-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aytukabozs
addikt
-
Zeki
nagyúr
válasz
mrgergoke #63039 üzenetére
comebuy.com de nem minden van german warehouseban.
Vagy Hungubungo kínai-angol spanja, akinek az árlistája ez, és mindent tartalmaz az ár. A cucc angliából jön.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
mrgergoke #59873 üzenetére
Ha az egyiket már meg is kaptad és a másik is beérkezett az országba, akkor macerás a "refund".
Az első esetben max. visszaküldöd, mint hibás termék és kicserélik. A másikkal mi a terved. Közben meggondoltad magad, hogy mégse kell? Végül is feladták és gyakorlatilag ide is ért.(#59875) Szerintem kicsúsztál az időből.
-
-
TCr
veterán
válasz
mrgergoke #59505 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert én a telefonáláson, 1-2 irodai alkalmazáson (pl. naptár), nagyon ritkán netezésen és még ritkábban autós GPS-en kívül kb. semmire nem használnám, játékra ott a PS3 (lassan PS4), filmekre meg ott a házimozi.
Ezek szerint számomra bőven elegendő lenne a fél gigabyte RAM? -
Upo
addikt
válasz
mrgergoke #59365 üzenetére
Külföldi rendelések topic, írták hogy ok és az ár+normális tok miatt.
(#59361) CineDOG1: ingyenes SG, nagyon türelmes ember vagyok. egy ZTE V889s helyébe jön majd, addig az bőven megteszi, utána megy fel az apróra.
-
Upo
addikt
válasz
mrgergoke #59290 üzenetére
Én a to2c.com-on rendeltem múlt héten, igaz nem 139.9 hanem 145.9 de adnak pluszba hozzá egy pofás bőrtokot, ahogy néztem a normálisabb tokok 6 dodótól indulnak és ebbe legalább biztos belemegy és nem kell keresgélni hozzá.Susan-al cseteltem kicsit, este megrendeltem, rá második nap reggel lett tn, következő reggel information received, délután célországba elküldve. Most várok hogy megjöjjön. És 1 év garanciát hazudnak rá.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest