- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
válasz
fateless #62137 üzenetére
Az a baj, hogy már lenne is vevőm a Hongmira, de gondolom nem akar hetekig várni rá. Elvileg jobbnak kellene lennie a Snapdragonnak, nem? Mondjuk kérdés, hogy melyik modell lesz inkább támogatva a MIUI részéről szoftveresen (gondolom a Snapdragont jobban fogják szeretni).
-
EG0
aktív tag
válasz
fateless #61818 üzenetére
Az 5% kedvezmény volt a képletemben a 0,95-ös szorzó. Mi a rossz a képletben? Azon túl, hogy a ZTE V956-os azóta 95 dollárért van már kint. Tehát szerintem 95*0,95*1,04+10 = 104 dollárért kell végül fizetni.
-
válasz
fateless #61819 üzenetére
sok ROM (ha ez számít)
Bocsánat a hülye kérdésért, de amikor én tanultam informatikát, akkor a ROM még a Read Only Memory rövidítése volt, itt véletlenül nem a háttértárat (memory, flash memory) jelöli?
A kínai oldalakon tele van RAM / ROM jelöléssel, és ezeket profin tudják keverni is (láttam iNeW V3 adatlapot, amely szerint 1 GB ROM / 16 GB RAM található benne...
).
-
aytukabozs
addikt
-
citkar
addikt
válasz
fateless #61775 üzenetére
Azta mindenit, hogy ilyen nagyok az igényeid, pedig volt a kezedben biztos jó néhány vállalható telefon
Nekem is tetszik féli-meddig a K910, de az ára miatt hanyagolom, na meg a K900 még mindig határozottan tetszetősebb, csak hát a single SIM nem jön szóba (de amellett szinte unalmasnak is tűnikpersze csak számomra).
Az Iocean X8 megjelenéséről meg nem sokat hallani és utána míg tapasztalatok gyűlnek...na meg kérdés akkora méretűt akarok-e egyáltalán...(#61776) lazlogogola:
Mindkettő jó vétel, annyi, hogy egyiket sem forgalmazzák hazánkban hivatalosan, a Motorola magyar nyelve csak utólag került rá és ha frissíted szerintem az el is tűnik (ezzel kapcsolatban a MIUI ROM-ról nem tudok nyilatkozni, lehet az is ilyen). Ugyanezen oknál fogva mindkettőt külföldön fogják gariztatni, maximum az eladó postázza ki.
Szerintem azt vedd meg amelyik jobban tetszik. -
Gino20
őstag
válasz
fateless #61651 üzenetére
A bolttal szemben? Ezt nem igazán értem. Eladót kérdeztem, hogy van neki készleten? A válasz igen. Futár szolgálatért nem fizetek 7-10 ezer ft-ot így marad a Kína posta ami más webshopban is ugyan az. Így leszűkült a kör arra, hogy kifizetem a telót és nem kapom meg? Vagy mire gondolsz?
arfer: Köszönöm az infót
. Fogalmam nem volt róla, hogy létezik ilyen 3G-s probléma.
-
TCr
veterán
válasz
fateless #61643 üzenetére
Világos. Nem vagyok sumákolós fajta, nem is ezért kérdeztem.
Az "aggaszt" kicsit, hogy a jan. 27-én megrendelt telefont tegnapelőtt, febr. 11-én postázták (tudom-tudom, ünnep) az ide fog-e vajon érni azon a bizonyos 45 napon belül, vagyis márc. 13-ig?
Illetve ha nem ér ide megrendeléstől számított 45 napon belül, akkor érhet-e valamilyen hátrány?
Csak magamat szeretném védeni, nem az eladót lehúzni. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
fateless #60524 üzenetére
Hisztis?
OK
Amugy a zp700rol irok, nem rossz cucc ez... Hatarozotottan pozitivat csalodtam benne. Bar nem stock droid sajnos
de majd "megfozom"
Szoval egy heten belul ideert, olcsobban mint itthonrol. Ezek utan nem tudom mit kell meg magyaraznom... (Bruttoban is olcsobb lett volna!!! Tok es folia is jott vele es rajta is!
-
tolvaj!
őstag
válasz
fateless #60478 üzenetére
Nem értelmeztem félre szándékosan. Pontosban, nem szándékosan értelmeztem félre. Azt értettem ami oda volt írva, és ezért tarthatsz ostobának, de tényleg úgy értettem, ahogy le van írva ( megjegyezném túl sokat böngészem a szaksajtót és óhatatlanul képes vagyok szó szerint venni a leírtakat sajnos) ezért is pattant most ki ez a kis nyelvtan óra, de nem veszem magamra, sőt köszönöm a kiigazítást
-
bela0401
csendes tag
válasz
fateless #60386 üzenetére
Az UMI S1-et nézegettem Én is, viszont a Panda fórumán többen panaszkodtak arra, hogy nem működik a wifije, illetve van egy-két kisebb hibája. Van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata valakinek?
A másik amit kinéztem a Jiake JK11, ezt most nagyon jó árron adják itt -8$os kuponnal. Viszont erről meg nem sok leírást találtam, a videók alapján egész jó. -
válasz
fateless #60386 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes információt
Jelenleg egy Amoi N821-et használok, amivel annyi a problémám, hogy elkezdett kopni a lakkréteg a készülékházról, illetve a külső hangszórója eléggé torzít nagyobb hangerőn (navigáláskor eléggé zavaró...) Ennél a 862W-nél vajon ezek a jelenségek ugyanígy megvannak? Illetve a THL, Zopo, UMI minőségben hol áll az AMOI-hoz képest?
Az UMI is szimpatikus, főleg, hogy nagyobb felbontású a kijelzője, mint a többinek. Ha a 6577-es 2050 mAH-s akksival szerelt AMOI-val 2-3 napot simán használtam a telefont, akkor vajon az 1750-es Zopo700 is elmegy ennyit (azt olvastam, hogy az új Soc kevesebbet fogyaszt, ezért kérdezem)
-
citkar
addikt
válasz
fateless #60295 üzenetére
Igen, olvastam a másodikat is, az ahogy írtad újabb gondolatoka ébreszt az emberben, nem is akartam már azt is forszírozni, mert ebben a formában könnyen azt hiszik az emberek, hogy 20 éve gyárt és foglalkozik mobilokkal
Gyakorlatilag teljesen független dolgokat írt egymás után:
1: gyárt és forgalmaz szórakoztató-elektronikai eszközöket (több éve), ez akármi is lehet (vonalas telefon, távirányító, kvarcjáték stb.), majd ezután leírja, hogy ennek a tapasztalatnak a birtokában (ami ugyan 20 év, de nem mobiltelefonra vonatkozik!)
2.: mobiltelefont fejleszt és gyárt. (lehet, hogy egy félét igen, vagy akármennyit, de emellett 5 másikat is forgalmazhat külső gyártóktól, csak nem veri nagydobra)Szóval nem derül ki mióta fejleszt és gyárt mobiltelefont és azt se, hogy amit árul, azt biztos ő gyártotta-e, mert árulhat más által gyártott készüléket is (a saját maga által gyártottak mellett).
Megfogalmazás szempontjából valószínű, hogy nem véletlen írták így, mert jól hangzik az a 20 év tapasztalat a gyártás és forgalmazás területén, de ha belegondol valaki...20 éve fejleszt, gyárt és forgalmaz Concorde mobiltelefont? Meglepő lenne számomra, mert akkoriban egyet se láttam (ami persze nem zárja ki teljes bizonyossággal, de elég valótlannak tűnik).
(#60304) Kristof9094
Nyugodtan vedd meg. Arra gondoltak feljebb, hogy egyelőre elég kevesen használják ki a 8 mag adta lehetőségeket, de hát az eszközeink többsége sokkal többet nyújt, mint amit ki tudunk használni. Ha tetszik, van rá pénzed vegyed, vigyed s írj róla tapasztalatot.
-
hevizms
addikt
válasz
fateless #60287 üzenetére
Hát ez már erősen szövegértés.
Nekem ez a mondat nem azt jelenti mint neked.
Dehát nem vagyunk egyformákNem hiába mindkettő mondatot másoltam be.Te választottad külön a kettőt nem én!
Az elsőhöz kötődik ez a mondat.Így van értelme az egésznek.Nekem ezt jelenti:20 év szórakoztató-elektronikai termékek gyártásával és forgalmazásával nyert tapasztalattal gyártják és fejlesztik a mobiltelefonokat mondjuk 2 éve(mittudomén ez csak tipp).
Szóval gondolom arra akartak utalni ezzel hogy nem a cukrász szakmából jöttek át tegnap ebbe a szegmensbe.
Cukrászoknak kérem nem megsértődni,csak példa volt.Persze ettől még nem biztos hogy szerencsés megfogalmazás volt így a dolog,szóval erősen kétértelmű belátom.
-
citkar
addikt
válasz
fateless #60251 üzenetére
"20 év tapasztalatánál azt mondja, hogy a mobil készülékek terén van meg mindez"
Azt nem állítom, hogy nem gyárt, amit nyilván el is ad, de nem tért ki rá, hogy kizárólag az általa gyártott eszközöket forgalmazza. Így nem tudhatjuk (legalábbis nem következtethetünk biztosan arra), hogy azt ő gyártotta, vagy csak forgalmazza.
Mondjuk nem mintha olyan fontos, hogy ki gyártja, csak jó legyen.
-
válasz
fateless #60251 üzenetére
Megint egyetértünk.
Teljesen.Még most is emésztem: 4,3" 4 mag. <-- És _létezik_ ! És nem csing-wang, hanem legalább Zopo.
Ugyanakkor az A820-szal - aminek 2Ah-s akkuja van - annyira elégedett vagyok, hogy nem tudom, hogy lecserélném-e bárnire. Talán ha elhalálozik akkor. Ha nem lesz hardverhibás, akkor úgyse' lehet elpusztítani. -
Old Gyfland
tag
válasz
fateless #60138 üzenetére
Milyen lehet a betekintési szöge ?
Úgy tűnik egy újabb technológia mint az IPS, és ha igaz az írás akkor a fogyasztása is alacsonyabb talán. Azonban itt jön a csavar számomra. .....ha valóban jobb, akkor az új "zászlós hajóba" Huawei Honor 3X-be miért nem ilye tettek, hanem maradtak az IPS-nél. -
-
Zeki
nagyúr
válasz
fateless #59789 üzenetére
A V3 esetéről írok.
Nem ők az egyetlen, hogy egy frissiben kijött telefonból valamit kihagynak, ami amúgy a specifikációk szerint belejár.
Amelyik gyártó ilyen orbitális hibát vét, az a szememben dzsunkás szerelő, hiába rittyent össze akármit.Amúgy az aláírásomban szereplő Panasonic is mára dzsunkás cég lett. Szar kínai az is már. Kínában is készül.
-
raulicio
senior tag
válasz
fateless #59789 üzenetére
A V3-ról is szinte csak jót olvasni... Remélem hétfőn többet is tudok majd írni róla, mer túgy néz ki, hogy lassan lezárul a kéthetes vámprocedúrám!
Amúgy ha az ár nem számítana, akkor én is a ZTE-t venném. Bár nem volt még inteles telóm, de már régóta szemezgetek velük.
-
kgymac
őstag
válasz
fateless #59794 üzenetére
, mióta a topicot olvasom, legalább 20-an kérdezték. A tmallbox féle karácsonyi akciónál is csak a banner volt elszúrva: Justin gyerek egy 'r' betűvel gépelte el a 'fee DHL'-t. Persze a végén, fizetéskor ott volt az ára, de biztos volt, aki nem vette észre és fizette paypallal
-
gipsztigris
addikt
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #59579 üzenetére
Minden Concorde-os fórumban vannak ilyen okosok, akik megmagyarázzák, hogy a Concorde az valami más. A 5700-as topicban is ott volt, hogy az nem Star 7589, mikor volt olyan példány, amit elfelejtettek átcímkézni belül, csak a doboza volt Concorde, és ugye simán crossflashelhető is emiatt, és sokan a Star ROM-jait használták inkább.
-
Brain75
senior tag
válasz
fateless #59176 üzenetére
"Amennyiben nem magánszemélyként vásárolod, hanem cégre, akkor - nem csak Litvániából - megveheted ÁFA nélkül nettó áron az adott készüléket, viszont a célországban azonnal fizetési kötelezettséged jelentkezik, be kell fizetned az ÁFA-t."
Ez sem igaz csak akkor ha tovább értékesíted.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
fateless #58630 üzenetére
Hogy lehet letesztelni? Az a baj, nincs akksi teszterem... volt munkahelyemen volt egy nagyon király kis cucc, bár az "ipari" méretekre volt (7Ah, 12V), ilyen kis méretnél tuti csalt volna...
Az lenne pedig a legtutibb, hogy lemérni saját kezűleg.
De mondjuk az csak egy szám, sokat számít nagyon a rom is!! -
smkb
őstag
válasz
fateless #58554 üzenetére
Igen, a Honor 3C a másik jelölt ebben tartományban, de arról nem igazán olvastam még véleményeket, ezért nem ajánlottam. A 130$-nak meg hogy hányszorosa a 200 (illetve a 189 Hongmiért) az egy dolog, mert az abszolút különbség meg nem akkora (pl az 5 ftnak is duplája a 10, de attól még különbség kicsi), hogy az igazán számítson. 8-10.000 huf-nak nem szabad számítani (nem hogy 10 dollárokanak), mikor valaki telefont választ, hogy inkább a megbízhatatlan, bugost vegye, csak mert ennyivel olcsóbb, és hú de nagy bizniszt csinál (általában ez lesz a legdrágább, mert ilyenkor kétszer vesz az ember, előbb utóbb megveszi a jobbat, ami használható). Ez egy jobb vacsora ára egy étteremben, vagy egy négy fős 3d mozijegy.
-
Swami
senior tag
válasz
fateless #58311 üzenetére
Köszi! Pár Euro ide vagy oda nem érdekes, a lényeg, hogy korrekt cégtől jöjjön és legyen rajta normálisan angol meg Play Store... A topicot figyelemmel kísérve régebben az Etotalkot ajánlották a fórumozók. Vagy most már mindegy kitől rendelem? Pl minideal? Ha van tapasztalat, azt megköszönöm, mert akkor meg is rendelem még ma. Ja és a fizetési módra mit ajánlotok? Bankkártya vagy PayPal? Kb mennyi idő, míg Európába ér? És érdemes kérni előre telepített appokat. pl GPS, skype, facebook, stb. (Etotalknál) Kösz!
-
Víz Elek
senior tag
válasz
fateless #57947 üzenetére
Köszi, de a srác mindenféleképp kínait akar venni, Lenovo, ZTE.. ilyenek.
Ezek közül valami?Tmallboxról tudnál esetleg valamit ajánlani, mert ott nézelődött? -
-
Terentius
őstag
válasz
fateless #56725 üzenetére
Talán azért,mert as G3T-nek van itthon egy jelentős közössége.Mellesleg nekem sem tetszik igazán és elég sok bugról olvastam.Ugyanakkor valamit meg vennem kell. Cubot GT99-re gondoltam,de annak meg a GPS-e hol jó-hol nem,és elég sokszor bezavar valami zúgás telefonáláskor.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
fateless #56516 üzenetére
Nálam még mindig $164.99
Vajon el is postáznák? Vajon lennének annyira korrektek.
Nekem 5" az ideális méret, de ennek Pomp-nak elég nagy pereme van, nekem csak a külső merte miatt nem jön be.
5" esetén 140x70mm a határ számomra.Biztos elírás mert a 10 db-os ár is $189,78 de még 501db esetén is $171,57.
Ha valaki 2Gb/32Gb-os telót szeretne akkor hajrá...
-
fotosjani
aktív tag
válasz
fateless #56500 üzenetére
Félek hogy csak ár elírás.
Happy Hour-ban van meghirdetve $164,99-ért.
Ez már korrekt ár lenne 2Gb/32Gb-os telóért. -
szpali
addikt
válasz
fateless #56407 üzenetére
igaz, én a Singele SIM verziót említettem, a Dual SIM-es verziót tudtommal még nem lehet
lényeg a lényeg, mindkettő remek készülék a maga előnyeivel és hátrányaival
-
szpali
addikt
válasz
fateless #56401 üzenetére
Ár/érték arányban értettem, illetve támogatottság szempontjából. (Januárban jön rá a KitKat)
1,5 hete van meg, páromnak vettem karácsonyra, 170€ volt a vége, igaz szállítás nem volt, mert sógorom pont kint volt Németben.
www.saturn.de/mcs/product/MOTOROLA-Moto-G-schwarz,48352,365078,1039663.html
Angol Tescoból még ennél olcsóbban is be lehet szerezni (99 Font + 2-5 Font a gyári függetlenítő kód)
Nagyon kézreálló, gördülékeny kis jószág. A bekonfigurálás alatt lassulást nem tapasztaltam. Akksiban valóban gyengébb, de párom felhasználási szokásait figyelembe véve 2 nap simán, 3 nap talán meglesz vele.Én továbbra is várom a "Black Friday"-es P780-am, dec07-e óta "Célországba elküldve" a státusza
Már beletörődtem, hogy karácsonyra nem lesz belőle készülék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged