- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
smithsys
aktív tag
válasz
Bferibörs #124395 üzenetére
Zsolt nem említette. Az Ő telója tökéletesen üzemel, és az Apollo topicban sem hallottam ilyen hibáról.
Ez van, nekem sem lehet mindig szerencsém. De megmondom a frankót, mostmár egy cseppet sem bánom, nekem az Apollo egy kicsit olyan "nyersnek" hatott annak ellenére hogy baromi gyors meg szvsz szép cumó.#124396 Jakuu
Köszi a linket, lehuzom majd. Bár még nem nagyon akarom piszkálni, és úgy fest hogy nem is nagyon kell.
Kifejezetten "beleteszem a kártyát és használom" típusú telefon számomra. Mindent tud amire szükségem van. -
Upo
addikt
válasz
Bferibörs #124064 üzenetére
Az open camera ingyenes és az is tudja, mellesleg jobb képeket csináltam vele mint az FV-5-el.
-
Upo
addikt
válasz
Bferibörs #124036 üzenetére
Nem érdemes erőlködni azzal a 16:9-el. A képérzékelő 4:3-as, azért abban a módban van a teljes felbontás. A 16:9-et úgy állítja elő a belső szoftver, hogy levágja a 4:3-as kép alját-tetejét, és ennyi MP marad. Ha többet akarsz, akkor 4:3-ban fényképezz, és utána vágd le magadnak megfelelő méretre, vannak ingyenes batch crop programok is, pl. ImageBatch.
Ez bizony egy ilyen játék, ha nem a teljes képérzékelővel fényképezel, akkor ne csodálkozz hogy kisebb a megapixel. Én személy szerint 4:3-ban szoktam fotózni, mert utólag könnyebb lenne levágni ha 16:9-es képet szeretnék (de miért is tenném), mint az eleve levágott képről hiányzó dolgot pótolni (ami gyakorlatilag lehetetlen). -
citkar
addikt
válasz
Bferibörs #123397 üzenetére
Kicsit viccnek is szántam, mert csak több tapasztalatra vagyok kíváncsi vele kapcsolatban (bár nekem a fizikai mérete túl nagy, hogy megvegyem, szóval tényleg puszta kíváncsiság), de jókat olvastam róla és ha a hazai beszerzés fontos (bár nekem nem túl jók az itthoni garanciális ügyintézéssel kapcsolatos tapasztalataim, pedig bíztam a sokat ajánlott, szlovák székhelyűben is, de az üzlet hiába korrekt, ha a hazai szervizek gázosak) kevés az alternatíva.
-
b0bcat
addikt
válasz
Bferibörs #123389 üzenetére
"Zsákutcába jutottam teljesen, sok típust átfutottam de nem tudok dönteni..."
Ezzel sokan vagyunk így.
A gyártóknak mindig sikerül valamit (pl. béhúsz) kihagyni a modelljeikből, ami fájó pont.
Így aztán a telefonválasztás is pont olyan, mint az élet megannyi más területe: kompromisszumokat kell kötni. Ez sokszor nagy vonalakban érthető is (pl. magasabb ár = jobb minőség, vagy nagyobb akku = hosszabb akkuidő, cserébe nagyobb tömeg), de aztán jönnek az érthetetlen dolgok, mint a noti LED vagy a gombvilágítás kihagyása, a micro SD bővítés ellehetetlenítése (gondolok itt a hibrid tálcás megoldásra - bár a barkácsolók számára erre pont van workaround)...
Szóval nem vagy egyedül ezzel a problémával.
-
-
törölt tag
válasz
Bferibörs #123325 üzenetére
Az One Plus család itthon is népszerű, mobilarénás tesztje is van, és mögötte egy topik. Inkább ott kéne informálódnod. Itt inkább arról kaphatsz képet, hogy ki, miért NEM vett One Plus 3 -at. Én azért, mert az MTK vonalat jobban kedvelem, és a bővíthető memória is kritérium. Nem első sorban az alap tárhely bővítése miatt, mert 64GB elég lenne. Inkább azért, mert jobban szeretem, ha néhány fontos adatot úgy tudok helyben kezelni, hogy egy esetleges telómeghibásodás esetén is hozzáférhetőek maradnak. Meg, egy külső adathordozóról, CWM/TWRP alól indított Aroma fájlkezelő is jól jön. Sokszor kisegített már.
-
bostone
addikt
válasz
Bferibörs #122737 üzenetére
Szerintem ez nagyobb kib.szás az akkumulátorral, mint a b.zizás. Egyébként azért b.zizok vele mert neten rendelt termék és igyekszem kitapasztalni a hibáit, hogy megtartsam-e vagy visszaküldjem.
Ilyen b.zizás még nem jött elő egyik készülékemnél sem. Elsőre jó ötletnek tűnt megkeresni a hetero közönséget, hátha belefutottak hasonló b.zizásba. -
törölt tag
-
törölt tag
-
aytukabozs
addikt
válasz
Bferibörs #80014 üzenetére
Én is arra bíztatnálak hogy kicsit több önbizalommal állj a kérdéshez,
tizenX éve még a nyavalyás számítógépemen sem csináltam semmit magam, merthogy ez egy szakma,
ma meg már elképzelhetetlennek tartom hogy valaki más cseréljen pl. oprendszert rajta...Ha megbízható helyről szerzett infók alapján, körültekintően, a leírtakat pontosan betartva berheled a telefonodat akkor egyszerűen nem lehet baj.
A letéglázott telefonok 99%-a kapkodás meg oda nem figyelés műve.Emlékszem milyen drukk volt bennem még annó blade-em első rootolásakor és romcserekor, de azóta ezt elfújta a szél.
Nem mondom hogy nagy mókmágus vagyok, de a környezetemben lévő droidos eszközöket én tartom karban, sőt a gyermekeim anyjának telefonján a kijelzőt is a netről lesettek alapján cseréltem ki úgy egy éve. (Amit a drága telekom 20k-ért vállalt volna, kínából rendelve meg kijött 2 ezerből, és azóta is tökéletesen működik)
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Bferibörs #80014 üzenetére
Ez nem teljessen igaz....nem a gyári rom-al van a gond!! Jellemzően etotalk romokkal vagy más hibássan portolt webshopos romokkal az official 4.2.2 vagy 4.4.2 nem hibás. Eggyes romoknál(amit említettem) gapps használatkor 406 errort dob!!! De van meg oldás többféle is!! Romcsere, és más is!!
Ja és needromon van teljessen jó multilang rom amibe root gapps magyarnyelv benne van!!!Megy minden!!
-
-
-
ctibor
senior tag
válasz
Bferibörs #78474 üzenetére
Igen, itthon a kártyafüggetlen Huawei P7-et 100e körül láttam a legolcsóbban, persze az egy SIM-es változatot, és én is kb. ugyanennyiért kaptam meg a telót, csak két SIM-es verzióban... Nekem mindenképpen dual-sim kellett, ezért is kerestem meg a kínai belpiaci változatot. Féltem tőle, de végül is nem volt gond az európaivá varázsolásával (de erről már írtam...)
WOT-H-A-C:
Persze, később jelentkezem majd tapasztalatokkal, bár kétlem, hogy sokan akarnák ezt a típust választani. Talán, ha majd jóval lejjebb megy az ára... -
virkir
veterán
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #76062 üzenetére
Egyes foglalatban csak netet kettes foglalatban csak telefont ( hívást) kezelő kártya van.A netes kártyám 3 g felirata kikapcsolt amikor hívtak de a kettes kártya nem fogadta a hívást.Eddig így müködöt kb. fél éve nem volt gond,ma jelentkezett a probléma.Gyári vissza állítás kb. 2 hete volt.
-
-
svgyula
addikt
válasz
Bferibörs #69630 üzenetére
Szia! Ez a töltés dolog milyen telóra igaz? Az enyém max!! 2perc és fullon van.Amit írtál az a gyenge töltővel rendelkező telefonokra igaz ahol a töltés bekapcsolt állapotban éppen feltud kúszni 100%-ra. Nálam meg szinte mindegy az, hogy bekapcsolt vagy kikapcsolt állapotban töltöm a különbség nincs 10perc! a teljes feltöltésig. A feltöltött állapotban tartás az egy másik dolog. Igaz hogy a vezérlés lekapcsolja a töltést de az akkumulátort egyben pihenteti is mert a rendszert a töltő kikapcsolt állapotban simán kiszolgálja így az akkumulátoron nincs terhelés.
-
b0bcat
addikt
-
-
Bferibörs
addikt
-
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
Bferibörs #68913 üzenetére
"elvileg a HTC ből kivált csapat "
és úgy látszik ebből akarnak megélni,
legalábbis nekem erősnek tűnik így elsőre 170 ojró
egy 6572-vel szerelt 4giga/fél giga wVGA telóérta dizájn meg a 2500-ös akssi tetszik csak (igaz a többi modellben még az aksi is gyengusz)
(#68914) hevizms
olyan 25-30 dollártól kapható , kb minden 2. webshopban
-
-
-
Baritone
tag
válasz
Bferibörs #65474 üzenetére
A cm felajánlja de mivel fizikai sd nincs nem tudja befejezni a műveletet. Ezeken mind túl vagyok, hogy áthelyezés sd- re, de nincs sd-m. Az ilyen típusú parancsoknál a belső média tárhelyet nem kwzwli sd-ként. Valahogy má megodás kellene. A beállítások/tárelynél nem enged változtani, csak a 1,5 gb-osra teepíthetek.
-
citkar
addikt
válasz
Bferibörs #65449 üzenetére
Micsoda link, a leírásnál K910 helyett pl "Telefon Típusa Lenovo K900" szerepel
Mondjuk a K900 nekem jobban is tetszik, csak a single SIM miatt kiesik a listából.(#65455) Bferibörs :
Hát igen, az a helyzet, hogy drága telefont néztél ki(#65456) Bferibörs :
Létezik szerkeszt gomb -
Dominó85
addikt
válasz
Bferibörs #65449 üzenetére
Az Azolcsóság.hu-t felejtsük el... pár élelmes faxkalap aki pofátlan árréssel és konkrétan minősíthetetlen szervizes "háttérrel" (ők küldik ki a hibás telót a te költségeden és nem annyiért, amennyiért te el tudnád intézni). Csak a kevésbé jól informáltak dőlnek be annak a ...-nak. Én már rég kitiltottam volna őket a PH-ról. Itt túl sok ingyen reklámot kapnak...
-
Dominó85
addikt
-
tolvaj!
őstag
válasz
Bferibörs #65072 üzenetére
Én csak írtam, hogy itthoni saját készletből dolgozó cég... ami nekem van mindkettő kínai (minideales) nekem nincs is ezzel bajom, viszont ha már így is úgy is "tréfás" a dolog, akkor miért várjak 3 hetet és miért legyen benne pénzem? Meg amúgy is azért írtam, mert olyanért húzta le amiről nem is volt fogalma. CB legalább indokkal fikázta, még ha az sem volt a legjobb, de legalább valós volt
-
-
Komplikato
veterán
válasz
Bferibörs #63493 üzenetére
ZTE Nubia-ból elvileg van LTE verzió is, amit emlékeim szerint drágábban adnak. Tehát 4 féle Nubia van, normál és mini, meg ezek LTE verziója. Leírás alapján meg nekem úgy rémlik mindegyikben van microSD foglalat. 1280x720 meg szerintem 4.7"-on nem kevés, volt a kezemben egy Prestigio 5.0"-os 852x480-as kijelzővel, az már tényleg kevés, de még mindig jobb mint régebbi olcsó telefonokon a 3.5" - 320x480 (lásd Galaxy Ace), biztos kapok arcomra, de a fullHD meg csak lassító tényező, a PPI akkor számítana ha olvasni akarna az ember rajta, de arra meg az eReader való.
Igzo kijelző meg aksi merülés okán nem rossz dolog, sajnos még ritka kínai telefonokban. -
Upo
addikt
válasz
Bferibörs #63478 üzenetére
Azért a Sharp Igzo-nál van gagyibb kijelző is.
Meg úgy tudom hogy Sony kamera chip és üveg Konica-Minolta objektív van benne.
Nekem nagyon bejön, de inkább a mini mert kisebb és NEM full hd ami nekem előny.
Ne mondd hogy 5"-n sokat látsz 720p és full hdközt különbséget! Még 22"-n is ok a full hd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged