- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Gino20 #61682 üzenetére
Nos, az említett boltot én sem ajánlanám. Az ígéret földje. Az egy dolog, hogy mit mondott neked. Náluk mindig minden van raktáron. Aztán, ha megrendeled és kifizeted, akkor derül ki, hogy éppen elfogyott. Magam is tapasztaltam ezt náluk.
Nem hinném, hogy 7-10 ezer Ft-ot kellene fizetni futárra. Ahonnan én szoktam rendelni, ott 15-20$ a felár. De olykor még ennél is kedvezőbb. Ebből eleve kb. 6$-nyit kifizetsz a postának kezelési költség gyanánt. Ergo 10-15$ a tényleges többlet. Ennyit szerintem megér, hogy egy hét alatt nálad a készülék.
De te tudod...(Kedden rendeltem egy készüléket. Tegnap vette fel a DHL, ma már úton van Európa felé, késő este ér Lipcsébe. Jövő hét első napjaiban nálam lesz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest