- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Iocean X8 mini itt 149 USD és Eu-s raktárból is elvileg (bár nem próbáltam még).
-
vegyszer
addikt
A legtöbb widget csak az elsődleges SIM dolgát tuja kapcsolni. Melyikben van a SIM, amiről beszélünk?
Fizikailag legyen az a SIM az egyes foglalatba, amin a netet használni akarod. (úgyis csak azon van 3G). Első boot után jön egy értesítő, arra ok, és csak a térerő színek cserélődnek fel
-
Brain75
senior tag
Van egy rakás hibás telefonja a haveromnak (Mobil szervizes) és onnan fogunk válogatni. Az ellenállását meg lehet mérni (hány OHM) a mérete adott, és így majd válogatunk egy jót.
(#48571) instantwater
Szerintem sikerülni fog.
Előtte megmérjük hogy a led-et mekkora feszültség hajtja meg és ha ugyan akkora mint az S3-ban akkor mehet az implementáció.Volt már rá példa haverom életében hogy kínai telefonban kellett vakut cserélnie és minden gond nélkül ment.
-
lexter00
őstag
Nekem w100 van,a kamerája háát nekem arra az 1-2 képre elég de amúgy is egy telefon nem erre való,a kijelzője na az tökéletes nagyon szép színei vannak hiába kissebb a felbontása mint a cubotnak de kétlem hogy a cubotnak szebb képe van.A THL kijelzője a Galaxy S3-mal vetekszik(a fekete kivételével de még így is szép mély a fekete) és ennél jobb referencia nem kell.Vedd meg bátran a w100-at hidd el nem bánod meg.Ja meg a w100-on nem kell romolgatni szinte tökéletes rajta a rendszer még nem találkoztam ilyen flottul működő rendszerrel.És a 4 mag és 1gb ram mindenre elég
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest