- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinin
tag
200 usd alatt keresek telefont.
Fő szempontok:
Max 5" de ne legyen nagyobb 140 mm-nél a hossza
min 1gb ram
min quad core
min 1024x720 felbontás
gorilla glass
NFC nem fontos de előnyJiayu G4s és Inew v3 között vacilálok. Előbbi kicsi és erős, az utóbbinak jobban tetszik a design-ja, vékonyabb és NFC képes.
Ezeken kívül mit tudtok ajánlani ami megfelel a fenti kritériumoknak?
-
dinin
tag
Sziasztok!
Rendelék egy Jiayu g4s-t. Épp lecsúsztam a Pandawilles 180 dolláros happy hourról. Ezenkívül az EFOXnál kapható 137 euróért. Megbízható az EFOX? Van még máshol 180 dollár közeli áron?
-
dinin
tag
Tronsmart ts7-el Telenoros és T-mobilos simet használok. Tegnap megszüntettem a telenoros internet előfizetést. Már mindenhol átállítottam az alapértelmezett simet, netet T-mobilra, mégis ha energia widgeten keresztül kapcsolom be a netet, akkor a telenor az alapértelmezett.
Hogyan tudom végleg megváltoztatni anélkül, hogy deaktiválni kellene a simet? -
dinin
tag
Mennyi idő alatt fordul meg egy garanciás cserére elküldött telefon?
Porosodik belül Ts7-em kijelzője, és pixelhibát sem tudom megszokni.
Geekbuyingtól vettem, még jó lenne garancia lejárta előtt kicseréltetnem, csak hát jön a karácsonyi vámőrület is...
A recsegő tok hátlap helyett küldtek volna egy újat, de helyette egy mini pc dokkolót kaptam -
dinin
tag
Ha valaki keres rajtam kívül Ts7-hez dokkolót, akkor ez talán jó lehet
-
dinin
tag
Cubot one-ra kijött egy MIUI rom. Vajon felhúzható a 4gb-os ts7-re is?
-
dinin
tag
Volt már valakinek olyan, hogy egyszer csak nem kívánt alkalmazáok települtek a készülékre?
Kb két hetente van valami olyan amit nem én telepytettem. Általában valamilyen kínai gagyi app. -
dinin
tag
Egy hónap használat után nagyon elégedett vagyok a Ts7-el. Rootoltam, gyári kamera helyett a snap camerát használom, ami jól zoomol. A telefonon eddig gond nélkül ment minden. Wifi erős, gps gyorsan talál jelet és pontos a fix után. Az eredeti nyekergős hátlapot megreklamáltam, és már úton van az új. A pixelhibán már csak néha akad meg a szemem. Tokot sajnos nem kapni rá, amit vele küldtek már repedezik, de ennek ellenére összességében nagyon jó vétel volt 160 dollárért.
-
dinin
tag
TS7 2 hét használat után csináltam egy antutu tesztet (sd-vel és anélkül is).
Eredmény: 6574
Újraindítás után: 6427
Mitől feleződhetett meg a kibontás utáni 1200 körüli érték? -
-
dinin
tag
TS7 tulajok, nektek van iso beálltás a kamerán? Én nem találom, pedig már több alkalmazást is kipróbáltam.
-
dinin
tag
Megérkezett a TS7-em. Kicsit nagy a markomnak, nem érem át egy kézzel, de megszokható. Nagyobb baj, hogy a hátlap alja nem passzentos, így nem lehet rendesen rárakni. Szerencse, hogy küldtek egy védőtokot is, ezért nem látni, és nem zavaró. Találtam egy halott pixelt is, amitől úgy látszik sohasem fogok már megszabadulni. Az előző telefonjaimon (2db alcatel ot990) is volt. Épp fut egy pixel fixer, de nem bízom a sikerében.
Ennyi rizikó persze van, ha kínából, ismereten márkájú telefont elég olcsón rendel az ember.
Amúgy jó készülék, linuxal egy perc alatt rootoltam. A képei is elfogadhatóak 5mp-re állítva. -
dinin
tag
Tronsmart ts7-hez (cubot one) létezik kompatibilis dokkoló? Olyan aminek bal alsó oldalon van a csatlakozója?
-
dinin
tag
A ts7-nek valósak ezek a méretei:135 x 68 x 0.7mm?
Ezek szerint akkora mint a w100 -
dinin
tag
Amoi N850 pandawillen 136 dollár. Valakinek van vele tapasztalata? A thl w100 kamera képminősége jobb ennél?
-
dinin
tag
Köszönöm!
Másik probléma a cubottal talán az, hogy nem biztos, hogy támogatott eszköz a google playen. w100-nál nincs ilyen probléma?
Ebben a kategóriában mi az ami még felveszi a versenyt ezekkel, és megbízható is? (min 8mpx kamera, quad core, 1gb ram, max 4,5")
5" már kicsit nagy, a 4,5 is csak a quad core miatti kompromisszum.
Szóval a minideal jobb a pandawillnél?
Bocs a sok kérdésért, de jól utána akarok járni mielőtt megrendelem. Már két hete nézelődök -
dinin
tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni de nem tudok dönteni. Márka vs teljesítmény. Thl w100 vagy Cubot gt99.
Előbbire több a rom, utóbbinak nagyobb felbontású a kamerája, kijelző felbontása.
Úgy tudom, ha pandawillről rendelek, akkor nincs vám. Van még olyan oldal ahol jók az árak, és kisebb értéket tüntetnek fel a csomagoláson, a vámköltség elkerülése érdekében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motoros topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged