- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
muszi0521 #72374 üzenetére
Igazán kedves ötlet egy fórumpost esetében kerülni a céltalan terjengősséget. node mégis...
milyen eszközzel, mit csináltál épp ami után ezt látod 'botolás' közben...?( #72373 ) hungobungo
Az csak a plussz hátlapra vonatkozik, nem..?
Bár sötétkék telefon rendelése esetén még akkor is elég kellemetlen egy bugyikék kiegészítő.,. -
pluhm
aktív tag
válasz
muszi0521 #70906 üzenetére
Kb. két hete használom. Teljesen jó, gyors, a fényképező-gép homályosság is javítva van vele a legújabb ROM-al (nekem már ezzel küldték meg Kínából). Az akkutól féltem egy kicsit (csak 1750 mAh), de 2 sim kártyával, közepes használat mellett (napi 5-6 telefonbeszélgetés, 30-40 perc "netezés", folyamatos wifi vagy 3G kapcsolat és állandó google és viber szinkronizációval) nekem 1,5 napot bír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest