Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
blueye
üzenetére
A postázós topic lassan gazdagodhatna egy táblázattal hogy kit, hol, hogy és mennyire húztak le...
Az antelife mellett az én nickem is ott lenne (nekem egy használt telót bírtak küldeni, de mivel szintén egy olcsófon volt, nem küldtem vissza hanem kisírtam némi partial refundot), talán így elkerülhető lenne hogy ilyesmibe fusson bele az ember ... :/
Nagyon úgy fest hogy nem fér bele az idejükbe a postázás előtti tesztelés, vagy -ami még rosszabb- egyszerüen sz@rnak rá hogy beterítik európát (kis)hibás készülékekkel..(#71569) CineDOG1
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest