-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
myk74 #113058 üzenetére
LG Leon 4G LTE és vesztek rá egy piros tokot.
-
aytukabozs
addikt
válasz
myk74 #113058 üzenetére
redmi 2 + egy ilyen akksifedél?
szerk.
ja a 40k-ba nem fér bele.. -
b0bcat
addikt
-
tahepa
senior tag
válasz
myk74 #100521 üzenetére
Kicsivel több 55-nél
de
♦ 5.5 Inch Corning Gorilla Glass 3 Screen, 1920*1080 Pixels, 401 PPI
♦ Qualcomm Snapdragon 800 2.2GHz Quad Core
♦ Support 3G Network: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz
♦ 3GB RAM + 32GB ROM
♦ 16 MP Back Camera + 8 MP Front Camera
♦ Amigo 2.0 Based On Android 4.2 System
♦ Support WIFI, GPS, Bluetooth, Multilanguage, OTG, NFC, etc. -
b0bcat
addikt
"Tényleg kevés telefon van amit nem kell matekolni amint megkapod."
Attól függ, mik az ember igényei. Nekem eddig egyetlen telefonom volt - a több mint 10 kínai csodából -, amivel az üzemszerű működéshez mókolni kellett, a Hero V6888, mert azon gyárilag nem voltak Gugli alkalmazások és Play áruház sem. A többi mind tökéletesen használható volt out-of-the-box.
Én mondjuk nem vagyok hárdkór júzer.
-
törölt tag
Én pont egy fehéret rendeltem magamnak, bár nem esztétikai szempontok miatt. Azt remélem, hogy kevésbé viseli meg a nyár az autóban, mint egy feketét. Igazából a teló formája nem érdekel. Nem gyönyörködni akarok benne, arra van célhardver. Nőnek hívják. Viszont nem zavar, ha egy kicsit mókolni kell egy telón. Feladat, kihívás. Élvezem, hogy olyanra alakíthatom, ahogy én szeretem használni. Na, ebben viszont jobbak a telók, mint a nők!
-
-
kisda
aktív tag
Mik voltak a tünetek? Zp980+ mt6592 octa telefonnal szopok amióta megjött (szerda este óta). Akad össze vissza, gondolkozik, cpu-t 20-70%-ban használja valami ezáltal kapcsolgatja állandóan az összes magot be-ki ( merül is mint állat) kamerára rányomok és sokszor megakad a kép, gondolom agyal a telefon valamiért. Galériában sokszor nem tölti be a képeket, és inkább kidob a menübe. Lehet megkellene ejtenem egy factory resetet rajta.
Zopo-ék tuti tesztelték, mert benne volt a wifi listában a zopo hálózat, lehet valamit elbaxarintottak rajta.
-
raulicio
senior tag
iNEW V3-am van szóval kicsit elfogult vagyok.
A v3 gorilla glass-os, az s650 nem, a v3-nak jobb a kijelzője és majdnem biztos, hogy jobb a kamerája is. A V3-ban nagyobb a ROM mérete is 16GB/8GB.
A lenovo viszont egy megbízhatóbb, kiforrottabb gyártó és az s650 akkuja egy hajszállal nagyobb 1830 vs. 2000 mAh.Mivel szerintem az v3 olcsóbb és szerény személyem egyelőre teljesen elégedett vele (na jó egy combosabb akksi nem ártana), én újra az inew-t venném, bár amíg az nem volt piacon, az s650-en is gondolkoztam.
-
Laza...
addikt
Lebutított koppintás
Méghogy concorde... ugyanaz a ratyi kínai belső, többért.
Eszembe jut a régi Alba laptopom, és eccercsak alibabán láttam Alba logo nélkül, kevesebb mint féláron. Magyarországon nemhogy gyártás nem folyik, hanem semmilyen fejlesztés sem. Amúgy meg tök mind1 a kínaiaknak, ha x db-ot veszel, azt is ráírják bármire hogy "Pistike". Na így lehet origi pistike (vagy concorde) laptopod, vagy telód is (akár)
-
-
EG0
aktív tag
Szerintem jó választás a Lenovo A516. Nyilván gyengus proci, kevés memória és kis felbontás, de mindennapokra bőven használható teljesítmény, női kéznek bőven elég nagy kijelző és kb. 2 hónapja bejelentett, vadiúj modell (A850-essel együtt). 110 dollár egy márkás, csini telefonért, korrekt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- EA Sports WRC '23
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest