-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kacsanova
csendes tag
Moto G XT1032-ről váltanék, így első sorban azoktól érdeklődnék, akik szintén erről váltottak, hogy megéri-e váltani és ha igen mire?
Ami fontos:
Dual SIM
Micro SD bővítési lehetőség
4G LTE
Értesítési LED
Pontos, gyors GPS (emiatt Qualcomm Snapdragon előnyben)
Gördülékeny stabil rendszer, ne kelljen mókolni custom romokkal (Lollipop előnyben)
Max. 5" kijelző
Min. 1 GB RAM
Esetleg erősebb akksi
Keret 60-70e (De ha nagyon nem fér bele a keretbe akkor még gyűjtök..)2nd gen. Moto G 4G megfelelne, de nincs belőle dual sim, ezért érdeklődnék...
Köszi.
-
Kacsanova
csendes tag
válasz
cappa72 #61764 üzenetére
Köszi, sajnos a power gomb+akksi próbák nem jöttek be, még csak egy villanás sem volt tapasztalható. Ha a géphez csatlakoztatom, kb. 1 másodpercre csatlakozik, az eszközkezelőben látható a MediaTek Preloader USB VCOM Port aztán, ez a kapcsolat meg is szűnik. 2 gépen is próbáltam. Az SP Flashtool, így megszakad, ha nincs bent az akksi, akkor pedig el sem indul a kiolvasás. A gyári rendszerről egyébként van 3 mentésem is, 1 Flashtool-os, 1 MTK Droidtools-os és 1 CWM-es is.
-
Kacsanova
csendes tag
válasz
svgyula #61676 üzenetére
Csináltunk egy multiméteres feszültségmérést, az akkumulátornak nincs baja, 4.15V-ot adott le.
Most nem tudom, hogy küldjem vissza kínába, azzal az indokkal, hogy meghalt a power gomb vagy szoftveres vonalon kellene elindulni, mondjuk, hogy milyen irányban arról fogalmam sincs....
-
Kacsanova
csendes tag
válasz
aytukabozs #61659 üzenetére
Ha rádugom a gépre a Windowsban lehet hallani az USB csatlakozás majd egyből a leválasztás hangjelzést. A képernyőn megjelenik az akksi töltés jel és el is kezd töltődni az akkumulátor. Egyéb életjelet nem ad a készülék
-
Kacsanova
csendes tag
válasz
aytukabozs #61656 üzenetére
Ellenőriztem, igen kattan, a power gombnál, valamint a hangerőszabályzó gomboknál is.
-
Kacsanova
csendes tag
válasz
Kacsanova #61594 üzenetére
Eddig tartott a nagy öröm, 2 és fél nap hibátlan működés után most be sem kapcsol a telefon... Haverom rádiót hallgatott rajta, az akkumlátor használatról akart készíteni egy képernyő fotót (power gomb+hangerő le kombóval) ekkor a telefon elsötétült, a rádió ment tovább, de a telefon nem reagált semmire, kivette az akksit, de újra bekapcsolni már nem tudta a készüléket. A power gombot 1x-2x kicsit nehezebben érzékelte már korábban is. Hogyan tudnám kideríteni, hogy a gomb ment tönkre ilyen hamar vagy a szoftver adta meg magát? Paypalon még 45 napon belül vagyunk, ha a gomb a ludas indítanám is a dispute-ot, viszont ha a szoftver akkor valahogy rendbe kellene rakni...
-
Kacsanova
csendes tag
Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik összeállították az összefoglalót és megosztották ezt a rengeteg információt. cappa72-nek a blogoldalán található leírásokért, a cwm készítő műhelyért. [hungobungo:]-nak magyarításról szóló leírásokért. Illetve azoknak, akik már előttem felteték azokat a kérdéseket, amiket nagyrészt én is megkérdeztem volna, így csak a keresőt kellett használnom. Az egyik barátomnak rendeltünk egy Umi X1S-t, az általatok megosztott információk alapján teljesen magyar lett és minden működő képes a telefonon. Életemben először csináltam ilyet, így elég nagy a sikerélmény, ráadásul úgy hogy nekem is csak 1 hete van androidos telefonom
Köszönök mindent a saját és a barátom nevében is, eddig teljesen elégedett a telefonnal.
-
Kacsanova
csendes tag
Egy UMI X1S-t próbálnék csatlakoztatni a géphez, de hiába próbálom feltenni Win7 64bit-hez a MT6589 USB VCOM drivert (ezt itt) nem tudom, mert mindig hibára fut: Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10). Mi lehet a probléma? Vagy másik driver csomaggal kellene próbálkoznom?
-
Kacsanova
csendes tag
@ Nwis86:
Antelife-on fent van $134.99-ért, de nincs készleten. Január 20-ig volt presell, azóta semmi jele, hogy megjelent volna. Sajnos nem tudtam rá tovább várni, mert tönkrement a telefonom, így sürgősen kellett valami. Pedig számomra is tökéletes lett volna. Egyébként korábban a Pandawill-en is fent volt presellben, ott január elejére ígérték a megjelenést, aztán egyik napról a másikra eltűnt a kínálatból.
-
Kacsanova
csendes tag
válasz
pinterto #57790 üzenetére
Én a macis boltban láttam fent a pre-sale ajánlatok között, január 10-re volt kiírva a megjelenés, de azóta eltűnt az oldalról. Ez tényleg a hivatalos honlapjuk és vajon tényleg kapható? Engem is nagyon érdekelne ez a telefon, haveromnak most rendeltünk X1S-t a hangyásoktól, arról csak jót olvastam, gondolom ez is jó minőségű telefon lehet és az ára is baráti.
-
Kacsanova
csendes tag
Tronsmart TS7 tulajokat kérdezném, hogy értesítő led van-e a telefonban, illetve milyen esetben működik (töltés, nem fogadott hívás, sms, közösségi oldalak)?
Köszi
-
Kacsanova
csendes tag
válasz
Atomcsirke #41524 üzenetére
Qualcomm téma engem is érdekelne, milyen olcsóbb árfekvésű készülékek ajánlottak? Találtam már pár elfogadható árú Qualcomm processzorral szerelt telefont, de nem nagyon vagyok képben velük, mert általában csak az MTK-s cuccokról van itt szó. De azokról legalább sok infót gyűjtöttem, már csak el kellene dönteni, hogy mit rendeljek és egy kicsit gyűjtögetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoLTE/VoWiFi
- Home server / házi szerver építése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest