- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
asdf_
veterán
válasz
Jim74 #136423 üzenetére
Meizu M6 Note-ot nézd meg. Lehet, hogy nem mindennek felel meg, de talán érdekes lehet számodra.
Mar majdnem ott voltam, hogy meg kene tapizni egyet eloben, es ha nincs gaz johet, aztan latom, hogy nincs kapacitiv menu meg back gomb, vagy gesture-t lehet hasznalni a home gombon, vagy kirajzoltatni a kepernyore. Ezt meg sajna nem lehet lenyomni a torkomon. Azoknak a gomboknak a home mellett jobbra, balra a helye, nem a kepernyon (es mivel kapacitiv, nincs az elolapra szitazva a funkcioja, user altal allithatonak kene lenni, hogy melyik a melyik, jobb oldalon akarom a vissza gombot, vagy a balon, 5 perc programozasba talan nem halna bele senki), kb. 10 eve reflexkent igy nyomogatom a telefont, egyszeruen nem vagyok hajlando errol atszokni masra. A vilagbol lehet kikergetni azzal, amikor valamely gyarto egy kvazi szabvanyt felrug valami egyeni baromsaggal ugy, hogy a kvazi szabvanyt viszont elerhetetlenne teszi. Szerintem kar ezen vevot veszteni, de ok tudjak...
Szoval back to zero
Elol levo ujjlenyomat-erzekelo, no oled, 3, de inkabb 4 giga ram, fm radio, 3.5 jack, B20, teged kereslek.
-
nimfas
addikt
válasz
Jim74 #136405 üzenetére
Asszonynak volt egy Xiaomi Redmi 1-es, majd lett egy Meizu Metal, most egy Xiaomi Note 3 (Kate) van neki és eddig ezzel van a legjobban megelégedve.
Néztem tesztet az új Note 5 fényképezőjéről eléggé jó képeket csinál, mondjuk ez a. Kínai verzió volt. Kérdés hogy a Global verzióban ugyanez az optika lesz-e vagy az indiai gyengébb verziós...
-
Bazi.Joe
tag
válasz
Jim74 #127333 üzenetére
Szia!
OnePlus,Oppo,Vivo,Qiku készülékekről sem sokat hallhattál mégis ettől még nem kell rosszra gondolni!!
Ezekből a készülékekből rengeteget adnak el Kínában csak hát ilyen olyan okból nem nagyon jutnak el hozzánk.
Ha megnézed az egyik legnagyobb közössége a Xiaominak van vagy a Leecoról is elég sok szó esik(a teljesség igénye nélkül!!).
Részben igaza lehet
nyusziatinak!"Ahogy én észrevettem, általában 10-20%-kal magasabb áron 10-20%-kal gyengébb teljesítményt nyújt. Tehát az ár/teljesítmény elég rossz.
Ráadásul a FlymeOS-t sokan nem szeretik."Bár szerintem valami vagy teljesítményéhez képest drága,vagy az árához képest kicsi a teljesítménye!!
És mint mindegyik oprendszert lehet szeretni vagy nem szeretni.
Viszont monti0222wvel egyet értek. -
trebrona
nagyúr
válasz
Jim74 #118484 üzenetére
Keresd ki azokat a településeket a A nagy LTE frekvencia vadászat táblázatból, ahol használni fogod és el tudod dönteni.
-
han_lev
senior tag
válasz
Jim74 #118281 üzenetére
Szia!
Én a lenovoról a Xiaomi RN3 Pro-ra váltottam. Anno a p780-asnak volt jó akksiideje, de ennek sem rossz.
Kicsit derága, 200 körül a helio x10-es sima változatot kapod (2/16 giga), és annak az akkuideje sem olyan jó, mint a pronak, de tudásban közelíti. Szerintem érdemes beruházni egy Pro változatra, kb 70 körül megvan, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Azt mondják a Redmi 3 is jó. ( az kb 45be jön ki). Az 5'os, nincs benne ujlenyomat, viszont brutális az akkuideje.
A szépséghiba: két simet + sd kártyát egyszerre nem használhatsz (kivéve ha az egyik kártyádról kiműtödegy kis melegitéssel a chippet, és azt teszed az sd kártyára, úgy használhatod mind a hármat)
-
dlaj
őstag
válasz
Jim74 #113204 üzenetére
A GearBest-nek van most arany színben az EU rektárban. Tegnap még láttam ott fehéret is. Néha rá kell nézni.
-
Ferike81
senior tag
válasz
Jim74 #111307 üzenetére
Először is köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Jim74
Éppen emiatt gondolom, hogy egy 5.1 es android csak frissebb, 3 GB rom meg gorilla glass, karcmentes hátlap, full HD. 2 évet gondolom ezzel a verzióval is elketyeg. Adatokat nézve többet tudnak a lenovónál. Nem?Arról nem is beszélve, hogy felőlem aztán zsírpapírba is csomagolhatnák, ha a teló jó. A dobozokkal max begyújtok a kazánba.
-
dokee78
félisten
válasz
Jim74 #101928 üzenetére
Ahogy látom a nálunk is használható 2GB RAM-os Redmi 2 még nem elérhető.
Elephone P6000?
Erősebb,mint a ZTE V5 -
WOT-H-A-C
veterán
-
aytukabozs
addikt
válasz
Jim74 #101825 üzenetére
micro sim adaptert bárhol kapsz párszáz forintért, sztem ne ezen múljon egy bestbuy teló ...
(#101823) kmarci25
Ahogy nézem nincs elsődleges HW szinten, valszínűleg menüből választható...
-
nimfas
addikt
Gombvilágítást leszámítva Hongmi az ajánlottam, a sima MTK procis, 1S-re sok a panasz.
Gombvilágítás nincs, viszont stabil teló, kategórián belül qrva jó fényképezővel.Ára is kb 40-50 közt mozog attól függően, hogy a magyar parlamentben mit mondanak (mennyit romlik épp a forint a dollárhoz képest) ;-)
-
aytukabozs
addikt
Nem véletlen lett az az F1 ajánlva
Én is mostanában tervezek váltani, és ami nekem kellene (4 mag, GG, min. 2gb ram, 5coll körül, 2000< akksi, vállalható fényképező) abból ami minőségibb gyártótól jön az ennyibe vagy többe kerülne...
szóval hiába gondolkodtam négy magban, lehet végül ez a Coolpad lesz a nyerő nálam is -
Komplikato
veterán
"- nem MTK soc-os (fontos a jó GPS)"
Továbbra sem attól függ, hanem antenna minőségétől. vagy csak nekem rémlik fel pár nagyon drága és márkás telefon, szintén márkás procival, amin aztán negyed óráig kereste a műholdakat a készülék és össze-vissza ugrált valós navigálás közben is? Ha a soc lenne a gáz, akkor barkácsolt antennával nem menne jól ... -
Mercutio_
félisten
Mit értél hazai beszerzés alatt?
Ha az itthoni számlával és hazai garanciális ügyintézéssel, akkor erősen leszűkűl a lehetséges versenyzők száma.
Ha csak a megtekintés / gyors hozzájutás miatt, akkor vannak akik némi felárért árulnak Kínából rendelt és garit is csak kipostázással érvényesíthető telokat. -
citkar
addikt
A nagyon jó kamera alatt mit értesz, tényleg a csúcs kategóriát keresed, vagy ha, nem érdemes megnézni pár jó kamerás kínait, legalább tájékozódni a feltett képeikből, pl Hongmi, iNew V3, illetve ugyan ez Dual SIM topik, de nem emelted ki neked szükséges-e a Dual SIM, néhány embernek nem, akkor drágább Xiaomi Mi3-t, Oppot vagy Meizut is nézhetsz...meg talán tudnak ajánlani mást is itt többen.
-
-
-
gipsztigris
addikt
- A hátlap karbon textúrájú, selyemfényű, csúszásmentes fogású.
- Aktív használat mellett egy napot kibír az akksi. Lányom egész nap a facebook-on lóg, zenét hallgat, és netezik.
15-16 óra üzemidő, ebből 2-3 óra kijelzőidő, bekapcsolt wifi és 3G mellett. Estére lemerül 15-20%-ra.- Elvileg mindkét SIM tudja a WCDMA-t. Két simmel egyszerre nem próbáltam, de mindkét sim slotban volt a kártya és ment a 3G rendesen.
Újra egy pár képernyőmentés a készülékről. [link]
-
svgyula
addikt
Szia!
Amikor nekem csinált ilyet a telefonom az nem a hangszóró hibája volt. Az történik ugyanis hogy a hangszóró mágnes összeszedi a környezetből a fémport. Ezek a finom szemcsék rátapadnak a hangszóró mágnesre és kitöltik a légrést ezért akadozik a membrán és torzít. Nagyon nem is kell olyan helyen dolgozni ahol száll a por! Hiszen bárhol lehet a környezetünkben.
Most olyan megoldás írok le amit én szoktam végezni! Hátsó lap levesz- mágnesre tekert papír zsebkendő a hangszóró előtt elhúz és megnéz! A zsebkendőn apró fekete pöttyök jelzik a leszedett szemetet. Persze ajánlatos a telefonon kikapcsolt állapotban esetleg a hangszóró kiszerelésével elvégezni ezt a műveletet.
A lényeg a mágnesnek amivel végezzük erősebbnek kell lennie mint a hangszóró mágnes akkor szedi le róla.
Akkor van baj ha bement a ki szita mögé akkor a csere vagy az operációsegít.
-
Még nincs igazán tapasztalat, de a márkával való korábbi ismertségek és a felhasznált (bevált) hardverelemek alapján nincs okunk azt feltételezni, hogy gond lenne vele.
Szinte ugyanekkora méretben de hasonlóan jó áron találhatod most meg akcióban az Umi S1-et piros és ezüst betéttel, illetve egy kicsit kisebb méretben ott van picit gyengébb hardverrel (ha nem nagy játékokra kell, akkor ez is jó, RR3 megy rajta) az Amoi A862w olcsóbb áron.
De rengeteg más készülék is van, mint pl a néhányak által épp most vett Zopo ZP700.
-
-
tolvaj!
őstag
mobilaréna tesztek
de igazság szerint amelyik kínai csodákat itthon megkapod nem a legacélosabbak. ha nem ragaszkodnál annyira a magyar garihoz sokkal olcsóbban sokkal, de sokkal jobb készülékeket kaphatnál. -
tolvaj!
őstag
attól igen... egy olyan nekem is itt pihen mélye( nagggggggyon naggggggggyon mélyen) a szekrényben.
-
GIJoe
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Drum 'n' bass
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged