő módban volt, a legrosszabbon pedig minden be volt kapcsolva, de átlagot nézve, ha megnézed nincsenek nagy eltérések, és számomra ebből az jön le, hogy összehasonlíthatóak az akkukapacitások, illetve a számítási teljesítmény!
-
Pítőr
aktív tag
-
Pítőr
aktív tag
Jiayu F1 vs Cubot Bobby üzemidő bajnokok!
-
Pítőr
aktív tag
-
Pítőr
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #52833 üzenetére
Vegyél IPhone töltőt!
-
Pítőr
aktív tag
válasz
Bagira01 #24112 üzenetére
Akkor várd meg ezt! (Jaj, már látom, hogy megrandelted az Isa-t!
)
-
Pítőr
aktív tag
Van pár új teló a tmallboxon, nézzétek meg! Nekem a lenovo s820 elég szimpatikus!
-
Pítőr
aktív tag
-
Pítőr
aktív tag
válasz
vampire17 #22404 üzenetére
(#22404) vampire17, (#22405) hunaqua, (#22406) lexter00: Most őszintén, amíg ilyen képeket csinálnak a kínai telók, addig nem mindegy, hogy van-e rajta fényképező, vagy sem:Tesztképek
-
Pítőr
aktív tag
válasz
Raqueia #22142 üzenetére
Nem tuti sajnos! Pandán is van 900MHz írva!
De szerintem gyorsan kiderítheted, hogy számít-e neked a 900MHz! Lefedettség! Valamint ha városban laksz, akkor kizárt, hogy ne 2100MHz-en jöjjön!
-
Pítőr
aktív tag
válasz
Landor #22093 üzenetére
Amoi, de itt a ph-n van egy Lenovo a789 topic (1-2 hónapja még azt akartam venni, de mivel most jöttek ezek a telók, így nem akartam arra benevezni, majd 3-4hónap múlva eladni, és venni egy másikat), ahol elég jó kis romokat hoztak össze a kollégák! Szóval lényeg a lényeg, hogy a lenovo-nak szerintem itthon nagyobb a vásárlóbázisa, így lehet, hogy romok tekintetében jobb lesz!
-
Pítőr
aktív tag
válasz
Terentius #22091 üzenetére
Nem, csak 3g van.szerintem!
T 3g lefedettség!
(Ezek szerint Villányban és Harkányban is van bőven sávszél)
-
Pítőr
aktív tag
Én is sokat gondolkodtam ezen két telefon (Amoi N828, Lenovo A820) között, hogy melyik lenne jobb a saját szájízemnek. Három dolog volt/van, ami befolyásolná a döntésemet:
Az első, hogy eddig úgy néz ki, hogy a Lenovo tudja a 900MHz-es mobilinternetet, amit míg nem boncoltam ki a témát, azt hittem, hogy fontos! Most utána olvasva kiderült, hogy számomra szinte teljesen haszontalan!
Az nmhh honlapját kutakodva találtam pár kimutatást, amit meg is osztok veletek:
Forrás:http://nmhh.hu/dokumentum/154960/spektrum_meghallgatas_2012.pdfEzekből nekem az válik világossá (mivel én T-s vagyok), hogy a 900MHz-es mobilinternetet a T csak nagyon vidéken, és ott is elenyésző mennyiségben alkalmazza (vodásokra ez nem vonatkozik, a pannon meg nem nyilatkozott)!
A második, a led villanó, ezt ugye mindenki tudja, hogy a lenovo-n nincs, az amoi-n van (nekem jól jönne néha)!
A harmadik, hogy minél több rom legyen a telefonra, hadd válogassak! Ehhez a Needromot látogattam meg, és az derült ki számomra, hogy mindkét telefonra közel azonos mennyiségű rom található, minőségükkel nem vagyok tisztában!
-
Pítőr
aktív tag
Pár fogyasztási adat:
MTK6577 vs MTK6589 (az MTK6589 ugyan azt a teljesítményt 2/3-ad fogyasztással hozza)
MTK6577 vs MTK6589 (az MTK6589 kicsivel több fogyasztással dupla teljesítményt nyújt)
MTK6589 vs Exynos4412 (a samsung chipje is nagyon jó, bár nekem úgy néz ki, hogy 50%-al nagyobb teljesítményt dupla közeli fogyasztással hálálja meg)
MTK6589 vs Exynos4412 (itt is dupla fogyasztás, bár hozzá kell tenni, hogy az MTK6589-es teló képernyője nagyobb így valószínűleg többet fogyaszt mindkét exynos 4412-es tesztben)
-
Pítőr
aktív tag
válasz
Peaceliker #21823 üzenetére
Szerintem a Lenovo a820-is tudja, de nem vagyok benne 100%-ig biztos, mert nincs még a kezemben!
-
Pítőr
aktív tag
válasz
Saccco #21391 üzenetére
Majd ha meglesz a Lenovo a820-am, akkor odaadom egy teszt erejéig, mert az elvileg tudja a 900MHz-et is!
-
-
Pítőr
aktív tag
válasz
djnice #20677 üzenetére
Az Epic Citadel nem függ a magoktól, illetve azok órajelétől, mivel én kipróbáltam RK3066-os tableten, és 2x1,6GHz-en uagyanazt produkálta, mint 2x0,6GHz-en!
(#20670) Terentius, (#20684) FalconKnight:
g2s:
Benchmark Results
Average FPS: 37.0
Resolution: 960x540
Performance Level: High PerformanceBenchmark Results
Average FPS: 29.0
Resolution: 960x540
Performance Level: High Quality -
Pítőr
aktív tag
Ha így keresel rá (Star/iStar/Ulefone v1277), több sikerrel jársz!
v1277, a789, v970, ezek között válogass, itthon sokaknak van ezek közül, tudnak segíteni, mindegyiknek van topikja itt a ph-n! Talán a support szerint rangsorolva v970->a789->v1277, akku szerint pont fordítva v1277->a789->v970, romok minősége szerint a789->v970->v1277, szóval nem egyszerű a helyzet (nekem ez a tetszési sorrend: a789->v1277-v970)! Aliexpressen mindegyiket olcsón megkapod!
-
Pítőr
aktív tag
Itt egy lista, hogy milyen mtk6589-es telefonok várhatóak!->
->Nekem ezek közül 2db tetszik, a jiayu G5, valamint az isa a19q, relatíve kicsi kijelző, normális felbontással, és tuti hosszú üzemidővel!
Más, valaki segítsen legyen szíves dönteni, hogy melyiket vegyem:
Jiayu G2 512 6577, vagy Lenovo A789 512!? A lonovo előnye, hogy van rá pár custom rom, viszont nincs led villanója (amit úgy hallottam, hogy a kínai kamerákkal együtt nem sokat érnek), és ips kijelzője sincs, ami kicsit nagyobb érvágás, vagy c verió, és veszek egy Jiayu G2 512 6575-öt, és örülök a nagyobb üzemidőnek!?
-
Pítőr
aktív tag
Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy a Cubot A6589-et lehet-e már kapni, mert ha igen, akkor az azt jelentené, hogy már elérhetőek az MTK6589-es soc-al szerelt telefonok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest