- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniqm1
tag
válasz
aytukabozs #73201 üzenetére
Nem ismerem, pedig rákerestem a külföldi rendeléses totyikban. Az mindenesetre érdekes, hogy tegnap még ingyenes szállítást írt (még a DHL-nél is!) , amikor nem regisztrált userként pakoltam a kosárba, ma meg már regisztráltként mégsem ingyenes.
-
klogw
aktív tag
válasz
aytukabozs #73146 üzenetére
Az ott a nyakán nem Elephone logo?
szerk.: csak nagyon hasonlít -
Dominó85
addikt
válasz
aytukabozs #73146 üzenetére
Én nem beszélni angol... szóval ez neki bukta.
-
válasz
aytukabozs #73132 üzenetére
Nem, hanem a kiállított gépnél ott volt a nevem
-
válasz
aytukabozs #73130 üzenetére
Hol nézed?
Velem lehet. Ami meglepő volt mikor odajött hozzám egy srác, hogy helló, ez meg ez vagyok, és kiderült eszméletlen sokat dumáltunk már PH-n.
-
alexw801
senior tag
válasz
aytukabozs #73098 üzenetére
Nem értek hozzá.
-
válasz
aytukabozs #73025 üzenetére
Bocsi, kikerült a fórumtémákból , és már nem láttam.
S8-ról már informálódtam ,de TD-CDMA, és meglehetősen nem jön be ez a színvilág...
Ha lenne valami grafit
@djapor96: Figyi már, Te direkt akarsz szart venni?
már bocsánat, de ez klón....
Ordít róla... fakefakefake 17 plecsnis hülyegyerektől nem veszünk telefont.
És általánosságban:
Lenovo A850+, S860 akit érdekel kérdezzen, utóbbi vendégeskedik most nálam, 1GB-os létezik, hiába volt bejelentve 2GB-os...
-
hunaqua
addikt
válasz
aytukabozs #73021 üzenetére
Kivéve a Lenovo s860,ott elől nincs szitázva.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #73021 üzenetére
És még sok egyéb nélkül. Lásd: #73011 linkje.
-
klogw
aktív tag
válasz
aytukabozs #72941 üzenetére
Másik topikban nem épp a fotós képességeit dicsérte egy kolléga.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #72941 üzenetére
Hát pont ez az! Ha bírja, akkor azért lehet dobálni, ha meg már eltört a lerakástól, akkor azért.
-
RBJ
addikt
válasz
aytukabozs #72930 üzenetére
Nem lehet, hogy másolják a dogge t is.
Pedig nem kamu gyár elvileg. -
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #72927 üzenetére
Mert nem is olvastam.
Nem bírok mindent visszaolvasni.
A tapasztalat többet számít, mint az, hogy valaki valamit leír, mivel mindenkinek máshol van az ingerküszöb, ahol valamit szarnak mond. Talán a DG300 elfogadható minőség, de szoftveresen pl csapnivalóan lassú, meg 4-ből 1-nél az egyik hangerőszabályzó gomb nem működik.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #72925 üzenetére
Volt egy kérdőjel abban a hozzászólásodban... Ergo azért kaptál választ. De nyilván én sem tudok értően olvasni ezek szerint.
Találtam egy helyen 18 USD-ért kijelzőt, de azt írják, hogy nincs készleten. Megpróbálok szerezni onnan, mert visszaküldeni nem sok kedvem van, és az sem kerülne sokkal kevesebbe.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #72885 üzenetére
Amelyik Dugit nem a Dugi csinálja, az jó. A Collo is valami mástól van OEM-ként, meg a 350-is. De pl a 150 elég fika, meg a 210-es nálam 1 db-ból 1 hibás.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Igen láttam csak kicsit specifikusabban kérdeztem.
Mármint hogy érdemes-e pandától olcsó telefont rendelni?
Sajnos a doogeemobile.com nincs ebben a színben.Illetve ha valaki tapasztalt már doogee telefont mondhat pár szót róla.
-
KurtCobain
őstag
válasz
IP alapján a gmail-es is magyar.
Ja, már vót'. -
klogw
aktív tag
válasz
A totalcaros bagázsott rohad úgyis egés nap a gép előtt. Mikor ebayról meg PPről gyűjtötem infót, akkor is egy totalcaros linekt dobott ki elsők között a google.
Egyébként a kép honnan van?(Na jó, lehet, hogy egy komplett márkát mégsem.)
-
hevizms
addikt
válasz
Ja hogy csak 3 db-ot nyomtak ebben az akcióban?
Sza...janak sünt -
steve1977
tag
válasz
Kettő magyar
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
ie8-ról esélyem se volt
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #72882 üzenetére
A 3db-os megaakció egyik nyertese magyar
(#72884) TedThomas
Szerintem nincs még nagyon az országban belőle, ráadásul kettővel felette d ugyanezt kérdezte valakiszerk.
(#72883) klogw
Miért kéne egy komplett márkát elfelejteni? a Titans egy egyértelmüen gagyi telefon (ruggednek látszik oszt közben nem az), de pl a Collo3-ról meg elismerően nyilatkozott ugyanaz a fórumtárs aki a dg150-nel ráfázott.. -
Maximum1
őstag
válasz
aytukabozs #72859 üzenetére
Eddig amiket tőlük rendeltem az mind messze a minőség alatt volt, valami hibás termékek lerakata lehet ez a webshop, de a te pénzed....
(#72860) DJGABI az aliexpress is tele van 20$-ért vele, persze nem 10$ mint itt, de nem is 47$-ról van akciózva.
Nekem van egy zte967s, foltos a kijelzője, és van egy feiteng h9500 térerő nélkül, 2ből kettő -
Dominó85
addikt
válasz
aytukabozs #72854 üzenetére
Tök fasza, hogy dolgozok és nincsen senki aki 2*2db-ra le tudna csapni... Komolyan mondom.
-
DJGABI
addikt
válasz
aytukabozs #72854 üzenetére
már most le van halva az oldal
-
klogw
aktív tag
válasz
aytukabozs #72850 üzenetére
Akkor nem véletlenül kerül ennyibe full active dual létére.
-
válasz
aytukabozs #72708 üzenetére
-
válasz
aytukabozs #72704 üzenetére
Elephonet ne! Vannak gondok a márkával...
És azért a jiyau és a zte sem egy vowney kategória...
-
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs #72696 üzenetére
És gyengébb GPU
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #72684 üzenetére
"Még a TV-nél tartanak..."
most a Xiaomi tabletnél... -
fi1977
újonc
válasz
aytukabozs #72684 üzenetére
Nem kötözködni akarok de, itt az eredeti kérés:
MTK6592-es készülékkel rendelkezők figyelem!
Ki tudnátok páran próbálni a GPS-t a készülékben használat közben Google navigációval?
Az nem igazán érdekel, hogy milyen hamar talál jelet, az meg végképp nem, hogy lakásban is megtalálja-e (a lakásban eltalálok mindenhova, sajnálom azokat, akiknek még ott is szükségük van erre).
A két lényegi dolog: mennyire pontos a navi a térképre illesztéskor menet közben (épp ezért kérem, hogy a google maps navigációját használjátok, ne a vásárolt/lopott programokat), valamint mennyire tartja jól a jelet.
Tudom, szájbarágósan írtam, de totál nem érdekel, hogy a nyavalyás kis programok 3m vagy 2m pontosságot írnak ki, sem az, hogy a tört iGO hogyan helyezi a 10m-rel arrébb érzékelt pozíciót az útra, hanem a valódi pontosság érdekel menet közben. Egy legális opciót keresek ezzel a procival, ezért is kérném a fent vázolt tesztet.A válaszom úgy érzem fedi kérést lényegét.
Alternatívaként (saját magam számára is kipróbálva néztem az említett navit), ami bár nem Google navi, de nem vásárolt/lopott/tört program.
-
citkar
addikt
válasz
aytukabozs #72547 üzenetére
Az barátságos, máshol 190 körül láttam.
-
forzaroma
tag
válasz
aytukabozs #72485 üzenetére
Nekem jó a mezei dobozban is!:-)
Rendeléskor erősítsetek meg, hogy ez a jó beállítás (2. és 3. lehetőség pipa) :-)Original
Reflashed with Multi language+google play store
Rooted without chinese APP -
Gerasz
aktív tag
válasz
aytukabozs #72409 üzenetére
Elvileg 3 perc múlva kezdődik az akció, de már elfogyott státuszban van.
Mondjuk naiv, aki mást vár a kínaiaktól.
-
válasz
aytukabozs #72412 üzenetére
A Tengda nem teljesen klóngyártó... inkább odaállnak a szalag végére és az egyik telefon Tengda lesz, van ami Star, de akad Kinglon is vagy mifene...
a Nulla support igaz, kb matrica-brand
-
Gab130
tag
válasz
aytukabozs #72412 üzenetére
Köszi! abszolút kielégítetted a kíváncsiságomat!
-
válasz
aytukabozs #72404 üzenetére
Köszi a kiegészítést!
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #72396 üzenetére
"a pofija tetszik"
Valóban szemrevaló.
Több Cubot modellel kapcsolatban így érzek, a C11-et is azért vettem meg anno (pedig még 3G-t sem tudott), és most az S208 is ilyen a szememben.
Aki ilyet szeretne, annak látatlanban csak annyit tudok mondani, hogy mind összeszerelési minőségben, mind akkuidőben, mind hangminőségben maximálisan elégedett voltam az általam próbált, alsó kategóriás Cubot C11-gyel, így ha ilyesmit keresnék mostanság, márka alapján ebben a modellben megbíznék.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #72390 üzenetére
Nekem pozitív tapasztalatom van a Cubot márkáról és ez a modell sem hangzik rosszul a leírás alapján, de ebben az árfekvésben elvileg már Doogee DG550 is van 8 maggal...
-
muszi0521
aktív tag
válasz
aytukabozs #72375 üzenetére
Doogee Turbó 2014-en
-
(jan)
őstag
válasz
aytukabozs #72301 üzenetére
Én úgy láttam, de lehet benéztem.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #72288 üzenetére
Mióta Gianni Bravo nyerte a szlogen-versenyüket, azóta nem hiszek az ilyen-olyan csoda-akcióikban.
-
maj-viktor
őstag
válasz
aytukabozs #72050 üzenetére
Ohhh valóban!? Mondjuk engem annyira nem érint... Amúgy ja én simán úgy várom!
Vagy akkor mondj valami 4"-os (jó tudom ez 4,3"-os lesz), 4magos, 1GB RAM-os "megbízható - kínai márkás" mobilt, ami nem kifutó darab...(bár most lehet egy használt JIAYU G2S-m lesz)
-
nimfas
addikt
válasz
aytukabozs #71968 üzenetére
Ehhez 40 USD a digi... Videót találtam... Hajszarito és egyebek.... Inkább kifizettem volna vkinek 8eFtot... :-)
-
Fitzgerald
veterán
válasz
aytukabozs #71911 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Pont ez a problémám.
Ez az a mappa (images) ami nekem nincs, és nem rejtett. Ugye ugyanebben a mappában - ahol az images mappának kéne lennie - található a két zip a bootanimációhoz, és a power off animációhoz, amiket lecseréltem. Images mappa sehol.Total Commanderrel ha rákeresek a root könyvtárban, egyetlen helyen talál boot_logo file-t, a system/bin mappában, annak is boot_logo_updater a neve. Ezzel kéne valamit csinálnom?
-
válasz
aytukabozs #71906 üzenetére
Irj oda pár sort
Ha tudsz nyertél.
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #71906 üzenetére
Már lezárták....
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #71835 üzenetére
Tudod mi a nevetséges?
Ez.Ha nem tablet méret lenne, hanem kisebb, drágább lenne.
- 1GB/4GB, dual core, IPS, gyári Sygic navigáció örök frissítéssel, dual sim, OTG. Mindez 35-ért, itthonról. -
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #71813 üzenetére
Igazad lesz
Akkor viszont nem tudom a restart okát annyira biztosan megállapítani...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #71811 üzenetére
Köszi!
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #71744 üzenetére
Én is aggódtam a kamera miatt, de többen - köztük Hungobungo - mutattak képeket, amik ZP700-zal készültek, és azok meggyőztek arról, hogy a vállalható kategóriába esik a fotós képessége a modellnek.
-
gipsztigris
addikt
válasz
aytukabozs #71693 üzenetére
Pont ezt akartam írni! Valszeg kötözködni akar, csak nem jön össze.
Régóta szó van róla, hogy kiadják a Snapdragon változatát is a Hongminak.....Úgy látszik kiadták. Ennyi az egész!
-
XmoD
senior tag
válasz
aytukabozs #71667 üzenetére
Telefon toltesre pont alkalmas
Nalam is ezert kerult be a nappaliba a legrand.
-
mcll
senior tag
válasz
aytukabozs #71592 üzenetére
Egy hülye kérdés. Melyik progi csinálja ezt a tesztet?
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #71582 üzenetére
Ne már... ez valami UMI betegség?
-
interstate76
addikt
válasz
aytukabozs #71566 üzenetére
Kösz a javítást, elsiklottam felette. Korábban 3 nap volt a határidő, ez változott 7-re, és a magam rosszindulatú módján egyből azt gondoltam, hogy nem javítottak, hanem rontottak a szolgáltatásukon.
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #71570 üzenetére
Vagy ami még rosszabb, hogyha teljesen tisztában vannak az antésok a készülékek minőségével...
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #71570 üzenetére
A kínai valszeg kurvajól alkuszik a gyártóval, hogy átveszi tőle a szart is, csak működjön valamennyire. Aztán mondjuk 100% haszonnal el is adja, akciósan.
-
blueye
veterán
válasz
aytukabozs #71566 üzenetére
Ezt jól látod, de a gyakorlat nem ilyen egyszerű. A "shipping cost"-ot szeretik, kuponban, pontban a következő vásárlásnál megadni (és nem annyit, amennyit igazolsz - hanem amennyiért ők postáznak).
Régen nem ígértek ennyit, mint most,de szvsz ez tök mindegy.
Ami nagyon nem tetszik h ezt a készüléket nem nézték meg, nem kapcsolták be vásárlás előtt, hiszen nyilvánvaló hibái vannak. -
sasa311
veterán
válasz
aytukabozs #71459 üzenetére
Azt írja a policijük, hogyha sérült terméket kapsz (tehát KAPSZ POSTÁN) akkor azt kicserélik. Minden más esetben javítanak.
Abszolut nem értem mi a problémád ezzel kapcsolatban.
-
sasa311
veterán
válasz
aytukabozs #71456 üzenetére
Akkor most olvasd el újra, amit írtam, mert ugyan azt írod, mint én.
-
XmoD
senior tag
válasz
aytukabozs #71324 üzenetére
Amint megerkezik irok rogton es egy kicsit meg is hajtom
-
Xforce11
csendes tag
válasz
aytukabozs #71204 üzenetére
Köszi megpróbálom ott.
-
Senator
aktív tag
válasz
aytukabozs #71200 üzenetére
Csak a rendszert flasheljük, a modem-et nem, annak nem biztos, hogy jó vége lenne.
Mivel úgy kezdtük, hogy belenyomtuk a Pixels-be a Lanteen X1 Pro Rom-ot minden gond nélkül, természetesen megint jelezném, hogy modem nélkül, ezért fordítva is mennie kell a dolognakTovábbá mondom mégegyszer, mindhárom eszköz egy úgynevezett A25 nevű device....
Nem lennék meglepődve, hogyha az iNew V3 és a DG2014 Turbo is cross flashelhető lenne. -
klogw
aktív tag
válasz
aytukabozs #71200 üzenetére
0.3MP front camera, 5.0MP back camera
2.0MP front camera, 8.0MP back camerapl. úgy hazudnak, hogy az utóbbi paraméterek interpolációval értendők
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
aytukabozs #71185 üzenetére
Kivéve a G5
Mert az ugye szifon hasonmas, de remek minoseg -
repvez
addikt
válasz
aytukabozs #71042 üzenetére
Kössz akkor azok is kilőve
-
sandlerf
tag
válasz
aytukabozs #71042 üzenetére
A dispute-ot csak indítsam el, vagy előtte próbáljak velük egyeztetni? nem lehetséges h kialkudok egy 1x-i x dodós kedvezményt a köv. vásárlásból?
-
vapega
tag
válasz
aytukabozs #71022 üzenetére
Tisztára olyan ez az iNew mint a DooGee DG350 fejreállítva és "felfújva".
-
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs #71022 üzenetére
Screen resolution: 960 x 540, 5,5"
És (szubjektív) baromi ronda
-
citkar
addikt
válasz
aytukabozs #70982 üzenetére
Az volt, de egy fórumtársnak küldtek más egyebet is (kisebb dolgokat ingyen) telefonszereléshez.
Rugalmasak voltak, már csak azt várom az X8-ról milyen lesz a visszajelzés, csak kapja meg a fórumtárs -
Dhampir
félisten
válasz
aytukabozs #70982 üzenetére
Hasonló gyártóval (nem mobiltelefon) anno csak Németországban találkoztam (Rotring).
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #70946 üzenetére
Eredeti méretben feltöltve a lepkés képet, ha megnézed, akkor láthatod, hogy ha közelre ilyen képet csinál, akkor távolabbi tárgynál olajfestmény lesz belőle. Konkrétan a vonalélesség fogalma is ismeretlen dologgá fajul a kép láttán, a zajosságról, és a részletek hiányáról nem is beszélve. Lehet, hogy ha levesz a felbontásból, és interpolálatlan képet csinál, akkor valamivel jobb lesz, de ez a kamera messze nem sorolható a jók közé, sőt még az átlagosak aljára is alig férhet be.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #70944 üzenetére
A bejegyzésben konkrétan leszólja a kamerát...
Idézem: "Kamera: elég borzalmas, még nekem is, pedig nem vagyok ilyen téren igényes. Messziről nézve elmegy, de ránagyítva már eltorzul az arcunk is
A villanó is elég gyengusz, de legalább van."
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #70841 üzenetére
Egy androidos "TV-okosító" sem elvetendő ötlet. 50 USD környékén már láttam 4magosokat.
-
Mercutio_
félisten
válasz
aytukabozs #70767 üzenetére
Arra egy 7-10"-os tablet, vagy egy 11,6"-os intel 1007U procival szerelt Acer V5 - 131 jobb megoldás.
Crytek: 4 magos telók energia gazdálkodás szempontjából is jobbak, 4 magon jobban skálázható a teljesítmény.
-
Krinyo
senior tag
válasz
aytukabozs #70767 üzenetére
Alkalmi PC-kiváltásra megéri a 8-mag és a 2 giga RAM a felárat...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
aytukabozs #70714 üzenetére
na ezt a wireless display fícsört se használtam még sose, azt se tudom hogy kell, és mire használni
-
Winner413
csendes tag
válasz
aytukabozs #70568 üzenetére
Értem.Azért köszi a sok segítő szándékú ötletet mindenkinek!
-
citkar
addikt
válasz
aytukabozs #70566 üzenetére
Próbáltam úgy is, felajánlotta nekem is a kínai betűs formát, de nem tudtam, hogy melyik lesz a helyes
-
llll
senior tag
válasz
aytukabozs #70563 üzenetére
először...másodszor...elkelt!
itt hajdúnánáson mától ezt a márkát így fogják ejteni(...esetleg még a fordító "dzsíójüü"-je is játszhat)
-
citkar
addikt
válasz
aytukabozs #70563 üzenetére
Hát én nem tudom, de a fordito szerint...
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #70457 üzenetére
Newman N2 igaz hogy 10$-al hosszabb de az N210OFF kuponkóddal lejön 10$ belőle
N2-10-off csak egybeírva. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
aytukabozs #70461 üzenetére
Már akkor, amikor a kosárba akarod tenni.
-
Winner413
csendes tag
válasz
Köszi mindenkinek a segítséget és a türelmet!!!!!
Akkor most már csak az a kérdés,hogy tudtok-e valakit ajánlani,aki tudna nekem ebben segíteni!? -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Már túl vagyok rajta: This product is currently out of stock.
-
válasz
aytukabozs #70430 üzenetére
Ezt hogy? zipes romcserénél is haza lehet vágni?
Sajnos
Telepítőkészlettől függ... abban is a csatolási pontoktól és a formázás menetétől... már hogy mit és hogyan írt bele a ROM alkotója.
Egyes esetekben simán megfekteti a secro vagy protect_s partíciókat, aztán lehet vakarózni, hogy hogyacsudába történhetett ez. Persze javítható, _ha_ az nvram nem sérült. -
fotosjani
aktív tag
válasz
aytukabozs #70400 üzenetére
Nem tudom hogy valós-e de egy különbséget látok a Doogee DG350 és az Umi X1 Pro között.
Az Umi X1 Pro-t a legtöbb helyen Gorilla Glass-al írják, a DG350 esetén viszont sehol sincs említve.
Ha valóban GG-os akkor elég jó vétel. -
kiskatz
tag
válasz
aytukabozs #70405 üzenetére
Recovery-ből raktam fel.
Már 5-öt kipróbáltam de egyikkel sem megy. -
Winner413
csendes tag
válasz
aytukabozs #70400 üzenetére
Már összedugtam és így is ugyanazt írja ki.
-
Ispy
nagyúr
válasz
aytukabozs #70343 üzenetére
Kaptam vissza szerviz munkalapot, az ott leírt imei más, mint az új készülék dobozán. Csak az volt furcsa, hogy az első telefonra felraktam a black wallpaper, a boot manager és egy akku apot és ezek alapból fent voltak az új készüléken is.
-
Indy1
tag
válasz
aytukabozs #70105 üzenetére
van kupon is ra
ZTEV975
ez minusz 5USD visz le a 180rol
ezt a gorog forumbol szedtem -
csampei
senior tag
válasz
aytukabozs #70105 üzenetére
Láttam,de Ők szállítanak DHL-el?Mert a 2 hónap meg,a majd "jön az akksi külön" az nem pálya...
-
Víz Elek
senior tag
válasz
aytukabozs #69842 üzenetére
Sajnos így sem működik..
Nem nagyon szeretném újrahúzni megint a telefont.. -
mrkatona
tag
válasz
aytukabozs #69844 üzenetére
Már megtaláltam. Köszönöm.
-
mrkatona
tag
válasz
aytukabozs #69844 üzenetére
Azzal hogy lehet eltávolítani? Én nem találom azt az opciót. Köszi!
-
üszök
őstag
válasz
aytukabozs #69827 üzenetére
Elnézést.
De akkor elárulod,hogy mi az?
-
stmiklosi
tag
válasz
aytukabozs #69566 üzenetére
Szevasz!
Tulajdonképpen azért váltottam, mert a 3,5" kijelző, a Bladeé becsapós, inkább hosszúkás és a felülete, mert hát az számít, jóval kisebb, mint a 3,5-es más arányú navigátorom.
Na meg a szemem sem a régi.
Olykor járok, néha messze külföldön és minden további nélkül tudtam vele netezni, kapcsolatot tartani.
Azért az egy kicsit mazochizmus volt, de működött.
Aztán addig-addig nézegettem a távoli beszerzést, meg sok jót is olvastam róla, bele kellett vágnom, mert kezdett kifutó típussá válni, a többi már (más cégeknél is) csak nagyobb képernyő méretű volt, lépni kellett.
Megtettem, aztán még kettőt szereztem.. Átlag 140D volt, az utóbbi gorilla, legalábbis annak mondják, de nem karistoltam meg. Az egyiket elég combos játékra is használják, rezzenetlenül viszi. Persze azért van játék, amibe már megakadna, de nem igény most.
Rendeltem hozzá pótakkut, puha tokot, lágy tokot, de ezeket mindig külön.
Apróbb gondok voltak, de a fórumon mindenre volt megoldás.
Üdv: StMiklos -
kobipeti
aktív tag
válasz
aytukabozs #69501 üzenetére
Ez fel se tünt
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #69173 üzenetére
A Jellys buttonled, ami nem play store-os hanem alternatív xda-s nagyon fasza így elsőre, a megerősítést köszönöm Sanyesz.-nak, mivel egy fura forrású app-al csak szemezgettem alapból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest