Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szpali
addikt
-
devast
addikt
válasz
ZaXXoN #11610 üzenetére
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de számomra az, hogy azt a terméket kapom meg amit rendeltem egy kínai boltból, még nem jelenti azt, hogy az a bolt jó. Számomra az a bolt jó, amelyik megfelelően tudja kezelni a problémákat, pl garanciát lehet érvényesíteni, nem csak dísznek a weboldalukon. Mert piszok sok ilyen van. Ha lejárt a 45 nap, a legtöbb még válaszra sem méltat, ha valami problémád van. És ezt nem lehet 5-10 rendelésből leszűrni, sajnos. Ehhez problémás esetek kellenek, és csak akkor derül ki, mennyire is megbízható egy bolt.
Bagirának meg üzenem, hogy ha még nyitott a claim, nem járt le a paypal védelem, akkor küldd vissza a *csába az egészet, add meg nekik a trackinget, aztán kész. Buktál egy vissza postázást. Nem kell túlspilázni a dolgot, ilyenbe bárki belefuthat. Legalább már tudjuk, hogy a ttmalls egy raklap *****.
ps: A jiayu G2-vel szerintem már nem fogsz melléfogni. -
orkester
őstag
válasz
ZaXXoN #11385 üzenetére
Most már nem fogja senki, mivel csak nekem van hozzáférésem, ezért lett űrlappal megcsinálva.
Mindenkinek:
Pár mező (Magyar menü?, Videók/képek) utólag, egyedi kérésre került bele, így aki esetleg szeretné az új mezők miatt kiegészíteni az adatait, az nyugodtan keressen privátban és pótolom. -
anglergab
addikt
-
-
válasz
ZaXXoN #11025 üzenetére
Szevasztok kernelfüggők! (vicceltem..
)
Szóval amíg volt SonyEriccsonom, addig minden rendben volt, mert volt natív linux támogatott flash-tool.
De az MKT platform-mal megszívtam. nem sikerült a hegesztés...Szóval kerestem egy régi hdd-t és oda feltettem az xp-t
, mert olvasgattam, hogy w7/8-ra még azért nem mindig elég stabilak a driverek. De ugye tapasztalatom ebben nincs.
Virtualbox-ot még nem próbáltam, de olyasmi olvastam, hogy az onnan indított flash-tool nem működik megfelelően.
Wine alatt tuti nem megy, azt próbáltam.
(Esetleg van valakinek crossover?) -
Bagira01
veterán
válasz
ZaXXoN #10849 üzenetére
Na ez az. Jó nagy hely van a kijelző és az érintőpanel között. Körbe látszik, hogy valami szar sorjás műanyag keret van belül. A töltő meg most pukkant egy kva nagyot. AZ 1GB White verziót rendeltem, de hát se nem 1GB se nem fehér. Most természetesen már más link jön be a rendelésemre, ahol csak 512MB-ot írnak, még jó, hogy csináltam képernyőmentést...
-
mipityu
tag
válasz
ZaXXoN #10784 üzenetére
Nem.
Ahogy már írtam, volt HTC Sensation-öm és abban nem volt, pedig az is Android 4.x, sőt 4.1 a végén.
A teljesen kikapcsolásból bekapcsolást csak hardveresen lehet megoldani, egyetlen márkás telefon sem tudja, csak a kínaiak. A pittyre is sokan keresnek megoldást az android szoftver topikban, mert nem tudja a neves telefonjuk. -
válasz
ZaXXoN #10522 üzenetére
Szerintem - lásd előző hozzászólásomat - vagy te értetted félre a kérdezőt, vagy én.
A belső memória, amire telepíteni lehet, az nem nagyon cserélhető fel az sd-vel (aztán lehet, hogy az én ismereteim is hiányosak még, sőt valószínű).
(pl. sd kártya nélkül el sem indulna a telefon) -
fPApi
őstag
válasz
ZaXXoN #10403 üzenetére
A konkrét tényekre való ilyen semmitmondó válasz nagyon jó védekező taktika, a hiányos tudás elfedésére. De tudod mit: legyen igazad, én nem akarom, hogy ilyen piti ügy miatt kitiltsanak.
Tehát akkor leszögezném, hogy elfogadom azt
- a tényt, hogy ha választani lehet, akkor a g-s wifi jobb megoldás, mint az n-es!
- hogy az összehasonlításnál annak nincs semmi értelme, hogy valaki tisztában legyen a megabájt, megabit, g-s wifi, n-es wifi kifejezésekkel.
- hogy az nem baj, ha nem értünk valamihez, ha erősen akarjuk, akkor a fehér is fekete!ZaXXoN az isten, hajrá!
-
HUNpusi
csendes tag
válasz
ZaXXoN #10403 üzenetére
Ne balhézzatok itt ennyire, g-s wifi 54Mbps, 25Mbps valós kb, az legyen 3MegaByte/s (g-vel én pc környezetben annyit elértem)
Az n-es 150(300)mbps, 75(150) valós, az kb 9(18)MegaByte/s
G-s hez class3 mas sd kártya, N-hez class9(18, -melyik az elérhető legnagyobb?)
A másik lassító tényező meg az internet sebessége avagy pc-ről az adatátvitel sebesség.
A kínaiak ahogy szörföltem neten nem a leggyorsabb belső memóriákat rakják. (class 4, class 6, nemtom)+az, hogy kinek milyen eszköze van, milyen eszközre van szüksége, szubjektív vélemény. Pl Én vidéken 4megabit net, pesti albiba 80, jelenleg telefonom sincs
-
fPApi
őstag
válasz
ZaXXoN #10398 üzenetére
Ha nem értesz valamit, akkor inkább ne írj, mert magadat minősíted! Arról volt szó, hogy nekem az SD kártyám a g-s wifi-nél nagyobb sebességet bír. A g-s wifi jellemző sebessége 20 megabit, tehát én azt mondtam, hogy az SD kártyámra írás sebessége nagyobb, mint 20 megbit.
Azt javaslom először tisztázd magaddal a megabit, megabájt, g-s wifi, n-es wifi kifejezéseket és csak után legyen ilyen nagy mellényed! Ja igen és az első néhány osztályban tanították a szövegértést is, ha jól emlékszem fontos volt, hogy az ember értse is, amit olvas, mert különben fura helyzetek adódhatnak a válaszából...
-
fPApi
őstag
válasz
ZaXXoN #10369 üzenetére
"De azt se fejeltsük el, hogy az ilyen mobil eszközök belső adatsebessége nudli mondjuk az asztali gépekhez képest, ezért hiába van n-es wifi chip benne, ha pl. nem képes tárolni az így jövő adatot. Szóval van ebben is egy olyan parasztvakítási faktor, mint a megapixelháborúban."
Úgy látszik akkor csak nekem van olyan szerencsém, hogy az összes családi telefonnál, tabletnél mind a belső memória, mind az SD kártya vígan többet tud, mint a g-s wifi jellemző sebessége.
Szóval jól hangzanak ezek a klisék, lehet velük villogni, csak ne nézzen utána senki ...
-
F.Kornél
csendes tag
-
Csari93
aktív tag
válasz
ZaXXoN #10055 üzenetére
Felmerült bárkiben amúgy az ellenkezője? Igaza van annak aki írta, semmit sem ér magában a 13Mp, attól még lehet szar, zajos, aberrált, meg minden.
Nem hiába van egy kompakt fényképezőnek is 10x akkora objektívje, mint a legnagyobb telefonnak.Bőven elég az 5 Mp is, a telefonos fotók úgyis maximum facebookra, instagramművészkedni, meg ilyen egyszerű dolgokra hivatottak, nem kinagyítani poszternek.
-
-
berigazek
őstag
OFF:
Te sem olvastad el figyelmesen,mert magyarul kérdeztem két dolgot!Egyikre kaptam választ a másikra nem pedigvérthetö volt a dolog,de hagyjuk most abba,mert ahelyett,hogy te is a feltett kérdésemre válaszolnál,(mert nem tudod) inkább okítasz...
Akkor neked teszem fel a kérdést!
Miért kellett az Adószám a Vám nyilatkozathoz,ha 40,-USD után nem is kell vámot fizetni csak áfát?Ez volt a kérdés és AZ,hogy mikor KELL fizetni,merz a csomag már egy hete nálam van?
Gondolom,hogy érthetően írtam le 3-jára is?
Erre adjál ,,okos" választ és ezzel befejeztem...
Jó éjt nektek!
ON:
THLW3 tulajoknak:
Nektek is az előlapi kamerátok Tulajdonságainál 3.2 Mp mutat az Antutu és maga a szoftver is,ha belementek a Beállitásokba? -
XM-L T6
tag
sasa311: Szerintem is kamus a legtöbb. Csaj azt az oldalt kellene megtaláljuk ahol tényleg komolyan veszik, hogy rendelni, fizetni és egy jó telefont akarunk.
ZaXXoN: Mennék én boltba meg szerintem mindenki, ha nem 100-150 ezer lenne egy 5,3"-os androidos, GPS-es, dual simes telefon.
-
krisztian07
tag
Jól írod, hogy ismerned kell a szervizest, mert előfordulhat hogy elhajtanak. Ismerősöm Samsung i900 Omniájának a kijelzője beadta az unalmast. Elsőre szó nélkül kicserélték, majd mikor fél évre rá másodszorra is tönkrement elutasították a garanciát. Azt mondták, hogy a töltő csatlakozóján oxidáció van, tehát beázott. Ő hiába mondta, hogy nem és a telefon egyébként működik, csak a kijelző máshol érzékel mint ahol nyomja nem érdekelte őket. Persze szívesen megcsinálják egy 20-asért és így talán el tudja adni 10-ért. Tuti biznisz.
-
hevizms
addikt
Ezzel nem is lenne semmi gond ha mondjuk ezt irnák,ami elnézve a helyzetet még igaz is lenne"sajnos még nincs készleten,de igéretet kaptunk a gyártótól és 1 hónapon belül biztosan lesz.Hogy pontosan melyik héten azt rajtunk kivül álló okok miatt nem tudjuk pontosan megmondani"
Ehelyett konkrét időpontokat irnak némelyek,pld pénteken feladjuk,vagy most épp nem jutott neked a pénteki szállitásból de hétfőn biztosan küldjük.Persze tudja ő is hogy ez nem igaz,szóval HAZUDIK!!!!
Nem kell őket védeni.Hazudoznak csak azért hogy náluk rendelj. -
HUNpusi
csendes tag
Picit össze vagyok zavarodva, mert nem teljesen értelek.
-senki nem gondolja (sztem) hogy 512 ram irreálisan kevés (sose céloztam erre).
Csak ha a cpu-t nagyon igénybe akarod venni, érdemesebb a giga ram, a cpu maximális kihasználhatóságára.
(igaz, lehet 2 megabyteon olyan függvényt írni, amivel elszórakozik jóideig)-applikációk betöltésénél a cpunak elvileg nincs szerepe, dma memóriavezérlő végzi elvileg, (ha másképp működik a technológia javítsatok ki) a cpu mást csinál, amíg a memóriavezérlő betölti az adatokat a háttértárolóról. (sávszélesség, késleltetés probléma, itt céloztam erre, cpu teljesítménye lényegtelen)
-a gyorsabb szó több jelentésű. A processzor a számítási teljesítményben gyorsabb. Ez nem feltételezi az egész gép időbeni gyorsaságát, ha a számítandó adat nem fér el a memóriában.
(gyors gép lehet egy olyan gép, amibe ssd raid tömbök vannak, 100%-ra bootolási idő asszem 7 másodperc volt valahol. Számítási kapacitás ugye fix maradt.)De ha jól értem, a te érveid az "egy alkalmazás futtatási sebesség" témájú érvelést adja ki.
Én a "több alkalmazás egyidejű futtatását" próbáltam kifejezni. Mert véleményem, hogy a több mag a párhuzamosításban éli ki magát igazán.Egy alkalmazás ami igényli a ramot, azok a hd játékok, de ez személy függő ki mire veszi a telefont.
Galaxy s3 és a 128mb ram-nál kimaradt a
mert az csak szurkálódás volt
-
devast
addikt
Ezt úgy képzelem el, hogy kereskedőkön keresztül megy a dolog. És mivel a corningot nem érdekli, hogy milyen kínai cuccokra teszik rá a termékét, mivel a marketing értéke 0 ha odatesz a listába kínai gyártókat, ezért nem is foglalkozik vele. Viszont abban biztos lehetsz, hogy amelyikre rá merik írni, hogy gorilla glass, az valószínűleg az is. ps: pár másik gyártó edzett üveg made in japan -an árulja a készülékeit, pedig az elméleted alapján mindenki gorilla glass-t használna. De ez nem így van.
ui: Maradjunk annyiban, hogy bizonyítani egyikünk se tudja, Te nem hiszed el, én meg elhiszem. -
devast
addikt
Szerintem fizettek is érte. És nem szabadalmi díjat kell fizetni, hanem konkrétan tőlük kell venni a cuccot, akkor írhatod rá, hogy gorilla glass.
Ahogy én látom: wikipediából: In early 2012, Corning announced Gorilla Glass 2, a glass 20 percent thinner than the original material offering the same scratch resistance, the same strength[13][14] and enhanced touch-sensitivity.[15]
Viszont van nekik sok készlet az első verzióból... amit kiszórnak pl a kínaiaknak. -
pmikloska
aktív tag
Hát, nem könnyű kiigazodni, mert eddig én úgy tudtam, hogy van az MT6575, ez ugye egy magos 3G-t támogató processzor, és van ennek a 3G nélküli változata az MT6515. Az viszont igazából nekem még mindig nem egyértelmű, hogy így az MT6515M akkor mit nem tud még, vagy mit tud pluszban, ha a 3G már nincs benne egyik xx15-ösben sem.
-
ÁrPi2
senior tag
-
F.Kornél
csendes tag
(#7330) ZaXXoN:
A szóban forgó telefonok közül szerintem a V12 néz ki legjobban, nem beszélve a jó paraméterekről, elérhető support-ról és az alapcsomag gazdag tartalmáról, ami tovább növeli az árelőnyt.(#7321) ZaXXoN:
Ami a RAM-ot illeti, már szó volt a fórumon róla, hogy rengeteg kamu van a kínai webáruházak oldalain. Érdemes sok forrást megnézni, de méginkább a fórumon elhangzott tapasztalatok alapján felmérni mi is az igazság.
Megnyugtatlak ZaXXoN, hogy az Ulefone V12-nek valóban csak 512MB ram-ja van, de ezzel is gyors és ez a lényeg.Ahogy alakulnak a hootablet körüli ügyek, szerintem napokon belül én is indítom a rendelést a ttmalls-ról egy V12-re. $156 ruppóért a hülyének is megéri.
-
ÁrPi2
senior tag
Nem tudom mennyit törték a fejüket, de nagyon ügyes; viszont a Paypal alapítóatyja amikor pihentagyú akkor ilyen szigetkolóniákról álmodik ((Keress rá az anarchizmus szóra
))
-
ZaXXoN
tag
És azzal mi van, aki megkapja a cuccot, majd bejelenti, hogy nem jött meg? A paypal és/vagy az eladó nekiáll nyomozni a postán? Vagy egyszerűen bíznak benne, hogy ennyire senki sem suttyó (avagy, ha mégis, pl. Olaszország, akkor oda beszünteti a szállítást az eladó)?...
-
berigazek
őstag
Priviben tényleg elküldöm a nyertes fotót is és linket is,de most mennem kell...épp most annyi időm volt,hogy megrendeltem és kifizettem a THLW3+ készüléket 294,-USD,azaz 65218,-ft!
Éppen két perce!
Majd jelentlkezem még:-)(éppen 508,-ft-al fizettem többet,mint a ,,jobb sarokban" amit mutat a deviza átváltási Widget!)
OFF:
Hát ilyen nincs...
épp most jött a Hootabletről a PaypAL invoice ugyanerről a THLW3+-ról,de 180,-USD ról DHL-el együtt...most verjem a falba a fejem???? -
xhege
veterán
A Huawei túlmutat azon az áron amit én megcéloztam (max 180$).
Az ulefon esetén milyen szívásról van szó ha nem titok? Sajna annyi időm nincs, hogy még egy (ráadásul angol) fórumot végigbogarásszak. Meg igazából nem vagyok nagyon képben , ez lesz az első okos mobilom.Ezért is lenne vonzó valami amiben van magyar nyelv már gyárilag, mert én nem nagyon tudom buherálni.
-
Szerintem aki erre adja a fejét, az nem is igazán a app-hajhászat miatt teszi, hanem hogy hegesszen, egész pontosan hekkeljen (mert ugye tudjuk, hogy a hekkelés az etikus, a crack-elés az nem, csak a média feketíti be a hekkereket azzal, hogy azonosítja őket a crack-erekkel.)
-
nyuszi123456
aktív tag
kissé sovány a tapasztalatbázis az oldalon.
vajon egyszerre használják a két rendszert? mert pl a firefox után nem sírnék, meg egy csomó minden egyszerűbben és gyorsabban futhat az androidon, mint a vendégrendszeren.egy HTC Shift-hez hasonló elgondolás sem lenne hülyeség. a dual sim persze maradjon stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest