Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- One mobilszolgáltatások
- Nincs megállás akkuméretben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
Nincs baj az antelife-fal ha új dolgokat veszel, ha visszaolvasol az összes sirám velük kapcsolatban olyan telefonnal kapcsolatos ami 1-2 éves kifutó, vagy méginkább már kifutott modell és egyszercsak visszakerül a készletbe.
Ezek szerintem gyári/nagyker maradékok (még azt is el tudom képzelni hogy cseregaranciában visszakapott, megjavított, és 'újjávarázsolt' darabok).
Tehát egy frissen bejelentett telefon esetében szerintem nincs mitől tartani...
(#74652) aircom
Ha valóban vámolták a DG300-at (a 350 árával) arról vannak gondolom dokumentumaid.
Meg a kiküldésnél tudsz a CN22 nyomtatványról fotót csinálni, ezek visszafele elegendők kellene hogy legyenek, bár az árdifferenciával nem tudom mi a helyzet...EZT A CIKKET meg a hozzászólásait fusd át!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest