- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Vernee Thor. Ugyanott, ugyanannyiért kapsz szürke hátlappal is, ha túl sötét a fekete.
-
szabog74
aktív tag
Mi4c? 10. perctől
-
tibcsi0407
félisten
-
haris
őstag
Az én ajánlatom Doogee dg550. coolicool eu warehouseból rendelve 190$ vagy 145€. gyorsan itt van, nincs áfa se postaköltség.
A telo 5,5 coll hd, 1Gb ram, 16Rom, és szép. Gyárilag 4.2vel jön, de van hozzá 4.4. A múlt héten érkezett meg, a lányomnak rendeltem. Azóta le sem teszi. -
Upo
addikt
0402 rommal nem találkoztam, nekem a 0104-el jött, a gyár oldaláról a 0422-t lehet letölteni.
Ha csinálsz egy backupot a romról és feltöltöd valahova akkor megcsinálhatom.
Droidtools backup vagy sp flashtool readback.
0402-re ne tegyél más magyarítást, lehet hogy nem lenne jó kevert verziókat használni. -
RVR400
veterán
Még nyomokban sincs, nem is értem, hogy mi alapján gondolták, hogy ez majd szigetelni fog. Legalább a helye lenne meg, akkor talán még szarakodna is az ember, hogy tegyen bele egy gumicsíkot körbe. Jah, ráadásul kettő db kétféle dobozban jött. Meglepő módon a sima barna dobozos volt az újabb, azon 04.02-es szoftver volt, a másikon meg valami januári.
Speciel 75 USD volt a teló, így végülis ha jobban bírja, mint egy átlagos teló, akkor már jó. Meg van, akinek bejön ez a "design". -
slezakimi
senior tag
Szia
Semmi extra. Melózni megfelel.Nem egy tigris.Antutu olyan 5000+. Tudom semmit nem jelent, csak viszonyításnak írtam.Összeszerelésre jónak tünik.Minden müködött rajta, bár hogy mitől vízálló nem jöttem rá.
A hátlap alatt Nekem nem volt tömítés, simán csak 2 csavar fogja.
Kijelző olyan amilyen,kamera csak azért hogy legyen.
Magyar nyelv nincsen, legalábbis amit én rendeltem nem volt.
Ez orvosolható.Root,CWM is megoldható.Üdv
-
-
Laza...
addikt
2 kártya, droid, telefon, magyar nyelv. Ram, ROM? van, az is. Működik? Talán pont elég arra hogy működjön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest