- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
zafir86 #60867 üzenetére
Bonyolultabb a fogyasztás mértéke annál, hogy újabb, több magos a vas. Ugyanis újabb technológiával, jobb hatékonysággal próbálják a fogyasztást nem vagy kevésbé növelni, miközben erősebb vas kerül a telefonba.
A MediaTek alapvetően energiatakarékosnak is mondható és a 4 magosok után messze nem lesz kétszer akkora fogyasztása a 8 magosnak, sőt, lehet a 4 magosoknál alig vagy nem is fogyaszt a mindennapi használatnál többet, a játékok meg minden akkut hamar leesznek.
De a nyolc magos csodák tulajai majd konkrétabbat tudnak mondani. -
Zeki
nagyúr
-
Bferibörs
addikt
-
-
-
citkar
addikt
válasz
zafir86 #60310 üzenetére
Szerintem a K900 dizájnban veri mindet (de ez kifejezetten szubjektív dolog), ha dual simes lenne és kicsit olcsóbb én tuti bevállalnám, de már dual sim nélkül nem nagyon vagyok el.
Annyi, hogy az inteles telókra nyilván kevés romot találsz, de ez keveseknél okoz gondot.Annyi, hogy jönnek a nyolc magos SoC-os telók, amik közül talán lesz néhány dizájnos darab, én például az Iocean X8-t várom, de sajnos ez is 5 colnál nagyobb
, kíváncsi vagyok milyen tapasztalatok lesznek vele kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest