- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
n@p@lm #119427 üzenetére
Önálló topikja nincs, de a róla szóló cikkhez vannak (régebbi) hozzászólások. Bár inkább bősz kritikusok, akik sosem fogtak a kezükben ilyen készüléket.
-
válasz
n@p@lm #115642 üzenetére
[több összetevős...], a voda 4g pl. nem elérhető nálunk.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
n@p@lm #95571 üzenetére
Elephone P6000 bíztató, talán a GPS is rendben lesz benne az uj MTK chippel... ha egyéb problema sem jon elo akkor ez varhato a kövi BB telónak.
CineDOG1: nocsak, megoldottak minden problemet vele?
-
tyuli76
tag
válasz
n@p@lm #78708 üzenetére
Azt nem tudom,olyan telefonom nem volt,azt jobban tudják,akik képben vannak a processorokal,h melyik a jobb az mtk,vagy a snapdragon.Az a830 ban upc kártya volt,amely a voda hálozatát használja.Vidéken lakok és itt szinte használhatatlan volt a voip mobilnetet.Most meg volt h, nem kapcsoltam be a wifit és ugy is tudtam telefonálni.
(#78709) CineDOG1
A nokia mobilnettel,vagy wifin.Mert nekem is ithon vigan elvan a C7(nem RonaldoNokiám, wifin,az is symbian.
-
Zeki
nagyúr
válasz
n@p@lm #78708 üzenetére
Azért az elég gáz, hogy ennyire nincs összeoptimalizálva a dolog... egy legegyszerűbb Samsung Galaxy Y s5360-on is elmegy a csipsimple, ami voipra okés.
Egy annál is nagyságrendekkel gyengébb symbianos nokián is elmegy a voip , ráadásul a gyári kliensével olyan minőségben, hogy brutál. -
tyuli76
tag
válasz
n@p@lm #78696 üzenetére
A 830 lenovoban és most is van 2 simkártya ,az egyik kártyás T,a másik UPC mobilnet,
láttom h, a voipos forumon is ott vagy,igy nem kell leirnom,h mi a voip.A lényeg h, a 4x1,2 ghz kevés volt a voiphoz.Nem hallottak jol,késett a hang amikor mobilneten voltam,wifin nem voltak ilyen gondok.Amikor lekapcsoltam a T simet,akkor jobb volt a vonal és tudtam is voipon hivni.Tustam használni a voipot,csak egy picit körülményes volt.
Ez volt a kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest