- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz Mr.Csizmás #126201 üzenetére
Elvileg chronopost Párizsba, és onnan DPD Magyarországra, ezt szokták "no tax" EU Express-ként árulni.
-
A texasi
aktív tag
-
RVR400
veterán
válasz Mr.Csizmás #112369 üzenetére
Akcelyóba 20-ért még elmegy. Méret alapján nem versenyképes amúgy, mert csak 4.5", de gyanítom, hogy minőségibb az összeszerelése, mint a Doogee-é (mielőtt valaki beszólna, láttam már pár dugit, fogtam is, de pont az X5-öt nem, de véleményem szerint nem kivétel), egyébként az itthoni 25 körüli ár baráti az X5-ért, tekintve, hogy kint átlagban 70 USD körül van, bár pl a Mlais M9 Plushoz is hozzá lehet jutni ennyiért mostanság, így már árnyaltabb a kép.
(#112370) b0bcat: Elégnek elég, de 25-ért nyugodt szívvel vennéd meg és tudnád, hogy a lehető legjobban költötted el a pénzedet?
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz Mr.Csizmás #112365 üzenetére
Én a 6580-ért egy forintot sem adnék. 2015 végén Mali400 MP1...
-
Ájvé
veterán
Akkor legyen már X5 Pro legalább.
-
trebrona
nagyúr
Tesco és edigi.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
válasz Mr.Csizmás #96654 üzenetére
Lenovo A606 akkor ha kell a 4G, Telenoros vagy és kapsz rá kedvezményt. A THL T6pro akkor, ha égeti a szemed a HD alatti felbontás, és allergiát kapsz, ha nem reagál néhány tizedmásodpercen belül a telefon. THL 4000 ha telefonálni akarsz és nincs lapátkezed.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
RVR400
veterán
válasz Mr.Csizmás #96527 üzenetére
Az árfolyam meg meglesz 350Ft/1USD-be simán.
-
include777
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #96424 üzenetére
mondjuk ezsenemse van rossz áron itten
keep calm and learn powershell
-
include777
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #96419 üzenetére
Nem flamet akarok nyitni.
Kitkatot használtál már 512 rammal ? Én igen, és nem lassú. Tény, hogy az 1 giga rammal rendelkező teledonok, ha több app van megnyitva fürgébbek, de a kitkat az kényelmesen elmegy 512 rammal.
A másik, hogy a leagoo szoftvere sz.tem igen csak jól optimalizált, nagyon kevés lom van benne, az is root nélkül törölhető.keep calm and learn powershell
-
TedThomas
aktív tag
Nálam volt T6S teljesen használható készülék és megéri az árát.
-
WOT-H-A-C
veterán
"ezekben mi a jó,"
Ezt hogy érted?? Meg adtál egy keretet. Ennyiért nem lehet prémium és egyedi ficsőrökrt várni...
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Zeki
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #96414 üzenetére
THL T6s van az edigitalban is.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Mr.Csizmás #96414 üzenetére
THL T6s, THL 4000, Leagoo Lead 1/2, Jiayu g2f, cubot S126(azt hiszem ez a száma) Ezek beleférnek...
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
b0bcat
addikt
válasz Mr.Csizmás #91805 üzenetére
Mondjuk ez?
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
beg
veterán
válasz Mr.Csizmás #91650 üzenetére
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz Mr.Csizmás #91647 üzenetére
Tesco, op3ndot a.k.a medion, amit a lenovo gyárt. 30 ezer, két év gari. Szerintem nézd meg.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Dominó85
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz Mr.Csizmás #84353 üzenetére
Nem tudom ezt láttad-e már..
(Az M500 topicban azt írják hogy a navon maga a gyártó)Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
aytukabozs
addikt
válasz Mr.Csizmás #84353 üzenetére
Értelmes válaszom sajnos nincs, de abban majdnem biztos vagyok hogy nem THL (legalábbis nem olyasmi ami az elmúlt 1-2 évben kijött)
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Laza...
addikt
-
Upo
addikt
válasz Mr.Csizmás #81029 üzenetére
29-én jön a Mi4 wcdma, lehet hogy a Mi3 árát kicsit leviszik, ha nem olyan sürgős akkor 1 hét múlva kiderül
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #81029 üzenetére
Egy SIMes, igy itt off, nezz be a topikjaba!!
-
paulkaresz
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #78295 üzenetére
ez talán 2 usd,jobbat nem tudok. : CICWEBFE (coolicool)
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
KTU
addikt
válasz Mr.Csizmás #78087 üzenetére
inew v3
Olvass bele a fórumba - Telenor problémazopo ZP780
Olvass bele a fórumba - nem rossz de
nincs OTG támogatás, nincs notification LED, nincs E-Compass, (ZP700-ban van) a topikjába volt pár hibás db.
akinek a szögletesebb forma jön be .... szebbnek tartja.
Ezek miatt vettem ZP700-at, pedig nekem is jobban tetszik a 780
Inkább észérv, és nem érzelmi döntést hoztam.
Nem bánom."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Lecs@
addikt
-
Laza...
addikt
-
klogw
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #77811 üzenetére
Ha még a héten kell, akkor valóban eu-s boltot nézz,
de ha ráér jövő héten is (és akarsz egy 10-15e huf-ot spórolni), esetleg kérdezz rá hungobungonál a Jiayu G2F-re, ha megfelel a specifikációja, vagy akár a két zopora is.
A zopokról nem rémlik, hogy különösebb rosszat írtak volna itt a topikban.[ Szerkesztve ]
-
klogw
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #77792 üzenetére
~30ért - igaz kínából - nagyobb aksijú, kisebb felbontású és méretű (840*480, 4.3col), egyebekben ugyanilyen specifikációjú telót vehetsz: Jiayu G2F. Szokott lenni a mobilambnál is, bár ott nem tudom menyiért és most épp nem listázza, de nyilván rá lehet kérdezni.
-
pècsimunkás
addikt
válasz Mr.Csizmás #77805 üzenetére
kb 2-3 hèt. Nèha van nála plusz telefon.Èn tudtam várni, ezèrt az árèrt. De ha sürgôs , a mobilamb 2-3 nap, de ezt te tudod mennyire sürgős...
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Szia! 32 èrt vettem hungobungo- tól az Zp700-at. nagyon jó kis teló. Kersed meg , biztos tud valami jó árat mondani.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
gipsztigris
addikt
válasz Mr.Csizmás #77802 üzenetére
Gyors EU-n kívüli beszerzéssel alulról súrolja az 50-et.
Minideal+DHL Express+TréfaEU-ból szerintem ennyiért nem kapod meg! Vagy esetleg nézel itt a hardveraprón "készletről" pár napos-hetes példányt.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
b0bcat
addikt
A 37 ezer jó ár érte. A készülék is jó. Gyors, stabil, és egész jó az üzemideje (hála az MTK SoC-nak). Ilyen van a nejemnek, aki teljesen elégedett vele.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
b0bcat
addikt
válasz Mr.Csizmás #77790 üzenetére
Szerintem ezek mind 40 ezer felett vannak. A ZP700 például a Mobilamb-nál 43 ezer.
-
Secretknight
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #77775 üzenetére
http://www.coolicool.com/local-sale-c674.html
4-7 nap alatt mindig megjött.EU szállítás nincs vám és áfa.
-
kobipeti
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #77775 üzenetére
Helló! EUN belül:
mobilamb
Comebuy német raktár, itt vásárlásnál a német raktárat kell választani amúgy Hong Kong ból jön!Innen vettem rendben megjött Cubot s208[link]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #77665 üzenetére
üdv,
EU-s szállítással keresnék "olcsó" csájnafont, olyan 140 euró környékéig. zoposhop-on kívül mi van még, ami emberi időben szállít?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Mr.Csizmás #74442 üzenetére
Antelife RedMi Note 25 dolláros kupon: note25off1 nemtudommeddig, info a hirlevélből.
$234.99-ról 210-re
5,5" -szóval tepsikedvelők , -phabletfanok beszámolhatnának
Csoportos rendelés is szerveződhetne...
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz Mr.Csizmás #73984 üzenetére
Laza... + hardveraprón néz szét.
[ Szerkesztve ]
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
smilecat
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #73437 üzenetére
Szia!
Nekem ez van, teljesen meg vagyok vele elégedve, ezért az árért bőven megéri.
A mintázat nem sérülékeny, mert nem egy felvitt plusz réteg, hanem maga az anyag (műanyag) ilyen.
Persze mint minden telefonnak ennek is vannak hibái. A kamera és az érintőképernyő alsó harmadának érzéketlensége, bár ez utóbbit Senator hybrid romja javítja... ami tök 1xerűen felrakható...
Itt van a topikja, érdemes olvasgatni: [link] -
kobipeti
aktív tag
Jónak jó, árában különösen, gyenge pont a fényképező, erőssége minden ami nem fényképező (de tényleg, nagyon kellemes darab), nem látok a mintázaton sérülést, de lehet venni már többféle tokot is!
-
Dhampir
félisten
Nézd meg a Doogee Valencia DG800 csoportos rendelést, az sem tűnik rossz telónak. :-)
(#73436) sajtjani
Linket tudnál adni, mert nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz Mr.Csizmás #73414 üzenetére
Presell is, meg a szülinapi akciójuk része is;
-
gipsztigris
addikt
válasz Mr.Csizmás #73417 üzenetére
Annyira azért még így sem olcsó! Ha rászámolod a 27% ÁFÁ-t meg a kezelésit akkor majdnem nyolcvanezerben áll meg.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Senator
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #72895 üzenetére
Hmm... Ha azt nézed a Doogee Pixels DG350 is nagyon low - ár alapján nézve - de mégis egy elég komoly benyomást keltő, árát többszörösen meghazudtoló összeszerelési minőségű készülék. A doogee nagyon agresszívan áraz. A valencia-hoz nagy reményt fűzök, szerintem nagyon esélyes a jelenlegi best-buy címre. Csak a KitKat 4.4-től félek, nehogy tiszta bughalmaz legyen az egész. Maga a telefon és a feature-k szerintem baromira jók. Meglátjuk
-
Senator
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #72881 üzenetére
Ha tudsz várni egy picit, jövő hét kedd-szerda magasságában személyes tapasztalattal tudok szolgálni a Valencia-val kapcsolatosan
-
klogw
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #72881 üzenetére
Szerintem el kellene felejteni azt a márkát.
-
aytukabozs
addikt
válasz Mr.Csizmás #72700 üzenetére
to2c-nél 110$ a vovney v5/elephone p7 mini
(#72703) tboy93
967s egy lánynak...?(#72684) aytukabozs
pfff vihar egy pohár vízben, semmi új telót nem leplezett le a csjaomi...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #72700 üzenetére
100$ alatt jiyau f1, 120-30$-ert zte 967s
-
MODERÁTOR
-
Dominó85
addikt
válasz Mr.Csizmás #69147 üzenetére
A mai világban mi az amit még nem tudnak rólad?
Jogos érvelés, de nekem még Ali-val nem volt bajom, csak Alis eladóval.* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz Mr.Csizmás #69145 üzenetére
Nem kell félni az Alibabától. A lényeg, hogy magasan jegyzett eladótól kell venni, akire lehetőség szerint alig jött panasz és többnyire az is a bénázó vásárló hibája.
* Péter - 06302461862 *
-
kymco
veterán
-
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #62955 üzenetére
Nagyon szívesen, bár nem csináltam semmit az ügy érdekében, csak linkeltem.
Egyébként nem vagyok mester (lek'feljebb Mekk Mester)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #62953 üzenetére
siker!
köszönöm a leírást, türelmet, és segítséget cappa72 mester úrnak!
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #62945 üzenetére
Lehet, hogy sérült a protect_s?
pont a p780 topikban más sikerült vagy 4 ilyen esetet visszaállítani.
Blogbejegyzés is van hozzá.[link]
Ha mégsem, akkor még mindig lehet sérült a secro, ami szintén visszaállítható.
Ha az nvram nem sérült, akkor jó eséllyel a 2 valamelyike meghozza a várva várt eredményt.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #61457 üzenetére
Zopo 700
-
Laza...
addikt
Van itt teszt is róla, meg saját fóruma is. Nekem egy Hongmim van (lett végre 51 nap után), de ha erre nem lett volna zsé, akkor a Xiocai lett volna a befutó
Never give up!
-
Zeki
nagyúr
ZTE, LENOVO, ZOPO, THL Amoi, Cubot .... Nézelődj!
-
Swami
senior tag
válasz Mr.Csizmás #60003 üzenetére
Ha értenék hozzá megcsinálnám, de sajnos nem értek. Ráadásul itt Írországban senki sem ért hozzá. Talán, ha hazautazom beviszem valahová, hogy gyalulják le és tegyenek rá új Jelly Bean-t. Ha van ötlet, hogy hova vigyem Pesten, azt megköszönöm!
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
b0bcat
addikt
válasz Mr.Csizmás #59970 üzenetére
Komolyan nem értem, miért kell ilyen feketén-fehéren leírni (értsd: lesajnálni) dolgokat.
- 1 giga RAM alatt is lehet élvezetesen használni az Android-ot (különösen az utóbbi verziókat), ha nem vagy hárdkór júzer
- a "sima TFT" kijelző is lehet elfogadható minőségű, nem feltétlenül kell IPS
- 400/300/200 PPI alatti felbontású képernyő is tökéletesen el tudja látni a feladatát
- nem mindegyik MTK-s telefonban ócska (vagy egyenesen használhatatlan) a GPSÉs ezt most nem azért írom, mert savanyú a szőlő. Haier W910-em van, de Huawei Y200-ról váltottam, ami még 256 mega RAM mellett is tökéletesen használható volt számomra, egyedül az apró (3,5 colos) kijelzővel nem tudtam megbarátkozni.
Meg az sem mindegy, hogy mi mennyibe kerül. Adott árszinten az 512 mega RAM teljesen elfogadható véleményem szerint. (Igaz ami igaz, 6582-vel szerelt készüléket már nem vennék fél giga RAM-mal, de a 6572-höz szerintem ragyogóan illik.)
-
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #59410 üzenetére
Mindkettő reális a 4mag / 512MB RAM tekintetében 120$ környékén.
(A "hivatalos oldal" az A820-at sem hozza.)
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Zeki
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #59334 üzenetére
Igen, a szingapúri postával nem szabad rendelni. Tetűlassú.
-
Sanyesz.
őstag
válasz Mr.Csizmás #59306 üzenetére
Ahogy írtam, én sokat nézegettem, aztán úgy gondoltam, egyelőre tárgytalan.
Szubjektív véleményem:
+ 8 magos, gyors
+ bőséges memória
+ még elviselhető méretű (5") kijelző
+ újdonság
+ NFC
- drága
- nincs még kiforrott supportja
- ismeretlen
- nem világítanak a kapacitív gombok
- a kijelzőhöz és processzorhoz mérten relatíve kicsit akkuSzinte egységáron árulják: 310$ körül.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
atesz843
újonc
válasz Mr.Csizmás #59315 üzenetére
ha jól tudom csinálnak olyat hogy kevesebbet írnak a számlára mint amennyi volt. úgy is nagy esély van hogy belekukkantanak?
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #58914 üzenetére
Ez egy nagyon rossz tanács.
Ha most dispute-ot kezdeményez, akkor könnyen lehet, hogy mire olyan problémája lesz, ami miatt esetleg tényleg szükség lenne rá, addigra eljátssza ezt az opciót. Másfelől a boltok - értelemszerűen - nem szeretnek paypal dispute-ba keveredni, nem fognak a vevőre sem jó szemmel tekinteni, a magyarokra sem, ha sokan ezt a "megoldást" választják rendszeresen.gallimi # 58915
ZTE Geek jó készülék, sőt, nagyon jó. Messze erősebb a szokásos MTK6589 / MTK6589T-s procinál. Némi kompatibilitási probléma előfordult még régebben, de ma már az sem jelentkezik.
A bolt megbízható, de ha nagyon nem akarsz onnan rendelni, a Pandawill-en is ez az ár.kmate07 #58964
Nézdd meg a telefonszámot is, néha az lemarad.
Az adatok alatt nézd meg, hogy ki van-e választva a postázás, mert gyakran visszaugrik arra, hogy válaszd ki a megfelelőt. Bal alul aztán mind a két gombra (proceed to checkout) kattints rá.
Még egy fontos: ne a HK vagy CN post legyen a küldési mód."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
tolvaj!
őstag
válasz Mr.Csizmás #57817 üzenetére
Ami azt illeti nem lesz p790 mert már kb 10 éve van. Elavult, stbstb... valami más típusa lesz szerintem, de a P széria biztos.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
raulicio
senior tag
válasz Mr.Csizmás #57817 üzenetére
Ami azt illeti antutuban egy 6582-höz képest sem nagy ugrás. 17k vs 20k de lehet, hogy az még csak teszt rendszer volt amiről a képernyőképet láttam....
-
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #57804 üzenetére
Köszönöm... de azért ne értékeljetek túl. Csak hobbista vagyok. Vannak nálam sokkal szakavatottabb személyek is itt.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
konigjanos
senior tag
válasz Mr.Csizmás #57804 üzenetére
Meg az omega is
-
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #57797 üzenetére
Nos, kicsit bővebben a megoldás:
Előre bocsátom, hogy nincs benne illegális, warez vagy akármibármi törvénysértés, ugyanis szerencsére az nvram nem sérült, ami ezeket az védett infókat tartalmazza.
Egy egyszerű partíció-helyreállításról van szó.A dumchar_info valami ilyesmi volt (nem konkrétan ez):
sec_ro 0x0000000000600000 0x000000000298c000 2 /dev/block/mmcblk0p4
misc 0x0000000000060000 0x0000000002f8c000 2 /dev/block/mmcblk0
logo 0x0000000000300000 0x0000000002fec000 2 /dev/block/mmcblk0
expdb 0x0000000000200000 0x00000000032ec000 2 /dev/block/mmcblk0
android 0x0000000020100000 0x00000000034ec000 2 /dev/block/mmcblk0p5
cache 0x0000000020100000 0x00000000235ec000 2 /dev/block/mmcblk0p6
usrdata 0x0000000020100000 0x00000000436ec000 2 /dev/block/mmcblk0p7
fat 0x0000000082314000 0x00000000637ec000 2 /dev/block/mmcblk0p8Látható, hogy a sec_ro partíció a 4.
A system az 5.
Valami miatt – talán egy nem hozzá való ROM telepítésekor, ahol a rendszer partíciót akarták formázni, sikerült a sec_ro-t formázni. (Ez eredhet abból is, hogy a gyári recovery partíciókiosztási információja eltér a dumchar_info információktól, és a CWM ennek megfelelő volt)
Innen ered_het_ a galiba...
Mivel a sec_ro a flash-elhető ROM-okban benne van, ezért nem volt nehéz “szerezni” egyet.
Amit meg kellett tenni extraként az az volt, hogy megnézni, van-e bármilyen különbség az mt6589 és mt6582 platformok esetén a sec_ro fájlok között.
Kénytelen voltam megnézni jópár ilyen fájlt (szerencse, hogy fiamnak 6582-es alapú telefonja van; aztán 6572-est is néztem, illetve 6589 közül 4-et). A konklúzió pedig az volt, hogy nincs különbség. Amit viszont a telefonról mentettem le, az teljesen másképp nézett ki --> ekkor már sejthető volt, hogy nem lesz gond.
Tehát először a sec_ro.img-t tettem az sd kártyára.
adb push d:\telefon\repair\sec_ro.img /storage/sdcard1/Ezek alapján – nagy bártan – adb-n keresztül dd-vel beküldtem a helyére (a dumchar_info fájl számított értékei alapján), majd reboot.adb shell
su -
dd if=/storage/sdcard1/sec_ro.img of=/dev/block/mmcblk0 bs=1024 seek=42544
reboot
(#ez csak a példa miatt van, szerintem nem ezek az értékek szerepeltek!)
És láss csodát, visszatért a lélek a telefonba.
Igazából szerencse, hogy nem került formázásra az emmc, így az nvram nem sérült.Ezek alapján mindenkinek javaslom – amit nem győzök elégszer hangsúlyozni -, hogy még a félig működő telefonról is kötelező mentést csinálni, mert a hibakeresésben nagy segítség lehet (fájlok összehasonlítása pl., hogy csak a fentit említsem).
További fontos megjegyzésem, hogy a dd parancs nem ellenőriz, hanem az csinálja, amit megadnak neki. Ha nem megfelelően adod meg az értékeket, attól az még beírja az if tartalmát az of helyre... Ez miatt fokozott óvatossággal szabad csak használni!B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
konigjanos
senior tag
válasz Mr.Csizmás #57797 üzenetére
a cwm telepítésssel felülírtam a sec_ro.img filet. cappa72 szerzett egyet, kicserélte, és meggyógyította...
-
RVR400
veterán
válasz Mr.Csizmás #57722 üzenetére
1: Az első nap működött a kártya hibátlanul, tehát érdemes másik készülékben kipróbálni a kártyát, mert csak úgy nem szokott tönkremenni.
2: Érvénytelen IMEI mellett sosem fog tudni telefonálni, tehát azokat kellene beleírni a telóba (mivel itt illegállissá nyilvánították a dolgot, így majd külső fórumról megkeresi a hogyanját)
3: Ha a kártya tényleg tönkrement, akkor a szolgáltató cseréli ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
peter76bp
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #57724 üzenetére
A T ilyen görény. Csak akkor cseréli ingyen ha az új telót tőle veszed és abba nem jó. Egyébként 6 vagy 7 ezer forint a csere, nem is tudom. Még ha 100 éve ügyfelük vagy akkor is
Nekem microSIM kellett az újba a régi meg normál méretű volt. Vágni nem vágnak cserélni csak úgy cserélnek, ha papírral igazolod, hogy tőlük van az új telefonod. Pont karácsony előtt járt le a hűségnyilatkozatunk, azzal mentem be ajándékba kapom majd az új telefont és abba kell a microSIM.
Azt mondták ha meglesz a készülék menjünk be papírral és ingyen cserélik ... 50 méterrel arrább egy mobilboltban egy ezresért kivágták. Bár ez a kollégán nem segít.
-
konigjanos
senior tag
válasz Mr.Csizmás #57722 üzenetére
A t-mobile nem cseréli ingyen...
-
válasz Mr.Csizmás #57715 üzenetére
Tmallbox is jó, én tőlük rendeltem. Sima SG posttal.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Indy1
tag
válasz Mr.Csizmás #57708 üzenetére
Mai MiniDeal hirlevelben a P780t learaztak 229.99$re.
Szerepelnek az uj THL nyolcmagosak is
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával