- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
Beni2360 #138399 üzenetére
Örülök, hogy tetszik a program! Próbáltad "mountolni" programon belül? Az a helyzet hogy a Note 5-ömben jelenleg nincs SD kártya, 2 sim van benne (1 beszéd flottás és egy korlátlan netes flottás). Jelenleg elég a 64GB belső tárhely. Szóval ezzel kapcsolatban érdemben nem tudok segíteni. De elvileg működnie kéne
Szerk:
"WHAT'S NEW
2019-04-19 Ver1.98
-Improved the Write permission of SDCARD/USB media in Android 7 or higher."
Van engedélye a programnak az SD-hez? -
nimfas
addikt
Sziasztok!
Anyámnak néznék új telefont a Xiaomi 1 helyett, a kiszemelt egy Redmi Note 7 4/64 lenne. A kérdésem az lenne hogy megvehetem szerintetek a turbado.hu oldalról 2 év garival?
Esetleg más opció 70eFt körüli limittel 2 év garival?
Előre is köszönöm!
És most egészen más:
Én beállítottam az otthoni NAS-on egy könyvtárat, telefonon pedig a SMBsync2 programot így minden éjjel szinkronizálja a fénykép könyvtárat. Ha netán behalna a telefon meglegyenek a képek. -
nimfas
addikt
válasz
Donki Hóte #136583 üzenetére
Az 1,75 Literes Cola "gazdasági" okból lett bevezetve állítólag: Euro/üveg alapon, mert ha 2 Literes a Cola akkor drágábban tűnik mint így, hogy 1,75 L lett.... Igaz előtte 200+betétdíjért vettem a 2 Literes Colát, most 290-310 Ft a legolcsóbb helyen, de jellemzően 345 Ft az 1,75-ös
Nincs más hátra... vizet kell inni, mint az "ÁLLATOK" !!!!
Hogy kicsit ON is legyen:
B20: Siófok, a frekivadászos oldalon csekkoltam, 2 db siófoki mérés volt (Kemény!) az egyik B3 a másik B20, a nagy számok törvénye szerint akkor Siófokon B20 a hálózat fele!
De az ország ezen része is elég vegyes, van B20 bőven:
-
nimfas
addikt
Tegyük hozzá, hogy ma délelőtt korrekt módon a Spemall magyar FB oldalára és a rendeléses topicjába is kiírták, hogy a Gyártó 32GB-os verziókat gyártott, csúszik a rendelés.
Azonnal felajánlották a refund-ot aki kéri.... nekem nem sürgős.... ahogy néztem Spemall magyar raktárból is lehet rendelni de akkor 244 helyett 260 USD és 1 év gari a 2 év helyett. Ha már ennyit vártam a telefon megjelenésére, próbálok türelmes lenniNem megy könnyen....
-
nimfas
addikt
Note 5 kamerájától el vannak ájulva.... A kínai verzióban jobb kamera van mint az indiaiban. A globál verzió a kínai B20-as változata, remélem a jobb kamerát hagyták benne.
05.04-én adják postára elvileg a csoportos rendeléses csomagot. Addig érdemes dönteni és rendelni. -
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #136485 üzenetére
Állítólag jó a szervíz... én is kérdeztem tőlük jópár dolgot, türelmesen válaszoltak. Korrekt cégnek tűnik. Spemall velük áll szerződésben. Másik opció volt a kínai garis 55-58eFt-ért, vagy az 1 év itthoni garis az EuStock-tól ha el nem kapkodják a készletet 5 perc alatt ahogy lenni szokott
Nekem megér 5eFt-ot a +1év gari.
-
nimfas
addikt
Xiaomi Redmi Note 5 Global (B20) 4/64 GB, 2 (KETTŐŐŐŐ) év MAGYARORSZÁGI garanciával (Sultan mobilszerviz), ingyenes áfa mentes postával a Spemall csoportos rendelési (TUGBN5) kuponjával 244 USD (kb. 62-63eFt) Ha valakit érdekel.
Nem kell Tax insurance-t bejelölni, kupon alk. után csoportos rendelésbe kerül!
2 év EU garit be kell jelölni és a színt, ennyi.05.04-én postázzák Kínából.
-
nimfas
addikt
válasz
Jim74 #136405 üzenetére
Asszonynak volt egy Xiaomi Redmi 1-es, majd lett egy Meizu Metal, most egy Xiaomi Note 3 (Kate) van neki és eddig ezzel van a legjobban megelégedve.
Néztem tesztet az új Note 5 fényképezőjéről eléggé jó képeket csinál, mondjuk ez a. Kínai verzió volt. Kérdés hogy a Global verzióban ugyanez az optika lesz-e vagy az indiai gyengébb verziós...
-
nimfas
addikt
válasz
tibcsi0407 #136383 üzenetére
Nekem több éve 1043-as TP-link üzemel.... eleinte "NAS"-ként is, csak kevés volt a 12MB/s sebesség, ezért jelenleg egy Goflexnet látja el a nas, mediaszerver szerepét (Samba, FTP, Transmission) goflex és pc közt 60-70 MB/s sebességgel. A router szerepét továbbra is egy 1043-as (OpenWRT-vel), csak már újabb széria, mert az előző egy villám következtében életét vesztette
-
nimfas
addikt
válasz
kaisers #136352 üzenetére
Nem ismerem a telefont, de az én Lenovo P70-em csak az 1-es slotban tudja a 4G-t, a 2-esben csak 2G-t.
Tehát nekem a korlátlan netes sim van az 1-esben a másikban pedig a beszéd.Nézz utána, hogy a te készülékednél mi a helyzet.
Aztán telefonon belül a menüben be tudod állítani, hogy melyik kártya legyen a netes és a beszédes sim. -
nimfas
addikt
válasz
trebrona #136345 üzenetére
New Original Xiaomi Redmi Note 5 3GB RAM 32GB ROM SmartPhone Snapdragon 636 Octa Core 5.99"
Erről beszéltem, ilyet rendelt Magyar zászlóval valaki... nem írja a B20-at 3/32 GB.... nehogy valaki belefusson mikor rájön hogy ő nem ezt akarta rendelni
-
nimfas
addikt
válasz
Donki Hóte #136335 üzenetére
Redmi NOTE 5... Nem Redmi 5.
-
nimfas
addikt
Tegnap feltévedtem az Aliexpress-re és láttam, hogy már kapható a Xiaomi Redmi Note 5 telefon... aztán láttam a specik közt, hogy 3GB RAM és B20-at sem tud. Ezek szerint van Kínai belpiacos és EU-ba szánt (4GB/64GB) verzió.... Továbbá azt is észrevettem, hogy HUN zászlós vásárló is volt.
Ha netán felbukkanna itt akkor óvatosan, mert szerintem csak benézte és véletlenül rendelte meg.
-
nimfas
addikt
válasz
#32577792 #136318 üzenetére
Melyikre gondolsz? Ha a Redmi Note 5-re akkor majd májusban jelenik meg a netes boltokban, legalábbis azt írták hogy 05.02.... Jelenleg egy Lenovo P70-et használok, van rajta tempered glass, 2 helyen el is van törve, AZ T.ÜVEG! nem a kijelző. De úgy vagyok vele, addig már csak kihúzom vele....
Ez még 2 sim + SD megoldású, ezt is kivették az újakból a csúcsból is, vagy 2 sim, vagy 1 sim + sd. (min 64 GB esetén lemondanék az SD-ről) -
nimfas
addikt
válasz
iMaverick #136316 üzenetére
(#136315) ungawa (is) :Ez mondjuk a Mi széria, nem a Redmi. Annak örülni kell, hogy lesz benne B20 támogatás, mert a csúcskészülékeikben nem volt (Mi 5-6-7).
Maradok a Redmi Note 5-nél (636 proci, 4(6)/64 GB) Nekem nagyjából ott van a lélektani határ amit kiadok egy telefonért amit 2 max 3 évig használok.
Úgyhogy van alternatíva Xiaomi-n belül is. Csak ezt a buzi hajlított kijelzőt felejtenék el!!! Nem lehet rá tenni Temp.glass-t.
-
nimfas
addikt
-
nimfas
addikt
A linkelt cikk szerint sem én vagyok "Helikopter".
A Note 5 625, a Note 5 pro 636 procival jön."az indiai bemutatón szóba került, rendkívül kedvező alapáron nyitó Redmi Note 5 valójában egy Redmi 5 Plus, amit még tavaly mutattak be Kínában.
[+]
Az 5,99 hüvelykes, 18:9-es képarányú Full HD+ kijelzővel szerelt, Qualcomm Snapdragon 625-alapokra épülő eszköz 3/32 GB-os tárolót magában foglaló alapára 10 000 rúpia (körülbelül 40 000 forint) lett, ami igen kedvező, ráadásul a 4/64 GB-osért sem kérnek nagy felárat, nagyjából 47 000 forintnyi összegért megvehető. A felhasználók 4000 mAh kapacitású akkumulátort kapnak, de csak microUSB csatlakozóval, gyorsöltés nélkül. Android Nougat felülete MIUI 9-cel lett feldobva. Fekete, arany, rózsaarany és kék színekben válik elérhetővé.
A Redmi Note 5 egy jelenleg is ismert, létező telefon, ami Indiában másik nevet kapott A Redmi Note 5 egy jelenleg is ismert, létező telefon, ami Indiában másik nevet kapott
A Redmi Note 5 egy jelenleg is ismert, létező telefon, ami Indiában másik nevet kapott [+]Az érdemi újdonságot a Redmi Note 5 Pro képviseli. Szintén 5,99 hüvelykes, 18:9-es Full HD+ kijelző az alap, de a pixelek meghajtásáról már a Snapdragon 636-ban munkálkodó Adreno 509 grafikai egység gondoskodik, és a processzor is jóval fejlettebb, nyolcmagos Kryo 260-egysége 1,8 GHz-ben húzza meg az órajel maximumát. RAM-ból 4 vagy 6 GB jut felszereltségfüggően, a tároló viszont minden esetben 64 GB-os."
-
nimfas
addikt
válasz
KamuMazsola #136258 üzenetére
Keveredek..... úgy tudtam, hogy a Note 5 625-ös procival jön és a Note 5 PRO-ban lesz 636-os, de a linkelt Note 5-ösöknél 636 szerepel. Most akkor én vagyok tök hülye vagy mindenki más helikopter?
Mi a difi akkor a Note 5 és Note 5 Pro között?
Én már megvárom a Note 5 pro-t ha az lesz az erősebb... esetleg 6 GB ram-mal
-
nimfas
addikt
válasz
Pzoli2 #136251 üzenetére
Akkor válaszolok számokkal:
Aliexpress-ről onnan rendelve ahonnan linkelted:
DHL esetén 229,99 USD+42,11 USD= 272,10 USD * 265 Ft = 72.106 Ft
Ingyen posta esetén 229,99 USD * 265 Ft = 60,947 Ft * 1,27 (áfa) = 77.403 Ft + 3.000 Ft (Posta vámkezelés) = 80.403 Ft
Ha DHL-el rendeled ahogy az oldalon írva is van először Angiába érkezik a telefon és onnan postázzák tovább neked, ezért nincs rá Vám!
Ciccuka: a Gearbest-en nincs ára, a másik pedig 3/32GB változat, a többi stimmel!
Most néztem... B20 ???? Most ez tudja a B20-at vagy csak elírás?
-
nimfas
addikt
Sajnos ezek az igények a többség részére, hát: Nesze hülye paraszt és Neked a divat mondja meg hogy ki vagy az idevágó dalok.
-
nimfas
addikt
válasz
KamuMazsola #134758 üzenetére
Biztos hogy az....
-
nimfas
addikt
Voltmá'?
"Redmi Y1:
16MP Szelfivakuval
13 MP hátsó kamera
Snapdragon 435 nyolc magos processzor
3 / 4 GB RAM
32 / 64 GB háttértár
2 nano SIM kártya dedikált microSD card tálcával
5.5″ HD kijelző
2.5D lekerekített üveg
Corning Gorilla Glass
Infravörös távirányító
3080 mAh akkumulátor
B20 ;-)" -
nimfas
addikt
válasz
tibcsi0407 #134412 üzenetére
Azért is fontos, hogy kártyásan senki ne onnan vegye... valami 70-74eFt a Telenornál.
-
nimfas
addikt
Redmi Note 5-öt néztem ki. Tudom hogy még nem jelent meg. 😃
A1 is volt terítéken, de akkora alsó-felső kávát kapott hogy ronda lett. Kép alapján nagyobb a káva mint a Note 4-nél.... Addig elvagyok a Lenovo P70-el, ez még 2sim+SD... Csak kezd érdekes dolgokat csinálni, azért kezdtem el utódot nézni. Nem SOS. Felső limit 70 körül lesz nálam.Haver Mi5-öt vett, "mert a 600-as chip szar,csak a 800-as."
-
nimfas
addikt
válasz
aytukabozs #134142 üzenetére
Pont ezért nézek 4/64-es telefont mert a 32 kevés lenne a 2sim mellé. Talán majd a Xiaomi Note 5...?
-
nimfas
addikt
5x nem tudja, legalábbis úgy olvastam. Nem az A1-re írtam
Az A1 tudja a B20-at az meg nem MIUI-s, plusz mintha vastagabb is lenne fent és alul a kerete mint a régebbi típusoknak....Láttam render képet a Note5-ről, 660-as SnapD., 4/64, elvileg 2 sim +SD (nem vagy ez vagy az....), NFC kérdéses, USB-C. Remélem a B20 sem marad ki, továbbá az alsó-felső káva is elég keskenynek tűnik. Talán még idén boltba is kerül.
-
nimfas
addikt
válasz
aytukabozs #133920 üzenetére
Én is pont ezért nézegetem a 4/64-es telefonokat, mert a jelenlegi Lenovo p70-em kezeli a 2 sim + sd felállást, de az új telefonoknál ez nem "divat" és az sd kiesik.
Egyik sim a beszéd, a másik a korlátlan mobilnet. (Dumás simhez 400-500 MB van ami el szokott fogyni) -
nimfas
addikt
Sziasztok!
Az alábbi teló nagyon gagyi 138 usd-ért?
OUKITEL K3 :
4G Phablet 5.5 inch Android 7.0 MTK6750T Octa Core 1.5GHz 4GB RAM 64GB ROM 6000mAh Battery Four Cameras Fingerprint Scanner
Main Features:
Display: 5.5 inch, 1920 x 1080 pixels FHD screen
CPU: MTK6750T Octa Core 1.5GHz
System: Android 7.0
Camera: 13.0MP + 0.3MP ( SW 16.0MP + 2.0MP ) rear camera + 13.0MP + 0.3MP ( SW 16.0MP + 2.0MP ) front camera
Sensor: Ambient Light Sensor, Gravity Sensor, Proximity Sensor
SIM Card: dual SIM dual standby, 1 Nano SIM Card + 1 Nano SIM Card or 1 Nano SIM Card + 1 TF Card
Feature: GPS, A-GPS
Bluetooth: 4.1
Network:
GSM 850/900/1800/1900MHz
WCDMA 900/2100MHz
FDD-LTE 800/900/1800/2100/2600MHz -
nimfas
addikt
válasz
aytukabozs #130251 üzenetére
SMS-ben ennyi szerepel, egy 20-as számról jött.
Neten én is play vásárlást találtam, de nem rémlik, hogy tegnap vettem valamit.... Bár bakker a gyerek kezében volt a telefon, lehet ő vett valamit. -
nimfas
addikt
DCB_ASSOCIATION
3890K447IBKR5T549P985RSPUC3H6T08
Ilyen SMS-em van, tegnapi, de ma vettem észre.
Valaki tudja hogy mi lehet? -
nimfas
addikt
válasz
tibcsi0407 #128464 üzenetére
Ebből a Z1 vagy Z2 gariztatható normálisan? 😇
-
nimfas
addikt
válasz
Bjorngolf #128205 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime Special Edition International Version
US $183.83, vám és áfamentes szállítással. Keretbe is belefér, B20-at is tud, nagy akksival, 3/32 GB. -
nimfas
addikt
válasz
pecsivsk #128147 üzenetére
"A Dual SIM Active telefonokban párhuzamosan üzemel mindkét SIM kártya. Mindkettő folyamatosan kapcsolódik a mobil hálózatra. Ez egyébként így van a Dual SIM Standby (DSS) készülékeknél is.
A lényeges különbség, hogy a Dual SIM Active okostelefonokba két GSM antenna van beépítve. Ezért ha az egyik számon beszélsz, a másikra érkező hívást is jelzi a készüléked.
Ilyenkor eldöntheted, hogy hívást tartásba teszed, és felveszed a másodikat, vagy figyelmen kívül hagyod.
Ha nem váltasz át a második hívásra, azt később nem fogadott hívásként jelzi a telefon."
http://www.dualsimsmartphones.hu/termekcimke/dual-sim-active-dsa/
Huawei P9 Dual Active okostelefon több színben
169 900 Ft
148 900 Ft Bruttó (27% ÁFÁ-t tartalmaz)Huawei Mate 8 Dual Active 3GB/32 GB okostelefon több színben
169 900 Ft
163 900 Ft Bruttó (27% ÁFÁ-t tartalmaz)ASUS ZenFone 2 Dual Active okostelefon több színben (ZE551ML)
138 900 Ft
109 900 Ft Bruttó (27% ÁFÁ-t tartalmaz)Nekem ennyit tuti nem érne az "aktív" én tegnap rendeltem a fent említett Note3 pro telót szintén arany színben. 3/32GB
-
nimfas
addikt
válasz
tibcsi0407 #128002 üzenetére
Ahogy nézem az itthoni eustock bolttól olcsóbban B20 verziót Note3 kint sem kapok, ahol van ott is 200Usd, és akkor a gari sem itthoni....
-
nimfas
addikt
válasz
tibcsi0407 #127976 üzenetére
Spemall lenne a sarc nélküli oldal?
-
nimfas
addikt
válasz
cappa72 #127917 üzenetére
Akkor adott a kérdés:
1év garival:
Note3 (3/32) 65k
5,5" Full HD
Redmi 3S Prime (3/32) 55k
5" HD3év garival:
Huawei P9 lite (2/16) 70k
5,2" Full HD
Android 6.0
Kirin 650, NyolcmagosMi ér vajon többet közel azonos áron (Note3, P9 lite)? A jobb hardver (Note3) vagy a 3x annyi garanciaidő?
Asszony Meizu Metal-ja kb 1 éves, és többször van, hogy sms, messanger üzenet nem jön meg, felhívom és nem hallja mit mondok.... továbbá a bal oldalán a kijelzőnek függőben egy színes sáv (nem hord mágnest a táskájában, már kérdeztem!) Az sem volt olcsó telefon!
Tehát nem 5-10eFt számít, csak hogy bírjon ki vagy 3 évet, vagy legyen rá 3 év garancia!!!!
-
nimfas
addikt
Huawei P9 Lite.... van itthoni, kínai "megfelelője"?
Itthon 3 év garival 70k körül van, FHD kijelző, 2/16GB, 3000 mAh akksi.
Asszonynak a Meizu metal nem jött be, sok vele a gond.Olyan teló kell mindenképp ami full magyar menüs, tudja a "20"-as 4G-t (800Mhz), itt kapásból kiestek a Xiaomi telók. Kamera átlagos is elég, de ne legyen nagyon rossz sem.
Az mondjuk nekem nem tetszik, hogy a gombok a képernyőn vannak és nem alatta.... -
nimfas
addikt
válasz
LantosBerry8 #125254 üzenetére
Ismerős lányának lesz.... Csak fehér érdekli. Nők....
-
nimfas
addikt
válasz
LantosBerry8 #125242 üzenetére
Van fehér belőle EU raktárból?
-
nimfas
addikt
Sziasztok.
Egy ismerős keres telefont. Következők az igények :
-30-40eFt bruttó
5 Coll
2/16 GB(ha több nem baj)
Fehér szín (ez az elsődleges szempont)
Akksi 1 napot azért birjon ki (3000mAh?)
Ne kelljen mókolni ha lehet romolgatni....Előre is köszönöm a tippeket
-
nimfas
addikt
válasz
tibcsi0407 #116816 üzenetére
Meizu metal 2GB-os és nem beszélni magyar....
-
nimfas
addikt
válasz
Kornel #116316 üzenetére
Hülye kérdés de mire használod a telefont amire nem elég az 5.1 hogy 6.0 kell hozzá?
Én telefonálok, SMS, messenger, whatsup, Facebook, ph fórum, total Commander FTP, samba, ritkán játszom. Erre a HTC Sensation is elég volt csak beszart. (2 mag, 768 RAM) Mire nem elég 4 mag, 2-3 GB RAM? Most Lenovo P70-A van 4.4.4-el minden megy 4000-es akksinak köszönhetően tegnap reggel 6:30-kor töltőről levével 50%-on van. (WiFi, mobilnet on)
Ezzel csak azt szerettem volna írni hogy van fontosabb mint a verziószám. Vagy ez manapság a pöcsnövelő? (az én apukám erősebb...) mikor úgyis 2 évre vesznek az b emberek telefont. -
nimfas
addikt
válasz
tibcsi0407 #116273 üzenetére
a MiPad-on is van...
Egyébként nekem is hiányozna róla, de hál Istennek a Lenovo P70-en is van
Az asszony Meizu Metal-ján is van, azon ujjlenyomat olvasó is van, jópofa dolog. Azon az nem tetszik, hogy egyelőre magyar nyelv nincs rá... meg hogy nincs vissza és menü gomb. Egy fizikai HOME van (az az olvasó is egyben) azt jónapot. -
nimfas
addikt
válasz
tibcsi0407 #116227 üzenetére
Redmi 1, 1S-en sem volt gombvilágítás.... miért pont a 3.-on lenne?
A 2-4-5 szérián van egyáltalán? Azok drágább kategóriát képviselnek.... -
nimfas
addikt
Hali!
Ezek a kínaiak tényleg hülyének nézik az embert....
Ebay-ről rendeltem egy tempered glass-t az asszony Meizu Metal telefonjára.
Be is futott az áru. Egy kis probléma van vele, hogy rohadtul nem jó a méret. Nem "ragasztottam" rá, csak mellé tettem.Ebay-en írtam is tört angolsággal az eladónak:
"I Ordered a tempered glass for Meizu Metal. I get it today, but the item does not fit in size, see the photos I attached. (There is one centered, and one right side pass image, you can see the different on the left side of the screen) The tempered glass in this size is smaller a lot than the phone itself. This tempered glass is not for MEIZU METAL."
Erre jött a válasz:
"hi dear buyer ,please don't worry i think the item have right ,you can Put it in the same last one photo place as him. You can put the product in turn posted up, mark (1) is Paste. This product is correct, use no problem, you can try it ,ok? You can also see how the tutorial is operating, Http://v[]youku[]com/v_show/id_XODI1Mzc4ODI4[]html please don't worry ,if you fail i will send you a resend or refund ,i am a responsible seller ,ok? thank."Most én értem félre vagy tényleg azt írta, hogy ez a jó méret és tegyem rá nyugodtan???
Nyissak egy PayPal vitát azt jónapot?
-
nimfas
addikt
válasz
KurtCobain #115187 üzenetére
Csak azért írtam, mert nem lett refund a vége...
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #115172 üzenetére
-
nimfas
addikt
válasz
tibcsi0407 #115121 üzenetére
Az a baj hogy időpont nincs a romra, mert ha egy hónapon belül lenne, az még elmenne, de fél évet tuti nem várna rá. Akkor már inkább eladom most még jó áron, karmentesen, és veszek neki egy Xiaomi note2 vagy 3-at.... Az alapból magyar.
Nekem tetszik az ujjlenyomat olvasó is benne, pedig előtte nem értettem miért jó. Az zavar hogy nincs menü es vissza gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motoros topic
- Autós topik
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest