- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelancer68
tag
-
citkar
addikt
válasz
gabor# #136113 üzenetére
Gearbesten van B20-as Z17 mini jó árban, ha fontos a B20, akkor ezt vedd.
Olyan lesz, amilyet veszel, annyi RAM és talán gyári ROM lesz rajta, amit írnak (ha webshopost kapsz, akkor lecserélheted, a Nubia oldalán megtekintheted az aktuális legfrissebb, Kínai, vagy globál verziószámokat), ezt a kérdést nem is értem... -
törölt tag
válasz
gabor# #95813 üzenetére
Ha nem társít hozzá Android, vagy készülékazonosítót, akkor működhet. Én próbáltam SIM nélküli eszközön használni a Whatsappot. Technikailag működött, de rövid időn belül küldtek egy rendszerüzenetet, hogy legyek kedves és azonosítsam be egy ellenörző sms -sel azt az eszközt, amiről kommunikálok. Nem feszítettem tovább a húrt, mert nem akartam kitiltást.
-
törölt tag
válasz
gabor# #95797 üzenetére
Érdekes lehetőség, de ha működik is, a dual SIM -re önmagában sztem nem megoldás. Megint onnan indul a probléma, hogy az Androidban nincs dual SIM opció, nincs ilyen API, így a Google által biztosított alkalmazásfejlesztő eszközökkel nem lehet dual SIM -et natívan értelmező alkalmazást készíteni. Tehát az OK, hogy trükkösen kettőzöd az alkalmazást. De hogy magyarázod el neki, hogy a másik SIM -et használja, ha számára nem létezik olyan, hogy "másik SIM"? Neki egy SIM létezik, az amit a készülék épp használ. Van néhány alkalmazás, amibe leprogramozták, hogy feltételként vegye figyelembe a SIM azonosítóját, ami lekérdezhető, de ezt az alkalmazáson belül kell leprogramozni. Aztán az sem mindegy, hogy a SIM használatot csak eseményként kéne kezelnie, vagy neki kéne kezdeményezni a használatát. Pl. ott a 3g Watchdog, ami a fentebb említett módon tudja értelmezni a két SIM -et. De neki csak reagálnia kell a változásra és mérni az adatforgalmát. Ő maga nem kezdeményez differenciált kártyahasználatot. A legtöbb teló dual standby, tehát csak egy modul van a két SIM -hez. Hogyan tudatná egy alkalmazás a rendszerrel, hogy ő a másik kártyát szeretné használni? A teló menüjében kell beállítani, hogy melyik kártyát, mire használod. Ez azért van, mert a telónak a gyári, speciális alkalmazásokon kívül, nincs kártyaválasztásra lehetőséget adó kommunikációja a többi (Android SDK -val fejlesztett) alkalmazással. Persze, trükközni lehet. Az MTK Control tudja automatizáltan kapcsolgatni a slotokat. Így az alkalmazás már csak azt a kártyát látja, amelyiket használnia kell. De akkor klónja nem futhat párhuzamosan. Értelme se lenne a futásának, hiszen csak egy rádiómodul van, azt meg már a tesója használja.
-
törölt tag
válasz
gabor# #78654 üzenetére
Tartok tőle, hogy ez nem ilyen egyszerű. Ebben ugyanis nem a Viber illetékes, hanem a Google. Ő alkotta a rendszert és az alkalmazások fejlesztéséhez szükséges eszközt, az Android SDK -t (Software Development Kit). Az alkalmazások nem ott "szólítják meg" a rendszert, ahol akarják. A rendszer és az alkalmazások közti kommunikáció a Google által biztosított hozzáférési pontokon, az API -kon keresztül történik. Android SDK -val nem lehet olyan funkciót fejleszteni, amihez nincs API. Márpedig a duál SIM kezeléséhez nincs. A duál SIM fogalma ismeretlen az Android SDK számára.
-
tutis
őstag
válasz
gabor# #66274 üzenetére
Ha csak az akksi aggaszt a v3-ban, akkor feleslegesen aggódsz. Reggel 7kor vettem le a telót a töltőről, folyamatos 3g-vel és wifivel 44%-on vagyok most. Telefonálás, netezés, nyomkodás volt egész nap. A fórumot telóról nyomom. Szóval felejtsétek már el azt hogy mekkora szám van rászitázva az akksira, a 2800mah-s akksis telóm semmivel nem bírt többet.
-
-
alexw801
senior tag
válasz
gabor# #26860 üzenetére
Bruno Martins (ZTE és Huawei MTK procis ROM fejlesztő) is angolul kommunikál velük, a Google fordítóval is. Igaz őt nagyon tisztelik - méltán - ezért nem veszik zokon.
Próbáld angolul.
A letöltésekkel semmi gond, én sokat használtam.
Persze Puskin nyelvén az igazi a dolog! -
raulicio
senior tag
válasz
gabor# #26554 üzenetére
Rendeltem is egy feketét, mert James megesküdött rá, hogy van nekik készleten és holnap útjára is indítják. (Na kíváncsi leszek...
)
Sajnos a gorilla glassról nem tudtam lemondani, mert utálok minden fóliát, tokot, silicon case-t minden hasonló dolgot. Pedig sokáig játszott az iocean X7 vagy ZP810. AZ ideális jelölt a freelander i30/newman K1 lett volna, de annak is teljesen bizonytalan a beszerzése. Amúgy korrekt volt James, mert annak ellenére, hogy a weblapon "in stock" egyből mondta, hogy nincs nekik és nem is tudja, hogy mikor lesz, úgyh inkább válasszak mást.
-
helltp
aktív tag
válasz
gabor# #26554 üzenetére
Nem rémlik hogy ilyet írtam volna, de ha mégis akkor az N828 lenne.
Más.
Lassan kijön a Gizchina szerint az mt6589T 35%-al jobb GPU teljesítménnyel az OC miatt (286-ról 357-re), az csak viszi már rendesen a fHD kijelzőket is... (szvsz a simának is vinni-e kéne, lassan ki is derül ha végre ideér valami fHD-s cucc)
-
válasz
gabor# #26149 üzenetére
A V970-hez javaslom a Bruno-féle megoldást flashtool-lal, hiszen az nem teljesen ugyanaz, mint az mtk657x által módoított EBR1, hanem annak már egy módosított változata, további fejlesztésekhez előkészítve.
Az N821 MTK6577, szerintem ott jó lesz a FlickAir által is javasolt program.
-
FlickAir
aktív tag
válasz
gabor# #26149 üzenetére
Próbáld meg a Mt657xRepartition_EN.apk-t. Ezzel a belső tárhelyet lehet átparticionálni. 4GB-s belső memóriánál maximum 2,5GB-t állíts be a data-nak, mert 1,5GB-n osztozik a system, a recovery, és a cache (ez érthetetlen módon 500MB-t foglal le, de nem érdemes piszkálni). A nagyobbnál mehet a 3GB is.
-
vegyszer
addikt
válasz
gabor# #25071 üzenetére
Én sosem fogom megérteni azokat az embereket, akik a fizetés visszaigazoló mail/SMS előtt szeretnének egy termékről rabszámot kapni.
Ismerjük a kínaiakat. Lehet olyat árul, ami nincs is neki raktáron, és akkor mi van? semmi 45 nap alatt kell beérkeznie a motyónak HOZZÁD! És nem pedig arra szerződött, hogy a vásárlás után 13 percre csomagban indítva kész legyen a pakk. kérd vissza a pénzed két nap után, szíved joga, de 4-5 ilyen üzlet után az oda vissza váltások után egyszer számolj arra, hogy mennyi váltási veszteséged keletkezhet...
Bezzeg, ha tudtál volna még egy hetet veszteg a fenekeden megülni.
Nem is értem, a PayPal miért is fogadja be ezeket az igényeket a visszatérítésre, hogy nem tudta egy héten belül elküldeni... Még az is lehet, hogy a türelmetlenek végett nem lehet majd ilyet kérni egy idő után. Mondjuk csak a 31 nappal a fizetést követően. ÉS akkor neked jobb lesz?
Hány olyan esetet láttál itt, hogy a webshopban kapott egy fals számot gyorsan, és ott is kiderült napok múlva, hogy ugyanúgy nincs a raktárban a meg nem jelent készülék...
-
bigbuda
aktív tag
válasz
gabor# #24155 üzenetére
Szia, dollárban van az összeg... Én ugy szoktam paypal-on fizetni, hogy nem töltök fel rá sosem összeget, hanem automatikusan a folyószámlámat használja.
Nem értem mi lehet a gond, vagy mit csináljak másképp, hogy ne legyek ekkora plusz költség....
Illetve még valamit kérdeznék, hogy néhány termékkel szemeztem Aliexpressen, de ott nincsen Paypal fizetési mód... megbízhatóak? Hogyan érdemes fizetni? Tapasztalatok? Köszönöm
-
LámaZ
addikt
válasz
gabor# #23221 üzenetére
Star u920+-ban mt6620 van. Elég gyengus.
Sikertörténetek:
GPS Antenna Hardware Hack only 2 seconds to fix GPS status
DHD GPS issue fixed, 100% working
Nekem még nem jött össze.Amit viszont még érdekesnek találtam, állítólag a system/etc/gps.conf-ban a tanúsítvány-ellenőrzés miatt nem jó a
SUPL_HOST=supl.google.com
helyette:
SUPL_HOST=supl.sonyericsson.com
esetleg még a lassabb:
SUPL_HOST=supl.nokia.com -
DJGABI
addikt
válasz
gabor# #22880 üzenetére
Ilyen telefont (keresőnek: POMP P8) rendelt valaki, hol a buktató? Szoftverre gondolom nem sok időt fordítottak (max annyit mint a Star telóknál, bocs :Đ ) de ha az alap dolgok működnek rajt, akkor már egész jó deal nem? Tesónak kéne valami olcsóság, engribörc, facse és társai menjenek rajt, a mostani Blade-je felett eljárt az idő, annál csak jobb lehet... Honnan lenne érdemes rendelni? A fenti Antelife, vagy Ali [gyanúsan alacsony ár, 0 feedback] DX [megbízhatóbb, aztán ki tudja van-e raktáron]
szerk: magyar nyelv ahogy látom nincs, de egy kis hekkelés + jbart nem probléma
-
jiayuh2
csendes tag
-
gps76
őstag
válasz
gabor# #22328 üzenetére
Egy kicsit tegyük már tisztába ezeket a frekvencia dolgokat.
Nekem a Hero H5500-ban(zp100) ezek vannak bepipálva: wcdma-imt-2000
wcdma-pcs-1900
wcdma-clr-850
wcdma-800
wcdma-gsm-900
8 hónapja nyúzom,semmi 3G próobléma nem fordult elő,ugyanazt produkálja mint márkás társai.
Sok honlapon össze vissza vannak írva a 3G-nél.
Melyiknek kell meglennie hogy itthon normálisan használhassuk ill. hogy jelentkezik ha valamelyiket nemntudja egy teló? -
fil
őstag
-
-
Hulot
tag
válasz
gabor# #21537 üzenetére
gabor
Wi-Fi routerem van otthon. Egy laptoppal először a routerre csatlakozom - itt nincs jelszó (a csatlakozásnál egyszer össze kellett hangolni, frekvencia, hexa kódok megadásával- amit a router elfogad).
Utána jön a csatlakozás az internetre: ISP-hez való név,jelszó megadása.
Az androidos telomon bekapcsolva a wi-fi-t, látja a hálózatot. Rá tudok csatlakozni. Internetezni nem tudok, mert nem ismerem a lehetőségét, hogyan lehetne kilépni a világhálóra. Az alap böngésző nem kér semmit.Úgy működik a dolog, ha a routerbe beírom fixen a belépő nevet-jelszót. De így a környéken bárki tudja használni az internetemet wi-fin keresztül.
-
Peaceliker
addikt
válasz
gabor# #21284 üzenetére
google a barátod
, de pl ez :
http://www.chinaphonereview.com/
(#21285) Killerlaca
Az n2 ben ha jól tom exynos 4412 van, az erősebb, de akár még többet is fogyaszthat (de szerintem mindennapi használatra és még game re is egy jó ieig bőven elég lesz az mtk6589)...
(#21282) SirAlo
most csak így hirtelen ránézve úgy nézem 4,3 as 6577 (nem írták, csak a gpu ból és abból, hogy dual core a9) es SoC és 512 ram..ilyenből dunát lehet rekeszteni. nézz körül vmelyik kínai webshop oldalán és válogass
-
Killerlaca
senior tag
válasz
gabor# #21284 üzenetére
Zopo 810 jó lenne ha valakinek megjönne. Jó lenne egy honfitárs véleményét olvasni esetleg videón megnézni mit is tud a masina.
Nálam egy Newman N2 vagy a Zopo 810 tetszene. Zopo kijelző kicsit nagyobb viszont az N2 erősebb. Srácok néztek Antutut 16000körüli ponszámmal. Zopo olyan 12 000körül van. -
-
tiger71
aktív tag
-
Geree
senior tag
válasz
gabor# #19741 üzenetére
jobb, mert kisebb.. ez volt az elsőrendű cél, felbontásban mégis jobb, mint a G2. Szerintem méretre full ugyanakkora mint a G2, bár most nem tudom összehasonlítani. A G2S gyorsabb es stabilabbnak _tűnik_ eddig mindegyiknél..bár lehet csak a 4.1.2 miatt van...
Sanyesz.: köszi, erre nem jöttem rá, így valószínűleg egyszerűbb
-
Xabi78
aktív tag
válasz
gabor# #18536 üzenetére
Én ilyet használok:
Dension UniMountA P770 nem kis darab, de megtartja. A szellőzőrácsba kapaszkodik, nem feltűnő, így nyugodtan benne lehet hagyni a kocsiban. Elsősorban akkor használom, ha rövid távú navigációra kell (településen, kerületen belül), mert kényelmes, csak fölrakom és pont. 3.500 volt a MediaMarktba. Néha meg kell mosni, ha elkoszolódik.
X.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Jövedelem
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest