- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stmiklosi
tag
válasz
stmiklosi #104744 üzenetére
Szevasz!
Belenéztem a telefonomba, és:
Beállítások > Fejlesztői lehetőségek >EngineerModeSettings >felül balrahúzni HardwareTesting > Audio >
NormalMode > Type Sip helyett MIC > és itt FIR0 Level1 SET maradhat 64
De a következőkben Fir1 level1 255, Fir2 level2 255 és így tovább Fir5 Level5 255 .
Ne kérdezd miért így, valószínű köztes értékek lehetnének finomabban fellépcsőzve, nekem így jó.
Üdv: StMiklosLehet van alkalmazás, ami ehhez kapcsolódik (talán hangfelvétel) de én azt nem használom.
-
-
Gyuszkoo
tag
válasz
stmiklosi #94915 üzenetére
Kgabi56
Ez N2, és gyári 4.0 van. Nem piszkáltam romot rajta. Hardveres lesz a dolog.
stmiklósi
Köszönöm a választ! Időközben rájöttem, hogy ha bizonyos pontokon nyomom a kijelzőt, akkor felvillan a kijelző, szóval valószínű kontakt lesz.
Akkor azt mondod, szedjem szét és próbáljam meg kipucolni, igazgatni? -
jeni
félisten
válasz
stmiklosi #94663 üzenetére
Akkor szerencséd van
FAKE Samsung névvel gyári csomagolással egyező 64Gb SD micrr kari!
tesztelve jó ideje megy,de úgy nézz ki ez is 8GB kari a többi FAKE átírt adatokkal.
Az OLX oldalon molex10 árulta,az a rossz azon az oldalon,hogy nem lehet rákeresni a hirdetőre.
Nem is érdemes tovább tesztelni.
ilyen csomagolásban kaptam meg bontatlanul,itt is hirdetnek ilyent -
jeni
félisten
válasz
stmiklosi #94647 üzenetére
Hello
Nekem meg egy Samsung 64GB bontatlan SD karit kaptam adapterrel. Na az hol ment,hol nem a telóban.
Az ürge kézzel lábbal tagadja,hogy hol vette. Vissza venni meg nem hajlandó,ezt az OLX hirdetésén találva vettem meg egy Bp-i sráctól.24 órán belül jeleztem neki,hogy hibás,azóta semmit nem tett. Még ha a fél pénzt vissza adná akkor egye fene,de NEM. Még ma is hirdeti,az OLX vezetősége nekem adott igazat,próbáljak egyezkedni vele mert a kettőnk dolga,de szabályzat ellenes,megtévesztő hirdetést felrakni az már nem probléma!
Amerikában jártam stb... Na én így jártam. Most tesztelem aztán kiderül mit dob majd ki.
6000 Ft érdemes feljelentés tenni? Szerintem elhajlítanának vele a zsaruknál. -
-
fotosjani
aktív tag
válasz
stmiklosi #93144 üzenetére
Nem sántít
csak látja a GloNass holdakat is.
Csak ez a GPS test app a holdak sorszáma alapján jelzi ki az SNR értékeket és már nem fértek a kijelzőre a magasabb számozású GloNass holdak SNR értékei.
A kép bal alján látszanak kis háromszögekkel jelölve a Glonass holdak. -
-
hevizms
addikt
válasz
stmiklosi #88784 üzenetére
Köszönöm a részletes választ.
Viszont azt kell mondjam még mindig nem tudom hogy a HSPA-t tudó telefon használható e nálunk vagy sem.Na jó konkrétan [ez] a telefon érdekelne hogy ez jó-e itthon?
Eleve lényeges-e a 3G ha már tudja a 4G-t?Csak azért nem akartam linkelni mert 1 simes.
-
duronx
senior tag
válasz
stmiklosi #84921 üzenetére
Köszi a segítséget
Meg is találtam:
NEW SUB-Board SUB BOARD WITH Microphone for Lenovo P780 -
-
Laza...
addikt
válasz
stmiklosi #76007 üzenetére
Nálam sok teló, sok fajtája fordul meg, az áramfelvételük töltés közben jellemzően nem haladja meg egyiké sem az 500mA-t, akkor se ha 2A töltőre dugom. Nag yátlagban mind 300-400mA között vesz fel szuflát
szerk.: Volt olyan power bank, ami ugyan ez (teljesen, méret, stb), de 70000-es. Na az má azé sok(k)
Ezt nem tom mennyi, de tény hogy jó
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
stmiklosi #74023 üzenetére
Tisztaban vagyok hogy mukodik, de ha marhasagot irsz akkor kiröhöglek. Azt mondod gyengul utana azt mondod hogy nincs, döntsük mar el most melyik.. . iphone-t lesz*rom hogy hogy cseszték el. Egyebkent a vezetékelés olyan finom hogy nem észrevehető a szélein az "érzéketlen" rész. Ha igen, ott akkor baj van. A vezérlő inditaskor automatikusan lekalibrálja a touch-ot.
Inkabb javasolj valami telót barátosnénak.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
stmiklosi #74007 üzenetére
A touch panel a technológiából adódóan a szélein mindig "hibás", ott gyengül a "térerő".
Heheheh, nyilvan a szelein nem "drótozzák" be a touch panelt.
De hogy on legyek, vki 4" körüli teló, 1G ram, nemhulladék, jólnézki, nagyaksi? Barátnőnek kéne és már nagy a 4,3"-os... G3C pénteken jött meg, az meg már nagyonnagy lenne...
-
Buccer
tag
válasz
stmiklosi #69601 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, de akkor lehet félreérthető voltam.
Nem az a baj, hogy nem csatlakozk wifihez. Sőt...
A gond inkább az, hogy ha pl elmegyek itthonról nem vált automatikusan mobilnetre, hanem kiírja azt amit mutattam.
Ez pláne ott szívás, ha olyan helyen ahol már egyszer rácsatlakoztam nyílt hálózatra (pl ahova ebédelni járunk) és csak elmegyek előtte már rá is csatlakoztam, de ha továbbmentem és nincs már jel, akkor sincs mobilnet csak ez a felirat. A meló miatt pedig fontos lenne, hogy az emailek jöjjenek folyamatosan, viszont sokszor észre sem veszem, hogy nincs semmi net (se wifi, se mobil) -
Sanyesz.
őstag
válasz
stmiklosi #62520 üzenetére
Köszi! Én eddig is egy kis szivaccsal alátámasztva használtam a navit. Így tökéletes volt, nem mocorgott. De, ha már van egy 5"-os telefonom, inkább ezt tenném fel. A kínai mobilokra nem gyártanak specifikus autós tartót, kénytelenek vagyunk valami univerzális ketyerét venni. Az előző link kamu volt, igazából ez lett volna, amire gondoltam. Persze árban nem versenyezhet a kínai tartókkal, de azok meg egy hónap, mire ideérnek.
-
mikrofon
veterán
válasz
stmiklosi #15831 üzenetére
Az első hozzászólásban benne van a megoldás. Azt egyszer kell megcsinálni. Utána mindig megjegyzi az utolsó koordinátákat, utolsó tartozkodási pontodat és mindig onnan keres. Illetve ROM telepítésenként, vagy factory reset-enként egyszer. Ha jól tudom az EPO (Extended Prediction Orbit) a műholdak pályáit tartalmazza. Tehát elvileg tovább érvényes mint 30 nap. Ha az androidos okostelókban beállítod az automatikus letöltést, akkor ott 30 naponként frissíti, hátha változott valamelyik pályája esetleg megszűnt vagy van új...
-
Hali1975
tag
válasz
stmiklosi #13975 üzenetére
Hat bevallom, igencsak biztam a dologban es alapbol cwork ment fel , meg root es az uj rom ,amit hozza csinaltak.
Igazsag szerint ki se probaltam a regi rommal:-(! De majd visszateszem es megnezem.
MOndjuk megnezem, mert lehet hogy van egy regebbi ebbol a rombol, hatha azzal megy.Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged