- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
-
vegyszer
addikt
válasz
picur220 #50979 üzenetére
Antelife.com
Hát, lassan. Három rendelés volt, mert egyszer nem ment át net hiba miatt, majd vissza kértem az árát, újra rendeltem, de maguktól küldték vissza az árát, mert ugyanazt a rendelés számot kapta mindkét rendelés, egy héttel később újra megrendeltem, onnan volt a kínai hetes ünnepi phih, de előtte 2db tracking number jött
és két teló jött egy árában! (az első rendelés után 6, a harmadik után 5 héttel) Majd egy hetet a vámosok bíbelődtek vele
-
vegyszer
addikt
válasz
picur220 #50974 üzenetére
Nekem a mostani Lenovo A630 olyan szinten bejött, az A820 - szal össze vetve, hogy egyszerűen nem tudok fogást találni rajta. Multilingual rommal jött, a hangyás boltból, 98% feletti magyarság fokkal, ami az A820 esetén pont nem volt jellemző. 95$ volt (+áfa
), ugyan 854x480 nem qhd, de nem nekem lesz, és a kettő egymás mellett nem üt el egymástól... És két dolog van benne kínai: bejövő hívás esetén az ismeretlen telefonszám előtt kínai szöveg szerepel, valamint a hívó helyét próbálja belőni. Szintén kínai karakterrel. És a Bluetooth fájl fogadási üzenet angol. Ezen kívül minden sallangtól mentes... (de a 2500mAh akku is komoly, ellenben kétmagos, és 512mb)
-
kgymac
őstag
válasz
picur220 #50958 üzenetére
Szia,
Tolvaj! ajánlotta típus: htc desire 600A lányomnak egy thl w100 van, gyári rommal, minideal rootolta 5$-ért (esetleges garizásnál kötözködhetnek a root miatt, de így nem. A PH-n egy esetben próbálták így elkerülni a gariztatást barátaink.). Gari pedig itthoni telo esetén sincs beázás, törést, olcsó arab samsung, olcsó román lg, stb. esetére). A buhera pedig 5 percig tartott, amíg kézzel (root explorer-rel) töröltem a kínaapp eltávolító cwm zip-ben megnevezett tyúklában appokat (pl. smsreg.apk). Azóta öröm és bodottá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest