- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
blueye #71567 üzenetére
A postázós topic lassan gazdagodhatna egy táblázattal hogy kit, hol, hogy és mennyire húztak le...
Az antelife mellett az én nickem is ott lenne (nekem egy használt telót bírtak küldeni, de mivel szintén egy olcsófon volt, nem küldtem vissza hanem kisírtam némi partial refundot), talán így elkerülhető lenne hogy ilyesmibe fusson bele az ember ... :/
Nagyon úgy fest hogy nem fér bele az idejükbe a postázás előtti tesztelés, vagy -ami még rosszabb- egyszerüen sz@rnak rá hogy beterítik európát (kis)hibás készülékekkel..(#71569) CineDOG1
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest