- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
minifoximaxi #60949 üzenetére
Lehet, de legalább nem farokhosszabbító gagyi.
-
MZsoltee
veterán
válasz
minifoximaxi #59842 üzenetére
Tudsz olyan helyet ahol, számlára (céges, Magyarországról) beszerezhető? Régebben ezt a típust néztem ki, de sajnos a fenti feltételeknek megfelelő értékesítőhelyről nem tudom megrendelni.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
minifoximaxi #56791 üzenetére
Köszi, akkor erre van valami gond...
-
berigazek
őstag
válasz
minifoximaxi #53519 üzenetére
Köszike..de,ha még jó is lenne a netem...alig bírok ide is írni
-
kgymac
őstag
válasz
minifoximaxi #47594 üzenetére
Alapvetően téves az a vélekedésed, ahogy akinek a topic címének megfelelő telefonja van, az mindjárt két simmel is használja. Legfeljebb drágálja az itthon kapható technikai remekeket, mint én (512MB ram, 1, max 2.mag, nem IPS/AMOLED kijelző, középkategóriás felbontás és hasonlók). De nem vitatkozok veled erről, mert a két simmel használók körében vélhetően igaz a 99%-os megállapításod.
De érdemes lenne az összefoglalóba beletenni a dual active/standby és a sim1<->sim2 hívásátirányítás leírását. Talán kevesebben kérdezné a fórumon. Vagy nem
-
wigo70
tag
válasz
minifoximaxi #47590 üzenetére
itt a pont
-
chab7
addikt
válasz
minifoximaxi #41682 üzenetére
Vannak bizony: gyorsulás, fényerő, közelségérzékelő... és? szerintem több nincs
-
chab7
addikt
válasz
minifoximaxi #41251 üzenetére
De bizony. Akkor csak van legalább az S750-ben. Bár lehet a többiben is csak lassabban tölti le az infót és nem elég ideig tesztelték a kollégák?!
Egy P770 akkuval nem is gondolkoznék az S750-en -
chab7
addikt
válasz
minifoximaxi #41225 üzenetére
GPS véleményezésére szerintem egy kínai telefonnál ne azt írjuk már hogy ennyi annyi idő alatt x holdat talál, mert ezzel szinte egyiknél sincs baj. Bezzeg olyat nagyon ritkán ír valaki hogy navigáltam vele 100km át és egyszer nem vesztette el a jelet, pontosan pozícionált az úton...stb
Pedig ezzel szokott baj lenni nem az álló helyzetünk megtalálásával.(Ez neked ment válaszban, de mindenkinek szól, mert fél percre bejönnek a holdak és már jó gps véleményezést hallunk, miközben lehet egy horvát tengerpartra - vagy akárhová máshová - utazás közben meg agybajt kapnánk a kihagyásai miatt.)
-
Mr Officer
csendes tag
válasz
minifoximaxi #41225 üzenetére
Köszi!
-
Mr Officer
csendes tag
válasz
minifoximaxi #41217 üzenetére
Kicsit bővebben: elsőre milyen? Akksi, stabilitás, minőségérzet?
-
Cyborg
őstag
válasz
minifoximaxi #40561 üzenetére
Az S750 igen szép telefon, sokat filóztam rajta én is.
A P770 volt az első kiszemeltem, de úgy néz ki, ki fogom tudni próbálni azt is, mert rávettem a kollégámat, hogy vegyen olyat. Még a G4-re, meg az S750-re befűzöm a két szomszédot, és akkor minden eddigi célpontomat meg tudom nézni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged