- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
Srácok, a kínai Lenovo A656 telefonomon reggel óta frissíteni akar a contact manager.
Frissíthetem, vagy frissítés után full kínaira vált?
Ha utóbbi, akkor a frissítési figyelmeztetést hol tudom kikapcsolni? -
TCr
veterán
válasz
hungobungo #66081 üzenetére
Letöröltem. Megtáltosodott a telefonom! Köszi!
-
TCr
veterán
válasz
hungobungo #66081 üzenetére
Akkor uninstall, köszi!
Mennyire elterjedtek az Android vírusok?
Ha nem járok kétes helyeken, úgyis bekaphat valamit a telefon? -
TCr
veterán
Köszönöm! Ezt pontosan hol tudom megtenni?
Érdekes, hogy pl. a Sygic navigáció még sosem záródott be.Egy fórumtárs korábban írta, hogy ha veszek bele egy MicroSD kártyát és arra állítom be az írási területet, akkor oda gyorsítótáraz. Ez pontosan hogyan viszonyul a fél GB RAM-hoz, mi köze hozzá?
-
TCr
veterán
Az, hogy a Lenovo A656-on néhány program (Firefox, Boat Browser, Zedge...) random egyszer csak bezáródik, az vajon a kevés memóriának (512 MB) tudható be?
-
TCr
veterán
válasz
szili.tamas1 #65140 üzenetére
Ezt most kipróbáltam a Lenovo-n, nálam is bezáródik az alap email kliens, amikor egy (bármelyik) email-re nyomok.
-
TCr
veterán
Csak érdeklődés szinten, hogy tisztában legyek a dolgokkal: ha esetleg a későbbiekben mobilinternetet szeretnék a díjcsomagomhoz csapni, de nem 3G képes a telefonom, olyankor mi van?
Ugyanúgy működik a mobilnet, mintha 3G lenne a telefonom, csak lassabb lesz a böngészés, stb? -
TCr
veterán
válasz
CoolBoy323 #64316 üzenetére
Mert olcsó, gyors, szép és kis igények?
-
TCr
veterán
Tgnap megjött a Lenovo A656, a SIM slotok alá csak 2G van írva, holott a to2c.com 3G (WDCMA) képes telefonként hirdeti.
Ha nincs aktív mobilinternet előfizetésem (igazából nem is szeretnék, nem érzem szükségét, hogy vezetés közben netezzek), akkor hogyan tudom leellenőrizni, hogy a telefon 3G képes-e?
-
TCr
veterán
Az normális, hogy a frissen megkapott telefont rátettem a töltőre úgy 5 perce, de még nem kezdett el tölteni?
Csontra le van merülve, de gondolom ez evidens a 3 hetes út után. -
TCr
veterán
Pár perce vettem át a postástól a Lenovo A656 telefonom.
Hatalmas ez az 5"...A kínai töltőhöz kaptam ilyen kis gagyi EU átalakítót, amit miután beleerőszakoltam a konnektorba, alig tudtam kihúzni.
Erre tudtok valami okosságot? Mit vegyek hozzá? Másik töltő, másik átalakító? Ez így nagyon gáz. -
TCr
veterán
Telefonoknál számít a belerakott Micro SD kártya sebessége?
-
TCr
veterán
2014.02.21
12:15
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsUjjak keresztben.
-
TCr
veterán
Az ilyen autós, tapadókorongos mobiltartókról mik az általános vélemények?
Stabilak, nem esnek le a szélvédőről? -
TCr
veterán
válasz
gipsztigris #62128 üzenetére
Málmint Plohaldvelélt, nem?
-
TCr
veterán
válasz
fateless #61643 üzenetére
Világos. Nem vagyok sumákolós fajta, nem is ezért kérdeztem.
Az "aggaszt" kicsit, hogy a jan. 27-én megrendelt telefont tegnapelőtt, febr. 11-én postázták (tudom-tudom, ünnep) az ide fog-e vajon érni azon a bizonyos 45 napon belül, vagyis márc. 13-ig?
Illetve ha nem ér ide megrendeléstől számított 45 napon belül, akkor érhet-e valamilyen hátrány?
Csak magamat szeretném védeni, nem az eladót lehúzni. -
TCr
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
TCr
veterán
Ha a telefonom tegnapelőtt postázták, viszont a Singpost weboldala a beírt Track ID-re nem dob fel semmit, olyankor mi van?
-
TCr
veterán
válasz
gipsztigris #61399 üzenetére
Úgy értem, hogy kinézetre.
Az eredeti kérdés a méretre vonatkozott, ezért merészeltem azt mondani, hogy egy az egyben.
Mivel a kinézetre ugyanaz így gyanítom, hogy méretre is.
Élőben nálunk megtekinthető szinte bárhol a Galaxy S4, a linkelt kínai csoda viszont nem hiszem. -
TCr
veterán
Lenovo A656 - shipped.
Mennyi "várakozási időre" számíthatok?
(Singpost) -
TCr
veterán
Nemrég írtátok, hogy valamelyik kínai webshopos cég üzemel az ünnep alatt is.
Melyik az? -
TCr
veterán
-
TCr
veterán
A Tmallbox a shipping calculator-nál (miután kiválasztottam Magyarországot) azt írta a DHL-re, hogy ingyenes.
Regisztráltam, betettem a kiválasztott telefont a kosárba, majd checkout, ezután már ezt írja:DHL(recommend) $19.00 (tax incl.)
5-7daysTotal products: $125.00
Total shipping: $19.00
Total (tax excl.): $144.00 -
TCr
veterán
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
TCr
veterán
Srácok, eldöntöttem végre, rendelek Kínából egy telefont.
2 típust néztem ki, Lenovo A656 (ajándék optikai egér?) és Lenovo A766, Ti melyiket választanátok és miért?
Sokat olvastam az elmúlt pár hétben a fórumot, de annyi mindent írtatok a szállítással kapcsolatban, hogy összefolynak számomra az infók.
Honnan rendelnétek és milyen szállítással?
Európai töltőt küldenek hozzá, vagy azt külön kérni kell?
Ha esetleg nem kapok európai töltőt, hogyan tudok hozzájutni?Ezekben szeretném a segítségeteket kérni, köszönöm előre is!
-
TCr
veterán
válasz
Maximum1 #59709 üzenetére
Nettel?
Anélkül esélytelen?
A 20.000 Ft-os Nokia C5-00 telefonom a Nokia GPS progival igaz nem túl gyorsan (1-2 perc), de talál műholdat és onnan kezdve tök pontosan nyomja még egy Bp belvárosban is.
Túl nagy elvárás lenne ez az ilyen 110-130 $-os kínai mobilokkal kapcsolatban? -
TCr
veterán
válasz
mrgergoke #59505 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert én a telefonáláson, 1-2 irodai alkalmazáson (pl. naptár), nagyon ritkán netezésen és még ritkábban autós GPS-en kívül kb. semmire nem használnám, játékra ott a PS3 (lassan PS4), filmekre meg ott a házimozi.
Ezek szerint számomra bőven elegendő lenne a fél gigabyte RAM? -
TCr
veterán
Ha rendelnék egy Lenovo A656 telefont, azon működne rendesen a GPS, illetve a Play áruház?
Olvastam itt, hogy valakinek csak "mókolás" után működnek ezek.
A jelenlegi Nokia C5-00-n lévő egyszerű, ámde teljes értékű GPS-t ki tudom váltani vele?Érhet bármi hátrány az itthon (hivatalosan) kapható mobiltelefonokkal szemben?
-
TCr
veterán
Ha "fennakad" a telefon a VÁM-on, az ÁFA-t milyen módon, hogyan fizettetik meg a címzettel?
-
TCr
veterán
Srácok, ez a telefon (M3) hol hasal el?
Elég jónak tűnnek az adatai az árához képest. -
TCr
veterán
Srácok, kinéztem egy telefont, a véleményeteket szeretném szeretném kérni ezekkel (illetve ezzel) a kínai telefonokkal kapcsolatban.
A dual SIM nem lényeg, de nem találtam más topikot, ahová írhatnék.
Minőségben ez hol helyezkedik el az itthoni, bejáratott típusokhoz képest?
Érdemes megvenni ennyi pénzért?Jelenleg egy egyszerű, Nokia C5-00 telefont használok (megelégedéssel), előtte egy LG KM900 Arena volt, azt utáltam, mint a sz*rt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Acer notebook topic
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest