- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Indy1 #138663 üzenetére
"meg most is , hihetlen ar/erteke van."
vs.
" főleg egy LeEco-hoz képest.
Az már a kijövetelénél is egy nagyon jó cucc volt, fémházzal és kiváló teljesítménnyel. Pl. az X62-es sorozat még ma is remek telefon."
Szerintem ugyanazt írtuk.(#138671) fateless : +1
A LeEco magának köszönheti a bukását, túl sokat akartak egyszerre, mozgatható tőke nélkül. -
Upo
addikt
válasz
Indy1 #136547 üzenetére
Azért egyre inkább fontos a B20 ha valaki mobilnet elérést is szeretne. A 3G tornyok idővel csak fogyni fognak ahogy nem erőltetik majd a mindenáron üzemben tartásukat. Érdemes meggondolni, ennek később az eladása is nehezebb lesz, az országos lefedettség eléggé B20 központú.
-
törölt tag
válasz
Indy1 #135919 üzenetére
Ennyire gáz a Leeco-k ujjlenyomatolvasója? Ha igen, akkor ezt a márkát kihagyom, én rendszeresen használom, (RN3SE, bár itt meg néha "elveszíti" az egyik ujjamat) bankoláshoz is.
Max. 70k-ig mi jöhet szóba, 5,5" (min.) 5.7" (max) B20, NFC, új-használt (garis fontos még használtnál is).
Kamera meg lejátszó annyira nem izgat, csak plusz pont ha jó is, Már a dual sim sem annyira érdekes, állami cég nem ad mobilt, marad a saját (céges ügyekre is).
Huawei P9 +, Honor 6x, valami lenovo/moto, zte/nubia/axon? (snapi 4xx kategória annyira nem kellene) -
Joe_963
csendes tag
válasz
Indy1 #135639 üzenetére
Bocsánat a tudatlanságomért, nem vagyok nagyon otthon ebben a témában.
A céges telefont kellene lecserélni, és valahogy ez a kettő maradt fent a rostán. Azt tudom, hogy a Honor 8 Pro kicsit régebbi modell, de a színvonalbeli különbségről fogalmam sincs. A Mi Mix 2 jobb minőségű? -
Ájvé
veterán
válasz
Indy1 #128916 üzenetére
Meizu M3s előnye az erősebb (de jobban melegedő) hardver, ezzel együtt benne a frissítés (Nougat) lehetősége (P8 Lite marad 6.0-nál, bár a Meizu M3s meg jelenleg 5.1-es, de nem kizárt, hogy egyből Nougatot fog kapni). Erősebb akku van benne, hardver pedig nem fogyaszt olyan sokat, ebben szerintem jobb. Fém ház esetleg még javára írható, de kiváló összeszerelés is ahogy nézem a teszteket. Tud OTG-t is, P8 Lite nem tudja.
P8 Lite-ban kamera biztosan jobb. Van FM rádió, de azt írtad nem lényeges számodra.
Én M3s mellett döntenék a kettő közül, ha kamera fontos akkor P8 Lite jobb (mondjuk Mi 4c meg még jobb, de abba meg ROM-ot érdemes váltani). -
bl1zzOne
csendes tag
válasz
Indy1 #113103 üzenetére
Arra leszek nagyon kíváncsi, hogy ehhez a Letv x500-hoz mikor lesz kínai appoktól mentes stabil, előre rootolt rom. Ahogy olvasgattam az X600 topikját, az derült ki, hogy minden esetben bloatware-s rommal küldték a telót az eredeti rom meg csak angol/kínai nyelvet tartalmaz gapps nélkül.
-
Upo
addikt
válasz
Indy1 #110920 üzenetére
A kínai belpiacosak a 811, 812, 813-ak, és van még 814-819-ig is, ezek különböző délkelet-ázsiai regionális változatok, de hardveresen a 811-el egyeznek. Amikor indiában kezdték tolni akkor ott nagyon téma volt, került oda be mindenféle. Akkor írták a xiaomi fórumon a xiaomi-sok, hogy ezekre 811-es romot tegyen ha angol nyelvet akar. A 811-813 változatokról ennyi elég, ha vodás vagy akkor 4G nem nagyon lesz egyikkel sem, a 900-assal (811) legalább 3G lesz sok helyen, a 813-al vidéken még az sem. Ha telenoros vagy T-s, akkor szinte mindegy, de ha képbe kerülhet még esetleg vodás (teszkómobilos) kártya is, akkor inkább a 900-as.
-
hzx0
aktív tag
-
válasz
Indy1 #110279 üzenetére
Márha FDD és nem a TD-t hirdetik.. Ezen az oldalon az FDD verzió drágább, a főlapon a TD árát tüntették fel.
Csak mert én is FDD-LTE-t rendeltem, és a hátlapon mégis TD-LTE van . mint ahogy már a régebbi modell esetében is.
plusz nézd meg a couponos ár melyikre jön ki, mert a unlocked GSM verzióra .
/ ami ugyebár mi is? a TD-s..
Szóval 3$-ért menjünk bele a bizonytalanba?
-
-
svgyula
addikt
Szia! Elsőre az adatok mentését javaslom utána egy gyári visszaállítást. Ezután pedig az összes felrakott alkalmazásból szedd ki a frissítés "pipát" ha működik használd ha nem szedd le. Nem ez az egyetlen típus ahol a frissítések rendszer újraindítást okoznak. Nagy a valószínűsége annak, hogy egy egy típus megkapja egy adott alkalmazás frissítését amit nem kellene. Tehát ha kipróbálsz egy programot és működik akkor használd! A frissítéseket meg le kell tiltani! De ha rám hallgatsz akkor azt csinálsz amit akarsz ez csak egy tanács volt
Más. Nekem is volt lemerült akku gondom és csak egy buta (áram, feszültség figyelés nélküli) töltő stabil 4.2V oldotta meg a gondot. Az említett akku ~1évet állt úgy, hogy amikor kivettem fel volt töltve! Mivel két havonta szoktam a régi telefonomban váltogatni a két akkut. Aztán használaton kívülre került a teló. Amikor tűzoltásként kellet volna se kép se hangTöltő semmit nem csinált. Az említett Buta töltőn eltöltött pár óra után újra áramképes lett
Ezen segített. Persze az USB-n kijövő feszültség/áramerősség hát hogy is mondjam nem egy bivaly dolog. Ha arról akarja valaki a lemerült akkut bebikázni akkor sok szerencsét! Esetleg járhat úgy mint pár alaplap amivel találkoztam, hogy elfüstöl a csatlakozó környéke jobb esetben. rosszabb esetben az egész alaplap kuka. Én soha nem töltöm gépről a telót
Igaz, ha rádugom jelzi a töltést de az annyira nudli hogy mehetne vele egy napig is. DE nem töltené fel!
-
8.utas
tag
-
TedThomas
aktív tag
-
Laza...
addikt
Én ezzel használtam, ettől többet, ami ebben a romban van, nem lehet kihozni belőle. A GPS-t, mint olyat, felejtsd el ebben a telóban. Bár lát műholdat, de képtelen fixálni, ha mégis, gyorsan el is dobja
-
RVR400
veterán
A proximity szenzor hibájára van megoldás (szerencsére az enyémen nem jelentkezett).
-
aytukabozs
addikt
Nincs baj az antelife-fal ha új dolgokat veszel, ha visszaolvasol az összes sirám velük kapcsolatban olyan telefonnal kapcsolatos ami 1-2 éves kifutó, vagy méginkább már kifutott modell és egyszercsak visszakerül a készletbe.
Ezek szerintem gyári/nagyker maradékok (még azt is el tudom képzelni hogy cseregaranciában visszakapott, megjavított, és 'újjávarázsolt' darabok).
Tehát egy frissen bejelentett telefon esetében szerintem nincs mitől tartani...
(#74652) aircom
Ha valóban vámolták a DG300-at (a 350 árával) arról vannak gondolom dokumentumaid.
Meg a kiküldésnél tudsz a CN22 nyomtatványról fotót csinálni, ezek visszafele elegendők kellene hogy legyenek, bár az árdifferenciával nem tudom mi a helyzet...EZT A CIKKET meg a hozzászólásait fusd át!
-
interstate76
addikt
Biztos, hogy nem! A mai telóból is külön van fehér, fekete, és az akciós fekete. Íme, az I3000-keresés eredménye.
-
interstate76
addikt
Első blikkre jobb vételnek látszik a mainál, az iNew akksija nagyon gyengének tűnik.
(#73631) vapega Hát igen, ezek az akciók már csak ilyenek. A 3 perc az tulajdonképpen még egészen bőséges időnek nevezhető!
Viszont ahogy egyre többen értesülnek/értesülünk róla, úgy lesz egyre rövidebb.
(#73651) fateless Köszi, ezentúl jobban figyelek a Pandára!
-
uniqm1
tag
Ott 165$ lett volna alapból, plusz a DHL (azt nem tudtam,hogy mennyi, csak most olvastam, hogy 16$). Ha tudtam volna, hogy ez a helyzet, kkor nem ott rendelek, de már késő. Érdemes sürgetnem őket, ha 1-2 napon belül nem adják fel, vagy most már mindegy, hogy elment a rendelés? (bocs, lejárt a szerk. idő)
-
Krinyo
senior tag
Ne beszeljunk mar hulyesegeket. A nagy jatekok kivetel nelkul az SD-kartyara toltik le a kiegeszito allomanyokat, nem a programoknak fenntartott helyet hasznaljak. Nekem is van tobb GB-nyi jatek telepitve, pedig csak 2 GB-nyi szabad helyem van, abbol kevesebb, mint 1 GB szabad... gondolom 4.4.2 alatt is igy mukodik ez.
-
Krinyo
senior tag
A 4 GB ROM nem hatrany, mert ugyis raksz bele memoriakartyat. Legalabb volt annyi eszuk, hogy ugy particionaltak, hogy a maradek 2.2 mind a proggiknak van. A felbontasa nem 800x480, hanem 960x540. Eleg a 4,3"-ra. Elolapi kamera tenyleg hianyzik, de en speciel nem hasznalom... es akinek rendeltem, az sem. A frissitesi garancia elhangzott a bejelenteskor, nekik inkabb elhiszem, mint egy noname kinainak... ja igen, a flash hianya. Hat ezeknel a belepo szintu kameraknal egyaltalan nem szamit...
-
svgyula
addikt
Szia!
Tehát akkor ha jól értem meg kell érinteni a hátulját ha fényképezni akarsz?
DE ha nem akarsz csak pl netezel vagy neadj'isten játszol hol fogod a telefont, hogy ne érj a hátuljához?
Az én telefonomon kizártnak tartom azt, hogy van olyan pont amit nem tapizok telefonálás közben.
Engem k,vára idegesítene az ha beszélgetés közben levideózná a fülemet
De ha meg tokban tartom akkor meg nem tudom tapizni a hátulját vagy legalább is nálam ez 10x annyi ideig tart mint a kijelzőről elindítani mert először ki kellene bányászni a tokból. A plusz fényképező gombot jó ötletnek tartom de ez a "fenék" simogatás csak a nőknél jön be nekem! Persze kinek a pap kinek a papné nekem meg a lánya -
aytukabozs
addikt
Azért az durva hogy fél éve még az ilyen speckójú telòk 150-160 dolláron debütáltak, mostmeg 120 környékén.
A másik meg ami üdvözlendő hogy végre kezdenek 4 giga fölé menni tárhellyel (pl cubot s208 16gb).És hamár a jóvoltodból körbeszaglásztam a minidealen, bele is ütköztem egy érdekességbe lowbudget tepsifon kategóriában. ZTE q708u
(#71732) slezakimi
jó de ez nem smartwake (képernyőre rajzolgatós vezérlés) hanem van 1 + gomb a hátlapon.
-
_X10Dead_
aktív tag
A differenciat nem csak a 8 mag vs 4 magban kell keresni szvsz.
- Magonkent is nagyobb az orajel, igy 1-4 szal hasznalata eseten is erezhetoen gyorsabbak a 6592-esek a6589-eseknel.
- Lehet, hogy a hogy az SGX544-es fejlettebb, mint a Mali-450-es, de az elobbi egyedul van az utobbi meg harmad-magaval az uj chip-ben, raadasul az utobbi ketszer akkora orajelen ketyeg.
- Az uj proci melle gyorsabb RAM-ok kerulnekAbban igazad van, hogy a tobb mag nem feltetlen vezet gyakorlati elonyokhoz.
A 6589-es ROM-ok behangolasa mara jobbara megtortent es ez komoly elony lehet az uj architekturaval szemben (Sugok: teljesitmeny szempontjabol nem az. A 6592-es epp eleg nyers erovel rendelkezik ahhoz, hogy ne keruljon hatranyba az optimalizalatlansag miatt).
Es persze az sem mindegy, hogy mire hasznalod. Ha csak telefonalni, chatelni, akkor a negy mag is hulyeseg.Es most vissza a konkret kerdesedhez:
A ket emlitett tipus "csak" HD-s, igy a teljesitmeny novekedese talan nem tul jelentos a mindennapokban.
- De ha a kedvenc jatekod 10-15 fps-sel fut a 6589-esen, akkor nem az a kerdes, hogy megeri e a plusz 50 dollar, hanem az, hogy megeri-e 150-200 dollart kidobni az ablakon.
- A helyzet meg sulyosabb, ha a gyereked telefonjarol van szo, aki ugyis addig b@sztat, mig meg nem veszel neki "egy normalisat".
- Vagy vegyuk a parodat, aki ugyan nem jatszik, de a kolleganoje megkerte, hogy vigye fel a repterre hajnali kettokor. No problem, hiszen a 6589-es telefonjaban van GPS, te meg alhatsz nyugodtan ... muhhahaha.
A valosagban meg vagy Te vezeted a kocsit, vagy leragod a kormodet, hogy ne a legrosszabb pillanatban dobjon egy hatast a navi. Ellenben a 6592-esekben a GPS modul vegre olyan, amilyennek mindig is lennie kellett volna: Villamgyorsan fog muholdat es kesobb sem dobja el. Vegre navigaciora is alkalmas: 1,7- 2,7 m-es pontossagot tart 0- 150 km/h kozott ami koroket ver pl egy LG G2-re is es nem csak orszaguti tajekozodasra alkalmas, hanem VALOBAN mukodik varoson/csomoponton belul is.
- Esetleg - pusztan esztetikai szempontbol - olyan telora esik a valasztas, ami csak fHD kijelzovel kaphato. 95%-ban nem lesz gond a 6589-es verzioval sem, de a maradek 5% az komoly tuske a kormod alatt: itt egy kicsi doccenes, ott egy kicsi lag es maris nem oszinte a mosolyod...Mivel en tisztaban vagyok a korlatokkal, ha G4-esre palyaznek, en beernem a tavalyi verzioval is, es orulnek, hogy ennyit esett az ara. De ha a paromnak vennem, akkor biztosan az ujat vennem...
A fentiek nem osszeollozott infokon alapulnak, hanem szemelyes tapasztalatokon:
Az elmult masfel evben egyutt eltem nehany tipussal tobb kevesebb ideig. Mind nagyon klassz, ha nem varsz toluk tobbet, mint amire kepesek (JY-G3, JY-G3S, JY-G3T, JY-G4, FAEA F2, FAEA F2S, NEO N003)
De tegnap elott megjott a H9008+. Egy nap se kellett hozza, hogy semmi penzert ne forduljak vissza...X.
-
diegho
nagyúr
A nyolcmag parasztvakitas - csak szintetikus tesztben latsz kulombseget.
Ezt mondja az, aki nem használt még 8 magosat.
barrique én eddig tmall-tól és mixeshop-tól is rendeltem. Mindkettő korrekt. Tmall-on van valamennyi paypal fee. Mixeshop euexp1 szállítás éri meg talán a legjobban, bár az akkor tuti, ha több telót veszel egyszerre.
-
-HajTömeg-
őstag
-
tvamos
nagyúr
Azert ehez eleg nagy Jiayu fannak kell lenni. Nem hiszem, hogy nincs HD kijelzos WCDMA modemes keszulek a piacon... de te tudod.
(#63964) CoolBoy323 válasza Indy1 (#63960) üzenetére
Hat vegulis van bluetoot-os megoldas is...(#63971) Upo válasza CoolBoy323 (#63964) üzenetére
Huuu... Ez kemeny! Meg egy hdd kell, hogy filmet is tudj nezni, es ugy nezel ki rogton, mint egy bedrotozott ongyilkos merenylo.#63890) mtibi55
Szerintem ne probald meg. Elrontod, es te leszel a hibas. Annak semmi ertelme.
Ismerosod valaszthat, angolul, vagy kinaiul kezd tanulni.... -
EG0
aktív tag
Szerintem a 98%-os AliExpress-es/Ebay-es bolt értékelés bőven jónak számít, mert 2%-ot simán kiteszik olyanok, akik nekiállnak reklamálni, mert
- gyári hibásat kapott (nem a bolt hibája, nem lehet mindent tesztelni kiküldés előtt, és amúgy van garancia)
- lassan vitte ki neki a posta és sokat állt a vámon
- nem olvasta el leírást és pl. a hiányzó anyanyelvét reklamálja vagy jobbat várt a pénzéért, mert nem tájékozódott
- nem olvasta el leírásban, hogy akár 2 hét is eltelhet postázásig, ha épp nincs nekik készleten
- imád szemétkedni
Másrészt lényegesen kisebb a valószínűsége, hogy 10.000 elégedett vásárló után szívódjon fel egy bolt vagy váljon megbízhatatlanná, mint ahol van 10-100 visszajelzés.Én amúgy Ali-n azt csinálom, hogy írok a 2-3 szóba jöhető boltnak előtte, és felteszem a kérdéseim készlettel, szállítással, ROM verzióval kapcsolatban.
Megdöbbentően ostoba válaszok szoktak jönni:- eleve nem válaszol több kérdésemre, csak mondjuk utolsó feltettre, tehát el se olvasta rendesen
- "i think it have google paly, we will root the phone, usualyy the phone will have this function,tks"
Kösz, akkor I think majd kifizetem, ha jól thinkelted...- "friend the phone black is in stock andwe can adjust the hungarian or English for you
I think you can install the Google play by yourself ."
Kösz, de I think ha neked nincs meg hozzá szoftvered, akkor én nem kockáztatok. Ja, és konkrét esetben az international ROM-ban vagy magyar nyelv ÉS Gapps is, de ha ezt én tudom jobban eladónál, az már felejtős.- Vagy csak simán nem nem is válaszol az üzenetemre
Aztán kiválasztom azt, aki értelmesen, mindenre és megnyugtatóan válaszolt:
" there are four phones remaining. Pls catch your time to do the purchase. Also, if you purchase successfully, please leave us a message ON THE Order about your request again (like Hugarian language needed + google play and ect.) Once we get your message from the order you paid, we'll do it for you then." -
EG0
aktív tag
Igen, én is néztem, mekkora különbségek vannak i7000-es árakban, de ugyanez igaz például a 130 dolcsis UMI S1-re is, ami máshol 192 USD, 196 USD, akciósan 195 USD, 211 USD, stb.
Márpedig a PandaWill kiemelve kínálja most ezen az áron, szóval ott tuti nincs tévedés.
Szóval majd kiderül. :-) Szerintem kiszórják az MTK6577 és MTK6589-es telefonokat. -
kezdő
senior tag
Azért ez elég nagy ferdítés.
HTM csak 2 magos, csak 512MB RAM, csak 800x480-as felbontás,TFT, 260k szín, 2MP kamera, 2 point touch
THL 4 mag, 1GB RAM, 960x540, IPS, 16000k szín, 8MP kamera, 5 point touchSzerintem nagyon nem egy ligában játszanak.
Igen nagy badarság volt összehasonlítani őket, 4,7 col és a 2 SIM, ennyiben kimerül a hasonlóság......
-
mong08
tag
Az a vicc ezekkel, hogy olyan eladók, akiknek 70% körül van a megelégedettségi mutatójuk, már árulják és állítólag van is nekik.. akinek legalább 96-98 % olyannál még említve sincsenek az új készülékek.
Így én is nagyszerű eladó lehetnék.. küldd a pénzt, és majd vagy küldök valamit vagy nem.. vagy elégedett leszel vagy nem.. -
SSlyTR
senior tag
Én nem tudtam, hogy a G4T-nek bármi gond is lenne a GPS-ével, de így nekem ez teljesen egyértelmű, hogy hongmi lesz. El is felejtem a másikat.
Nekem kb a telefon állandó gyorsasága (menü, netezés, stb), stabilitása, (wifi, 3g, ez ma már alap) és a jó gps-e az elvárás. Ilyen sorrendben.Egyébként mi van a G4T gps-ével?
-
peter76bp
aktív tag
Kezdi a hülyeséget a MiniDeal is. Decemberben kitették a ZP998-at In Stock státusszal, hogy december 20-ai postázással megrendelhető. Egy ismerősnek rendeltem és még pénteken is processing státuszban volt. Rájuk írtam, hogy mi van már a telóval, erre azt mondják nem kapták meg, majd január 10 körül. Most már az oldalon is az van és az új hírlevélbe is betették, de mikor megrendeltem 2GB 32GB volt most meg már csak 2GB 16GB ugyanazon az áron. Kíváncsi leszek mit kap majd a srác ... ha kap egyáltalán valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest