- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
veterán
válasz vapega #85216 üzenetére
A sztenderd Minideal szöveg vásárlás után a következő:
"Thank you for your order from MiniDeal.Net. Once your package ships we will send an email with a link to track your order. You can check the status of your order by logging into your account. If you have any questions about your order please contact us at salesminideal@gmail.com or call us at +86-0755-82585113 Monday - Friday, 8am - 5pm PST.
Your order confirmation is below. Thank you again for your business."
Nagyon vigyázz a kártyádra következőkben
dorika87:
Jiayu F1, G2F idehaza, kintről a kérdés az, hogy a 30k bruttó vagy nettó árat takar[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
válasz vapega #75556 üzenetére
Koszi. Kihuztam, de jo hogy irtal, nem ismertem ezt az oldalt, mindjart atturom. Mi az aktualis bestbuy 2gb-s mobilok kozul? Az se baj ha octacore.
es meg egy kerdes, egy ilyen Qualcomm Snapdragon MSM8928 Quad Core 1.6GHz / Adreno 305 megeszi reggelire az mtk6592-ot?
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
nagyúr
válasz vapega #74997 üzenetére
Rákérdeztem, hogy minek az nekik a szervizelés lehetőségének megvizsgálásához?
(Esetleg ezzel szeretnék felmérni, hogy hány darab szürkeimportos (hand-carry-s) tcl/alca van idehaza? Mert gondolom az itthon vásároltakról kéne, hogy legyen fogalmuk.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Indy1
tag
-
aytukabozs
addikt
válasz vapega #73635 üzenetére
a holnap reggelről beszéltem
de valóban elnéztem az időzónát, köszi
tehát holnap reggel 9-kor nem fogok aggódva a gép fölött görnyedni(#73638) cappa72
nemhogy a 67-et de semmilyen IP szabványt nem
Szegény UPO kollegának 1 fröccstől az alaplapig vizes lett a teló....
A russzki csávó Titansa meg sztem még 5 centit se esett, inkább csak lerakta az asztalra...[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
veterán
válasz vapega #70114 üzenetére
Facebook , viber , skype tokeletes.
A telefonra a hasit nem eleg. Aki meg nem probalta, nem tudja...Vegy egy 8 magos mtk chipet , hasznald 1 hetig, majd tiltsd le 6 magjat. NA! Ekkor lesz csoda, mert maga az android 4-nel tobbet nem igazan hasznal.
1 szalon hihetetlen teljesitmenye van az intelnek. Meg a snapi 800-at is picsazza...
Es mint ilyen, rengeteg program sokkal gyorsabb, mint a nalam talalhato 8x1.7-es telcsin.
Jo a geek. En imadtam.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz vapega #70110 üzenetére
Nyugodtan nyugodjál meg...Relax.Nem azt mondom sz@r a telefon!! Csak annyit mondtam hogy lehetnek buktatói...egyébként én kb 4-5 hónapja nézegettem akkor nem így támogatva (multilang, stb...ha olyyan über fasza akkor miért nincs olyan tábora ithon mint sok telónak ??? Ja k900 azt is nézegettem de kb 2,tulajt találtam ithon aki rendelt és mivel annak sem volt ithoni közössége így bukta...de persze ettől lehet jó telefon és gondolom az is de azt kétlem hogy semmi bugja nincs....
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
csampei
senior tag
válasz vapega #69701 üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek!Nem nekem kell nekem itt a Runbo X6...Az egyik ismerősnek kell mert tele van a töke az Androiddal a pénztárcája meg annyira nem,így azzal a kérdéssel fordult hozzám hogy nézzejk neki valami telót ami tutira nem fog fagyni,akadozni,azonnal reagál mindenre.Ugyebár az SGS3-4 kiesett az anyagi miatt ezt találtam neki ami ütőképesnek néz ki.Az oktacore-os MTK-s kütyükből nem nézek ki sokat,ebből inkább.
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával