- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
üszök #130818 üzenetére
Ilyesmik?
HomTom HT16
emag 20-30e Android -
Upo
addikt
válasz
üszök #117995 üzenetére
Redmi2/pro az 4.7", bár nekem az igazi 4.7" az a moto g 1. generációs. Most is van egy tartaléknak, ergonómiában nálam az a csúcs. Ha abban a házban lenne valami kicsit jobb hardver (igazából 2GB rammal az is tökéletes lenne nekem), az már a lucskos álmok netovábbja lenne. Tudom, hány éves vagyok, királyfi, de akkor is jó lenne.
-
wwenigma
Jómunkásember
Atszamoltam, cakkpakk 130$ rendelve (35e) egy masik amin van HDMI az +10$ (37e), itthon a legolcsóbb zugbolti 57e. Egy 20assal olcsobb.
Fele ilyen tudasut (1G ram/16G rom) sokkal rosszabb kijelzovel (7" TFT 1024*768) megkapsz 20ért itthon de sok a baj vele a Win8.1 minimalis kijelofelbontas-igenyenel alacsonyabb felbontasu kijelzoje es a kicsi akku (2400mAh) miatt.... es ezen hdmi sincs.
-
fotosjani
aktív tag
Én már annak is örülnék, hogy annyira lenne legalább rugalmas a kijelző, ha elejtem vagy ráülök akkor ne törjön.
#91545 CoolBoy323 Az energia problémára:"grafén szuper kondenzátorokkal ugrásszerű fejlődés következhet be" majd talán egyszer.
-
RVR400
veterán
A Panda a majd' 1 éves telefont nagyivből lekakkantja. Közli, hogy sorry megm inden, de legyél már tekintettel rá, hogy ez egy régi készülék, és használt, az értéke is már szerintük semmi, így talán kapsz egy 5 dolláros kupont.
Szóval teló szétszed, és keresni kell egy belepasszoló hangszórót. -
RVR400
veterán
-
TedThomas
aktív tag
Igen Kínából postáznak.
Ez megbízható bolt ha jól emlékszem, minideal tuti jó (top favorit mostanság), vagy mobilamb.eu (erre már csak a szállítás jön rá). -
hungobungo
senior tag
A mobiltelefonos ikonos app a telefon szétszedését bemutató alkalmazás, nem ártalmas.
A második (du) feliratos a baidu input alkalmazás, billentyűzet kínai és angol beviteli felületekkel, nem ártalmas.
Az einstein-esre passzolok.
Mindhármat le lehet tiltani, ha bántja a szemed, a baidu inputot viszont csak akkor ha már telepítettél másik billentyűzet programot (mert ha ez volt az egyetlen input app akkor nem lesz bill.). -
-
Jiayu F1
,csoportos rendelés épp folyik.
Én ezt venném.2400-as aksi van benne, egy keveset fogyasztó SoC-kal, egy nap tuti, inkább 2
Neked mondom?
fent vagy a listán ,ennél olcsóbban normális telefon nincs
-
sandlerf
tag
igen van ötletem mivel nekem is ezt csinálta....vissza kell küldeni mert hibás...legalább is semmilyen rom csere nem javította meg...atelife-os rendelés?..Én megreklamáltam és pénzvisszafizetést kérem..ment is vissza postán...mondjuk kész bukó így..de ez van...amúgy a tesztjeim szerint a mágneses szenzor van meghalva( össze vissza ugrált a tesztben)...de lehet h másnak más a tapasztalata ezzel...
-
tibuszh
tag
Azt, hogy itthon csak GSM hálón fog tudni kommunikálni.
Lebutívtva ez akkor édekes, ha netezel vele sokat.Több adótorony van típus van nálunk is itthon. Vann a GSM, 3G, LTE (4G) ezek között ugrál a teló, erősségtől és telefontól függöen. Lehet hogy van hol a 3G pl erősebb mint a GSM háló.. de ha csak beszélgetsz rajta, akkor neked mind1 is...
-
Indy1
tag
Azt jelenti hogy Magyarorszagon nem fog menni a 3G halozatokon
En megelegedetten hasznalom a TDS_CDMA verziot
de nekem eleg utkozben a GSM halozaton bongeszni
Forum, email, sporthirek,waze- mind mennek 3G nelkul
Es otthon es munkaban van PC es WIFI is.
Ha jutubozni akarsz a vonaton, keress mast (vagy varsz majus vegere) -
-
aytukabozs
addikt
Tutira vámmentes szállítási mód, cserébe magasabb szállítási díjért
(ami miatt több darab rendelése esetén válik rentábilissé).
Pontosabban én sem tudom csak az itt felcsipegetett infók alapján.kb annyi hogy előbb elmegy a cucc UK-be (?), és onnan jön ide.
látogass el a csoportos rendelés topicok valamelyikébe, ott szakik vannak akik majd jól eligazítanak
-
pluhm
aktív tag
Az összefoglalóból:
"A GPS vétel javítása Bargain összefoglalásában (forrása egy orosz oldalon található leírás volt):
● Töltsd fel teljesen a telefon akkumulátorát.
● Telepítsd a telefonra a Play Áruházból a Mobileuncle MTK Tools nevű programot.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál kapcsold ki a GPS, GPS EPO, A-GPS menüpontokat, sehol sem lehet pipa.
● Kapcsold ki a telefont, majd kapcsold be és indítsd el a Wi-Fi-t.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál pipáld ki a GPS-t.
● Ugyanitt pipáld ki a GPS EPO-t, erősítsd meg az EPO engedélyezést.
● Lépj be a megjelenő EPO beállításokba és indítsd el a letöltést (Wi-Fi kell hozzá), az EPO fájl infónál ellenőrizd le a letöltést. Miután letöltődtek az EPO adatok, lépj vissza a 'Helymeghatározó szolgáltatások' menübe.
● Pipáld ki az A-GPS-t (Wi-Fi kell hozzá), és a megjelenő A-GPS beállításokban ellenőrizd le, hogy a 'Használt hálózatnál' a 'Csak otthon' legyen megjelölve.
● Lépj ki a menüből, menj az alkalmazásokhoz, és indítsd el az előzőleg letöltött Mobileuncle MTK Tools programot.
● Lépj be az MTKEngineerMode (Mérnöki Mód) menübe, ott keresd meg az YGPS-t és indítsd el.
● Itt megjelennek a műholdak, egyelőre piros pontokként. Felül az Information-t kiválasztva előjön egy ablak, ahol alul először a "full"-ra majd a "cold"-ra kell nyomni. A sorrend fontos!
● Fent a Satellites-ot válaszd ki, és vidd ki az utcára a telefont (nekem elég volt az ablakhoz menni), majd várd meg, hogy a piros pontok zöldre váltsanak.
Nem biztos, hogy minden telefonon működik ez a megoldás, de egy próbát megér, kárt nem okoz.
Alternatív és egyben egyszerűbb megoldásként megpróbálhatjátok még a GPS Test vagy a GPS Status & Toolbox alkalmazásokat is, mindkét szoftver beállításaiban törölni kell az A-GPS adatokat, és internet kapcsolat esetén frissíteni azokat, netkapcsolat nélkül pedig a vevőegység szabad ég alatt "tiszta lappal" kezdi el keresni a műholdakat.
Ezek az applikációk viszont minden GPS vevővel ellátott Androidos telefonnal egyformán használhatók, nem csak az MTK chip-es készülékekhez nyújtanak megoldást." -
Lehet, hogy töltőre kell tenni, ha bill. kombinációval akarsz belépni. A'sszem a Jiayu G3S (vagy a G4) is ilyen.
Ha meg ilyenre nincs lehetőség, akkor javaslom a terminál emulátor használatát (először su - majd egy reboot recovery parancs)
Vagy gravity box és kiterjesztett kikapcsolási menü engedélyezése. -
Régen volt nálam a készülék, azóta már sok más járt nálam, de ha sok galiba lett volna vele, megmaradt volna az emlékeimben - ahogy az is, ha kiemelkedően rossz lett volna.
KB ugyanaz volt, mint egy Tronsmart TS7 a "régi" 6589-es procival.
A csúszós hátlap nem volt a kedvencem, de mivel nagy a kezem, át tudtam fogni. A kijelző szép volt. A fotókra már nem emlékszem, de nem maradtak meg negatív élmények. Ahogy mondtam, GPS-t nem tudom megmondani. ROM-ot nem cserélgettem rajta.Persze mindig ki lehet fogni hibás, problémás darabot, ezt egyáltalán nem vonom kétségbe, még ZTE v967s-ből is kellett egyszer visszapostáznom, pedig az nekem nagy kedvenc (annál jobb volt az Umi kamerája és nem csak a felbontás miatt), de teljesen átlagos emlék maradt meg bennem.
De most úgyis többek is vettek ilyen készüléket, amivel megnő a tapasztalat is.
Talán bagira-nak volt Umi X1-e (tehát a 6577-es verzió), de nem emlékszem már, kinek volt még ilyen készüléke. Egy-egy készülékre rendszeresen rászállnak néhányan a hangadók közül, akkor az mindig elterjedtebb lesz. Így lett a teljesen átlagos (egyébként jó) Jiayu G3 "dömpingtermék" idehaza, miközben a - szerintem jobb - G2s nem nagyon terjedt el.
MOD
Egyébként én inkább olyan vagyok, hogy előszeretettel keresem egy-egy készülék előnyét a hátránya helyett. Pl a most épp használatban levő Tronsmart Ts7-nek nagyon gyorsan pozícionál a GPS-e, viszont nem pontos, illetve néha (kb heti 1x) lefagy, amit orvosolni lehetne a sw újrahúzásával (csak nem érdekel annyira, mert olyan hosszan úgysem lesz nálam) de a nagyon jó akku és a szép kijelző átbillenti a mérleg nyelvét. -
Crytek
nagyúr
"UMI X1S-t délelőtt,kíváncsi vagyok milyen lesz"
Gyenge kamera, gyenge aksi, gány gps kb ezek jellemzik majd!
Egy pozitívuma van már most így hogy aránylag jól néz ki!
+ Tudod majd magad védeni azzal a szöveggel hogy ennyiért magyar szinten nem fogsz 4 magos telefont kapni ilyen "tudással". -
aytukabozs
addikt
válaszolj arra a levélre aminek a tárgya a rendelésszámod (AntElife: New Order # 800003987 pl.)
a soknullás imei meg addíg fog működni míg az ő hálózába be nem jelentkezik egy másik teló ugyanezzel az imei-vel..
[szerk.]
elméletben, gyakorlatban meg mivel azóta új IMEI-je(i) van a telónak, ez sosem fog kiderülni -
Crytek
nagyúr
-
cekkk
veterán
Most ezen is hit vitázni kell?
BeszélgetünkAjánlani akarok neki valami jót, és ne az legyen a vége belőle, hogy ez egy szar, és elmegy a kedve az egésztől.
Azért Miskolc megint más, mint Debrecen is, ahol nem 1 darab torony fed le egy egész várost, hanem azért jóval sűrűbben vannak, 2100-s tornyok.
Vedd meg, vagy vegye meg akinek kell,ha fenn akad a vámon akkor is 30 pénz,ha nem jön be annyiért megveszik.
Egy jót akar, nem pedig majd jah ez nem jó, venni másikat közben meg ezt árulni. -
cekkk
veterán
Na de többször le lett írva, hogy vidéken a voda 900MHz-t használ és azon szórja a 3G.
Kunhegyesen lenne használva a telefon, sokkal de sokkal kisebb mint Miskolc. Van valami program ami megmondja, hogy itt a toron milyen mhz-n sugározza a netet?Itt is erről írnak, és vidéken kis városokban mint itt is, inkább 900-as tornyok vannak, mint 2100-as.
-
vadkörte
addikt
A nő fajtájú élőlények jelentős hányada és a műszaki cikkek nem barátok.
Egyik ismerősöm vett jónéhány éve 2db Nokia E51-est. Egyet magának, egyet a párjának. Az övé még 2 év után is patika állapotú volt, a párjáén 2x cseréltek házat.Hoztak hozzám szervizre csajnoteszt, amiből potyogott a csillámpor, az alapozó, a gombjai közül 3-4 összeragadt valami ragasztótól. (leeesett műkörmöt aplikált vissza a gazdája)
-
Amikor utoljára vettem első árasan, akkor még nem az új rendszer működött, mint most.
A telefonszámra nézve nem emlékszem, hogy a mostani rendszerben kéri-e vagy sem Happy hourban.
Amióta változott az oldal felépítése, azóta rendszeresen rákeresek a happy hour-os termékekre, mert többször is zavar volt az erőben és előfordult a nemrég általam is linkelt hiba. Ilyenkor végig is lehet vinni a vásárlást. -
RVR400
veterán
Nekem már ott elbukik, hogy normál vásárlásnál be van írv a Pandán mindkét a vevő adatai, és a számla adataihoz is a telefonszámom. Érdekes módon, amikor Happy Hournál vásárolok, akkor a szállítási adatokhoz nem másolja át a telefonszámot, amit be kell írnom, és ráfrissítenem, hogy elfogadja. Na itt már buktam az első kört...
-
RVR400
veterán
Annál magyarabbul pedig nem lesz.
Megy W7x64 alatt ,nekem is az van. A drivereket meg össze kell vadászni, de a Zopo oldaláról letölthető driverpakk jó szokott lenni.
Az ML2 valószínűleg kevés lesz, és a Play miatt sem árt egy CWM. Szóval előbb mindenképpen a mentés, hátha valami balul sül el, aztán mehet a DT-szal a recovery készítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Stellar Blade
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest