Hirdetés
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Tomek0108
üzenetére
Én szereztem egy HTM M1-et, eladásra. Jó vas, jó felbontású kijelző, elég szűk betekintési szöggel, én pl nem tudom úgy tartani, hogy az alja - teteje ne invertálódjon azonnal. A gyári launcher nem ismeri a widget fogalmát, de az apex/Nova mellett megy. A vaku (a Xiaomi Hongmi mellett) vicc. Ahogy a kamera fel bontása is. Persze 69.99$ sem a világ vége...
-
Lampard19
tag
válasz
Tomek0108
üzenetére
Nagyon rossz minőségű a kijelzője, csupán szemből enged betekinteni de úgy se túl szépek a színek. Kicsit csak jobbról vagy balról nézve, kékes, szürkés árnyalatok látszódnak, szinte foszforeszkál

Aksija pedig nagyon vékony és kis méretű és annak ellenére, hogy egy kisebb és egy nagyobb méretű aksival hírdetik, pont ugyanolyan kicsi mindkettő, csak más matricával. Az andorid rendszere viszont szép, az új stílusu zopohoz hasonlít. (pl zp700)
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Hardcore café
- iOS alkalmazások
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi