- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Gino20 #61722 üzenetére
Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
Szóval ha ott feltetted a kérdést, itt nem kellett volna, főleg hogy OFF is!!!
Vagy: PayPal topik
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Gino20 #61682 üzenetére
Nos, az említett boltot én sem ajánlanám. Az ígéret földje. Az egy dolog, hogy mit mondott neked. Náluk mindig minden van raktáron. Aztán, ha megrendeled és kifizeted, akkor derül ki, hogy éppen elfogyott. Magam is tapasztaltam ezt náluk.
Nem hinném, hogy 7-10 ezer Ft-ot kellene fizetni futárra. Ahonnan én szoktam rendelni, ott 15-20$ a felár. De olykor még ennél is kedvezőbb. Ebből eleve kb. 6$-nyit kifizetsz a postának kezelési költség gyanánt. Ergo 10-15$ a tényleges többlet. Ennyit szerintem megér, hogy egy hét alatt nálad a készülék.
De te tudod...(Kedden rendeltem egy készüléket. Tegnap vette fel a DHL, ma már úton van Európa felé, késő este ér Lipcsébe. Jövő hét első napjaiban nálam lesz.)
-
válasz
Gino20 #61649 üzenetére
A Zopo LTPS kijelzőt rakott a 980 / C2 sorozatba (ugyanolyan jó, mint a hype-olt IPS, sok IPS-nél jobb is, csak Apple óta mindenki ezt a három betűt keresi, ami egyébként ugyancsak TFT technológia).
A készülékkel szemben nem lennének fenntartásaim, a bolttal szemben már inkább... -
ctibor
senior tag
válasz
Gino20 #61503 üzenetére
A jelöltek közé én a helyedben még felvenném a TCL S960 típust (Alcatel Idol X+). Az már nem 1.7-es, hanem 2.0 Ghz gyorsasággal pörgeti a 8 magot! (Asszem az általad felsorolt típusok egyike sem ilyen.) Az Antutu eredménye 30 ezer felett van.
Itt nem is annyira drága (persze a tudásához képest).
-
zero977
tag
válasz
Gino20 #61386 üzenetére
Egy ismerősnek van a 6,3 colos Elephone és nagyon meg van vele elégedve. Mindenképpen 8 magos, 2 GB RAM-os telót akartam, de 270 dollár alatt. Így végül csak ez maradt meg a Newman KS2 versenyben. De az Elephone-nál megtaláltam hogy kell rootolni, van honlapja és van fóruma az mtkforums.com-on.
-
válasz
Gino20 #61361 üzenetére
CineDOG1 digitollából.
Akkor újra:KÍNAI WEBSHOPOK
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, minitake
illetve eladói piac:
aliexpress.com
dhgate.comA sorrend semmit nem tükröz!
És még ezeken kívűl is vannak kínai webshopok! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest