- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
@WOT-H-A-C:
Szép napos reggelt!
Nem vágyakoznál, ha a fizetésed annyi lenne, mint amivel engem méltatnak...
@Milestone2:
Nem politizálunk!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
WOT-H-A-C #127759 üzenetére
Hörr... csak nehogy valaki tábort verjen a szerény hajlékom előtt. nem adok aláírásokat!
Egyébként a munkahelyemen én vagyok a szellem a gépezetben, aki csak jelen van valahol a háttérben, de senki sem tudja igazán hová tenni kiről van szó, mivel soha sem jártam még bent...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
zolipapa66 #99191 üzenetére
"Rajzolj egy "v" betűt a tárcsázó indításához." Gesztuskontroll opció.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
zolipapa66 #99189 üzenetére
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
janakbacsi #98587 üzenetére
Valószínű nem is fog összejönni, mert nincs annyi hely...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
lazlogogola #98557 üzenetére
Ez valami utángyártott cucc. Nem volt ilyen pirosas gyárilag. Valószínű ebbe már nem voltak tömítések....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
lazlogogola #98535 üzenetére
Akkor nem tudom mit vettél, de hogy nem gyári volt már a színe sem, az elég valószínű...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
lazlogogola #98530 üzenetére
Az M35-ösből 3 féle verzió volt. Volt egy sárga-fekete, amit itthon nem is lehetett eleinte kapni. Anno egy pohár vízbe tettem és gond nélkül ment. Volt egy szürke-fekete. Ezek beáztak a mikrofonnál, nem bírta a vízbe merítést, de a cseppállóság még rendben volt. Folyó víz alatt is kitartott egy ideig. Végül lett egy kékes szürke. Na az ázott mindenhol, ahol csak bírt...
-
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
wwenigma #98154 üzenetére
Tehát magyarul: kb. a dual sim-es telók 99%-a bukta LTE szempontjából a nagy T hálózatán, mert max. a város széléig lehet kihasználni az LTE-t. Feltéve persze, hogy a lefedettségi térképük nem olyan friss legalább, mint a készülék adatbázisok... mert ha a városban is erősebben preferált a 800-as sáv, akkor kb. felejthető is az "összes" MTK-s kütyü...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Steven88 #98135 üzenetére
Érdekes tapasztalatok... Fényében annak pláne, hogy én az enyémet jól meglendítve kb. 20 méterrel arrébb a betonon pofára esve szedtem össze és beérve a csap alatt pucoltam meg... Meg vagyok róla győződve, hogy akkora víz nincs, hogy ez a példány zsebben beázzon. Az már persze más lapra tartozik, hogy ha esetleg valaki beejti pl. egy vízzel teli aknába...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
konci79 #98130 üzenetére
Doogeeból amivel van tapasztalatom: Leo, Titans2, Dagger, Turbo, Turbo2, Valencia, Hitman. Remélem egyik sem maradt ki...
Vegyes érzelmeim vannak... A leginkább a Dagger tetszene, ha nem lennének gyermek betegségei...
Pl. nem lehetne a legtöbbön egy mozdulattal kitépni az érintőpanelt a beágyazásból...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Atomcsirke #98127 üzenetére
Igen. Így van. Viszont tudomásom szerint pont ők nem nyertek a legutóbbi felosztáskor a felső sávokra engedélyt. Célszerű lenne persze a gyakorlatban megnézni, hogy a 4 szolgáltató közül ki hová rendezkedik be...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Atomcsirke #98123 üzenetére
"Btw, elvben mindhárom szolgáltató nyert itt csatornát, de a Vodán kivül fejlesztenek-é ebben a sávban, vagy csak elméleti szinten fontos ennek a megléte a nem-vodafonosoknak?"
Lehet, hogy én vagyok félretájékoztatva, de tudomásom szerint pont a Voda és a kisebb T nem használ 800-as sávot, ellenben a nagy T csak azt preferálja főleg LTE-n...
Ezért leszek meglőve a Meizu MX4-essel. Nem tudja a 800-ast elvileg...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
#79335424 #98067 üzenetére
Én azt figyeltem, hogy elég sok MTK telóban nincs is a menüben ugye maga az opció már. Na most: semmi gond: megnézed a szervizmenüt (Engineer mode),ott figyel az AGPS bekapcsolva... Alatta pedig a "GPS Reset...". Ha azt megnyomod, akkor kiadja a "AGSP isDiabled by Setting" szöveget. De a pipa ott figyel továbbra is.... és nyomkodhatod szerintem azt ki-be. Vagy megy alapban, vagy se hogy nem megy. Nem lehet kapcsolgatni...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
KurtCobain #98058 üzenetére
Én két nap és kb. 35 db. MTK teló után kimerem jelenteni, hogy mindben jó a GPS, csak ne azt próbáld ki, amit én elkövettem ellenük. Dobozból ki: sem wifi, sem SIM, tehát csak a GPS megy, nincs sem friss EPO, sem AGPS. Ezen kivérzik a 99%... Már az is csoda, ha észreveszik a holdakat, legalább kell nekik 10-15 perc, de volt már 30 is mire lefixálnak, ha véletlen mégis megszakad a kapcsolat, akkor újra 5-10 perc... és ez így megy....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
KurtCobain #98053 üzenetére
Nekem van egy olyan érzésem, hogy az MTK vs. GPS csata akkor lehet csak az MTK javára győztes, ha nem a SoC-ba integrált lehetőségekkel operál a készülék...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
wwenigma #98026 üzenetére
Szólítá az Urat az ő hívei, hogy késesék az MT 65xx prófécia 9.-dik tekercsében foglalt időzítő szubrutint átgondolni vala. ...és mondá az Úr legyen Co-clock után gyermekem TCXO, és látá vala az Úr, hogy ez így jó. Ám a gyarló MTK user megelégelé a várakozást és evé ama gyümölcsnek fájáról, melyet a Needrom paradicsomának kertjében talála vala. Látván az Úr ez gerjedt szörnyű haragra vala és válzotatá kővé az ő híveinek szeretett készülékét és űzé őket a Qualcomm világába vala...
----------------Igen. Van neki kalibráció.. ha van honnan. Nincsen nvram a készüléken!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
svgyula #98023 üzenetére
Ennek semmi köze a mókolt romokhoz! Ennek egyetlen oka van: kőkemény user error! Hogy miért? Tessék szépen megnézni mi marad a kalibrációból NVRAM format után! Semmi? IMEI? Az nincs... IMSI? Az sincs...MAC címek? Ez kakukktojás, tessék vigyázni... ez gyárilag sincs... Proximity sensor? Nincs... éééés... akkor miért kéne legyen touch? Ugyan már...
Csak én legalább 300-szor mondtam el, hogy:
!!!!!TILOS A FORMAT+ALL OPCIÓT HASZNÁLNI A FLASHTOOL ALATT!!!!!
Az NEM usereknek van ott!
-
Keeperv85
nagyúr
No, nem voltam elég körültekintő a leírással kapcsolatban, mivel a fejem felett lebeg a Damoklész kardja...
Egy egy (...jó pár...) Jiayu S2, de abból is az utolsó széria a "W". Ebben egy októberi szoftver fut, a többi verzióé nem jó rá sajnos. Egyetlen rom van tehát, nem nagyon kell mást feltenni... Jelenleg nincs AGPS és hálózati rásegítés, mert azzal megy úgy ahogy. Tökéletesen offline. Tehát nincs sim, sem wifi. Hiába vártam viszont 30 percet nyílt ég alatt így, még csak nem is látja a holdakat,nem hogy pozíciót adna...
-
Keeperv85
nagyúr
Valakinek van Jiayu S2-ese innen rajtam kívül? Nem tudom mit csináljak a GPS-szel... (Mindjárt megyek pihenni... rossz fát tettem a tűzre, de azért írjátok meg nyugodtan!
Köszi srácok!
)
-
Keeperv85
nagyúr
Van valakinek tapasztalata a Meizu MX4 LTE-800-as sávján? Komolyan érdekelne, hogy van vagy nincs. Tudom, nem dual sim, úgyhogy kicsit off, de régebben felvetődött itt mint alternatíva...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Taktoj #97726 üzenetére
Nem ilyen vonatkozásban írtam ám. A gondok akkor kezdődnek, mikor valaki abba köt bele reflexből, hogy márpedig ő látja, hogy az nem 554ppi, csak 300. Hát márpedig nem látja, hiába erőlködik, mivel nem láthatja, az emberi szem felbontása ugyanis ennél jóval kevesebb. Az persze más lapra tartozik, hogy különféle gyártástechnológiai hátterekkel rendelkező kijelzők között erős minőségbeli differencia tapasztalható, de ezt merő parasztvakítás a natív felbontásra kivetítve vizsgálni. Nyilvánvaló, hogy van egy balansz, ami a nagyobb-jobb vonal felé tolva egy ideig érvényesül is, de mikor valaki azzal áll elő, hogy ő márpedig nem veszi meg azt a telót, amin 334ppi van, mert látja, azzal helyben kitölti a szegénységi bizonyítványát...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Komplikato #97498 üzenetére
Persze. Főleg a játékok és egyéb nagy memória igényű szoftverek vannak úgy előkészítve, hogy kellhet nekik a 64 bit. Ám ezek sem feltétlen csak 64 bits környezetben mennek és a futási sebesség elég képlékeny összetevője ez.
-
Keeperv85
nagyúr
A 64 bites gépben 64 bit szélességű memóriabusz van, így az 2^64-en memóriát tud foglalni, ha a rendszernek is 64 bites címei vannak. A 32 bites rendszer csak 2^32-en mennyiségű ramot lát, ami pont 4GB. Ebben benne van az összes cache és a videó memória is, szóval a ramból nagyjából látszik ~3 esetleg ~3,5GB. Más hátránya nincs.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Laza... #97389 üzenetére
"A Jiayu egyszer optimalizál, mikor kiadja a telóit."
Egy darab szoftvert nem írnak, de még egy betűt sem. Úgy rendelik. Ennek köszönhető az a jelenség, hogy pl. az S2-es szoftvere az Android tekintetében megegyezik a iOCEAN x8-as szoftverével. Még a hibák is ugyan azok benne!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Laza... #97103 üzenetére
Nagyon rosszul látod... ráadásul nem csak hogy felismerte, hanem ki is olvasta a preloadert, aminek a memóriacímei most éppen a semmibe mutatnak, így mikor megpróbálná kiolvasni az MBR/EBR értékeket, akkor kilép ezzel a hibával. Javítható, csak a preloadert kell kicserélni egy olyanra, amit egyfelől hajlandó feltenni még, másfelől nem értana ha erre a típusra való volna ezúttal....
-
Keeperv85
nagyúr
"Default SIM for PS is %1$s. if you want to use internet, please set %2$s for PS."
Mit rövidítenek a sárgák PS-nek ezekben csodákban?
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Nem túl jellemző a teljesen magyarra fordított dual sim-es modell, most mégis olyat keresek, ami kapott teljes fordítást, ugyanis ki kéne vennem valahonnan egy másik modellhez, mert másképp iszonyatos meló lesz lefordítani ahiányzó részeket.
Tud valaki ilyenről?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
citkar #72435 üzenetére
Most csak a Starról tudok nyilatkozni, mivel pontosan az előző kettő "típusra" nem emlékszem milyen volt már. Van annak jó egy éve, hogy itt jártak. A Blade S-re pedig semmilyen rom nincs. Ezzel a Starral az a helyzet, hogy képtelenség flashelni. Bedugod, hogy kapcsolja be a preloader módot, meg is teszi, de ez kb. tart 1mp-ig, ilyenkor kéne a flashtoolnak felismerni és átkapcsolni. Csakhogy ennyi idő alatt a Windows sem áll neki még megkeresni sem, mire az eszközkezelő észheztér, addigra a teló bekapcsol...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
citkar #72432 üzenetére
Egyik sem garis. A Star korábban járt szervizben, el is hagytak kapásból négy csavart belőle, de akkor más baja volt, ez csak később került elő.
A jelenség mindegyiken ugyan az. Nézel egy videót vagy éppen zenét hallgatsz, egyszer csak elkezd akadozni és recsegni a hang, majd teljesen vagy részben elmegy, aztán varázsütésszerűen egyszer csak minden további nélkül előjön. Aztán véletlenszerűen újra elmegy... majd újra előjön.
-
Keeperv85
nagyúr
Kérdezném itt a sok MTK tulajtól, hogy csak nekem van olyan mázlim, hogy sorban negyedik olyan készülék van nálam, ami nemes egyszerűséggel megnémul?
Egyszerűen minden előjel nélkül elhallgatnak és bizonytalan ideig úgy is maradnak. Aztán mintha mi sem történt volna újra van hangjuk, majd ismét elhallgatnak...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
b0bcat #72275 üzenetére
Ezek állítólag nem ugyan azok, csak ugyan úgy néznek ki elsőre...
Itt találtam egy leírást erről: [link]
Ez pl. a flashtool-al nem áll szóba, ugyanis olyan rövid időre marad preloader módban, hogy annak nincs ideje felismerni sem. Pedig elvileg van ebben előlapi kamera, látom kívülről, de be kéne állítani, mert gyárilag le van tiltva....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged