- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela0401
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett a JIAKE jk11-es telóm, nagyon jól néz ki és minden működött is rajta, ma reggelig.
A hiba az, hogy az előlap hangszoró, ami a normál telefonálásnál lenne használatban, nem ad ki hangot.
Ez hardverhiba lesz, vagy esetleg szoftveresen nyomkodtam el valamit? Tegnap még működött, haedsettel és kihangosítva most is ad hangot. -
bela0401
csendes tag
válasz
mayácska #61181 üzenetére
Na ezt jó hallani, mármint hogy nincs semmi bajod vele
Eddig nem sok infó volt róla.
Én most rendeltem egyet, remélem 2 héten belül meglesz. A play-t pedig egyszerű orvosolni, ha csak ennyi a baj.
Esetleg oszthatnál még meg róla infót. Milyen a wifi, gps, képernyő, stb. -
bela0401
csendes tag
válasz
fateless #60386 üzenetére
Az UMI S1-et nézegettem Én is, viszont a Panda fórumán többen panaszkodtak arra, hogy nem működik a wifije, illetve van egy-két kisebb hibája. Van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata valakinek?
A másik amit kinéztem a Jiake JK11, ezt most nagyon jó árron adják itt -8$os kuponnal. Viszont erről meg nem sok leírást találtam, a videók alapján egész jó. -
bela0401
csendes tag
Sziasztok!
Erről a W550-esről mi a véleményetek? Most a pandán 10%-os kuponnal csak 116$.
Szerintetek vállalható? -
bela0401
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek eza teló megér 115$-t?
Vagy max ezen árig mit tudnátok ajánlani? (semmi kül nem kell, csak 4/1 GB, 3g, GPS)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest