- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Nagyon is jo es kenyelmes a vezetek nelkuli toltes. Csak ra kell nezni, hogy vilagit-e a tolton a led es jo is.
Amugy meg a vezetek idovel kilazitja az USB-port forrasztasat es kontakthibas lesz par ev alatt. Persze attol is figg, ki hogyan tolti. Kocsiban vagy hordozhato kulso powerbankkal menet kozben jobban kikezdi a portot, mint nyugalmi allapotban. -
consono
nagyúr
A nagy akksi is ugyan úgy kompromisszum, csak a méretben meg a tömegben. Én tök jól elvoltam az iPhone 12 Mini-vel is
De amúgy a családban sem volt még probléma soha abból, hogy egy napot megy csak egy teló, a powerbankokat is alig találtam meg most, mikor a feleségem meg a lányom busszal utaztak 12+ órát. A mai töltőkkel meg ha reggel veszem észre, hogy éjjel nem töltöttem, mire el kell mennem otthonról simán feltölt. Vagy a kocsiban.
Nem vagyunk egyformák, van akinek kell ez, én nem adnék pénzt a 2 napos akksiért.
-
vicze
félisten
Mert, este fáradtan rosszul raktam rá a wireless töltőre és csak másnap délben tűnt fel, hogy nem töltött.
De elég jól jön akkor is ha utazol (nyaralsz) és nem kell az aksikat cipelni.
Szerintem a Pixel tulajok a két kezüket összetnnék az 1 napért is... (Samsung node és modem egy csoda együtt.) 10-zel hála ég ők is leszállnak a Samsung vonatról.
A nagy aksin panaszkodni pont olyan blődség mint a túl gyors procin...
-
mhydas99
senior tag
válasz
Rigormortiis #1 üzenetére
Azert, mert senki sem vette meg egy Bugattit 3 hengeres motorral...
Azert a vagyonert, amit elkernek egy csucskategorias telefonert (ma mar 400 ezer felett nyitnak altalaban, ami egy vicc) elvarhato, hogy mindenbol a legjobb keruljon belejuk.
Nagyteljesitmenyu, jol optimalizalt es fogyasztasu telefonokbol is sok van, az a felso-kozepkategoria (nem a SD 7 gen 3). Vagy par eves telefonok, SD 8 gen 2-tol felfele.
Az sosem baj, ha eros a SoC, csak fogyasztasban legyen mar jo. Szerintem elvarhato lenne 2025-ben egy csucstelefon, ami kezelheto meretu 2 napos aktiv uzemidovel. -
ace05
senior tag
s22 ultrám csere érett. Az s25 ultrát a toll miatt nem vettem meg. A s22 ultrában lévő soc biztos előrelépés a botrányos szar Exynos 9810-től, de ha megint rátukmálják eu-ra (sajnos biztos) a saját socjukat, csakis jó összehasonlító yt tesztek után veszem meg. Harmadjára nem szopatom meg magam megint. Még akkor se, ha olyan jó árban lesz mint anno az s22 ultra.
-
vicze
félisten
válasz
Hm mióta is megy ez az óbégatás? 10éve 15? Nem unalmas még?
Egészen mellesleg, az újabb SoC tovább bírja aksival mint a régebbi vagy gyengébb.
Hírhez:
"Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2"
Esélyes hogy másban nem. Szerncsétlen lassan 2 generációval le van maradva. Lassa az A kategóriába se fér be."kihozatal átlépte az 50%-ot"
Tehát brutál szar."már a 2 nm-es gyártás is 40%-os kihozatalnál jár"
Kb. katasztrofálisan rossz. -
janeszgol
félisten
válasz
Rigormortiis #6 üzenetére
SD 870 volt a Xiaomi Pad 2-ben, Poco F3-ban, Xiaomi 12X-ben, a Realme GT Neo2-ben például. Amúgy a 870 az egy emelt órajelű 865 volt.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Rigormortiis #5 üzenetére
Hát épp ez az. Arra törekednek, h minél több mindent lokálisan tudjon megoldani.
-
worxland
addikt
válasz
A 8 Gen 2 chipem eddig mindenre IS bőven elégnek bizonyult.
Ma, másfél év használat után először kipróbáltam performance mode-ban is.
Egy Geekbench 6 méréssel kiderült, hogy az eddig használt normál módban a single core teljesítmény 55%-a annak, amit a 8 Gen 2 tud. És már ez is jóval több, mint ami egy átlag júzernek kell. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Az van, h az AI -nak, kell a hely, kell a sebesség, és semmi sem elég neki már most, de mi lesz később?
-
tn90
csendes tag
válasz
Tartalék telefonnak van elrakva egy Huawei P30 és egy Sony Xperia 5 II. Több, mint 5 éves telefonok, de a napi átlagos használaton nem lehet észrevenni, hogy nagyságrendekkel lassabb lenne, mint egy mai csúcskészülék. Most egy Xperia 1 IV-ot használok, ha 60 Hz-en vannak a kijelzők, akkor kb. semmi különbség nincs köztük, 120Hz-en a két Sony sokkal simább, "fluidabb" mint a Huawei, de ez inkább csak a magasabb képfrissítés miatt van, a P30 fix 60Hz-es kijelzővel van.
Amikor anno a Z5 Compactról váltottam a P30-ra 4 év után, sokkal nagyobb ugrásnak éreztem a váltást, mint most, amikor 5(6) év után váltottam... -
Rigormortiis
veterán
Miért nem akarnak már végre ezek a flahship soc-ok fogyasztásban is előre lépni az értelmetlen teljesítmény-hajszolás helyett, ami kizárólag a benchmarkoknál számít? 8gen2 óta olyan teljesítményt tolnak ezek a lapkák, ami még évek múlva is mindenre de mindenre elég lesz. Hova akkor ez a rohanás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged