Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senator
aktív tag
válasz janaman01 #77710 üzenetére
Szerencsére az újságírónak szar informátorai vannak Esetleg ha ismered a tagot, add át neki üdvözletemet!
Reméltem, hogy erre nem kell majd kitérnem, de savazni könyebb mint odacsapni a lovak közé, hogy elérd a kitűzött céljaidat finoman fogalmazva. AZÉRT osztottam meg az információt, mert lehet MÁS IS SZERETNE OnePlus One-t vásárolni rajtam kívűl és van kinek feltenni a kérdéseit, aki GYAKORLATI tapaasztalatait osztja meg és nem review-k alapján alakítja ki a véleményét. Ezt se tessék félreérteni, mert review-k alapján tájékozóni mert éppen nincs elfekvő x 100 ezer forint semmit nem von le a tudás értékéből, csupán más a kettő és mindkettő egyenértékűen becsülendő!
-
Senator
aktív tag
válasz virkir #77700 üzenetére
Szia! Köszönöm, ezekkel én is mind tisztában vagyok Időközben került bele sim kártya és nem kellett mókolni semmit, megy minden freki A 4G korában engem nem annyira foglalkoztat a tárhely, persze jobb lett volna a 64GB verzió, de amennyibe jelenleg kerül ha nincs invite-od... inkább viszek magammal egy 64-es pendrive-ot meg egy otg kábelt, a különbözetet meg eliszom.
-
Senator
aktív tag
Bocsi az OFF-ért előre is. Nem dual-sim-es és sd card slotja sincs "sajnos", de ki a francot érdekel
Egyelőre semmit nem tudok róla mondani, mert kb negyed órája csomagoltam ki, per pill próbálom lemeríteni 23%-ról, de hiába futtatom az Antutut vagy 7-edjére még mindíg 10% van az akksi. Méret tekintetében abszolút nem vészes az Mi3 után alig nagyobb... még a sim kártyát se raktam bele Kínai verzió, Color OS van rajta, van benne angol és kínai nyelv aztán jónapot. Gapps nyista, de kb. 3 perc ezt a problémát megoldani.
Ja... persze, hogy kurvagyors, még az Mi3 után is érezni a különbséget huhh, nem viccelek. A Color OS meg egész kellemes, de az első full töltés után megy rá a CM11. Természetesen el fogom készíteni a készülék topicját, nem offolom szét ezt a topicot! Mégegyszer bocsánat, hogy idekontárkodtam. -
Senator
aktív tag
Engem inkább az 1800-as akksi zavar. Eléggé mellélövés szagű telefonnak tűnik. Bár idősebb vagy rosszabbúl látó emberkéknek jó választás lehet, kérdés mekkora lesz rá az igény. Csak aztán nehogy egyik reggel arra kelljen az ember, hogy nagymami éppen a hagymát aprítja rajta, mert "milyen jó kis vágódeszka"
-
Senator
aktív tag
válasz Laza... #77104 üzenetére
Ja full hamis, mint az összes cuccom
Van egy hármas lehetőség is:
- nem azért látszódik, hogy pirosak a gombok fényben, mert világítanak. Ez akkor meg is magyarázza, hogy sötétben miert nem "világít" amikor ugye akkor kéne.De azért köszi a jóindulatú és konstruktív hozzászólást, legalább rájöttem a titok nyitjára
-
Senator
aktív tag
válasz Xabi78 #77099 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő beszámolódat! Mennyi idős az 1S? Csak azért kérdezem, mert - bár bizonyára tudod - hogy 8-10 feltöltés után lesz fasza az akksi. Ha autózol az akksi probléma megoldható az Mi2S autós töltőjével úgyis, ha meg nem, akkor egy extra akksi + charging station és jónapot, nem? Nálunk van a családban az előző MTK-s Hongmi-ból, azon pirosan világítanak a kapacitív gombok de csak akkor!!! ha kimész fényes helyre, ha visszamész a házba vagy sötét helyre akkor nem világít pirosan
-
Senator
aktív tag
Múltbeli ecigis tevékenységemnek köszönhetően nagyon sok kínai kontaktom van. Az ügynököm akivel együtt dolgozom mindent kizárólag a factoryból vásárol meg nekem. Normális esetben csak bulk orderrel foglalkozik a kisasszony, de hála a személyes ismerettségnek + a múltbeli maradandó emlékeket hagyó európai "mélyreható ellenőrzésnek" vagy a lassan fél kamionnyi "export" Tokaji Aszúnak köszönhetően kivételezett vagyok
Annó a valencia teszt csomagban volt wifi analyzeres scrshot is, nem néztétek meg mi a szitu? [link]
Én elég "fapad" módszerrel tesztelem a wifi-t. Reggelente ébredés után, ha a kedvenc fürdőszobai tevékenységem közben el tudom olvasni a kedvenc hírportáljaim híreit, akkor nálam a "passed" kategóriába tartozik. Tudom, hogy rohadt tudománytalan teszt Viszont daily-usage szerű
Sajnos nincs nálam már a Valencia mert tegnap este "halálosan megfenyegetett" a masszőzöm, hogy ha nem adom el neki a telefont akkor.... nyomdafestéket nem tűrő szöveg következne ami felzaklatná a férfitársadalmat úgyhogy megkíméllek titeket tőle
Szóval a Hongmi 1S nagyon jó? Ez jó hír, mert éppen egy OnePlus One társaságában utazik hazafele egy darab 1S is a könyvelőmnek meglepetésnek, ugyhogy most megnyugodtam. Ezen az áron best-buy most a cucc. Hongmi Note-ja van itt valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
Senator
aktív tag
válasz buca84 #76861 üzenetére
Nekem semmilyen térerő problémám nincs a Valenciával. Egyetlen eldobott hívásom sem volt és soha nem szólt senki, hogy rosszul vagy akadozva hallana. Vodka kártya van a Mini Sim slotban és Telenyomor a Micro Sim slotban. Általában semelyik beszélgetésem sincs 10 perc alatt. 2 Valencia van a környezetemben, mind a kettőt én "hoztam", de én máshonnan vásárolok mint amiket itt írkáltok. Ki honnan vette a Valencia-t amelyikkel gond van?
Este direkt egymás mellé tettem a ThL T11-et meg a DG800-at, max. "1 pálca" különbséggel találkoztam (a dg800-on 1-el kevesebb pálca volt néha Voda carddal) itt-ott ahol lakom de a különbség pár másodperc múlva korrigálódott mindíg.Itt van scrshot: [link]
Remélem mihamarabb megoldódik a problémátok, itt mind a két készülék hibátlan.
OFF:
nem tisztem védeni a Doogee-t, de szerintem egy elég jó kis cég, jó cuccokat csinálnak és nagyon jól lövik be az áraikat. Legalább 1 tonna pixels van a társaságomban mára és 2db valencia és mindenki boldog.Személy szerint nagyon szeretem ezt a Dugi márkát, pixels, valencia, dagger mindegyik meggyőző számomra meg kb mindenki másnak is aki látta és használta.
-
Senator
aktív tag
válasz gipsztigris #74707 üzenetére
Mekkora mocsokság, hogy a WCDMA 2gb verzióban nincs LTE??? Fuck...
-
Senator
aktív tag
Itt a jó link a Doogee Valencia DG800 csomaghoz! Sorry, ez nem az én napom
[link] -
Senator
aktív tag
Sziasztok! Mindnekitől bocsánatot kérek, akik idáig arra vártak esetleg, hogy a korábban beígért és utána jól elfelejtett Doogee Valencia DG800 témával kapcsolatosan postoljak. Csináltam egy kis pakkot, van benne fotó (a világ legnagyobb fotózási antitalentuma vagyok, sry) épp volt nálam egy ThL T11 is úgyhogy mind2 telóval megcsináltam nagyjából ugyanazokat a képeket... borult idő volt, a kajás fényképek fedett teraszon készültek.
Tehát van a pakkban: fotó, about phone, gpstest indoor, outdoor, wifianalyzer (1 szinttel odébb voltak a telefonok a hotspottól a teszt idejében).A telefon nagyon klassz, semmiféle nagyon-low érzésed nem lesz vele kapcsolatosan. A gps-el nem vagyok maradéktalanúl elégedett amk abban merül ki, hogyha amolyan "Szállítós" tempót diktálok a városban az zavarba tudja hozni. De ha nem állat módon közlekedem, hanem a forgalom ritmusát követve, akkor nem jön zavarba... Mindenesetre úgy láttam van valami update a cucchoz, de egyelőre nem volt vele időm foglalkozni.
Az nagyon tetszik, hogy két hátlapot kapsz a cucchoz. Egy fehéret alapból amin a back touch panel van ami kikapcsolható menüből és egy másik bordázott hátlapot ami olyan színű amilyet a rendeléskor választasz, ezen ugye nincs back touch panel. Az akksi egész jó, de csak azért egész jó, mert a Pixels tovább bírja HD kijelzővel. A KitKat maga annyira nem hoz lázba egyelőre, de hátrányt sem okoz.
Egy szó mint száz, én nem tudom ki mennyiért veszi ezt a telefont, de 120 usd alatt nagyon jó vétel. Ám nem vagyok benne biztos, hogyha valaki felteszi a kérdést, hogy melyiket venném inkább DG800 vagy ZP700..
Ha figyelembe veszem, hogy nem világítanak az alsó gombok és notification led-et se nagyon látok rajta, továbbá root opció sincs a security menüben és miui sincs a dg800-ra, akkor nem vitás, hogy melyik készülék a nyerő abban az esetben, ha nem a kemera nem annyira hangsúlyosan fontos tényező.A teszt csomag letöltési linkje: [link]
-
Senator
aktív tag
válasz fateless #73950 üzenetére
Pontosan így szoktam kipróbálni ahogy kéred, ráadásul elég durván szigetelt autóval rendelkezem, ez ezer százalék h meglesz. Remélem ugyanolyan jó lesz minimum mint a Pixelsé... A gpstest rajongók számára csinálok szabad ég alatt, kocsiban és házban egy-egy screenshotot.
Ha rendesen követi a pozíiómat (tudok olykor tempót diktálni ) és nem esik le az útról, magas házak között se akkor pipa... Más a gps-el kapcs? -
Senator
aktív tag
Ha feltöltött 100%-ra megnézem az alsó gombok állítását, de szerintem nem lehet állítani, kiderül Persze a noti ledet se fogom kihagyni
A Zp700 kicsit drágább azért.. úgy 20 dolcsival, legalábbis nekem Viszont abban van a Security menüben root kapcsolo Ebben nem láttam.. de az a helyzet, hogy a tegnapi söszejövetelen kb 2 perc után kapta ki egy csaj a kezemből a telefont majd utána már csak akkor láttam amikor 5% volt az akksiban ... per pill 3/4-nél tart a töltés, jó gyorsan tölt basszusHa a holnapi nyúzóteszthez azokon felül amit felsoroltam van óhaj sóhaj kérés satöbbi holnap 11-ig szóljatok.
[ Szerkesztve ]
-
Senator
aktív tag
Fullra magyar, csak a settings menüben a back touch panelt és az ehhez tartozó settingek maradtak ki.
A cucc mondom újra, fehér hátlappal jön, mert azon van a back touch panel. Amikor kiválasztod a színt (a képeken a göröngyös hátlap színét választod, olyan mint amikor felmelegszik az aszfalt és satuik egyet a nagy kék vasaló) Na a göröngyös színes hátlap az hozzá tartozik a csomaghoz, eredeti doogee cucc és azon nincs touch panel. Az alsó gombok nem világítanak bakker Dehát nehogymár ne legyen valami De pont nem fog érdekelni ha össz vissz ennyi lesz a negatívum ... -
Senator
aktív tag
Doogee Valencia DG 800 első benyomások - sietség miatt, csak írom ami épp az eszembejut, lehet összevisszaság lesz sorry...
Szóval amikor először kivettem a dobozból, elsőre pozitív értelemben sokkot kaptam a minőségérzettől A very-low-t felejtsétek el. Kb olyan érzésem volt, mint amikor nagyon régen az első szifon 3GS-t fogtam kézben. Nagyon ott van a cucc, jó a balance akksival is ami 2000mAh egyébként, nincs nyeklés-nyaklás, gomboknak a nyomáspontjuk is fain, nálam most ez az ár/érték best buy telefonja. Kijelzője baromira tetszik, jó a touch sensitivity, nincs Pixels féle alsó harmadban jelentkező probléma és érzékenyebb is. Pik-pak mindent megcsinál amire utasítod, nem éreztem idáig microlagot a KitKat-ben amivel jön. Meg merem kockáztatni, hogy jobb telefon mint a Pixels, esküszöm. De nem sok időm volt vele idáug sajnos foglalkozni A back touch panel nagyon jó, legalábbis neem baromira tetszik.. Tudsz vele a home screenen jobbra-balra menni, két gyors érintéssel belép a homescreenről a settings menübe, tudsz vele lapozni app drawerben és a böngészőben, el tudod vele sütni a kamerát vagy váltani az első és hátsó kamera között. Egyelőre ennyit tudok a back touch panelről és megfelelő a sensi-je is. Tegnap egy nagyobb társaságnak mutattam meg a készüléket, MINDENKINEK instant-get volt a telefon, amikor pedig az árát megtudták elég sok áll szakadt le, csajok és fiúk körében konkrétan mindenkinek. Én rózsaszín hátlappal rendeltem, ami külön érkezik hozzá, a default a fehér back touch paneles. A back touch settings menüből kikapcsolható. Gps, sim kezelés, telefonálás hangminőség, hangszóró minőség..... holnap leírom, mert ezekről nem tudok mit mondani még Hihetetlen kis telcsi, ha az alsó gombok világítanának......... egyelőre azt mondom rohadt jó leló
Holnap folytatom + csinálok fotókat is, minden félét ami eszembejut -
Senator
aktív tag
Írom már is, de ez még csak egy "First Impressions" cucc lesz, holnap lesz a komoly nyúzás és nem csak ez érkezett, hanem elég sok "kínai lom"
-
Senator
aktív tag
Pénteken megérkezett a Doogee Valencia DG800... Nem tudom érdekel -e még titeket élménybeszámoló, vagy másnak is megérkezett -e már a teló és most nincs időm visszaolvasni csak gyorsan írni egy rövidet.
Annyit elárulok röviden, hogy aki azt hiszi, "NAGYON-LOW" telefon az úgy fog kinézni amikor kezébe veszi először (mint ahogy én is) mint ez a smiley ->
Nem viccelek!! DooGee -
Senator
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #72895 üzenetére
Hmm... Ha azt nézed a Doogee Pixels DG350 is nagyon low - ár alapján nézve - de mégis egy elég komoly benyomást keltő, árát többszörösen meghazudtoló összeszerelési minőségű készülék. A doogee nagyon agresszívan áraz. A valencia-hoz nagy reményt fűzök, szerintem nagyon esélyes a jelenlegi best-buy címre. Csak a KitKat 4.4-től félek, nehogy tiszta bughalmaz legyen az egész. Maga a telefon és a feature-k szerintem baromira jók. Meglátjuk
-
Senator
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #72881 üzenetére
Ha tudsz várni egy picit, jövő hét kedd-szerda magasságában személyes tapasztalattal tudok szolgálni a Valencia-val kapcsolatosan
-
Senator
aktív tag
válasz Dominó85 #72804 üzenetére
Nekem a szívem kőkeményen vérzik, mert imádom a Jiayu-kat és örültem mint majom a "banánnak" amikor kijött a G4S octa-core-ral! Meg is rendeltem azonnal nagy "naívan"! - más konkurens octa-core telefonokhoz képest amikben király volt a gps -
Majd hidegzuhanyként ért, hogy megint pont a GPS a kaki és egyszerűen nem hiszem el grrrr.. Sajnos mivel több helyen is említik a gps-el való problémát (tobbek között XDA-n is és itteni fórumban is) biztos, hogy nem egyedi jelenségről van szó. Nem értem mit tud a Jiayu állandóan elszabni a gps-el.... Nade erről ennyit még az is kiderülhet a végén, hogy én vagyok a béna és balszerencsés -
Senator
aktív tag
válasz Dominó85 #72802 üzenetére
Én készséggel elhiszem neked amit írsz, de én csak a G4S-ről és a G4T-ről tudok nyilatkozni, mert csak ez a kettő van, G3-am nincs. És egyetlen percig sem áll szándékomban vitatkozni. Csak azért írom, nehogy véletlen úgy jöjjön le Én azt mondom azért jó ha többen leírjuk a véleményünket, mert ahány ember annyi féle gondolkodásmód és meglátás, nyilván több koponya jobb mint 1 alapon A végén pedig a kérdező összerakja az infókat és levonja a következtetést és azt vásárolja meg ami a végén a legszimpatikusabb számára. Vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
Senator
aktív tag
válasz LantosBerry8 #72798 üzenetére
Mi2S... Vedd meg hozzá a 3000-res akksit és lehidalsz olyan üzemidőt kapsz
-
Senator
aktív tag
Kingzone K1 esetleg van már valakinek? Lenne pár kérdésem
-
Senator
aktív tag
válasz cappa72 #72795 üzenetére
Ez igaz, de a Jiayu G4S kivétel mint ahogy a Jiayu-k általában ha gps-ről van szó, konkrétan szar mind. Nyilván attól függ mihez viszonyítom, de nekem már akkor a szar kategóriába tartozik ha pontatlan vagy bizonytalan. Nos ez igaz a G4S-re sajnos, pontatlan és bizonytalan. Határozottan jobb a G4T-nél amiben konkrétan nem bírom sehogy működésre bírni annyira fos.
-
Senator
aktív tag
válasz Tika79 #72787 üzenetére
Az én szigorúan magánvéleményem az, hogy bármikor a Hongmi 1S-t választanám egy G4S-el szemben. Először is a MIUI által kínált tonnányi beépített extra funkció miatt (hivásrögzítás, sms szűrés, hívás szűrés, időhöz-akku %-hoz kötött profilváltás...csak hogy néhányat említsek a rohadt sok közűl) miatt. Felejtsük el, hogy iOS koppincs a külső, az ami a külső alatt van az a nagyon durva. Persze, meg lehet csinálni mindegyik telefonon, de ez out of the box működik MIUI-ban, nem kell semmit sem telepítgetni. Aztán ott vannak a rendszeres update-k, van hozzá alkatrész ha gáz van, a kiegészítők minőségiek és a GPS mivel snapdragon kb borítékolható, hogy jó, ami nem igazán mondható el a G4S esetében. 21000 pont körüli eredményt hoz Antutu-ban, ami nehogymár ne legyen elég. Aztán ott van még a frekvenciák közötti különbség, az 1S a pont jó sávokat tudja, a Jiayu pl nem tudja a WCDMA 900-at míg az 1S igen. Szóval ha nem szeretsz berhelni akkor Hongmi S1 és vedd meg hozzá a piros hátlapot mert azzal nagyon büntet Ja, meg egy extra battery-t charging station-nel (nem tétel...) Erre gondoltam, csak nem tudom jó -e ez az 1S-hez is... [link] "Fülhallgató" viszont az S1-hez úgy látom nincs alapban, arra figyelj ha fontos.
[ Szerkesztve ]
-
Senator
aktív tag
válasz Graphics #71373 üzenetére
Najó akkor ebben megint egyetértünk
Azért nagyon szűrós szemmel figyelem, hogy mit fognak lépni a OnePlus One-ra, mert ahogy távolodunk a már hanyadik módosított Mi3S hivatalos bemutatótól? Második asszem? ... egyre inkább úgy sejtem, hogy nagyon nagy lehet az üvöltözés Xiaomi-ék háza táján mert lehet nem lett elég a csak azonos hw a OnePlus-sal meg a MIUI v5 KitKat editionnel. Vagy lehet csak összeesküvés elméletet gyártok... Aztán az is lehet, hogy éppen minden programozót vénás redbullra kötve túlóráztatnak és az eddig még "át nem emelt" cyanogenmod feature-oket most pakolják bele a MIUI v6-ba. -
-
Senator
aktív tag
válasz tfalcon96 #71228 üzenetére
Csatlakozom Duliehoz, a T5S baromira jó ketyere, viszont katasztrófális a kamerája, jó az anyagminősége, viszont féltégla benyomást kelt (bennem biztosan) és csak 960x540 a felbontás (megjegyzem nem fog zavarni)
Azonban:
A Dugi 350-nek jó a kamerája, iNew stílusú a designja, hasonló vékonysággal, szintén remek akksival, 1280x720 felbontással, remek kijelzővel és immáron remek érintőképernyővel.A ThL T5S alap rendszere körberöhögi a Dugi nagyjából full stock android rendszerét, ez van, a ThL-be logikusabba a sim kártyák behelyezése, a Dugi-ban a legszarabb amit valaha láttam.
A két készülék nagyjából egy árban van. Az Umi X1 Pro-t a gyengébb akku és a gyenge előlapi kamera miatt kiejteném.A választás a tiéd. Bármelyiket veszed, szerintem jól fogsz járni.
-
Senator
aktív tag
Na a Rom feltöltve, próbáljátok ki! Remélem nem lesz sok levélnehezékünk
eSPé Flash Toolja (v3.1328.0.183) remélem kimerítő a verzószám
[link]A Rom (4.2.2), van benne screenshot, olvassel hazaiul és külföldiül:
[link]CWM a Doogee DG 350-hez ha valakinek pont ez kellene:
[link]Akinek segitségre lenne szüksége és sürgős, egészen biztosra veszem, hogy önzetlen és kiváló tudással rendelkező fórumtársaim segítenek a flashelésben. Nekem most üzemmódot kell váltanom, mert az asszonynak hintaágy kell, a gyereknek új cipő az anyósnak meg fogsor kell Nekem meg OnePlus One kell dehát az kit érdekel...
Pacsii mindenkinek!
-
Senator
aktív tag
válasz aytukabozs #71200 üzenetére
Csak a rendszert flasheljük, a modem-et nem, annak nem biztos, hogy jó vége lenne.
Mivel úgy kezdtük, hogy belenyomtuk a Pixels-be a Lanteen X1 Pro Rom-ot minden gond nélkül, természetesen megint jelezném, hogy modem nélkül, ezért fordítva is mennie kell a dolognak Továbbá mondom mégegyszer, mindhárom eszköz egy úgynevezett A25 nevű device....
Nem lennék meglepődve, hogyha az iNew V3 és a DG2014 Turbo is cross flashelhető lenne.[ Szerkesztve ]
-
Senator
aktív tag
válasz -HajTömeg- #71194 üzenetére
Indítványozni fogom, hogy csináljanak egy Nunee márkát is, mert az hiányzik -
Senator
aktív tag
válasz petya0426 #71182 üzenetére
Én azt mondom, spórolj 40 dollárt és vegyél inkább egy Dugi (Doogee) Pixels DG350-et az iNew helyett.
Tulajdonképpen bugmentesnek mondható a készülék, 95%-ban ugyanaz a design mint az iNew V3, par mm-rel vastagabb csak, viszont cserebe nem ótvar az akkumulátorja, sőt, nagyon jónak mondható inkább.Ami volt bugja a Pixels-nek az mai naptól elfelejthető, vagyis a nagyközönség számára hétfőtől.
Ugyanis szintén ultrakocka legjobb barátommal egyben kollégámmal ma hajnalban elkészültünk egy "custom" rom-mal a Pixels DG350-hez, ami az összes általunk illetve az XDA-n is taglalt hibákat orvosolja!A bugok amiről szó van:
- A legnagyobb hiba az érintőkijelző finoman fogalmazva kifogásolható érzékenysége az alsó hardmadban, főleg asztalra téve a készüléket, de kézben sem volt sokkal jobb a helyzet csak kicsivel Az általunk főzött ROM-mal az érintőkijelző tökéletesen működik, érzékenyebb is lett, és ha asztalon van a telefon akkor is ki lehet nyitni az app drawer-t például anélkül, hogy baltával szeretnénk örök nyugovóra küldeni szeretett Pixelsünket.
- A kamera app -ban enyhén szólva lehetetlen volt rányomni az "elsütő gombra", főleg landscape módban volt extra kihívás, ugyhogy a gyári kamera appot kukáztuk és lecseréltük a Google féle kamera app-ra amiben van panoráma is.
- Az idegesítő boot animation alatti zenét is kigyalultuk, hátha valaki este a mélyen alvó asszony mellett be akarja kapcsolni a készüléket dzsihád nélkül
- A Doogee legújabb Rom-jában tapasztalható microlagtól is mentes az általunk főzött Rom.
- "Ajándék" Root
- Magyar nyelv természetes, sőt factory reset után ez az alapbeállítás. (külföldiek nagyon fognak örülni )Szóval én azt mondom, hogy békélj meg az iNew-hoz képest picit gyengébb kamerával, viszont cserébe nem recseg a hátlap, nem akarod magad felakasztani az akkuidőtől, mert minimum 1 de inkább 1.5 napig vígan üzemel, nincs "how to fix your iNew GPS" -nek megfelelő Pixels topic mert kiválóan működik a GPS is, igaz "csak" 4.7" méret, viszont lehet 1 kézzel is kezelni. A 200 dolláros keretből pedig ha jó helyen veszed, vehetsz majdnem kettő Pixelst, vagy veszel egyet és még marad sörre is Mikor megérkezik, beletolod SP Flashtools-al az addig megjelenő Romunkat (vagy ha nem értesz hozzá és budapesti vagy szívesen megcsinálom neked ha akarod) és iszonyatosan boldog ember leszel miután kisakkoztad hogyan kell belerakni a két db simkártyát mert az valami katasztrófális megoldás szerintem És nem fogod elhinni, hogy egy 115 dolláros telefon azt nyújta amit nyújtani fog Ha pedig az NFC-t hiányolnád, vagy 5" kell gorilla glass-szal, akkor inkább lapátolj a kerethez még 30 dollárt és vegyél egy komolyabb készüléket, egy ThL T11-et ami már 8 magos, nagyon komoly akkuval..stb nem egy kávéház.. Itt vannak a készülékek az asztalon sok másikkal együtt, nem review olvasgatásból adok tanácsot.
A Doogee Pixels Rom létezésről itt van két screenshot egyelőre, a Rom-ot hétfőtől lehet letölteni, egyelőre 100%-san műxik. (Download link hétfőn)
[ Szerkesztve ]
-
Senator
aktív tag
válasz -HajTömeg- #70140 üzenetére
Azért adj neki egy esélyt élőben is, hidd el megérdemli
De a Launchert lecserélni nem bűvészmutatvány ha mégse nyeri el a tetszésed, bár ezt kétlem[ Szerkesztve ]
-
Senator
aktív tag
válasz -HajTömeg- #70136 üzenetére
Használtál már életedben MIUI-t vagy csak videót láttál róla?
-
Senator
aktív tag
178.49 USD Jiake X3S with Sing Post Shipping
[link]Vékony, baromi könnyű, működik a gesture sensing is szépen, GPS is jó benne. Nekem van, és szeretem, de hamarosan eladom mert felesleges az Mi3 mellett bármi is Ennyi pénzért meg mutassatok jobbat (most 15% off van rá még 27 napig)
[ Szerkesztve ]
-
Senator
aktív tag
válasz 106oszolika #67319 üzenetére
Lépj be a beállítások - helyhozzáférés menübe
GPS-műholdak szöveg elejére bökj ne oda ahol átbillented a kapcsolót, ekkor előjön egy új menü ahol be tudod kapcsolni az A-GPS-t, EPO-t ...stb
Ha ezt megcsináltad már, akkor próbáld ki a GPS Fix-et a játékboltból.
Ha az se segít vásárolj egy külső bt-s gps-t -
Senator
aktív tag
Pixelst témához még annyi, hogy:
- Status led nincs
- Root Framaroot 1.9-el, Barahir kb 1 perc -
Senator
aktív tag
válasz peestike #64241 üzenetére
Szia! Kedden érkezett meg a Doogee Pixels DG350, kevés is meg nem is a tapasztalat eddig, röviden összefoglalom a helyzetet:
- 156 g saját mérés
- iNew-nál talán 2mm-rel ha vastagabb
- akksi nagyon fasza tegnap 22:00-kor vettem le töltőről, ez volt az első full töltés, nyomkodom elég durván, gps, net, letöltések play storeból, launcher bizergálás... szóval nem a szokásos használat mellett most amikor 1rom a hozzászólást van 34%-on. Szerintem normális használat mellett 1.5 napra lehet számítani. (sacc per kb)
- Nem nyekereg a hátlapja mint az iNew-nak, sokkal masszívabb érzésre a készülék a V3-hoz képest és persze nehezebb is.
- Date and Time bug nincs
- Hangszórója rohadt jó
- Sim kártya behelyezése ótvar megoldás, a legszarabb amit eddig láttam, ráadásul rossz az ábra is, hogyan kell behelyezni a kártyákat. (pont fordítva kell a rajzhoz képest)
- Térerő, hangminőség kiváló, voda és tré kártyák vannak benne
- nincs 900mhz support, de ez Budapesten nem érint
- 3G része jó, download 6-7mbps, fel 3-4mbps speedtest 2. ker-ben mérve
- Feketében vettem, nekem kifejezetten tetszik, fotókon nekem gagyinak tűnt ez a "pixels" megoldás, de élőben baromi jól néz ki
- Gyors, lag nemigen van, 17058-at nyomott első antutu score-nak (többet nem futtattam le)
- A kijelző nagyon jó, az iNew-é talán 1-el jobb azért, viszont a kijelző érzékenysége sokkal jobb az iNew-nál, bár lehet ezt erősen befolyásolja a szutyok fólia amit rátettek és képtelen vagyok levakarni róla annyira rajta van, de rajta vagyok
- Fülhallgatója szokásos, rádióhallgatásra jó
- BT része jó erős, messzebbre el tudok menni a Jabra Wave-el ha a Pixelshez van csatlakoztatva mint az iPhone 5 esetében
- Töltés lassú! Bár lehet azért mert nem a hozzáadott adaptert használtam, lusta voltam kicsomagolni
- 4.7" nekem kényelmesebb mint az 5" az iNew esetében
- Kamerája nem rossz, tud sorozatot lőni, autofocus-os, videófelvétel is jól műxik, nekem ebben az árkategóriában teljesen megfelel
- OTG nincs, vagy nekem nem megy legalábbis
- NFC nincs de nem is érdekel
- 2 féle "gesture sensing"-et tud. Híváskor ha képernyővel lefele leteszed az asztalra MUTE-olja a csengést
A másik ha üzenetet kapsz és kinyitod, a füledhez emeled felhívja az üzenet küldőjét
- Light sensor jól műxik, jól állítja be a fényerőt
- 35e ft-ot fizettem érte + 9k áfát, mivel én mindent DHL-el hozatok, nincs kedvem várni 20 napot.Összegezve, nagyon elégedett vagyok a készülékkel, sokkal jobban szeretem mint a bughalmaz iNew-t, abból csak a kamera kellene ebbe, dehát arra meg ott a DG2014. Az ára pedig zseniális.
Ha kérdésetek van megpróbálok rá válaszolni nagyon szívesen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest