-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maj-viktor #103917 üzenetére
Új MTK prociknál semmi mókolás nem kell
és tökéletesen rohangál a GPS
Ennyire ne lihegd túl a vásárlást, pont olyan mint egy kínai rendelés, megveszed, használod
Én ZTE V5-öt vennék
-
trebrona
nagyúr
válasz
maj-viktor #103923 üzenetére
Akkor itt is olvasgass!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
THL 4000, Hongmi 1s, Redmi 2, ZTE V5 1/4. Kb ezeket tudom ajállani ebben a kategóriában. A V5 5" os.De méretben nem nagyobb mint a hongmi, ha jól emlékszem.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Amire használnád tökéletes: Xiaomi Redmi 1s
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maj-viktor #103903 üzenetére
Nos.. Kicsit elvesztünk a részletekben..
Tehát a 103872#-re válaszoltam Jelezvén, hogy nem árt oda figyelni, hogy milyen verzió
Ebben a hsz.-ban leírtam mire kell figyelni adott helyzetben. Erre aytukabozs kolléga ezen hsz-ában jelezte, hogy téged a 4G érdekel.
Legalábbis ha, jól ismerem a kolléga urat akkor arra gondolt, méghozzá ebből kiindulva->
"Igazából a 4G miatt vagyok gondba... a 3G-s Vodafone-os izét tudom... (szerencsére Telekomos vagyok.... de 4G LTE esetén ebben van valami "trükk" vagy "kínai modell", ami magyarba nem működne!? Bár én leszarom a 4G-t, 3G-vel is vígan elvagyok... amire kell... e-mailek, gyors infó... meg akkor gondolom SIMkártya csere kell majd... csak a macera)"
A hsz.-ára reagálva jelztem neki, hogy én úgyértelmezem az igényeidet, hogy inkább a 3G fontos neked.
Itt idézve"Na erre írtam neki , hogy zavart érzek az erőben!
"
Kb..ennyi... de ez a telefon vásárlásod szempontjából, majdnem teljessen lényegtelen!
Ami ebből fontos neked, hogy van WCDMA és TD-SCDMA változata a Redmi 2-nek.
Ha frekventált helyen laksz és nem is vagy Vodás, akkor is lehet jelentősséga a 900 Mhz-es WCDMA változatnak,pl.: ha később eladnád."Gondoltam... a frekvenciákra gondolsz (gondoltál) esetleg (Voda 900? stb.), "
Igen elsősorban ara.
..és igen az általad megadott kerettel és némi kompromisszummal ez a telefon jó lehet neked. Most így kapásból nem is tudok ennyiért más alternatívát, bár bevallom már nem emlékszem a kritériumokra!
A fentebbi leírásokból már azt is tudhatod melyik webshop árul wcdma készüléket. Így tuti noncs kellemetlen meglepetés. A megfelő shop kiválasztása pedig már "gyerekjáték".Egyébként lehet, hogy többen tudnak segíteni vagy ajállani ha bedobsz egy hsz. a következő "feltételekkel"
1. költség keret
2. SOC
3. RAM/ROM
3. Kijelző méret
3. Akku
4. STB ami fontos...1. megjegyzés, ha megemeled a keretet több lehetőséged van.
2. megjegyzés, ha már eldöntötted akkor keresd meg a megfelelő shopot-és rendeld meg -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maj-viktor #103899 üzenetére
Tudim, hogy sokat rendelsz és azt is , hogy képbe vagy a rendelésekkel!! Viszont a mobil rendelések kicsit más tészta. Másra kell figyelni, több szempontot kell figyelmbe venni stb... ne érts félre ez nem támadás volt. Ha hazaérek kifejtem miről volt szó, csak mobilról kicsit körülményes lenne...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maj-viktor #103890 üzenetére
Meg tudod kérdezni melyiket küldik. TD-SCDMA vagy WCDMA(China Unicom)
A TD-SCDMA nem tudja a 900Mhz-et ami ugye csak a vidéki Vodásoknak fontos.
A WCDMA tudja a 900Mhz et is.Nyilván ha nem vagy Vodás akkor kb mind1 melyik jön, viszont gondolva a későbbiekre szerintem jobban jársz a WCDMA változattal.
-
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #103890 üzenetére
Ja azt el is felejtettem, hogy geek-re mindig van szinte kuponom.. ~5$ per rendelés szinte, szal újabb OK, mínusz...
-
aytukabozs
addikt
válasz
maj-viktor #103885 üzenetére
megértem, néha én is elgondolkodom,
végülis a konkrét eset olyan mint egy drága kétesélyes lottó,
vagy nyersz 15 dollárt
vagy vesztesz 42-t -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maj-viktor #103872 üzenetére
Mielőtt bele ugrasz a vásárlásba előtte olvasd át őket : [link]
Több típus van redmi 2 ből és nem biztos, hogy bármelyik jó neked. -
aytukabozs
addikt
válasz
a trükk az hogy az EU-ból olcsóbb
(#103882) Homair
Kiraksz neki egy widgetet a főképernyőre, azt már csak megoldja hogy rábök egy ikonra
-
válasz
Nincs benne semmi trükk, ahogy az ára sem túl alacsony
-
KTU
addikt
válasz
maj-viktor #103875 üzenetére
3G rendben van,
megvan a 900-as is.De a 3G-t itthon már nem fejlesztik,
ahol eddig sz@r volt az is marad.Amúgy ebből akkor van több verzió!? Mármint agy a 4G LTE - Xiaomi-ra értem...
Ezt nem tudom, nem néztem
-
KTU
addikt
válasz
Én nem venném meg.
LTE 4G
telekom 800/1800/2600
voda 800/2600
telenor 800/1800B1 2100MHz - ez itthon off
B3 1800MHz
B7 2600MHz
B20 800MHzezekből csak az 1800-at tudja, ami számít
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Szerintem nincs trükk, egyszerűen csak ki akarják szórni az 1/8 GB-os verziókat.
-
FlickAir
aktív tag
válasz
maj-viktor #84868 üzenetére
Lenovo-nál, ha jól emlékszem, a hangerő +- egyszerre és nyomva tartva, és bekapcsoló gomb hozza elő a recovery-t. Az SD-re az egész zip-et másold fel. Előszőr csinálj egy backupot a meglévő ROM-ról, utána factory reset, és telepítsd az újat.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
maj-viktor #84877 üzenetére
Lenyomod a bekapcs gombot, elszámolsz 3-ig, majd egyszerre mindkét hangerőgomb. Előtte esetleg akku ki-be.
-
Laza...
addikt
válasz
(nem tudom) de lehet hogy a lenovoknal mindkét volume is kell + bekapcs
Ha így bejön, akkor magyarázat:
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Mobileuncle toolsban van reboot to recovery opcio. Ha nem jo akkor eloszor egy cwmet kell a telefonra varazsolni.
http://m.prohardver.hu/tema/re_cappa72_mtk657x_cwm_keszito_muhely/hsz_744-744.html
Ha rootolt a telefon akkor mutbol siman tudod telepiteni.
Ha ez megvan utana johet a tobbi. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Keresni kell hozzá egy cwm -et és azt felraakni MUT al! Onnantólmeg a leírtak szeint.
-
sbwolf
aktív tag
válasz
Megelőztek.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Namost...az innen letöltött zipet felmásolod a telefon gyökerébe. Telefon kikapcs.Be kell lépned recoverybe.Ez általában Vol+ +power gomb. Ha már van cwm akkor elnavigálsz az install zip from sdcard menühöz -> choose zip -> betallozod a romot (hangerő gombokkal navigalsz a menüben pover az enter) és install! Ha megvan akkor hard reset és reboot!!
A romban amit linkeltél van google play !!
annyit nézz meg hogy a zipbe ha belenézel mit látsz , ha megnyitod és egyből a mappák látszanak (data,system stb) akkor nem kell kibontani egybol mehet a telora.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maj-viktor #81237 üzenetére
Próbáld meg a szoftveres billentyűket is...illetve MUT ból is tudsz recoba bútolni ha jól rémlik( ha van root/
-
steve1977
tag
válasz
Mobileuncle tools- reboot to recovery.
-
ZS3NI
őstag
válasz
power + fel+le
-
fila
senior tag
válasz
maj-viktor #79828 üzenetére
Őt tudom ajánlani. Profi.
-
zsono72
csendes tag
válasz
maj-viktor #74002 üzenetére
Köszi Viktor a gyors válaszért, de még mindig nem megy! Már az őrület határán vagyok, hogy hová rejtették ezek a barmok a hívószámkijelzést?
Ha a telefon gombot megnyomom, azon belül már nincs sehol funkció/beállítások választási lehetőség.
Szerintem ezen a szaron egyszerűen nem lehet átállítani....!Neked is ugyanilyen típusú a telód???
-
válasz
maj-viktor #72965 üzenetére
Igen, az egy elég régi modell, ne tévesszen meg a típuskód.
MT6577-es SoC, alapból jó kis cucc, de már régesrégi.Lassan a Lenovo-nak is el kell gondolkoznia a számozási stratégián, mert kifogynak.
-
aytukabozs
addikt
válasz
maj-viktor #72965 üzenetére
a gyári terméklapja 2013 januári keltezésű
www.lenovo.com/images/products/smartphone/datasheet/S890-DS-WW_04Jan2013.pdf
(bocs telóról nem megy a linkelés) -
aytukabozs
addikt
válasz
maj-viktor #72909 üzenetére
Bár tudnám miért címezted nekem (is)...
Mondhatnám hogy fejtsd ki, de az az igazság hogy nem nagyon érdekel.
Ellenben van egy tanácsom,
fejleszd ki magadban az értő olvasás képességét, nem fog fájni!(#72919) RVR400
Nocsak a rainbow is kaka-engine?
Pedig majdnem olyan lett a család egyik lánytagjának... :/
Azt hol lehet kinyomozni melyik hol gyártódik? -
waces
aktív tag
válasz
maj-viktor #72909 üzenetére
koszi. marad a mobilamb.
-
Komplikato
veterán
válasz
maj-viktor #72776 üzenetére
OFF: Nekem egyszer volt valami kemény 380 forint "tartozásom" Vaterán, akkor még elvileg 1000 forint alatt nem is számláztak ugye, nem volt internetem pár hónapig, erre fel jött egy levél behajtó cégtől, hogy pengessek be 5000-et nekik ... a legszebb az egészben, hogy közben 1x nem hívtak fel a megadott telefonszámon. Én a szívembe zártam az új tulajdonosokat egyből.
-
Laza...
addikt
válasz
maj-viktor #72776 üzenetére
Félre értettél
Én befizettem amit kellett mindig, más kérdés hogy legalább 1 éve oda sem szagoltam. A 20ft-os egy megtörtént eset, (nem velem), hanem az ami nekem nem tetszett, hogy nem vitték el a terméket, hanem "csak" licitáltak rá, de nem annyi értékre mint a minimum ár. Azaz nem történt adás vétel, de a licit után akkor is lehúzzák a sápot. Ez az ami nekem "nem tetszik"
-
RVR400
veterán
válasz
maj-viktor #72772 üzenetére
Tehát szerinted létezett 5c klón az említett specifikációkkal 60 USD alatt? GPS, 3G, 960*540, 512MB RAM, és kitudja hány GB ROM. Jah, és ebben még benne van az ő haszna is állítólag, mivel a postázási költséget el is tudta volna engedni. Valószínűleg egy unatkozó milliomos lehet, aki a máltaiakkal cimborál, és jótékonyságból intézne mindent...
Vagyis Gabócza szerint.
-
Zeki
nagyúr
válasz
maj-viktor #72766 üzenetére
Baszki, a vateránál fel kell nyomni az illetőt, mert egy kamugép
Én nem érek rá, meg a hamis mosóporokra sem ugrott anno a vatera. Aki ott vásárol, meg is érdemli hogy lehúzzák. A vatera asszisztál.
-
válasz
Elárulom a semleges értékelések "titkát". Régi vaterásként én is már többször belefutottam hasonló emberekbe. Az áru rendben megérkezett, az eladó viszont nem akarja a vatera jutalékot befizetni, ezért megkéri a vevőt, hogy írja azt, hogy nem jött létre az üzlet...Megelőztek...
-
RVR400
veterán
válasz
maj-viktor #72769 üzenetére
Ha nincs eladás, akkor nincs jutalék sem.
Csak a termékfeltöltési díj van, ami filléres tétel, sőt néha ingyenes.
-
RVR400
veterán
válasz
Valószínűleg esze ágában sincs kereskedni, hanem felvesz 2 hónapra kamatmentes hitelt... Ennél jobbat egy bank sem tud ajánlani. Sőt mivel mindig van valaki, akit behúz, így más pénzéből fizeti ki az előzőket. Mindezt teljesen legálisan.
-
deadbody
tag
válasz
maj-viktor #72676 üzenetére
Ha minden áron samu klónt akar akkor lehet jobb választás egy zoppo zp900/910/950 valamelyike.
-
svgyula
addikt
válasz
maj-viktor #72671 üzenetére
Szia!
Teljesen egyetértek az előttem "szólóval". Még annyit tennék ehhez hozzá, hogy a 150$ még akkor is sok érte
ha a HW az amit leírtak! A "márkásabb" készülékek is ez alatt vannak mióta kijöttek a 8 magosak nehogy a noname klon cuccok.
Ezt a tipikus nőnek dobták piacra meg a nőies férfinak aki "szemre" vásárol és fogalma nincs mi van belül.
Hiszen a samu is így lett nagy "márka" külső csilli-villi belül meg sz@r. Volt hozzá szerencsém sajnos DE soha többet semmiből samu! -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maj-viktor #72671 üzenetére
Ugorj át a : kínai mobilok(replica,klon) topikba.Ott már kitárgyaltunk pár "star,hdc....klónt.Például azt is hogyan tudod kiolvasni a valós specifikációkat.
-
válasz
maj-viktor #72668 üzenetére
Dobhatnál egy linket, de én olyan 90%-ra azt mondom látatlanban, hogy egy 1GB RAM 4 GB ROM készülékről lesz szó, aminél néhány infót átírtak és ha csak antutuval nézed, akkor a leírt infót adja ki, de ha mélyebben beleásol, akkor fogod látni csak a valós adatokat.
-
Dominó85
addikt
válasz
maj-viktor #72668 üzenetére
Az a baj, ha kibontják, akkor megy a darálóba... Ezt mond meg neki.
-
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #72376 üzenetére
Ja hogy megvan a buktatója... no 3G! (már késő van... xD)
De azért a 4800mAh-s akkuja nem rossz... -
válasz
maj-viktor #72154 üzenetére
Ezért rühellem a vakerát... az egész szisztéma nekem halott..
Ez meg akkora ordas kamu.. hogy csak nah
-
aytukabozs
addikt
válasz
maj-viktor #72047 üzenetére
...az megvan hogy a wcdma változatban 'butább' kijelző lesz? (pedig sokan úgy várták mint a messiást) :/
( #72043 ) fateless
lehet hogy a libra/blade rokonság keverte meg -
atuci
őstag
válasz
maj-viktor #71513 üzenetére
Lehet róla szó, csak előtte meg kell érkezzen a másik
-
válasz
maj-viktor #71517 üzenetére
Igen, "gáz".
Leginkább nem én akarom kitalálni vásárlóként, hogy ők mit nem adtak meg pontosan.
Kissé férevezető.
Éles a piaci verseny. Náluk ez is beleférhet. -
válasz
maj-viktor #71513 üzenetére
Sajna a gyíkbájing oldalon a screenshot-oknál... [link]
-
svgyula
addikt
válasz
maj-viktor #71490 üzenetére
Szia! Ezen csodálkozol? A cubot one is egy másolat!(htc one) De azt is hamisítják!
Most lehet kapni az MTK6582 1/4Gb változatot DE ez a gyártó oldal szerint nem is létezik az utólsó kiadás MTK6589T 1/8Gb volt. Nagyon gyanús, hogy átcimkézett TS7-ről van bagybaszóNem volt az sem véletlen, hogy cubot feirat volt egyik másik ts7 belsejében
-
válasz
Tyűha!
Most nézem, hogy a Jiake-ban ~2,5GB a RAM
Az már szép.
MT6589 Mali MP400-zal megint gyöngyszem. Az MT6589 SGX 544-gyel jön. A Mali MP400 az MT6572 és 6582 párja.Ez jókora hamisítvány...
-
válasz
Elég az, hogy koppintás, illetve, hogy ez már volt téma, és ott egy szintén 820 koppintásban csak 6572 volt...
Kerülném.
-
válasz
Őszintén megmondom, hogy az S820 a HD felbontást nehezen kezeli; nem biztos, hogy MT6589 van benne, hanem MT6589M (vagy w?). Meg-meg röccen a gyári rommal. Így kisebb teljesítményűnek tűnik, mint a látszólag ugyanolyan hardverrel megáldott Lenovo P780.
-
Zeki
nagyúr
válasz
maj-viktor #68898 üzenetére
A kínai gyártók a 4"-t a gagyi olcsó kategóriának tartják már. Sajnos.
Más: jön a speckó napelemes telefon, egyelőre a luxus kategóriában.
Remélem hogy ez gyorsan el fog terjedni.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Ez többeknek problémája itt hogy nem akarnak tepsifont, és a vállalható 4" meg gyakorlatilag hiánycikk...
(#68905) kolosanyi
4.2 felett már nem is kell kábel, (HDMI úgysincs ezekben, az MHL-t meg nem tudom) simán veszel egy miracast sticket és nyomatod 'wifi display'-jel...
-
válasz
maj-viktor #68904 üzenetére
4,5"-on esetleg kukkold meg az Amoi N828-at is. Nálam már 1 éve "darál" a teló, amiket írtál korábban, mind müxik.
A telefon topicjába beírt az egyik tulaj, hogy annyira bejött náluk a családban, hogy már a 3-ikat rendelte... Huh, mondom ez azért kemény.
-
válasz
Sajna ez a trend... és assz'iszik, hogy ez jó.
Pedig nem.
És közben úgy gondolják, hogy van választási lehetőséged, mégpedig sok... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
-jiayu F1,G2S
-ZTE V898S
-LenovoA390,739
-Haier w718Van azérz pár lehetőséged, nem néztem spec. - ókat csak a 4" -ra szűrtem!!!! Ajánlom a vebshopok szűrőjét figyelmedbe!!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Nem fogsz talalni ugy se
Dragat se -
sazabi
aktív tag
válasz
maj-viktor #55995 üzenetére
Hello
5 hónapja használok egy malata i8-at, a lenti sok baja mellett is szeretem
pro
masszív, nem recseg ropog, illesztések jók
sötétben is egészen értékelhető képeket csinálcontra
gps magas épületek között nem szokott magára találni, (mobilnetem nincs).
van pár olyan usb kábelem ami egyszerűen kiesik a micro usb slotjából.
bubisan rakták rá a fóliát pandáék
nincs rá normális rom (a többi probléma mind ebből adódik), vagy legalábbis én nem találtam.
skypeon nem hallanak, hangouts működik rendesen
belső tárhely vacakul van particionálva, alig van hely az appoknak
non stop roamingot jelez az osztrák sim kártyámmal ausztriában.
crashel a dátum beállítás, 12h módban van és nem lehet átállítani
mobilnetet nem használok, wifi csak nap közben, így is naponta kell tölteni.Én is 100$ért vettem, annyit szerintem simán megért akkor, és mivel nem játszok rajta és van egy tabletem is, egy jó darabig nem fogom lecserélni.
Így hogy 5 hónappal később is 100$, én körülnéznék jobban a helyedben. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
maj-viktor #55995 üzenetére
"- 1600MHz akku" ???
-
csampei
senior tag
válasz
maj-viktor #50292 üzenetére
Én az Etotalkról rendeltem 400dodo+37 dodo szállítás,de pikk pakk itt volt.De vigyázz mert ami ebben olcsó az HAMISÍTVÁNY!!!Az eredeti az 380-400dodo.Mondjuk már a Runbo X5 king az most 400dodo.
-
gipsztigris
addikt
válasz
maj-viktor #50297 üzenetére
A760-at Fiamnak vettem, kb. egy hete használja.
-Összességében egy nagyon kulturált (olyan Lenovo-s) összeszerelési minőség, használható kijelző, elfogadható fényerővel. Akksi durván másfél napot bír automata fényerővel, rengeteg facebook, sok zene, és egy kicsi játék mellett.
- Root, CWM recovery elérhető, gyorsan megoldható. Spanyoloknál elég sok főzött rom van hozzá.Ez a Qualcomm MSM8225Q SoC grafikában nem szaggatja az istrángot (Adreno203) de mindennapi használatra teljesen megfelel. Böngésző sebessége hozza a négymagosoktól elvárt szintet, GPS vétel kiváló, Wi-Fi vételkészség rendben van. Kertben, kb. tíz méterre a routertől egy 38cm-es falon keresztül JÓ jelerősséget produkál, nem dobja le magát a hálózatról. Két SIM-es üzemben nem próbáltuk a telefont.
-Az APN konfigurációval volt egy kis bajunk, de sikerült megoldani. Úgy tűnik sikerült találni működő Viber-t is -elképzelhető, hogy ROM függő a dolog, mert van akinél ez az .apk sem megy-, mindenesetre nálunk működik a Viber.
-Sajnos egyetlen dolgot még nem sikerült megoldanom, a TTS hangokat. Vocalizer TTS telepítés után sem látszik, nem lehet kiválasztani. Svox-al még nem próbáltam.
-Kamera átlagos 5Mp-es, videó felvétel átlagos, max. 720p videókat készít. Ha nem esküvői és nyaralási fotókat akarunk készíteni, a célnak megfelel.
Ennyi idő után azt gondolom, hogy nem volt rosszabb választás mintha egy MTK-s Lenovot vettünk volna. Akinek nem feltétel a HD kijelző, annak egy jó alternatíva lehet az MTK-s készülékekkel szemben. Minidealtől vettem 109USD-ért,+ ÁFÁ-t fizettem rá. -
csampei
senior tag
válasz
maj-viktor #50281 üzenetére
"A Runbo x5 is sajnos 256MB RAM-os... és single core-os... legalábbis amit most találtam 130$ körül..." Ezt a sületlenséget honnan vetted????
Nekem az van...Dual Core 1Ghz 1gb RAM,Dula SIM 8Mp cam 0.3Mp előlapi,stb....
-
GIJoe
addikt
válasz
maj-viktor #50284 üzenetére
- MTK6575 Single Core 1GHz
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
maj-viktor #50281 üzenetére
A sokat emlegetett Haier W718?
Szerintem nagyon jó alternatívája az a660nak!
-
csampei
senior tag
válasz
maj-viktor #50261 üzenetére
Runbo x5
Azt nehéz leamortizálni!Én már csak tudom
-
GIJoe
addikt
válasz
maj-viktor #50264 üzenetére
Lenovo S750 nem lesz gyanús
-
Maximum1
őstag
válasz
maj-viktor #50261 üzenetére
Haier W718, jelenleg csak itt láttam, ez az újjab verziója.
Frissebb a Soc benne MTK6572W
Ha jól olvastam már van úton egy párdarab, várd meg a véleményeket. -
Thrawn
félisten
válasz
maj-viktor #44286 üzenetére
Mert a dual-sim, kétszer annyi hsz-t jelent
-
Tristis
őstag
válasz
maj-viktor #44046 üzenetére
Nálam marad a JIAYU G2. Masszívabbnak tűnik, akksi ideje jobb, kijelzője sokkal jobb, szoftveresen biztosan rendben van és még a képek se rosszak, amit csinál. Hát sok sikert neked a telefonodhoz!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
maj-viktor #44029 üzenetére
Ha van a telefonban factory test, akkor azon érdemes végigmenni. MTK telókon van factory mode többnyire valahogy, a ZTE-ken meg van kód hozzá (*983*0#)...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
maj-viktor #44027 üzenetére
Mindkettő csak MTK-s telóval működik, MT-s SoC-on. Elvileg eltérő a két mentés formátuma, gyakorlatilag én még nem jöttem rá mitől...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
maj-viktor #44020 üzenetére
Igen, ezek a helyes eljárások.
Nem, nem lehet vele elrontani. Elrontani azzal tudod, ha a preloadert felülírod egy rossz verzióval, esetleg a sajátjával hibásan. Az sem feltétlen a vég, csupán egy kicsit (nagyon) szívás megcsinálni utána...
-
maximilian4
addikt
válasz
maj-viktor #43720 üzenetére
Pont a legjobbat felejtetted ki. Xiaomi
-
válasz
maj-viktor #43501 üzenetére
Inkább azt jelenti ez, hogy ZTE jobban odafigyel a gyártási folyamatra...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
maj-viktor #43501 üzenetére
Az bizony MT6589-es SoC, "k" nélkül és "hajszál pontosan" ugyan olyan mindegyik. Nem a SoC miatt viselkedik egy-egy modell máshogy.
-
válasz
maj-viktor #43482 üzenetére
Haier w910 GPS-e roppant gyors, árban csak 120USD a focalprice-on.
ZTE v956-ot végül nem rendeltem meg, de V967 van itthon, az gyors, pontos, GPS is nagyon hamar talál műholdat. Faea F1 is van itthon, abban ugyanaz a proci van, mitn a v956-ban, az nem talál annyira gyorsan műholdat, de stabilan tartja.
Ha nem kell Dual SIM, egyértelműen a Haier-t venném gondolkodás nélkül...
-
426os
őstag
válasz
maj-viktor #43490 üzenetére
4" - Lenovo P700i - 512/4 RAM/ROM, MT6577 és 2500mAh akksi. Cellphonemic-nél jelenleg $135, nemrég rendeltem, elvileg már úton van. Igaz amikor én rendeltem éppen $129 volt, de szerintem 135-ért sem rossz.
V956 is igen jónak tűnik ennyiért, de mondjuk az az alsó üres sáv elég idétlenül néz ki. -
gg72
veterán
válasz
maj-viktor #43486 üzenetére
-
ben11
őstag
válasz
maj-viktor #43482 üzenetére
Haier ügyben ajánlom fateless beszámolóját: Haier w910
A gps rendkívül gyors és tartja a jelet.
További hír a telefonnal kapcsolatban, hogy van jól működő portolt Jelly Bean rom. Egyedüli probléma, amit tapasztalt tulaj, hogy a viberen a mikrofon nem működik. Skype-on nincs hiba.. -
gg72
veterán
válasz
maj-viktor #43479 üzenetére
A Focalprice-on a ZTE V956 csak 120 USD plusz van hozza egy 8%-os kupon is, amivel 111 USD-re jön ki, ami kb. 25500 Ft. Ennyiert nagyon megeri szerintem, igaz csak 512 RAM van benne es nem tul jo a felbontasa: [link]
-
RVR400
veterán
válasz
maj-viktor #43374 üzenetére
A banggood.com oldalon van most kupon W200-ra, így 185-ért vihető.
(#43373) maj-viktor: Eredeti S3 Mini.
-
Zeki
nagyúr
válasz
A Focalprice oldal másik favoritját ajánlom, az akciós ZTE után, a Haier-t. Nagyon dícséri akinek van. Gyors és jó. SŐT! OLCSÓ!
-
Teejay83
tag
válasz
ZTE V967S kb 155$
Vowney V5 170$Mind a kettő nagyon jó ennyi pénzért
-
istnag
addikt
válasz
Ebben is jó lehet,mivel ez is Qualcomm:
FAEA F1 + NFC is van benne,szerintem jól is néz ki,bár ez erősebn szubjektív.
Igaz,kicsit drágább,mint a ZTE,amit felettem linkletek
FAEA F1 163 USD(#43382) GIJoe:
Biztos? -
gg72
veterán
válasz
ZTE V956 Qualcomm CPU-s, így biztosan jó benne a GPS, az ára is nagyon baráti: [link]
-
válasz
maj-viktor #42902 üzenetére
Az a789-nek van topikja a PH!-n
-
426os
őstag
válasz
maj-viktor #42902 üzenetére
-
alexw801
senior tag
válasz
maj-viktor #42881 üzenetére
Ez nem olyan egyszerű kérdés. Csatorna szigetről küldik, nem EU terület. Úgy adják fel UK-ben, mintha egy onnan küldött levél lenne. De nem viszik túlzásba a tartalom feltüntetését, azt is apró betűvel. Bent a borítékban van egy svájci számla, a tényleges értékkel. Kérésre sem tüntetnek fel kisebb értéket, mint a valóságos - ők nem kínaiak.
De egy memória kártyánál éppen a 22 EUR környékén vagyunk, átjön simán.
A postázás díja 2 GBP. -
Gwent1
tag
válasz
maj-viktor #42883 üzenetére
Akkor én vélhetőleg csak ezt a díjat fizettem, mert 5000 forintért vettem egy 32GB class10 kártyát
bár min. 20db amit vennem kellett
-
fcsabika1
tag
válasz
maj-viktor #42877 üzenetére
A 6-ot úgy értettem hogy van akiknek már második van...
Az A820 túl nagy lenne, meg nincs rajta vaku,,,
-
426os
őstag
válasz
maj-viktor #42855 üzenetére
Ebbe én is belefutottam pénteken (megszívtam, nézegettem, hogy milyen fasza, olvastam teszteket, de mire rászántam magam, hogy beletegyem a kosárba és megvegyem elfogyott..) Ezután rákérdeztem chat-en Lindánál, hogy most akkor mi van, azt mondta, hogy elfogyott és nem is nagyon lesz nekik, mert a gyártó leállt már a gyártással. Csak fehérben van (volt akkor) nekik már. Pedig annyiért kellett volna, nekem kifejezetten tetszik és tudásban is teljesen kompromisszummentes számomra.
-
Gwent1
tag
válasz
maj-viktor #42843 üzenetére
Szerintem kevés az 512 én pont egy jiayu G2S.t használok és rendesen belaktam. Még annyit a telefonról, hogy az itt olvasottak miatt lejárt napi távokra is bekapcsoltam a navit. Semmi baja. Indításkor városban házak között kb.20 mp alatt fog jelet és nem dobálja el. A három betűs navival volt annyi gondom, hogy nem minden verzióban szólalt meg mohabá.
-
Gwent1
tag
válasz
maj-viktor #42818 üzenetére
Ha belevágsz igen, de nehéz belevágni, mert ki van jelölve a helye. Nekem van vágóm és vágtam is vele hiba nélkül
Gyuc szerintem mindegy a chip ua.
-
426os
őstag
válasz
maj-viktor #42794 üzenetére
"4,0" / DualCore / 512MB RAM / 4-8GB Flash / WiFi / BT / GPS (120$ körül)"
Én hasonló kritériumok mellett Lenovo p700i-t rendeltem végül $129-ért. Nyomós érv volt mellette a viszonylag nagyobb (2500mAh) akksi. Hogy a GPS milyen lesz benne arra én is kíváncsi vagyok..
-
Gyuc
aktív tag
válasz
maj-viktor #42822 üzenetére
nekem a T boltban azt is mondták jobb a micro mint a hagyományos mert az okostelefonba jobb az(nem tom mi igaz belőle).Szal inkább ne faragd
-
andatti
senior tag
válasz
maj-viktor #42818 üzenetére
Ezt már más is kérdezte itt... van youtube videó is erről, hogy hogyan kell, azt hiszem volt is linkelve, csak nem emlékszem, hogy hanyadik hsz-ben... Emellett bármelyik gsm boltban, vagy szolgáltatónál ingyen megcsinálják neked, ha szépen kéred. Ha meg le akarnak nyúlni, akkor elmégy egy másik üzletbe...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
maj-viktor #42794 üzenetére
EPO nélkül miért? Azt havonta egyszer kell letölteni akár WIFIről...
A-GPS pedig alig generál adatforgalmat...
Ezek nélkül egyikben sincs annyira jó GPS... bár relatív, kinek mi a jó...
-
Zeki
nagyúr
válasz
maj-viktor #42693 üzenetére
Mégsincs így, ha jópár panasz van a fészbúkon rájuk. Március 3.-án megrendelt termék miatt reklamált valaki, hogy se pénz, se termék.
Az ebayen legalább tényleg van védelem, meg reputáció. Igaz drágább is jóval.Azoknak a Lenovoknak vannak saját topikjaik. Az A660 egyből ment emlékeim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- OLED TV topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Borderlands 2
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest