- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni telefonválasztást illetően. Maximum 30.000 Forintért keresek valami megbízható új telefont. A két kártya nem feltétel, mert egy SIM-mel lesz csak használva, csak ti gondolom jobban otthon vagytok a kínai telefonokban, mint a fórum többi része.
A következő kritériumaim vannak:
- magyar nyelvű szoftver
- 4-5" közötti méret
- jó akkuidő
- jó GPS
- lehetőleg 1GB RAM
- ne papírból legyenErős hardver nem szükséges, mert csak hétköznapi használatra kell. Egy középkategóriás MTK bőven megfelelő, csak ne akadozzon, és mókolni se kelljen.
Eredetileg egy HongMi-t akartam, de az csak a kínai piacon ennyi, neten rendelve bőven több. A Jiayukról például jókat hallottam, csak nem tudom, hol szabad őket megvenni (PayPal nagy előny), de igazából bármire nyitott vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest