-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
kobipeti #111278 üzenetére
ZOPO wurde verkauft vermutlich an Siswoo
A ZOPO-t valószínűleg eladják a Siswoo-nak - így helyes a fordítás.
wurde verkauft (feltételes múlt) - lesz eladva-
vermutlich - talán, valószínűleg,feltehetően stb.Bocsa helyesbítésért.
--------------------------------------------------------------
Más!
Akkor ugrik az 1 éves ZOPO SPED Eu garancia ha létrejön az eladás? -
devGyuri
csendes tag
válasz
kobipeti #111278 üzenetére
THL: ha ez igaz, kár érte
Az angol weboldaluk helyén most kínai 404 jön be.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
kobipeti #111014 üzenetére
Jelenleg Redmi 1S -t használok... (kb.1,5éve már... - CM óta nincs ram kezeléssel gond)
Elfogultság alatt pedig arra gondoltam, hogy vagy nagyon istenítik, vagy pedig nagyon lehúzzák...
Azért kérdeztem itt, mert itt talán más szemmel látják a dolgot, de mindegy is...
Akkora a választék, hogy egyszerűen nem tudok dönteni.. Mindig felvetődik egy újabb lehetséges jelölt, ami elbizonytalanít... -
dlaj
őstag
válasz
kobipeti #109600 üzenetére
A Tinydeal-nél semmit sem jelent, ha egy telefont az EU vagy a Spanyol raktárból rendelhetők között találod. Elég hanyagul kezelik ezt a kérdést.
Csak azt tudod Kínán kívül máshonnan rendelni, amelyiknél megvan a nyíllal jelölt választási lehetőség.
Itt van:Itt nincs, pedig ez a telefon is az EU-s raktárba gyűjtöttek között van:
Rendelés után pedig így fogod látni a rendeléseid között, hogy melyik honnan jön. Amit nem Kínában adnak fel, azt feltüntetik:
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kobipeti #109314 üzenetére
Állítólag igaz, de ki vállal érte garanciát?
Mondok példát: a Redminote 1-et úgy árulják hogy csak a SIM1 tud 3G-t. Pedig a SIM2 is tudja, csak szoftveresen van butítva. Egy kis JAR módosítás, egy kis build.prop macera és már tudja a SIM2 is a 3G-t. Szóval elképzelhetõ, de biztos csak akkor lehetsz benne, ha a kezedben van és müködik ... -
-
kiskacz
senior tag
válasz
kobipeti #91184 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Az "ígéretek szerint" - valóban, és nem akarok kötekedni, de abban hiszek, ami már megjött. Samsungokon edződtem, ott az öndícséret volt büdös - LG-t szidták, most, hogy LG-m van, látom, hogy ÖMLIK RÁ az új verzó - már a LOLLIPOP is kint van az XDA-n....
Nem akarok feljebb menni, de a 4.4.x tökéletes - Samu Note2-n, és LG G2-n is tulajként próbálva, ezért félek a régebbi verzióktól.
Nagy kijelző: SOKAT olvasok /könyv/net/munka pdf fájlok/ ezért a Note 2-n már megszoktam a nagyságot-nekem nem akadály...
" sikerült egymás után mindkettőt kézbe venni. Minőségérzete a lenovonak komolyabb, de nekem kicsit döcögött a rendszer a Huaweihez képest." - viszont már meggyőző...
miután nekem még egyik sem volt a mancsomban, csak a netet olvastam rongyossá....
-
martin555
aktív tag
válasz
kobipeti #81006 üzenetére
engedelmet kérek, a topicjában is megkérdeztem de nem tom azon mennyire járnak (HSZ-ek alapján)
tehát kérdésem:
okostelót szeretnék vásárolni, "kinőttem" a 4 collos Samsung galaxy S advance-t.
rábeszéltek ismerősök, meg láttam már sokak kezében valamilyen "kínai brand" telót.
5 collos telót keresek, plusz -minusz azaz kicsit lehet mégnagyobb is de azért nem note-méretű eszközt keresek. a 4coll már nagyon kevés azért nekem.
szép kijelzőt keresek de nem vagyok túlzottan igényes, standard felbontás elég. jó betekintési szög jó lenne, IPS panel? (autóban a gyerekek filmet néznek néha rajta)
karcolás-álló képernyő előnyben.. i9070-en a gorilla glass bejött, sokat védett, nekem az elég, fóliázni annyira nem szeretnék, vigyázok inkább rá (tok, zseb)
normális chipsetet keresek, mi a jó most? procikban? inkább az energia "takarékosság" érdekel még adok érte több pénzt is , NEM a haveroknak felvágás érdekel hogy a PI értékét milyen gyorsan számolja ki!
nem a "leges-legócóbb" készüléket keresem, ha valami épkézláb eszköz is elérhető lenne, szánok rá zsetont hisz x évig ez lenne most.
sokat fényképezek, de csak közelit, tehát elfogadom a rendes objektiv nélküli mobilos fényképezést. bár az i9070 -nek az 5 megás fényképezője okés, de azért most vennék egy kicsit jobbat (nem lumia 39 megásra gondolok, nem is vennék microsoftot semmi képpen sem, csakis android)
akku is lehetne normális. hangszóró is használom néha, ha valamelyiken szarabb kérlek jelezzétek..
dual SIM nem érdekel, az nem számít!
GPS -ről hallottam hogy van klón teló amiben nem megy vagy szoftverrel bűvészkedni kell, GPS kell!
ugyanezt hallottam hogy bizonyos galaxy S3 klónoknál nem műx a mozgásszenzor, nem fordítja el a képernyőt..
atomstabil, tehát lehetőleg szopásmentes telót keresek, nem a legócóbbat. amihez van jó stabil főzött rom, felrakom aztán megy, nem hekkelem tovább.
jó lenne ha USB OTG támogatást tudna (lehet ez csak rom kérdése) de ez se fontos..
gondolom ezekbe mind lehet microSD kártyát tenni, azt is szeretném
(nincs olyan ami hardver-billentyűzetes klónteló? azt felejtsem el?)
kérlek tisztelt emberek, erre adjatok pár konkrét típust, ha lehet, konkrét, megbízható ebay-os vagy akármi konkrét megvásárlási linkekkel, és akkor elkezdek utánanézni. köszönöm előre is.
-
-
citkar
addikt
válasz
kobipeti #81004 üzenetére
Ja a Nubiák egész pofásak, ha ki akarod használni a kereted érdemes lehet ezt választani.
(#81003) Lomha 8V
Ha netán elég lenne mégis 1 sim és ráér, várhatsz a Meizu MX4-re, ugyan nem olvastam, hány simes lesz, de azt sejtem csak egy. Valószínűleg napokon belül több infó lesz róla. -
pluhm
aktív tag
válasz
kobipeti #77176 üzenetére
A DG2014-től mindenki az akkumulátor miatt fél. Szerintem nem bír kevesebbet, mint a hasonló telefonok nagyobb (2000, 2500 mAh) akkumulátorokkal. Teljesen átlagos használattal simán kibír egy napot. Jelenleg az enyém 42%-on áll úgy, hogy éjfél körül (a Spanyol meccs után) vettem le a töltőről. Egész nap használtam, melóban, reggel 7-től du. 4-ig 3G-n volt, utána (meg persze előtte is) wifi-n.
-
beg
veterán
válasz
kobipeti #76709 üzenetére
Kaphatsz te oktakóron is olyan lagot egy ilyen "márkánál", mint egy normál típusú 4 magnál soha. A legegyszerűbb dolog összehajigálni minden kacatot egy fröcsöntött dobozba, rászitálni, hogy Kanchengo és piacra dobni. A support, összeszerelés minősége, az összetevők minősége, a rendszer optimalizálása az, amivel többet tudnak az ismertebb márkák.
-
klampfer
tag
válasz
kobipeti #76517 üzenetére
Köszönöm.
A telo amúgy szimpatikus, a custom romok hiánya miatt vacillálok kolleginánka ajánlása kapcsán. De ha a gyári Rom is rendben, amit lehet rootolni (az esetlegesen rajta lévő China appokat le lehet gyalulni) akkor ez jó választás lehet neki. Custom romok nyomát sem találtam, esetleg valaki tud ilyen fejlesztés kezdeményről?
Mégegyszer köszi. -
Upo
addikt
válasz
kobipeti #74054 üzenetére
Nem összehasonlítható a két kép. Az első a fa lombozatából ítélve (meg az emlékeimből, volt már ez fent), kora tavaszi lehet, a második kép valószínű friss. Mások a fényviszonyok, a réginél talán derült ég és alacsonyabban járt a nap, az újnál felhősebb, mivel nincs a kamerának túl nagy dinamikatartománya ezért nem égett be annyira a kép, kicsit sötétebbek a színek. A napszak is más, a fényben és árnyékban levő falak pont ellentétesek. Jó lett volna az újat is 8-al fényképezni. Más a képkivágás, az újon a jobb szélen látszik a fehér ablaksor és az égboltból is kevesebb van. A réginél sokkal több fényt kapott a fénymérés, a ház nagy része fényben van, a fán is kevesebb a zöld. A másikon szinte csak a fa mögött fent az íves díszítés sárgája, meg a fal egy kis része. Meg kéne próbálni hasonló fényviszonyoknál még egyet fotózni, az íves díszítés, az erkélyek rácsos fakorlátja legyen megvilágítva. Simán hoz ez ennyi különbséget, jó esetben egy kis EV korrekcióval lehet kompenzálni a színeket ha nem jól sikerült, feltéve ha tudja a kamera. Nekem a DG110 gyári kamerában van, Expozíció néven, -1, 0, +1 beállítással. Az első eseté egy -1 beállítással biztos jobb lett volna. A fénymérési pont helyes megválasztása is sokat dobhat, elvileg ahova tapizol a képen oda mér (bár a DG110-emen sokat nem jelent de a tiédben talán kicsit jobb a kamera).
Amúgy szokásos telefon kamera hibák, árnyékban elmennek a részleetk, világosban beég, rendkívül zajos és életlen kép, részletek elmosva, de sajnos ilyen minden mobilos kamera. Ilyen képérzékelő mérettel és objektívvel nem szabad többet várni. -
RVR400
veterán
válasz
kobipeti #71779 üzenetére
Kínából küldik....
(#71781) fi:zi'k: Nem ismerem. De csak ezek jönnek EU-n belülről Az árak kicsit túl lettek igazítva.
-
diegho
nagyúr
-
csubuka
addikt
válasz
kobipeti #68325 üzenetére
Hú, ez tök jó ötlet... próbáltam már a Backlight and Sound notification-t sms és hívás értesítésre tökéletes lenne és az is, az első jelzést jól leadja az UMI X1S-en, de utána hiába a beállított 2 sec-es felvillanás időtartam annyira villan fel hogy észre sem lehet venni... a másik ilyen progi azt írja, hogy módosított kernel kell neki... persze lehet valamelyik beállításban vesztem el, de elég hektikusan működik... nagyritkán felvillan 2 secundumra aztán csak az épphogy észlelhető kategória marad...
A "several binks"- gyakori de rövid felvillanósra teljesen szotty, anélkül meg a kikapcs lenyomás utáni első jelzés az jó...
-
ttomcatt
csendes tag
válasz
kobipeti #68304 üzenetére
Szia!
Ez tényleg nem vészes annyira, mint a tegnapi kép...
Engem is ez a telefon érdekel... már a rendelés gombon van a kezem, de még mindig nézelődök mást is... :-)
Elvileg tényleg UMI X1 Pro, max. szoftveres különbségek vannak...
Például ugyanaz a kamera, de a Doogee-ban 8MP-es, az interpolálás miatt.
Ha 5MP-en csinálsz képet, akkor milyen?
Egyébként milyen az egész telefon, mármint érzetre, stb.? -
gipsztigris
addikt
válasz
kobipeti #68059 üzenetére
Egy mocsok banda! Semmi segítség, csak a fröcsögés, meg az ugatás! ......na meg a támogatások begyűjtése. Amikor két hónapja a Fiamtól elrabolta a villamoson (rendes rablás, kés, pofon, stb.) három szerecsen az LG P880-ját, akkor arra sem voltak képesek, hogy a személyleírást és az eset leírását közreadják az oldalukon!
Az mindent elárul a csoportról, hogy a tulajdonosa és a vezetője Polgár Tamás alias Tomcat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Yettel topik
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest