- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
bedrockvfr #137961 üzenetére
Nincs ilyen,talán a hüvej p9 volt az utsó széria.
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz
punky10 #136907 üzenetére
Igen tudom,mind e mellett a p20 pró valami lehetőséget kínál a (dualos) telefonnál a beszéd alatti netezésre, alighanem szolgáltató függő. Sajna nem tudom kipróbálni mert nekem az egyik karim csak net a másik csak beszéd, ehhez viszont egy karin kellene a net és beszéd.
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
az indoklásod okés, de 4:3-ban is csak 3 megapixelel dolgozik a free verza,ezért kérdeztem,hogy a pro tudja e - a 16:9-et és a telefon pixeleit kezelni ez a fontosabb mert nem 3 m.pixeles a telóm. Kozben megkaptam a választ,köszönöm a segítséget !
(tudja kezelni a telefon maximális felbontását a pro )
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz
citkar #123395 üzenetére
és (#123394) b0bcat
igen tudom sajnos, alapvetően arra gondoltam,hogy valamin hátha átsiklottam , a P70 és az One Plusz 3 ami kompromisszum képes számomra , csak... hátha van némileg jobb "teljesítmény" , gondolok itt P70-nél támogatás,szoftver, One Plusz 3-nál akku.
Köszönöm !
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.Zsákutcába jutottam teljesen, sok típust átfutottam de nem tudok dönteni ,vagy az akksi kicsi vagy régi android fut rajta (4.4) vagy 2GB RAM pld. ami ideális lenne MTK Lenovo P70,egyéb proci OnePlus 3, LG G5, más (MTK procis) telefonokat is néztem mindegyik valahol hibázik, vagy RAM,vagy akku ,vagy szoftver vagy támogatás.
Minimum 2 SIM-es telefont keresek a következő lehetőségekkel.
- 5-5,3 col
-Hazai beszerzés, használható támogatás (OTA,frissítés stb. nem mókolom a telefonjaimat)
-Nagy akkumulátor ( hosszú üzemidő 3500-5000 mAh)
-Jó hangminőség beszélgetésnél
-kiváló LTE és wifi képesség ( B20-ra is szükségem van ,sokat vidékezek, szolgátatóim,Telenor,Telekom )
-Wifihotspot ( elsősorban erre lenne használva a teló és hívásra,navigálásra)
-kiváló GPS
-jól látható képernyő napsütésben is
-fényképező,videó ( nem árt ha jól működik, néha használom sötétben is )
-játszani nem szoktam egyáltalán
-3-4 GB RAM, 32 vagy bővíthető ROM
ár kb. 160 ezerig -
Bferibörs
addikt
válasz
#79335424 #123323 üzenetére
Sziasztok !
Valaki használ ilyen készüléket One Plus 3 ,vélemény, rövid leírás esetleg személyes tapasztalat alapján elképzelhető ?
Másik kérdésem az lenne, hogy alcatel 8008D schribe ( Android OS, v4.1 (Jelly Bean) ) készüléken 5 db képernyő van alap beállításként, hogy lehet a képernyők számát csökkenteni ( törölni ) ?
Köszönöm ha segítetek !
-
Bferibörs
addikt
válasz
bostone #122735 üzenetére
lehet, hogy ódivatúnak tűnik de nem árt egy új készüléket a buzizás előtt 10-12 órára töltőre dugni - tudom nehéz meg állni a nyomkodást - más telefonokra is sok a panasz , hogy gyorsan merül ,főleg az első pár töltés után, sikerült megállnom a nyomkodást és láss csodát tovább bírta a telóm mint csoport társaimnak a teló topikjában. Egyik android cuccom leírásában olvastam ezt ( nem emlékszek már melyik volt ) gondoltam kipróbálom és bejött.Azóta minden új kütyümmel ezt csinálom,nehéz
de megéri.
-
Bferibörs
addikt
válasz
janakbacsi #90501 üzenetére
olcsóbban- a netem 3 GB 1600 Ft jelenleg a T-nél, ez csak net,( hűséggel kedvezménnyel ami a T-hököm - nél igénybe vehető ha több előfizetésed van náluk).
-
Bferibörs
addikt
válasz
janakbacsi #90497 üzenetére
pld. nekem az egyik kártyám nem netes a másik meg csak netes így jól jön egy dualos teló .
-
Bferibörs
addikt
válasz
KGabor72 #87669 üzenetére
Szerintem pakolj fel egy gps teszt progit ,indítsd el és menni fog a gps.A Beállítások/Hely - ben állitsd gps vagy nagy pontosságúra a kütyüt.A gps- ki be kapcsolni a "Hely" kapcsolóval tudod /amennyiben beállítottad a beállításokban ,ott nem lehet Energia takarékos mód ! /.
A kijelző sávban nem jelenik meg csak ha progi használja ! -
Bferibörs
addikt
válasz
easy...rider #80286 üzenetére
Köszi ,olvasom.
-
Bferibörs
addikt
Egy láma kérdés: ha kapok neten frissítést és feltelepítem ,gyári vissza állítás után nem kell újra telepítenem? Gondolom átír mindent és megmarad gyári vissza állítás után is a frissítés ?
-
Bferibörs
addikt
válasz
aytukabozs #80022 üzenetére
Igen tudom, win. megy ebben nőttem fel, az android valahogy nem akarózik
affinítás,kedv kellene hozzá na meg idő ,egyenlőre a fogalmakkal is hadilábon állok CWM,ROM csere stb. nem tudom egy, egy művelet mit takar, mit cserél, mit kell cseréljek.
Majd átrágom
Egyenlőre használom. -
Bferibörs
addikt
válasz
ZoleeWolf #80004 üzenetére
Ha értesz a rom cseréhez stb. akkor semmi, a gyári rom nem jó ami rajta van.Ha rászánsz némi pénzt 3-4 e Ft találsz romot is, van topikja a telónak! Láma már csak ilyen óvóbácsi stílusú de segítőkész is.Persze mindezeket csak olvastam és abból következtettem.Én is szemezek a telefonnal de nem értek a rom stb.- hez így nem ugrok bele a vásárlásba .
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok, egy nagyon hülye kérdés jb 4.2 alatt hol találom a beállításokban az USB hibakeresés beállítását ?
-
Bferibörs
addikt
válasz
mrgymisi #78790 üzenetére
Mire használod ? net,voip, stb.-re gondolok.
töltsd le első körben amit belinkeltem,csinálj egy nagytakarítást a saját alap beállításaival,azzal nem teszel semmit tönkre, ha valamit talál pld. SD kártya (belső tárhely ) tele van szólni fog. Ha soha nem takarítottad ki a szeméttől nem csoda ha lassú.
-
Bferibörs
addikt
válasz
mrgymisi #78770 üzenetére
Ha nem gyárilag lassú hanem lelassult akkor pld. ezzel
Vagy egy gyári vissza állítással ( van aki szerint érdemes legalább fél évente elkövetni ) tudod gyorsítani.
Ha sok felesleges appot felpakoltál amit nem használsz akkor előnyösebb a gyári vissza állítás de újra ne pakold tele felesleges cuccokkal. -
-
Bferibörs
addikt
válasz
Rodzser Mór #77653 üzenetére
Mindettő van használom,nekem semmivel nem jobb a sony és ráadásul kicsi is.
-
Bferibörs
addikt
Éhgyomorra hoztam Nektek egy történetet el lehet gondolkodni rajta :
Indiában egyszer hét vak botorkált az utcákon, és beleütköztek egy elefántba. Az első a lábát fogta meg és elmagyarázta a többieknek, hogy milyen az elefánt. Azt mondta olyan, mint egy oszlop, vaskos és masszív.Aki az ormányát tapogatta, azt mondta: dehogyis, olyan, mint a tömlő, üreges, mozgékony.A vak, akinek a hasa jutott, azt mondta, inkább golyóra emlékeztet.Aki a fülét fogta, mint a tengeri rája, lapos és lengedezik.Aki pedig a farkát fogta, így szólt: senkinek nincs igaza, leginkább olyan, mint egy hatalmas ecset, csak sokkak durvább szőrű.Így aztán mindegyik a maga igazságának egy-egy darabját írta le, ám meg volt győzödve róla, hogy a teljes igazságról beszél.
-
Bferibörs
addikt
válasz
gipsztigris #77015 üzenetére
Bocs ez is off lesz.
Kérdeztem én is itt.Választ nem kaptam.Elolvastam az összefoglalót átolvastam a topikot.Ha úgy tetszik zöldfülű analfabéta vagyok az androidhoz,nem láttam át az olvasottakat, ezért kérdeztem.Válasz hiányában megértettem, hogy ilyen emberekkel nem akar a " fórum " foglalkozni.Majd ha eljutok odáig, hogy átlátható képet alkothassak kérdezek.Addig marad a teló úgy ahogy van, szerencsére működik, csak egy mentés kell majd. -
Bferibörs
addikt
válasz
szili.tamas1 #76606 üzenetére
Van egy rossz hírem,itt is sokszor ,a forgalmazó nincs tisztában a jogokkal ,ha a vevő nem képezi magát e téren megszívatják itthon is.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #76062 üzenetére
Egyes foglalatban csak netet kettes foglalatban csak telefont ( hívást) kezelő kártya van.A netes kártyám 3 g felirata kikapcsolt amikor hívtak de a kettes kártya nem fogadta a hívást.Eddig így müködöt kb. fél éve nem volt gond,ma jelentkezett a probléma.Gyári vissza állítás kb. 2 hete volt.
-
Bferibörs
addikt
válasz
hungobungo #76061 üzenetére
Ja azon nincs net ,3g
-
Bferibörs
addikt
válasz
hungobungo #76054 üzenetére
Alcatel scribe ,gyári rom,nincs mókolva, szűrőt nem kapcsoltam semmit.Egyik napról a másikra jelentkezett eddig nem volt ilyen.
-
Bferibörs
addikt
Szeretném megkérdezni van e valakinek ötlete? Ha hívnak a telefon nem jelzi a hívás, a másik félnél csengetés hallható.Nálam annyi vehető észre,hogy a netes kártyám 3g-jét kikapcsolja de a telefon meg sem nyekken sem képileg sem hangilag a hívásra.Újra indítás után működik.Ötlet esetleg, mi okozhatja. Jb 4.2.1
-
Bferibörs
addikt
válasz
kgymac #74999 üzenetére
Szerintem jobb ha a TeleMaxhoz nem visztek készüléket, nagyon sok panasz van rá, sajátomat hosszas huzavona után cserélték, kijött a szervizből jav.jk.n fel volt tüntetve talán több teszt eredménye is, mely alapján a készülék hibátlan.A gond csupán az volt,hogy 4. Javítás után sem működött.Hazai jogok alapján a kereskedő szívott vele, ugyan is cserélnie kellett, a T.max ettől elzárkózott.Végül nem tudom, hogy intézte el vele.
Mellékesen megjegyzem,hogy az alcatel világ garanciát ad a készülékeire ,számla ellenében is, ha nem a kamionról pottyant le. -
Bferibörs
addikt
válasz
mediumgecso #72155 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest