Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz Pítőr #119902 üzenetére
A leghihetőbb része:
Apr 11, 2016 samsung Galaxy S4 ARM MT6592 , és mindezt 16 órával.
Mondjuk, ahol nekem az Antutu Battery Test 5 órát lenyomott a Jiayu S3-mal, és az átlagos használattal a képernyőidőm is ennyi körül alakult, ott a Geekbench Battery Testje olyan 9 óra körüli időt számolt ki valamiből.
-
svgyula
addikt
-
beg
veterán
válasz Pítőr #118738 üzenetére
Lehet logo nélkül is rendelni...nem egy komoly gyártó, a támogatás terén is lennének kétségeim ha már a saját márkáját is engedi rejteni
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
válasz Pítőr #111426 üzenetére
Android alkalmazások topik. Sok lehetőség van, de jó lenne tudni, hogy pontosan mit szeretél. Riasztót? Én csináltam olyat, hogy ha megmozdították a telót, akkor Maris azt mondta, hogy:
-Tegyél gyorsan vissza, mert ha a gazdám észreveszi, hogy hozzám nyúltál, akkor úgy pofán b.sz, hogy nyekkensz.
Jó kis tréfa volt. -
atala
addikt
válasz Pítőr #110778 üzenetére
Köszi! Tegnap töltöttem, de 94%-nál megállt a kijelzés. Azt kiírta, hogy töltés, de nem ment feljebb a szint jelző. Most lemerítem teljesen, és újra feltöltöm, remélem helyre áll.
Akkor nem is kell a GearBest-el foglalkoznom, közvetlenül a gyártóhoz küldhetem? De valami papír csak kell hozzá. Garancia levelet nem szokás kintről küldeni. Ráadásul még a számlámat sem tudom letölteni, mert leszedték a gearbest-nél. Elfelejtettem letölteni. -
atala
addikt
-
-
-
iMaverick
addikt
válasz Pítőr #102350 üzenetére
Most nem azért, de ha lent megnézed a technikai paramétereket: Battery Capacity 3200mAh...
Nehogy ez is úgy legyen 4800mAh-s, mint az én Kingzone N3 Plus-om 2800mAh-s... Mire ideért kis hazánkba, elment az 1800-nak is.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
törölt tag
válasz Pítőr #102283 üzenetére
Ezt hogy érted? Az benne van a pakliban, hogy csúszhatnak. De ha egyszer odaírták az árat, én meg kifizettem, akkor az annyi kell, hogy legyen. Szted írnak egy mélt, hogy küldjek még 70 dollárt? Vagy csak egy fityiszt küldenek és megköszönik az adományt? Az egy kicsit erős lenne.
nyisziati:
45 -ért csak elpasszolom valahogy a Zopo -t.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Pítőr #101565 üzenetére
Ha ezek a technikai paraméterek egy nem elhibázott szoftverrel társulnak, akkor egyértelműen megvan az új telefonom! De most komolyan, végre lenne újra olyan készülékem, ami talán egy évig is megmaradna
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
beg
veterán
válasz Pítőr #101576 üzenetére
Jaaa hogy úgy
Most nézem: Size
192*168*36mmBazz ez majdnem 4 cm vastag kreatív módja az akku kapacitás növelésének. Ennyi erővel kötök az enyém mögé egy 10000 mah powerbankot és én leszek a helyi Jani.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz Pítőr #101569 üzenetére
Próbálkozott a thl is 5000 aksival. Azután bele is bukott a töltőelektronikás bakijába. Pedig az egy fokkal ismertebb cég. Szóval nem elég nagyot mondani, bizonyítani is kell. Ahhoz meg a kicsik nagyon kicsik. Minden hétre jut valaki, aki világmegváltó noname gyártó hihetetlen termékével akarja feltalálni a melegvizet. Azután meg sorra olvasni a kudarcokról, pl. Ulephone. Bocsátassék meg a szkepticizmusomért.
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz Pítőr #101288 üzenetére
no a bejegyésemben kint volt de addig szerkesztgettem még jól el..(rontottam)(majd javitom), levett fényerő mellett csak wifi használattal ki lehet belőle hozni 7,5 órát, ha már fényerő rajta, és megy a 4G is akkor 3-4 óra, átlagos használattal auto fényerőn pedig kb 5,5 óra, este pontosan 2% ot esik menetrendszerűen ( itt azért megjegyzem, hogy a coolpad F1 et leraktam este 100 al és reggel 100 on volt akár rajta hagytam a wifit akár nem...) 2 simmel használom
ha mondjuk játszok is az szivja rendesen, illetve a 4G is érezehetően többet kér enni
összességében nincs rá panaszunk ( talán mondhatom igy ,a többiek nevében is) , lévén szó 5,5 " ról és FHD..talán itt még meg lehet jegyezni, pár embernél előfordult ( nálam is az elején ) hogy mikor újrainditottam a telót mondjuk 30% nál , újrainditás után már 20 at jelzett, de ez valahogy beállt...legalábbis nálam..
szerk : az esti merülés lehet az miatt van hogy a dupla koppos ébresztés be van kapcsolva ( ez most jutott eszembe) na majd kipróbálom, hogy leveszem
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
válasz Pítőr #101251 üzenetére
Hajaj valakinek beletapostam a kis lelkébe... de itt korántsem arról van szó, hogy az "elefánt" telefont lehúztam volna...
Ha egy kicsit továbbgondolnád a soraimat akkor nem vennéd személyes sértésnek, és igen ha a jiayu teszem fel miaju lenne akkor azt is elképzelném milyet gyárt autóban...
De minek is magyarázkodok.....Somatom:
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Digger
senior tag
Ez már szinte nem is hasonlít az első szériás THL5000-re!
Feleannyi RAM, feleannyi pixel, M-es proci, valamiféle grafitos árnyékolás, ami a tesóban nincs. Ezeket a különbségeket látom így hirtelen. Ezekkel a modikkal és az 5000-es akkuval biztosan sokkal tovább bírja! Remélhetőleg a GPS-en is javítottak, mert a nagyobbik tesón az használhatatlan! Az 1 gigás RAM-ért kár! Azt nem kellett volna kispórolni! -
beg
veterán
Arról, hogy nem értetted, szerintem nem mi tehetünk. Konkrétan és egyértelműen leírtuk az indokokat.
A te érvelésed bezzeg atombiztos: "bár nem tudom, hogy mit számol, de mindegy is, a lényeg, hogy valamit számol"
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
25% vagy 100% fényerőn?
Repülő módban vagy anélkül?
Aktív SIM kapcsolattal?
Mobilnet bekapcsolva vagy ki?
Gyári beállítások vagy belakás után?
Gps be vagy ki?
Bluetooth be vagy ki?
Aktív szinkron bekapcsolva?
Stb stb stbYou are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
MODERÁTOR
-
Tomi_Sci
őstag
Tuti link, köszi!
Főleg a hivatkozott pdf-ek érdekesek.
A motorola töltője egyébként jó, csak kár, hogy beépített önmegsemmisítő van benne. Az usb csati olyan hűlyén van a nyákra forrasztva, hogy egy idő után biztos leszakad.[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Bagira01
veterán
Nem jelent semmit. Csak kipróbálni akarom, nem évekre tervezek. Ami még nem jelent meg, de nagyon tetszene az a Neo N003. Igazából az Isa se lenne rossz kinézetre, ha ilyen lenne. Nem tudom miért tették annyira alulra a 3 funkciógombot. Illetve miért kellett alájuk olyan erős ledet rakni(már amit a videókból láttam)
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Raqueia
tag
Nem, hanem ez:[link]
Emlékszem már miért nem mertem feltenni: busybox is kell hozzá, és azt mikor fel akartam telepíteni, akkor szólt hogy csak akkor ha szofveres gond esetén vissza tudom tenni az eredeti romot. na ettől betojtam, és inkább tojok az egész notification mizériára...
[ Szerkesztve ]
voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
-
Raqueia
tag
az xda-n találtam egy progit ami direkt erre van, de nem emlékszem a nevére. aztán meg ott a Noled app, bár tudom az nagyon szívja az aksit de valamit valamiért. a végén meg arra jöttem rá hogy olyan gyakran tapogatom a telot hogy mindegy, pár percet kibir az a notification
voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
-
hunaqua
addikt
Igazad van sok mindenben,de egy vaku legyen rajta.Legalább egy sz@r képet csináljon sötétben is.
A Lenovo A820-ra írtam,hogy engem az sem zavarna nagyon,hogy nincs front kamera.
...de egy sz@ros villanó sincs.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
tutis
őstag
A széptől ezek a képek messze vannak, átlagosnak mondanám. A templomos két képet összevetve látszik hogy a telefon küzdött a színbeállítással, A sötétebb részletek egybemosódnak (bokrok).
Persze telefonról lévén szó, megfelelő a kép, de csak az átlagos szintet üti meg. Ráadásul ezek szabadtéri képek, ahol minden telefon jobb képeket lő mint pl egy zártabb térben vagy mesterséges fényviszonyok között..[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
nagyúr
Jó, ezek azért erősen nagyított képek Szerintem a hétköznapi használatban abszolút elfogadható, arra hogy kitold facebookra az aktuális baromságaidat tökéletes. Nyaralásra, hobbira meg vegyél fényképezőt. Most komolyan ki az itt közületek aki 30m-ről lefotóz valamit és utána rá akar nagyítani az autó rendszámtáblájára? Ez elég ritka eset.
-
Raqueia
tag
Ahol lakom ott a defym hsdpa az amoi n821 edge. Tehát itt 900 mhz a voda. Néztem a térképet amit linkeltél, jól használható. A pontot a minideal tette a mondat végére, feladták az amoi n828at.
-
Raqueia
tag
az az infód tuti hogy a lenovo a820 tudja a 900 mhz 3g-t? mert a minidealon kivül nem találok ilyet. pl a tmallbox az amoi n828ra és a lenovo a820ra is azt irja hogy 850/2100 mhz. én vodás vagyok és beletettétek a bogarat a fülembe ezzel.
-
hunaqua
addikt
Nekem az első Lenovo telefonom ez a P770,de ez nagyon rendben van.(..igaz nem is olcsó)
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
-
Saccco
nagyúr
Nyomoztam kicsit, úgy néz ki vidéken 900MHz-en megy a Voda hálózata, ami azért gond, mert a telefon a 850/2100MHz-et támogatja...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Tefra
csendes tag
Hát ez igen tanulságos volt...
A linkeket elnézegetve az úgynevezett V1277 egy az egyben megegyezik az általam keresett Media-Tech Imperius 4.3 HQ-val... csak annyi különbséggel, hogy nem látok rajta semmiféle márkanevet. Ilyenkor mi van: A Lenovo is szimpatikus, a ZTE talán a legkevésbé.Xiaomi MI 9T - ex: Lenovo P70
-
Siffredi
senior tag
Szerintem is az lehet a válasz, amit előttem is írtak. Magyarán a telefon rosszul látja az akksi kapacitását, és mikor azt hiszi, hogy már lemerülőben van, valójában még elég sok szufla lehet benne. Emiatt kell törölni a beállításokat tartalmazó fájlt, és újat kreálni, amit egy program segítségével könnyedén meg lehet tenni.
Nekem itt a fórumon ajánlották a módszert, és bevált! Előtte 1(!) nap alatt lemerült a telefonom, most 3-4 napot simán kibír átlagos felhasználás mellett!
-
Siffredi
senior tag
Azért az komoly, hogy a hosszú listában 1, azaz egy telefon van 4"-es mérettel, a többi mind nagyobb! Nem beszélve a nagy felbontásokról...
Egyébként nekem a G3 akksi kalibrálás után átlag 3 napot megy, akkor is, ha használom közben (wifi állandóan be van kapcsolva, email, net). Én nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem kiemelkedő a mai okostelefonos mezőnyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S