- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm az infókat
. Akkor számomra teljesen indiferens, hogy nem usb c-vel jön a Note 5 Pro.
-
A Type-C miben több a sima microUSB-től azon kívül, hogy szimmetrikus a csatlakozó?
-
Sziasztok!
Egy Meizu M6 Note-tal szemezgetek.
Van esetleg valakinek gyakorlati tapasztalata róla? Egy Xiaomi Redmi 3S-t váltana.Vagy érdemes kicsit várni, hátha közeledőben van valami nagy akksis max 5,5"-es jó minőségű készülék?
CFW nem érdekel, a Redmin is a gyári rom-ot használom.
Köszönöm a segítséget
-
Sziasztok!
MEIZU készülékeket nem nagyon látok ajánlani. Mi ennek az oka?
-
Sziasztok!
Eustock-os, B20-as Redmik-ről nem tudtok valamit? Elvileg az volt az infó, hogy 09.23-tól lesz elérhető, de a honlapjuk szerint még mindig nincs.
-
válasz
tiko76 #125841 üzenetére
Simán lehet, hogy rövidzárat csinált és valami túlfesz, vagy túláram kinyírt valamit a telefonban. Az sajnos nem jót jelent, ha teljes gyári rom felrakása után sem indul el. De vannak itt guruk hátha tudnak valami okosabbat, mondani, mint én.
Egyszer nekem is kicsapta a biztosítékot a kocsiban a szivargyújtó töltő, pedig nem is noname volt (Belkin. Tudom nem nagy márka, de mégsem noname). Belül szétesett az egész rugós szerkezete és rövidzárlatot csinált. Szerencse, hogy telefon nem volt rajta... Azóta csak olyat veszek, amit pl. itt a PH ajánlanak többen is. Legutóbb Motorola autós töltőt vettem, hibátlan. -
Sziasztok!
Az alábbi kritériumokkal van valami jó készülék 70ezer Ft körül EU raktárból?
- 5-5,5"
- nagy akksi (legalább 3000 mAh)
- dedikált SD slot
- minimum 2 / 16 GB
- értesítő LED
- B20
- iránytűLenovo P70 utódját keresem, eddig nem nagyon találtam...
Köszönöm
-
B20-hoz szeretnék hozzászólni. Szüleim Budapesten a XVII. kerületben, Rákosligeten élnek. Amikor bátámmal meglátogatjuk őket, akkor ő mindig morgolódik a 3G-s Huawei készüléke miatt, mert csak 2G van, én meg vígan megnézek bármit a B20-as Lenovo P70-el. Volt, hogy egy repülő érkezését kellett volna gyorsan megnézni szüleimnek, 2G-vel képtelenség volt behoznia weboldalt, 4G simán ment.
Szóval vannak felhasználók és élethelyzetek, amikor igenis jó, ha van B20.
-
válasz
gipsztigris #119976 üzenetére
B20? Kamera?
-
válasz
#73959936 #118485 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat.
Ahol szüleim laknak (Bp. XVII. kerület) a régi készülékeimmel (3G) vadászni kellett a helyet a lakásban, ha valamit meg szerettem volna nézni a neten telefonnal, mert csak EDGE hálózat volt. A jelenlegivel, ami tudja a B20-at, egy megváltás.
Szóval nem létkérdés, de ha baromira idegesítő, ha nincs normális széles sávú térerő...
-
Sziasztok!
Előrebocsátom, hogy nem szeretnék B20 flame lavinát indítani, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Telenoros vagyok és egyelőre úgy néz ki, hogy az is maradok. Ennek fényében mennyire érvágás, ha esetleg a kiválasztott készülék nem tudja a B20-at?
Előre is köszönöm a segítséget
-
Sziasztok!
Az alábbi kritériumokkal tudnátok nekem készüléket ajánlani?:
- 5 - 5,5"-os képernyő,
- SD kártya bővíthetőség (lehetőleg dedikált slot-tal, mert két SIM-et használnék egyszerre), vagy 32GB saját tárhely,
- értesítési led,
- kapacitív gombok (tehát ne a képernyőből legyen elvéve a gomboknak hely),
- fényérzékelő (szeretem, ha automatikusan a külső fényviszonyokhoz igazítja a fényerőt a készülék),
- iránytű, vagy mágneses érzékelő,
- legalább 3000 mAh-s akku (de inkább nagyobb),
- B20 frekvenciát tudja,
- ujjlenyomat olvasó, lehetőleg az előlapon (ezt azért tettem OFF-ba, mert nem létszükséglet).Mindezt tokkal-vonóval jó lenne 200USD körül megúszni.
Létezik ilyen készülék ennyiért, vagy nagyon el vagyok varázsolódva?
Előre is köszönöm a segítésget
-
Sziasztok!
Van most valami használható készülék a Lenovo P70-en kívül az alábbi kritériumokkal?
- 5", 720p kijelző
- legalabb 5-ös android?
- SD kártya bővíthetőség (nem a 2. SIM kárára)
- B20 4G
- nagy akkumulátor
- értesítő led
- világító kapacitív gombok (nem a kijelzőből van elvéve)
- esetleg legyen benne iránytű is.Köszönöm
-
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó minőségű USB kábelt, ami itthon, vagy ebayről beszerezhető és a telefonba menő végén a borítás keskeny (szilikon tok miatt beférjen). 80 és 150 centi körüli kellene.
Köszönöm a segítséget.
-
Sziasztok!
Lenovo K3 (nem Note, hanem sima) van itt esetleg valakinek?
-
válasz
zolipapa66 #104926 üzenetére
Köszönöm a választ
-
válasz
paulkaresz #101929 üzenetére
Nem én fogom csinálni, szerencsére
(#101930) WOT-H-A-C: köszönöm az infót
-
válasz
aytukabozs #101826 üzenetére
Úgy értettem, hogy ne nano SIM-es legyen, mert céges kártyát nem nagyon tudok cseréltetni.
-
Sziasztok!
ZTE V5 készülékem jobb létre szenderült. Leesett és pont a kijelző sarkára...
Keresem utódját az alábbi paraméterekkel:- 5"-os kijelző
- hasonló külső méretek, mint a V5 (ez 5"-os létére akkora, mint az átlag 4,7"-osok, mármint fogásra)
- 2 GB RAM
- SD bővíthetőség
- minimum 2400 mAh-s akku
- Snapdragon (legalább olyan, mint a V5-ben)
- jó firmware támogatottság (pl. CM12)
- jó minőségű ülső hangszóró
- led villanó
- értesítő led
- az ajánlott gyártók közül való legyen lehetőleg
- viszonylag gyorsan beszerezhető legyen (akár hardverapróról is)
- kb. 50ezret szánnék rá (ha van valami best buy, akkor esetleg kicsit többet)Előre is köszönöm a segítséget
-
-
Sziasztok!
ZTE v5 és Lenovo S850 között tipródom.
Tudom, hogy a ZTE komolyabb hardver, de a Lenovo-t be lehetne itthon szerezni, itthoni garanciával. Árban nagyjából ugyanannyi lenne.
Mi a véleményetek? Minőségben van olyan jó ez a Lenovo, mint a ZTE v5?
-
Sziasztok!
SuperSU-t frissitettem a Playről és most valami olyasmit ír, hogy a binárist frissíteni kell?
Nem mertem semmire rányomni, mert fogalmam sincs mit kellene csinálni, inkább kiléptem.Mi a teendő ilyenkor? Ha volt már, akkor előre is elnézést kérek
Köszönöm a segítséget
-
válasz
uno1000 #86854 üzenetére
Szia!
Én a héten sz*ptam orrvérzésig wi-fivel egy laptoppal.
A megoldás az lett, hogy MAC Address alapján foglaltam a routerben fix IP címet a laptopnak. Próbáld meg a telefonodnál is, hátha sikerül.
Nekem azóta (2 napja) folyamatosan atomstabil a wifi kapcsolat.Routerben így keresd: DHCP --> Address reservation.
Vagy valami hasonló. Megadod a telefon MAC-ét és egy IP címet, amit szeretnél hogy osszon a telefonnak. Arra ügyelj, hogy ne a dinamikusan osztott címtartományból adj IP-t. Pl. ha 100 - 199-ig tarta dinamukus tarotmány, akkor a telefonnak adj mondjuk 200-at (pl. 192.168.0.200).
-
válasz
aytukabozs #86828 üzenetére
Érdemes felárat fizetni a 2GB-os verzióért?
-
válasz
aytukabozs #86822 üzenetére
Látom már kezeli a 2. foglalatot
-
válasz
nimfas #86820 üzenetére
Köszönöm a választ
A sima MTK-snak is jó a GPS-e?(#86819) mrfrakk: ez most mi is akart lenni?
(#86822) aytukabozs: Köszönöm
. Nézegettem azt is, de gondoltam hátha kapok több javaslatot is, amiből lehet válogatni. Kezeli már mindkét SIM foglalatot? Igazából a két kártya miatt kellene telefont cserélnem.
-
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani az alábbi igényekkel kétkártyás telefont?
- 4,7"-os kijelző (esetleg 5", ha nagyon nincs 4,7-ben)
- jó GPS
- SD bővítési lehetőség
- jó üzemidő
- tűrhető kamera
- jó wi-fi
- kapacitív, háttérvilágításos gombok (ne a kijelzőből vegye el a helyet)
- külső hangszóró ne recsegjen nagyobb hangerőn
- 40-50k-s ársáv (nem sértődöm meg, ha olcsóbb)
- lehetőleg magyar nyelv, de nem létkérdés
- stabil "gyári" szoftver (lehetőség szerint KitKat). Ne kelljen mókolni, ha nem muszáj.Jelenleg egy LG F6-ot használok nagy megelégedésre. Ezt a szintet kellene legalább hozni (LTE-hez nem ragaszkodom
)
-
válasz
aytukabozs #80070 üzenetére
Csak ez a rom körüli herce-hurca aggaszt kicsit. Bár lehet, hogy én látom nagyobbnak a dolgot, mint amilyen valójában
-
válasz
Laza... #80058 üzenetére
Hoppá
Nem is gondoltam volna...
Pinterto köszi
Azért kérdezgetek ennyit, mert anno vettem egy AMOI N821-et, amivel 99%-ig elégedett voltam, csak annyi bajom volt, hogy a kijelző körüli fém(es) fekete keretről néhány hónap után el kezdett lepattogni a fekete lakk... Na ilyen minőségbe nem szeretnék még egyszer belefutni, inkább kicsit mélyebben a zsebembe nyúlok, ha az az ára a dolognak.
Ezek után is ajánljátok a Cubot-ot?
-
válasz
Komplikato #79988 üzenetére
Rendben, akkor tudnál ajánlani MTK soc-os készüléket, amiben kifogástalan a GPS is és megfelel a korábban leírt paramétereknek?
Létezik olyan készülék, aminek mindkét SIM slotja képes a gyors mobilnetre?
-
válasz
Mercutio_ #79984 üzenetére
Érdekelne az előbbi és az utóbbi megoldás is.
Az az igazság, hogy mostanság "elveszett" a postán 1-2 külföldről rendelt csomagom és inkább vállalom a némi felárat. Ráadásul a hivatalokkal (NAV) sincs kedvem foglalkozni. Természetesen horrorisztikus felárat azért nekem sem ér meg a dolog
Egyelőre ez a ZTE nagyon megtetszett, de bármilyen megbízható jó készülék érdekel, ami az említett paramétereket tudja.
Köszönöm a segítséget
-
Köszönöm Mindenkinek.
Esetleg be tudom vállalni az 5"-t is, ha nagyon muszájXiaomi-tól kicsit ódzkodom, de lehet, hogy ez az én hülyeségem
Az ár egyelőre másodlagos szempont. Na nem azért, mert tele vagyok lével
, hanem mert szeretnék minél több modell adatait végigböngészni.
ZTE-t be lehet szerezni Magyarországon? (topikjában is megkérdeztem...)
-
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani készüléket az alábbi paraméterekkel?:
- dual sim (egyértelmű
)
- 4,5 - 4,7" kijelző
- lehetőleg Magyarország-i beszerzési lehetőség
- nem MTK soc-os (fontos a jó GPS)
- min. 1 GB RAM
- értesítő led
- érintő gombok (tehát ne a kijelzőből vegye el)
- valami márkásabb fajta érdekelne.Több tényezőt nem írnék, mert egyelőre magam sem tudom, hogy merre induljak. Egyelőre csak felmérem a lehetőségeket, hátha több készülék közül is válogathatok.
-
Sziasztok!
Az alábbi paraméterekkel keresnék telefont:
minimum 4"-os, maximum 5"-os, jó minőségű kijelző
Erős hardware
1 GB RAM
Nagyon jó kamera
Lehetőleg 4G, vagy gyors 3G (lehet, hogy nem pontosan fogalmaztam, de a lényeg, hogy képes legyen gyors mobilnetre)
Lehetőleg Magyarország-i beszerzési lehetőség (esetleg Unión belül megbízható helyről)
Márkásabb típus legyen (Lenovo, Huawei, Sony, Samsung, esetleg Zopo, THL, bár ez utóbbiak csak legvégső esetben, mivel nem nekem lesz a telefon. Engem nem zavar ez a két márka sem).Az ár másodlagos szempont, első körben szeretném felmérni, hogy mik jöhetnek egyáltalán szóba.
-
Sziasztok!
Lehet, hogy már korábban feltett kérdést kérdeznék ismét, ezért előre is elnézést, de megerősítésre lenne szükségem hozzáértő emberektől
Ha az Antlife Spanyolország-i raktárából rendelek telefont, akkor azt nem fogja vám és ÁFA terhelni, ugye?Előre is köszönöm a segítséget
-
válasz
CoolBoy323 #60492 üzenetére
Megírnád nekem is privátban, hogy mi a gond a bolttal?
-
válasz
gipsztigris #60487 üzenetére
Köszönöm szépem
-
válasz
gipsztigris #60484 üzenetére
Ez teljesen rendben van szerintem.Jól látom, hogy ezt kiveszem a dobozból és használom? Nem kell semmit telepíteni (play, magyar nyelv) és még rootolva is van?
Azt meg szabad kérdeznem, hogy honnan rendeltétek? -
válasz
CoolBoy323 #60480 üzenetére
Köszönöm a választ
Gipsztigris, Neked is köszönöm az infókat
. Ha a leírt felhasználási szokások mellett kibír 1 napot, akkor szerintem nálam talán a 3-as is ki fogja. Az Amoi N821, amit most használok 2050 mAh-s akksival van szerelve. Az nálam elmegy 3 napot és a 6577 tudomásom szerint többet fogyaszt a 6582-nél. Szóval lehet, hogy kisebb a Zopo akksija, viszont kevesebbet is fogyaszt, tehát elképzelhető, hogy a két dolog kompenzálja egymást és ugyanazt az üzemidőt elérem vele.
Kijelzőjéről mit tudtok mondani? Betekintési szög, fényerő rendben van? QHD nem pixeles ekkora felbontáson? Nem tudom, hogy szükségem van-e HD felbontásra. Tegnap volt a kezemben egy LG F6 és annak gyönyörű volt a kijelzője. Viszont nem tudom, hogy van-e értelme kifizetni érte a felárat... (egyáltalán nem játszom a telefonon).
Nagyon jó árban van a ZP700. DHL-lel, ÁFA-val, mindennel együtt 45k-ból kijönne talán.
-
Sziasztok!
Zopo ZP700-as tulajoktól szeretnék néhány dolgot megérdeklődni:
- a fényképeken úgy látszik, mintha a hátlap nem ez a fényes-lakkos felületű lenne, hanem valami jobb fogású. Valóságban is így van?
- átlagos felhasználás mellett (néhány sms, 20-30 perc netezés, mailezés, 30-40 perc telefonálás) kibírhat 2-3 napot az akksi?
- fényképeken úgy látszik, mintha mindkét sim slot tudná a WCDMA-t. Valóságban is így van?Előre is köszönöm a válaszokat
-
válasz
fateless #60386 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes információt
Jelenleg egy Amoi N821-et használok, amivel annyi a problémám, hogy elkezdett kopni a lakkréteg a készülékházról, illetve a külső hangszórója eléggé torzít nagyobb hangerőn (navigáláskor eléggé zavaró...) Ennél a 862W-nél vajon ezek a jelenségek ugyanígy megvannak? Illetve a THL, Zopo, UMI minőségben hol áll az AMOI-hoz képest?
Az UMI is szimpatikus, főleg, hogy nagyobb felbontású a kijelzője, mint a többinek. Ha a 6577-es 2050 mAH-s akksival szerelt AMOI-val 2-3 napot simán használtam a telefont, akkor vajon az 1750-es Zopo700 is elmegy ennyit (azt olvastam, hogy az új Soc kevesebbet fogyaszt, ezért kérdezem)
-
Sziasztok!
THL T5S-ről mi a véleményetek? Minideal-en elég jó áron adják (129 USD) szerintem.
Vagy esetleg hasonló paraméterekkel van jobb javaslatotok?Előre is köszönöm a segítséget
-
Nem jó helyre írtam
-
Sziasztok!
Szerintetek melyik készülék a jobb, ha egyáltalán el lehet egzakt módon dönteni?
Huawei G610, vagy Lenovo A706?
Esetleg valami jobb alternatíva a 4,5 - 5"-es 150-160 USD-s kategóriában?
-
Sziasztok!
Ismét rám tört a telefon vásárolhatnék
(kb. félévente előfordul, aztán vagy veszek valamit, vagy nem
).
Szóval, eléggé le vagyok maradva a típusokkal.
4,5 - 4,7"-es, 4 magos készülékek közül melyik most a best buy, ami 40-50ezer körül kijön (zollal, tréfával).
Ilyesmiket nézegettem, hogy Huawei G610, Leneovo S650. Mókolgatni nem nagyon szeretném, öregszem, egyre inkább "out of the box" felhasználóvá válokElőre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest