- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Üdv urak!
Egy elsőre lehet láma kérdéssel fordulok Hozzátok. Ha így van, bocsássatok meg.
Van egy ősöreg - 2 éves elmúlt, de kiválóan működő - Huawei G700-U00 (MTK6589) telefonom.
Közel két éve egy 2013 decemberi főzött MIUI-t használok rajt, de le akarom cserélni a ROM-ot, meglepetésre MIUI-ra, de a kiszemelt ROM-ban nincs elszeparált belső tárhely. Nekem viszont szükségem van a belső tárhelyre. Vissza lehet valahogy "állítani", vagy használjam a régi 2013-as ROM-ot, amiben még nincs megszüntetve a belső tárhely. -
vadkörte
addikt
válasz
ZeUS2140 #58023 üzenetére
"Nincs rajta Magyar nyelv."
Ha nem megy JBart-tal, megpróbálhatnád Morelocale2-vel, csak előtte root-olni kell. Ezt a PlayStore-ból tudod letölteni, ha már van a telefonon GApps. Ha nincs, szólj elküldöm, kétlem, hogy ami G700-on jó, az G2-n ne működne. (gondolom az új G2-es) -
vadkörte
addikt
Csatlakozok. Chrome-mal 15-20 tabbal, plusz a háttérben kóricáló kb. 15 appal sem volt akadás. És ez gyári, nem custom ROM. Igaz 2GB RAM-mal. Szóval ha lehet 1GB alatt nem nézwgetnék. 1gb RAM-os telefonból x az n+1 db van. Azon az 512MB-már ne muljon a felhasználói élmény.
-
vadkörte
addikt
válasz
konigjanos #57718 üzenetére
Én azért kipróbálnám az a SIM-et egy másik - akár kínai, akár nem - telefonban. Meg egy másik SIM-et a Tiédben.
Érdemes lenne lekérni a telefon IMEI számát is - *#06# - ha kiírja az IMEI-t, amit összevetve a dobozán lévővel egyezést tapasztalsz, akkor véleményem szerint nagy gáz nem lehet. Ha nem ír ki IMEI-t vagy nem egyeznek, na az kellemetlen... Vissza lehet írni az eredeti IMEI-t, de ebben nem vagyok - hál' Isten - jártas.
Ha van IMEI és/vagy másik kártyával, vagy a SIM-et mozgatva működik, akkor a SIM slot-ban lévő kártyát "ékeld ki", mert vékonyabb a kártya, mint a kínai SIM-ek. -
vadkörte
addikt
válasz
KurtCobain #57492 üzenetére
CPU-Z és CPU Identifier szerint 2 magom rendszerint szunyókál.
2-3 nap így is megvan, szóval marad így! -
vadkörte
addikt
válasz
KurtCobain #57471 üzenetére
Értem. 497-1208MHz között lépked automatikusan. Igazából meg vagyok elégedve az akkuidővel. Akkor marad hotplug-on.
-
vadkörte
addikt
MT6589 SoC-os telefonoknál mennyire érdemes a CPU governorokat állítani. Illetve szabad?
A telefonomnál ezek érhetőek el:
ondemand, userspace, powersave, hotplug, performance. Alapértelmezetten hotplug-on van. Érdemes változtatni?
Bocs, ha már volt. -
-
vadkörte
addikt
válasz
Buccer #56947 üzenetére
Sajnálom, kellemetlen történet. De ha nem ragaszkodsz a hazai 3G-hez - én pl 2G-n használom, mivel ha nem muszály nem mobilnetezek, az e-mail-ek meg lejönnek EDGE-n is - és nem tudod kicseréltetni, a helyedben használatbavenném. Ki tudja mikor tudod kicseréltetni, ha egyáltalán sikerül.
(#56948) meridaharcos:
NM -
vadkörte
addikt
válasz
meridaharcos #56945 üzenetére
Kiegészítettem az eredeti néhány soros conf állományt. A 30. hsz-ban ott a linkje.
-
vadkörte
addikt
Ha valakit érdekel és még nem olvasta: Huawei G700 teszt.
-
vadkörte
addikt
válasz
pitrikzoli #56868 üzenetére
Igen. Már csak a főszerkesztőn múlik mikor jelenik meg.
-
vadkörte
addikt
A nő fajtájú élőlények jelentős hányada és a műszaki cikkek nem barátok.
Egyik ismerősöm vett jónéhány éve 2db Nokia E51-est. Egyet magának, egyet a párjának. Az övé még 2 év után is patika állapotú volt, a párjáén 2x cseréltek házat.Hoztak hozzám szervizre csajnoteszt, amiből potyogott a csillámpor, az alapozó, a gombjai közül 3-4 összeragadt valami ragasztótól. (leeesett műkörmöt aplikált vissza a gazdája)
-
vadkörte
addikt
válasz
petya0426 #56242 üzenetére
Az az akkukezelés valahogy nem kerek. Adtak mellé másik akkut? Ha igen én kipróbálnám azzal is, hátha akkuhiba. Ha nem esetleg egy másik ROM.
Halk hangszóró:
Az MTK-nál eléghető az ún. mérnöki mód. Ebben lehet állítani a jelszinteket is.
Előszöris root-olni kell a telefont, pl Framaroot-tal. Majd ha van Play-ed, akkor töltsd le a MobileUnleTools nevű app-ot és telepítsd. Ezt elindítva meglátod, hogy mennyire volt sikeres a root. Ha siekres volt, keress egy olyan pontot, hogy Engineer Mode, itt az Engineer Mode (MTK) kell neked. Ezen belül lehet emelni a hangsórók hangerejét. A holt most nem tudom megmondani, mivel nálam nem működik az Emgineer Mode. (állítólag "Huawei betegség") -
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
"Van valami kultúrált módszer ennek a kitakarítására?"
EZ megtalálja és törli.
"A másik, hogy valamilyen módon rá lehet venni a galériát, hogy ne oda pakolja már ezt a thumbnailt, hanem mondjuk a külső SD kártyára? (vagy ne is csináljon)"
A gyárit biztos nem...
(#55996) madrac:
Egy matt fólia lehet megoldaná a gondot. Lehet, hogy nem lesz olyan szép a képe, de a zsír sem látszik és könnyebb is tisztán tartani.(#55998) bb71:
Én nem vártam. Meguntam az állandó várakozást. Vettem egy Huawei G700-at. Semmi bajom az általános minőségével... -
vadkörte
addikt
válasz
KurtCobain #55771 üzenetére
"...itt max a GPS-t kell mókolni, ami kb fél perces művelet..."
[irónia on]Jajajaa... Ebben a maszat kínai szarban annyira ótvar a GPS, hogy kemény egy percig voltam kénytelen várni, mire rájött hol van.[irónia off] Azután esett le, hogy elfelejtettem a gps.conf-ot beállítani. Most néhány s a hideg pozicionálás.SGA-na 2-3 hetente, 1-2 havonta cseéltem a ROM-okat, bár legtöbbször ugyanaz ment vissza. Ennél fel sem merül, hogy lecseéljem a gyárit. Kényelmes, funkcionális, működik. Kényes igényeimet tökéletesen kielégíti.
-
vadkörte
addikt
válasz
CoolBoy323 #55541 üzenetére
Persze. Szerintem is, csak poénnak jó lenne...
-
vadkörte
addikt
válasz
CoolBoy323 #55539 üzenetére
Kimaszkolva 6 réteg fényes fekete akril 4 réteg matt akril lakkal, így egész szép selyemfényű lesz?
-
vadkörte
addikt
válasz
Raqueia #55529 üzenetére
Szintén zenész B142-es gyári, kitakarítva. (kitakarítva = a kínai programok kuka (amit a system/delapp-ban találsz))
Gyors, szépen kidolgozott tetszetős ROM.Azért szerettem volna belépni az eng módba - egyszer már sikerült - mert az EPO és a YGPS adatokat ott lehet finomhangolni, meg a föles jelszintje is kicsit halovány. Azt szerettem volna feljebb tolni.
Egyébként a GPS-szel semmi bajom sincs. Egyéni gps.conf file-lal hidegen minde n hókuszpókuszt kikapcsolva alig 1 perc alatt megvolt a fix. Hókuszpókuszokkal 2-5s...Navigálásra én az OSMAnd+-t használom (megvettem) a nemplusszos az ingyenes. Igor NEM ÉRHETŐ el semmire, az, hogy ráheggesztik az már más kérdés.
-
vadkörte
addikt
válasz
fotosjani #55478 üzenetére
Hááát nem tudom. A MobileUncleTools root-oltnak jelzi, a rendszerfile-okhoz is hozzáférek, írni/olvasni tudom őket. Azok a programok amiknek kell a root jog futnak rendesen.
Csak a GPS finomhangolásához, meg a hangkimenetek jelszintjének növeléséhez kellene az eng mód.
Megpróbálom újrarootolni, de needrom-on olvastam, hogy ez egy G700 "betegség", hogy néha be lehet lépni eng módba, néha nem. Ráadásul nem is ROM függő... -
vadkörte
addikt
Urak! Tegnap újra kellett telepítenem a G700-at. Nem volt nagy gáz, csak kicsit sokat bazirgálhattam és nem volt valami atomstabil.
Viszont. Most sehogy nem tudok belépni a mérnökmódba. Kóddal sem.Ötlet?
-
vadkörte
addikt
válasz
b0bcat #54945 üzenetére
Azért, mert bizonyos dualSIM-es telefonoknál - típusokat ne kérj - mindkét SIM slot képes valamelyik 3G szabvány kezelésére. Ezeknél a SIM kezelő menüben TE tudod kiválasztani, hogymelyik SIM legyen a 3G-s SIM.
Emellett vannak olyan telefonok, ahol az egyik slot csak GSM (és természetesen max. EDGE) a másik 3G (TD-SDMA, WCDMA) képes. Itt a gyártó rövidre zárta a dolgot.(#54948) ther:
Ha a SIM kezelőben kikapcsoltad az adatforgalmat, akkor elméletileg nem lehet adatforgalom, mivel ninsc engedélyezve. Ha a térerőjelzőn van felfelé/lefelé mutató nyilacska és felette abal felső sarokban "E", vagy "H" akkor van adatkapcsolat. A "G" azt jezenti, hogy az adaott slot milyen szabványra van állítva. GSM, vagy 3G.ui.:
Ha hülyeséget írtam volna a guruk majd kijavítanak. -
vadkörte
addikt
válasz
cappa72 #54929 üzenetére
"Szuletesnap0ztunk picit..."
Picit mi?
Másnapocska, aznapocska? -
vadkörte
addikt
válasz
anonym1s #54678 üzenetére
Fused location. Talán segít.
Az első PC-ben 340MB volt a háttértár...
Elég kényelmesen elvagyok a 8GB maradék ~5GB-ján + a 8GB-os mSD-vel. -
-
vadkörte
addikt
MTK Engineer Mode-ról van valahol valamiféle leírás? Olyan, mint a CWM-ekről?
Jó lenne tudni, hogy mi mit állít, mert nem szeretném elkú...i a telefont.
Meg kiváncsi vagyok, hogy miért nem őriz meg bizonyos az Engineer Mode-ban beállított értékeket. Ha visszalépek és kikeresem a változtatás előtti értékeket jeleníti meg. -
vadkörte
addikt
Felmerült bennem egy kérdés.
Vesszük itt nyakra főre ezeket a jobbnál jobb kínai telefonokat. De. Kérdés, ezek milyen egészségügyi, vagy sugárzási normáknak felelnek meg?
Mert OK, azt kétlem, hogy az a típus amit legálisan forgalmaznak az EU-ban és kinában is, - pl Huawei G700-U00 a kínai, ~U10, az EU-s - az nem felelne meg. Hisz ugyanazok az alkatrészek, (esetleg a modem nagyobb teljesítménnyel sugároz) De a full noname-ek, amiket abszolút nem? -
vadkörte
addikt
válasz
helltp #54367 üzenetére
"Szerintetek megéri még most 6589T-s cuccot venni vagy már várjam ki a 6592-t (a 6577 - 6589 váltásból kiindulva van az a rossz érzésem hogy abból csak tavasz közepére lenne telefon, addig meg nem akarok várni)?"
Egyéni preferencia. Neked kell eldönteni, a felhasználási szokásaid ismeretében. Ha tudod, mire/hogyan fogod használni és ennek milyen erőforrásigénye van, el tudod dönteni elég lesz-e a 6589(T) teljesítménye.
Én mérlegeltem és bevállaltam egy sima 6589-es SoC-cal szerelt telefont. A kraft egyelőtre több mint elég."És az utolsó dolog a telefon. A Jiayu G4 Advance-t néztem ki magamnak, Szerintetek megéri a +100$ a nagyobb közösségi támogatás és a 2x akkora ram a Thl W200-hoz képest?"
A THL W200-ban nekem az 1800mAh-s akku nem tetszett, a G4-ből viszont van 3000 mAh-s akkuval szerelt is. Az már tetszetősebb."...a 2gb ramnak meg azért örülnék, és más telefont még nem nagyon láttam 720p+2gb ram párossal."
2GB RAM a Pandáról.
Ha én vennék - már vettem - akkor ha lehet valami ismertebb névtől vennék. Úgymint, Huawei, THL, Jiayu...
Ha nem fogsz nagy erőforrás igényű alkalmazásokat futtatni, az 1GB is jó lehet. -
vadkörte
addikt
válasz
szabos #54286 üzenetére
Azt nem tudod véletlenül, hogy a GravityBox működik G700-zal, ill. a gyári ROM-mal? Ill. lehet-e telepíteni, ha igen ajánlott?
Valamint nálad működik a FaceUnlock? Nekem a Gapps-szal nem települt fel, na nem mintha annyira hiányozna, csak furcsa. -
vadkörte
addikt
Igazad van. A brand-ek között elég nagy a hasonlóság. Egy év egy telefon, egy és saját felület, optimalizált háttérrel.
Csak a Xiaomi megelégszik a kissebb haszonnal is, mint aö öreg Kohn. Egy terméken legyen kicsi haszon, de azt vigyék, mint a cukrot. Míg a kukacosalmaások a profitmaximalizálás hívei. -
vadkörte
addikt
válasz
szabos #54256 üzenetére
Rákuksizok minnyá. Pedig mit gugliztam utána.
Az előlapi zajgenerátorral nekem semmi bajom. Tiszta és semmi Galaxy Ace-nél megszokott recsegés sercegés. Inkább hangos, ellenben a kamerától nem estem hanyatt (fotózok, szóval a mobilok kamerái kicsit hendikepesek nálam.)
Az a ROM, amivel szállította a ferdeszemű, kamerában kifejezetten jó volt és ott MobileUncleTool-ból is be tudtam lépni a mérnöki módba.Jó ez az EmotionUI. Kényelmes, látványos, kézreáll, de kicsit zárt. Nem szabható úgy testre, mint egy "meztelen" JB.
Van egy olyan érzésem, hogy a Huawei lesz a távol-kelet Apple-je...
Köcce uram! -
vadkörte
addikt
válasz
szabos #54215 üzenetére
Nem ment. Vagy 5x futtattam le egymás után, az SuperSU meg is jelent az "asztalon", de nem telepedett.
Frameroot-tal viszont sikerült rootolni.Belaktam. Tetszik. (enyém G700-U00*) Nagyon. Viszont kérdés: A MobileUncleTools-ban ha az MTK-s Engeenering Mode-ba akarok belépni, visszadob. Nem enged be.
U00: kínai piacos dualSIM verzió
U10: EU piacra szánt dualSIM verzió
U20. singleSIM verzió -
vadkörte
addikt
válasz
cappa72 #54184 üzenetére
No uram. Fejlemény.
Először rossz könyvtárba tettem a frissítőállományt. Egy erős kávé után ma nekifutottam megint. Simán lefutott. Már a gyári felület köszön vissza.
Persze csájául. Itt már van belső SD is. Jelenleg a root-olással és a kínai vackok eltávolításával küzdök.
Ezen a szépségen nincs Vol- + PWR gombos Factory mode. Az MTK DroidTools meg feszt ujraindítja.
van egy ERoot nevű valami, az nem rootloja, a OneClickRoot szintén nem. A Bin4ry scriptjét a gép nem tölti le, mert szerinte rosszindulatúHa sikerül root-olnom és lesatírozni a pálcikabetűs cuccokat, lementem és a szükséges állományokat megosztom veled, ha megmondod mi kell a CWM-hez, meg egyéb dolgokhoz.
-
vadkörte
addikt
válasz
cappa72 #54155 üzenetére
Köszönöm a segítséged. Ha hiszed, ha nem felbecsülhetetlen!!!
Hétfőre szereném megcsinálni, hogy már az új kütyüt vihessem magammal (ettől függetlenül használni fogom, csak félkészen)Lényeg a lényeg, hogy a jelenleg ~5GB-os Data-ból szeretnék egy ~2,5-3GB-os belső SD-t, a maradékból meg a data-t. Előreláthatólag nem fogok többszáz MB-os app-okat telepíteni.
-
vadkörte
addikt
válasz
cappa72 #54150 üzenetére
Egy mappa a zip file nagyon csúnya nevével és egy pdf file, a telepítés leírásával (pálcikabetűs), abban egy dload nevű másik mappa, abban egy UPDATE.APP nevű ~998MB-os állomány.
Szerinted, ha a mostani ROM-on sikerülne a jelenleg nem létező belső tárhelyet a data átpartícionálásával létrehozni, a frissítés már menne?
Ha igen, a Meteos-szal meg tudnám csinálni?
Természetesen egy CWM-mentéssel egybekötve. Erre gondolom a fenti nem csájna CWM is jó lenne.
(kérlek ne haragudj(atok), ha nektek evidens dolgokat kérdezek) -
vadkörte
addikt
válasz
cappa72 #54145 üzenetére
A nagy nehezen lefutott MTK Droid-os mentés-ből származik:
build.prop -
vadkörte
addikt
-
-
vadkörte
addikt
válasz
cappa72 #54136 üzenetére
Lehet kicsit nyakatekerten fogalmaztam.
Naszóval a telefonban van 8GB háttértár. Ezen osztozik ugyebár a rendszer, a felhasználói programok és a maradék a háttértár.
Esetemben a belső tárhelyet megszüntette a ferdeszemű, a system utáni maradék ~5GB mind Data. Internal SD nincs. A Huawei féle EmotionUI-jal szeretném a telefont használni. Legalábbis egyelőre. Meg jó lenne, ha lenne néhány GB-nyi belső tárhelyem is. A tiklábas Recovery-t is MobileUncle Tools-zal tudam csak lecserélni, az eredeti C3 Recovery-re.Nem zip-es. a pálcikás pdf-ben az szerepel, hogy a megadott mappában lévü update.app nevű állományt kell az sd gyökerébe másolni, majd a Vol +- + Power gombbal belépni a frissítő menüjébe és a frissítés automatikusan lefut. Ja. ha van külső SD...
A Google app-ok ha jól tudom feltehetően így is, mert ez nem a belpiacos verzió. Ismételten mondom, ha jól tudom. Legalábbis a Huawei kínai oldalán a G700-ból kétféle van. A sima és a "T"-s. Utóbbi a belpiacos.
Az enyém Huawei G700-U00. -
vadkörte
addikt
válasz
szabos #54121 üzenetére
No. Sikerült a mentés. Nagy nehezen. De a gyári ROM csak nem akar felmenni. Hogy miért? Mert a behelyezett SD-t nem külső, hanem belső SD-nek látja, mivel a belső tárhelyet megszüntették, az egyész belső tárhely a Data lett... Hurrá!!!
Valahogy át lehet állítani, hogy külső SD-ként kezelje a microSD-t? -
vadkörte
addikt
válasz
szabos #54121 üzenetére
Azóta vagy 5x volt restart, W8 update, megkapta a 8GB-os Samu kártyát, hátha. A saját USB kábelét (eddig az Ace-ét használtam) is kibontottam, hátha. Hisztis egy telefon ez, most már tuti, hogy nő.
Basszus irgalmatlan lassú ez a backup... Most épp a recovery.img-nél áll. Ünnepnap lesz, ha egyszer lefut. -
-
vadkörte
addikt
válasz
cappa72 #54115 üzenetére
Nem nincs semmi rejtett ablak. Sem a PC-n sem a telefonon. Az elmúlt egy órában kemény 18MB-ot mentett.
Meg gondolom az sem teljesen OK, hogy csak feladatkezelőből tudom leállítani a DroidTools-t...
Csak egy 2GB-os microSD-t találtam, nem hiszem, hogy kicsi lenne. A 8-ast nem akarom kivenni az Ace-ből, arról fut a programok 90%-a -
vadkörte
addikt
Az teljesen normális, hogy az MTK Droid 2.4.8 már lassan egy órája menti a ROM-ot és ebből vagy 50 perce a nodl_protect_f.ext4.tar-nál tart? A Backup userdata and cache nincs bepipálva, hisz még semmiféle testreszabás, apptelepítés nem volt.
Nem merem piszkálni sem a telefont, sem a progit, had dolgozzon. -
vadkörte
addikt
válasz
KurtCobain #54075 üzenetére
Így a tyúklábas helyett az eredetit is fel lehet tenni?Tényleg bocs a sok nyiglődésért, de a Samutm ismerem már majdnem csavarszinten, a széljárásból is megmondtam, mi a hisztije.
De a G700 az első MT-s telefonom és kicsit drága volt levélnehezéknek.
-
vadkörte
addikt
válasz
szabos #54064 üzenetére
A linkeden volt egyG700 Tools nevű ~120MB-os RAR fájl. Az abban lévő Recovery-ket lehet használni igaz? (CWM és original)
Az origonalban van egy recovery.img és egy scatter. Gondolom a megfelelő helyre betallózva lehet telepíteni őket.Bocs a hülye - evidens - kérdésekért, eddig Odin-oztam, (Galaxy Ace) az kicsit egyszerűbb volt.
-
vadkörte
addikt
válasz
rongaucho #54054 üzenetére
Mini-s madár a G700-ra tett egy multis ROM-ot, ami szép meg jó, de indulásnak már ROM csere lesz.
Egyszerűen használhatatlan. Valahogyan vissza kell mókolnom a gyárit. Még ha angol is, a morelocale-lel valamennyire csak magyaríthatom (ez is morelocale-os, csak itt integrálták...)(#54046) szabos:
Nem tudom milyen Recovery van rajt, illetve nem tudom milyennek kell ű(ene) lennie a gyárinak. Sok menüpontos, de tyúklábmintás. -
vadkörte
addikt
válasz
rongaucho #54049 üzenetére
Ez itt tényleg off, de mindegy. Tmall-tól ha nem muszály én nem vásárolnék. Csak látszatra olcsó. 1,5 hét alatt sem voltak képesek elindítani a telefonom. Mininek elég volt 2 nap. Ugyanannak a telefonnak a végösszege 2$-ral volt több Mininél.
Alexw801, SG hoz Li-Ion akkut, csak csomagonként egyet. Tuti, mert az én cuccom is velük jött.
-
vadkörte
addikt
válasz
mgeri76 #54040 üzenetére
Normális, bár nálam - szintén zenész - nem indult újra a telefon. Egy ideig sárga volt bal alul a csík, majd kizöldült. Enyém tud magyarul, de egy kokányolt S4 klón ROM-ra cserélte a kicsisárga a gyári ROM-ot, ez meg semmire sem jó.
A ROM mentés nekem még várat magára, mert irgalmatlan lassú és éjfél táján már inkább aludtam volna.
Sajnos Win8-on mind a 2.4.4, mind a 2.4.8 néha hajlamos kőkeményre fagyni. -
vadkörte
addikt
Hello mindenki!
Mától immáron dualSIM tulaj lettem én is. Megérkezett a Huawei G700-am. Alig egy hónapba tellt csupán.
Rögtön kérdeznék is. Kaptam mellé grátisz 2x sceen protector-t (1 rajt, egy tokban) meg egy szilikon tokot.Root-olt a telefont és meglepő módon teljesen magyar. Nem, nem MoreLocale app-pal, hanem natívan ROM-ból. (valószínűleg, ez is MoreLocale) Ennnek örömére a launcher-t is lecserélték, Apex PRO van benn. DE! De ha én a Huawei EmotionUI-ját szeretném visszavarázsolni, akkor mit tehetek? Csak ROM cserével lehetséges?
ui.:
Cappa72, majd írnék PÜ-t. -
vadkörte
addikt
válasz
CoolBoy323 #51832 üzenetére
-
vadkörte
addikt
válasz
CoolBoy323 #51825 üzenetére
Pink...
Sosem fogom megérteni a nőket... -
vadkörte
addikt
válasz
CoolBoy323 #51684 üzenetére
Ez a csinglish... Félelmetes.
-
vadkörte
addikt
válasz
Endell #51568 üzenetére
"Kérdés: a G3S-hez használt ROM-ok jók a G3T-hez is, vagy emiatt a kis eltérés miatt nem?"
Szerintem kizárt és ha nem szeretnél asztaldíszt a telefonból és a helyedben nem próbálgatnám.
Mások (lehetnek) a sima és mások a T-s SoC script-jei, driverei.ps.:
MÉG nincs MT-s telefonom, szóval a fentiek, csak a magánvéleményemet tükrözik. -
vadkörte
addikt
Mikor és honnan rendelted a G700-at?
Vagy az már megvolt?
Ha nem miért pont ezt nézted ki? -
vadkörte
addikt
válasz
Anulu79 #51505 üzenetére
Típus. A készülék, az Overmax Vertis.
-
vadkörte
addikt
válasz
Buccer #51363 üzenetére
A G700-ban is A-GPS van, elvileg ebben is bent van az EPO.
A Glonass rendszert akkor használhatja a telefon, ha épp lát Glonass holdat.
Azért Iván rendszere annyira még nem teljes, mint Joe-é, Cheng-é meg még 1-2 múhódból áll..Gyuc:
Mi a bajod a Mini-vel? Waz, épp onnan készülök rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest