- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjorngolf
tag
Gearbestről érdemes rendelni? Sosem rendeltem még onnan ezért kérdem. Csak mert a Honor 9 most ott elég jó áron van (350 USD kuponkoddal).
Nem igazán van tapasztalatom ezért kérdem
Köszönöm előre is -
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne h a gearbest-ről érdemes e megvenni a Honor 9-et?
[link]
Nem Mo-n élek hanem UK-ban és ahogy nézem most elég best buy áron vanVélemények?
-
Bjorngolf
tag
Telefonvásárláshoz szeretnék tőltetek tanácsot kérni
GPS (kocsiban navigációhoz) és fényképezésre (Kirándulások alattt selfiek párommal-mániája h csináljunk igy közös képet XD, és pár kép emlékre) kellene a telefon.
Max limit a 100 e ft, de h ha kell picivel (kb 125 e) el tudok menni anyagilag. (ehhez nem számoltam még az áfát h ha van).
Jelenleg nem igazán vagyok képben a telefonok terén ezért szeretnék tanácsot kérni -
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
No újfent telefont keresek (rendeltem most egyett de azt párom v testvérem megkapja majd).
Amit keresek:
- Max 5,5 méret v akár 6" méret is h ha keret nélkülis
- Használható, vagy jó kamera
- játékra nem nagyon használnám
- filmezés, gps-re kell (gps-nél a kocsi szivargyujtójáról töltöm a telót)
Max ár amit kiadnék érte 100 e ft talán max 120 e.
Miket tudnátok ajánlani? nem követtem mostanában h mik érkeztek ezért lennék kiváncsi a véleményetekre
üdv -
Bjorngolf
tag
válasz
citkar #131176 üzenetére
Igen köszi
ezt am tudtam, ezért is nézegettem főleg a Spemall-on mert már anno egyszer rendeltem tőlük pont ez miatt telot
valamint van 2 éves eu-s gari rá. Nem magyarországon élünk ezért a magyar garancia full felesleges szerintem.
Igazából akkor marad a két honor szerintem
300 USD-ért találtam a SpeMall-on Honor 8-at ami szerintem elég fasza kis ár érte
https://www.spemall.com/Huawei-Honor-8-3GB-4GB-RAM-32GB-64GB-ROM-Android-6-0-Octa-Core-Mali-T880-5-2-Inch-Smart-Phone_g.html -
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Párom telefonvásárlás előtt áll, és szeretném a tanácsotokat kérni hogy ti mit ajánlotok.
Ami szempont nála:
- Max kijelző 5,5"
- Jó és használható kamera (szeret telefonnal is fotozni)
- Max ár 90-100 e környéke (maga a telo ára erre még tudjuk h rájön az áfa és egyéb dolgok)3 telefont néztünk eddig: Xiaomi Redmi Pro, Honor 6X és talán még a Honor 8-ra is hajlana (találtunk a spellmallnál 300 USD-ért)
Köszi előre is a segítséget
szép napot -
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék tőletek. Nővérem telefont akar venni. Amit szeretne:
- Legyen Dual simesÉs kb ennyi XD
Nem kell neki játékra, se netezésre (h ha netezik is rajta akkor max wifin keresztül). Kamera minőségre nem kell egy szupernek lennie. De azért ne is 2 pixel legyen a kép amit csinál
Keret limit 25 e Ft környéke. Én egyenlőre ebben amit találtam az a Leago M5, de inkább kikérném a ti tapasztaltabb véleményeteket
Üdv és előre is köszi a segítséget -
Bjorngolf
tag
Sziasztok
Off topic előre is bocsi. Van itt olyasvalaki aki kinn el Angliaban és szokott Kinabol rendelni (pl. Gearbest,Geekbuying stb.)?
H ha van szeretnék kérdezni valamit ;infora lenne szükségem
Koszonom előre is -
Bjorngolf
tag
válasz
tibcsi0407 #128489 üzenetére
Most csak K6000 Pro és K10000 van eu raktáron a gearbesten. Most futottam át épp telonézegetés közben
-
Bjorngolf
tag
válasz
tibcsi0407 #128422 üzenetére
most 240 USD. több vernee is van ismerősök között és teljesen meg vannak vele elégedve
énis használtam egy időben Apollo Lite-ot és semmi gond nem volt vele
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok
Gyors kérdésNem tudjátok h a Gearbest-en vagy az Everbuying-on van e olyan szállítási opció ami valahogy elkerüli a vámot? v kevesebb esélyel akad fenn?
Köszi -
Bjorngolf
tag
válasz
tibcsi0407 #128324 üzenetére
okés
bár lehet h várunk még kicsit a telefonvásárlással. hátha a közeljövőben jön valami best buy dual kamerás telefon
Páromnak most valamiért az a vágya
én meg nem vitatkozok vele
-
Bjorngolf
tag
válasz
tibcsi0407 #128317 üzenetére
Hogy ha Leeco Cool1 és a Redmi Pro között kéne választani melyiket mondanád?
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok
Mivel még mindig tanácstalan vagyok a telefon ügyében ezért ujbol irokPárom előállt h o dual cameras telefont szeretne....
szóval amire kellene neki még mindig:
- fényképezés
- filmnézés
- minimális játék
- telefonálás
- néha netezik is mobilnettel rajtaSzóval h ha esetleg tudtok valamit megköszöném a tanácsokat
ár max 200-220 font (70-74 e ft)
Üdv -
Bjorngolf
tag
válasz
fateless #128226 üzenetére
ohh igen
bocsi
csak amikor még elkezdtem irni a bejegyzést akkor még 3 telo volt a fejemben
a 360 Q5 csak utólag ugrott be
de az csak ilyen vészlehetőség
szóval akkor maradjunk a 3 és talán +1 válaszható teló között
A Honor 6x 3/32GB verzioja 163 Font (ami kb 57 e ft), mig a 4/32GB 206 Font (72 e Ft) -
Bjorngolf
tag
3 telo maradt a kalapban
Ti melyiket mondjátok inkább
- Honor 6X
- Xiaomi Redmi Pro
- Leeco Cool1
- 360 Q5 (Igaz ez egy elég nagy árugrás az előzőekhez képest)Mint ahogy említettem filmnézés, fényképezés a fő irányelv és talán minimális game.
köszi -
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Páromnak keresek telefont. Max 200-220 font (ami átszámolva 70-80k).
Amire kellene neki:
- Fotózás
- Filmnézés
- Szeret játszani is a telón
- Dual Sim
És kb ennyi. (Kompromisszum az uccsó pontban válalható)
Köszi előre is a segítséget -
Bjorngolf
tag
válasz
tibcsi0407 #127863 üzenetére
köszi
tetszetős
és az általam említettet két tipus kamerájáról mi a véleményed?
-
Bjorngolf
tag
válasz
tibcsi0407 #127861 üzenetére
Hmm jol látom h dual kamerás? lehet h hulye kérdés de mire jó az h ha dual camera van?
Én eddig a Leeco Le Max 2 és a Xiaomi Mi5-t néztem -
Bjorngolf
tag
válasz
tibcsi0407 #127846 üzenetére
Még egy kérdésem lenne h ha nem.gond
h ha a kamera/fényképező a prioritás a telon akkor a 70-80e kategóriában te melyiket mondanad/ajanlanad.
Játszani nem szoktam telon, viszont fotozni/filmet nézni igen. (Ezért egy jó minőségű kijelző is fontos)
Köszi mégegyszer és bocsi a zavarasert -
Bjorngolf
tag
válasz
tibcsi0407 #127846 üzenetére
Ok,azért koszi
-
Bjorngolf
tag
válasz
tibcsi0407 #127843 üzenetére
Mint pl?
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok. Milyen telot tudnátok ajánlani Max 70-80 e kategóriában?
Ami kellene:
- szép kijelző
- normális kamera (legalábbis ne egy pixelhaborus képekért csináljon és lehetőleg ne fekete feherben..)
- előny a b20 de nem letszukseglett.
- Max 5,5-5,7" kijelzőLétezik ilyen telo?
Koszi előre is a valaszokat -
Bjorngolf
tag
Azta k...va
A Leeco Le Max 2 most k...va jó áron mozog a kinai webshopokban
asszem rendelek egyett magamnak
-
Bjorngolf
tag
sziasztok!
Kérdésem lenneUj telefont keresek (nem nekem, de tudom h mi az amik fontosak)
- ár max 80-90e t (ugye 200-250 USD + ÁFA)
- Max 5,5" kijelző,
- normális és használható kamera
- B20 megléte (bár h ha minden kötél szakad az se gond h ha nincs)
- dual simKöszi a válaszokat előre is
-
Bjorngolf
tag
válasz
tibcsi0407 #124525 üzenetére
őszintén nem tudom h a 0,2" potnosan mennyivel többet jelent. Meglesem h méretben mekkora különbséget jelent. De nagyon agyalok h inkább kitolom 400-450 a rászánt összeget
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Telefon váltás előtt vagyok. Nagyábból 300 USD az amit rászánnék (+áfa és egyébb nyalánkságok XD). Netezésre, filmnézésre és néha néha játékra szoktam még használni az alap felhasználás mellett. Sokat használok mobilnetet (szóval szerintem B20 az kell).
Max 5,5 inch méretben keresek. És mostanában venném, lehetőleg a jövő héten max.
Köszönöm előre is a tanácsokat -
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
2 telefont néztem ki.
- Vernee Apollo Lite
- Letv Le2 ProSzerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Előre is köszönöm a tanácsokat
-
Bjorngolf
tag
válasz
pilu01 #123149 üzenetére
Ez e Leeco Le2 egész szimpi és a pro verzioja is. Még annyi kérdésem lenne h mi a lényegi különbség a Helio H10 és a Helio X20 között? azon kivül h az X20 10 magos proci. Számít a teljesítménybeli különbség? Miben jó h ha a 10 magos van a telefonba és nem a H10?
köszönöm a válaszokat -
Bjorngolf
tag
válasz
AlyrArkhon #123147 üzenetére
Hmmm és erre hol van szüksége az embernek? vidéken? mert vidéken élek.
-
Bjorngolf
tag
No ismét én
csak hogy picit letisztázzam h milyen telefont keresek :
- Ár: max 70-80 e ft
- Használat: videózás,netezésre, általános használatra és néha néha játékokra de abból is inkább az egyszerűbbek
- legalább egy elfogadható kamerája legyen, mivel viszonylag sokat használom a telefon kameráját képkészítésre
- Ne legyen egy blokktégla méretű5-esetleg 5,5"
- Jó összeszereltségigazából ennyi
köszönöm a válaszokat
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok. Ket telefon kozott vacilalok:
- UMI Super
- Vernee Apollo Lite
SzerinteteSzerintetek melyik erne meg inkabb? Esetleg ebben az arban mas keszulek ami jo? Koszonom elore is a valaszokat -
Bjorngolf
tag
válasz
zolipapa66 #120074 üzenetére
hát se samsungot sem az Iphone-t nem szeretem
egyrészt őrültségnek tartok ennyi pénzt kiadni egy telefonra mert nem éri meg.
Méret igazából mindegymost egy 5" Coolpadem van, megszoktam. 5,5" is esetleg szóba jöhet h ha vékony kávájuak, ergó nem egy óriás
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok
Szeretném a tanácsotokat kikérniUj telefont tervezek venni. Maximum 60-65 e szánnék rá. Ami kikötés lenne, :
-a megbizhatóság,
- rendesen tudjam használni a netet-gps-t,
- viszonylag életképes üzemidő (ne adja fel az aksi fél nap után az unalmast és üvöltsön töltőért
- gorilla glassA telefont legfőképpen hétköznapi használatra fogom használni, de emelett sportolás közben is magamnál lenne (a mostani telefonomal is ez van - távmérés, zenehallgatás), és néhanapján lehet h játszanék is rajta
Valamint elég sürün nézek videot is telefonról.
Lehet h túlzott igényeim vannak, de remélem h tudtok tanácsot adni
Üdv -
Bjorngolf
tag
Sziasztok. 2 telefont neztem ki. Coolpad F1 es a Doogee X5pro. Melyiket ajaljatok es miert? Nagyon fontos lenne a velemenyetek
koszonom elore is. Udvozlettel
-
Bjorngolf
tag
válasz
Viktor0610 #114065 üzenetére
A kamera nem fontos
igen néztem ezt már, de láttam h nem magyarországi az üzlet. ez nem gond?
-
Bjorngolf
tag
Telefont keresek 30 e ft értékben (pontosabban nővéremnek lenne). Nagy elvárás nincsen neki feléja. Minimálisan legyen alkalmas játékra (candy crush meg ilyen egyszerűekre).
Ne akadozzon, alkalmas legyen mobilinternetre (vodafone-os) és egy leejtéstől azért ne essen 9 millió darabkára.
Tudnátok segíteni? Milyen típust érdemes nézni? és hol érdemes legfőképp h magyarországi gari is legyen rajta.
köszönöm -
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni tőletek. Telefont keresek (pontosabban nővérem) 30-35 e ft értékben maximum. Itthon lehessen használni mobilnetet, ne legyen egy tepsi méretű és minimálisan játékokat is tudjon elvinni.Előre is köszönöm a tanácsokat
(és esetleges hazai beszerzési infot róla).
-
Bjorngolf
tag
sziasztok.
szeretnek tanacsot kerni.telefont nezegetek. kb max 70e ft-ert vennek. Amire hasznalom:
Zene,filmnezes,neha 1-2 ujabb jatek, netezes.
Köszönöm elöre is a segítseget -
Bjorngolf
tag
Sziasztok
Lenne egy apró kérdésem hozzátokszeretném kikérni a véleményetek az UMI IRON-ról. A minap akadtam rá a neten, és nem igazán ismerem ezt a márkát még, de maga a készülék nagyon tetszik
és ár alapján is barátságosnak találom
köszönöm előre is a válaszokat
nem ismerem nagyon az UMI márkát, és nem vagyok jártas a telefonok terén ezért kérdezem, hogy ha valaki hozzáértő rálesne a telóra mit mondana róla
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok
Lenne egy apró kérdésem hozzátokszeretném kikérni a véleményetek az UMI IRON-ról. A minap akadtam rá a neten, és nem igazán ismerem ezt a márkát még, de maga a készülék nagyon tetszik
és ár alapján is barátságosnak találom
köszönöm előre is a válaszokat
-
Bjorngolf
tag
Ismerősöm nézet két telefont magának.
Az egyik a Thl T6S, a másik az Elephone P6i. Ti melyiket ajánlanátok neki? 35 e szánna a telefonra. -
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Véleményeteket,tanácsotokat szeretném kérni. Új telefont keresek, de nem igazán ismerem a márkákat. Olvastam a forumokat, belenéztem több topikba is, de érdekel hogy ti mit ajánlotok
Amit keresnék:
- IPSes kijelző, 1200-as felbondtással
- Normális GPS (az nem gond h ha lassan-pár perc- alatt talál jelet, csak ne veszítse azt el. pl a mostani telómnak kell kb 3-4 perc mire fog, de azt stabilan tartja)
- 3Gt tudjam használni, Vodás vagyok.
- Ár: 160-180 USDKöszönöm előre is
-
Bjorngolf
tag
Mikor lesz legközelebb csoportos rendelés? és ki intézi ezeket hogy ha szabad kérdezni :$
Köszi előre is -
Bjorngolf
tag
válasz
aytukabozs #87007 üzenetére
Hmmm, szóval akkor ezekszerint érdemes a Pandarol rendelni?
Bár őszintén nem ismerem az oldalt h mennyire megbízható.
-
Bjorngolf
tag
válasz
SárkánySzív #86979 üzenetére
Szerintem is hamis. 11 eladása volt az eladónak. máshol meg 180-200 USD. Aliexpresen csak olyan eladóknál nézek telefont akik min 10 e eladás felett vannak és 97% feedbackjük van
-
Bjorngolf
tag
válasz
SárkánySzív #86973 üzenetére
Nekem viszont az ára az elég gyanús
vagy létezik hogy ennyiért vesztegetik csak?
-
Bjorngolf
tag
Tudtok megbízható oldalakat mondani ahonnan tudok telefont rendelni?
Sokat segítenetek vele :$ Sok olyan oldalról hallok amik csak lehúzzák az embereket és nem szeretnék ilyenbe belefutni. Pl.: az aliexpress-ről is több rosszat olvastam mint jót (pedig jó akciók vannak ott, de így érthető h miért). Köszönöm előre is
-
Bjorngolf
tag
Nekem most egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik oldalakon érdemes nézni telefonokat. Mivel ahogy olvasgattam a forumot sok megbízhatatlan oldal van, vagy ahol sok a hamísítvány. A minidealről és a to2c.com-ról tudom egyenlőre hogy megbízhatóak. Egyéb oldalakat tud valaki?
Nézegetem az aliexpress.com oldalt is, de hiába jók az árak telefonokra (és most 28-án megint lesz 20 USD kedvezmény), nagyon sok negatív véleményt olvasok az oldalról, így nem merek onnan venni.
Köszi a segítséget -
Bjorngolf
tag
Infocus márkáról valaki tud valamit? Megbízható? Életképes GPS-ük van? Csak mert kinéztem az Infocus M310-et de gyanús az ára nekem. 112 USD és szerintem ehhez képest sokat tud.
-
Bjorngolf
tag
Na sikerült pár telefont kiválasztanom. készítettem egy listát róluk (az adot webcímmel). Örülnék, hogy ha egy tapasztalt hozzáértő átfutna rajta és véleményt formálna
Előre is köszönöm a segítséget
[link]
Jöhet privát üzenetben is a véleményetek. Sokat segítene tényleg. Nem igazán értek a telefonokhoz :$ Köszönöm előre is a segítséget
-
Bjorngolf
tag
Na sikerült pár telefont kiválasztanom. készítettem egy listát róluk (az adot webcímmel). Örülnék, hogy ha egy tapasztalt hozzáértő átfutna rajta és véleményt formálna
Előre is köszönöm a segítséget
[link]
-
Bjorngolf
tag
válasz
aytukabozs #86480 üzenetére
Fasza XD Pont ezért kérdezek itt hogy az ilyenek kiderüljenek
A hétvégét azzal töltöm hogy átbogarászom a netet telók után kutatva, de a választék nagy XD Szóval elleszek vele
-
Bjorngolf
tag
válasz
aytukabozs #86475 üzenetére
http://www.antelife.com/ az oldal neve. majd hétvégén nézegetem az oldalakat és h ha kiválasztok párat akkor megosztom veletek mert érdekel a véleményetek. Köszönöm a segítséget amúgy
-
Bjorngolf
tag
Épp ezért mondtam hogy nem tudom hogy hogy van
Előre számolok a vámmal és az áfával is, aztán max kellemesen csalódok
A keresett telefonról
Méretben max 5". Min 1/8, de akkár 1/4 is megfelel. Ami inkább fontosabb hogy IPS-es és gorilla glass-os kijelző legyen bizonyos okok miatt. GPS. Legyen benne azért egy átlagos aksi (ne úgy mint a mostani U-m amivel h ha elkezdek netezni kb 1-15 óra alatt az aksim 100-0 lesz). Kamera terén nincsenek igényeim (van külön fényképezőgépem :3 én azzal kielégítem a fotós vágyaim). Max 150-160 USD, mivel még jön rá egy csomó fincsiség.. vám+áfa....
És köszönöm amúgy a segítségeteket -
Bjorngolf
tag
válasz
Laza... #86458 üzenetére
Hogy ha jól tudom a legtöbb futárszolgálatnál, hogy ha velük jön a cucc amit vetél akkor valamiért a vám elkerüli. Legalábbis én akárhányszor futárcéggel hozattam be akármit meg ismerőseim közül is nem egy csinálta ezt, egy alkalommal sem volt vám rajta. Szóval őszintén szólva én nem tudom hogy pontosan hogy megy ez. Inkább előre számolok vele és kellemes meglepetés ér max.
-
Bjorngolf
tag
válasz
wwenigma #86450 üzenetére
A vám az elég érdekesen megy nálunk XD tavaly vagy 7 tabletet vettem kínából és gond nélkül átjött a többség. az utolsót megfogta a vám... szóval számolok vele. ezért sem akarok nagyon 150 USD felé menni
a ZTE pusztán nálam ezért esik ki. mert h ha megfogja a vám az kb + 10 e, áfa detto +10 és így meg már 70 ropi ami hát ...
-
Bjorngolf
tag
válasz
Bjorngolf #86446 üzenetére
No akkor összefoglalom hogy mi az elképzelésem
Méretben max 5". Min 1/8, de akkár 1/4 is megfelel. Ami inkább fontosabb hogy IPS-es és gorilla glass-os kijelző legyen bizonyos okok miatt. Legyen benne azért egy átlagos aksi (ne úgy mint a mostani U-m amivel h ha elkezdek netezni kb 1-15 óra alatt az aksim 100-0 lesz). Kamera terén nincsenek igényeim (van külön fényképezőgépem :3 én azzal kielégítem a fotós vágyaim). Max 150-160 USD, mivel még jön rá egy csomó fincsiség.. vám+áfa....
-
Bjorngolf
tag
válasz
aytukabozs #86442 üzenetére
Az 1/8-as Zenfone-t néztem. 165 USD. Nekem amúgy 1/8-as telók bőven megfelelnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged