- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi1977
újonc
válasz
aytukabozs #72684 üzenetére
Nem kötözködni akarok de, itt az eredeti kérés:
MTK6592-es készülékkel rendelkezők figyelem!
Ki tudnátok páran próbálni a GPS-t a készülékben használat közben Google navigációval?
Az nem igazán érdekel, hogy milyen hamar talál jelet, az meg végképp nem, hogy lakásban is megtalálja-e (a lakásban eltalálok mindenhova, sajnálom azokat, akiknek még ott is szükségük van erre).
A két lényegi dolog: mennyire pontos a navi a térképre illesztéskor menet közben (épp ezért kérem, hogy a google maps navigációját használjátok, ne a vásárolt/lopott programokat), valamint mennyire tartja jól a jelet.
Tudom, szájbarágósan írtam, de totál nem érdekel, hogy a nyavalyás kis programok 3m vagy 2m pontosságot írnak ki, sem az, hogy a tört iGO hogyan helyezi a 10m-rel arrébb érzékelt pozíciót az útra, hanem a valódi pontosság érdekel menet közben. Egy legális opciót keresek ezzel a procival, ezért is kérném a fent vázolt tesztet.A válaszom úgy érzem fedi kérést lényegét.
Alternatívaként (saját magam számára is kipróbálva néztem az említett navit), ami bár nem Google navi, de nem vásárolt/lopott/tört program.
-
fi1977
újonc
válasz
fateless #72652 üzenetére
Na ismét én próbálok válaszolni neked.
Valamikor itt a fórumon olvastam ingyenes navi softról, utánakerestem: MapFactor.
Letöltöttem, tegnap hazafelé okádék felhős időben azzal mentem. Mivel asszem lehet állítani mivel mész (default autó), egyszer sem(!!!) rakott az út mellé. A prediktivitás miatt ennél is volt néha kb. egy pár méteres hiba (előre-hátra) de gyorsan korrigált. Lényegesen jobb mint a Google Maps.
Ma reggel ki akartam próbálni wi-fi és internetkapcsolat nélkül.
Megj: zivatar van-->fullextrás felhőtakaróval.
Na ez kifogott rajta. Így nem ment. Viszont miután visszakapcsoltam neki a netet, 1-2 másodpercet kellett várnom, és már navigált is.Hétvégén megnézem a pusztaságban. Erről, ha érdekel hétfőn írhatok.
-
fi1977
újonc
válasz
fateless #72464 üzenetére
Na megérkeztem a munkahelyre, így próbálok válaszolni a kérdésedre.
A telefonom Zopo980+.
A GPS alapjáraton Google Maps-el használhatatlan volt. Szó szerint.
Végigmentem az összefoglalóban részletezett GPS javításon. Javult, de még mindig tré.
Kifejtem: megyeszékhelyen lakom, még benn a városban is kb. 15-20 méterrel oldalra rakott, ami azt eredményezte, hogy a háztömbökben mentem a térkép szerint, és emiatt minden keresztutcánál forgatott, újratervezett, anyámkínja. Múlt héten át kellett mennem másik megyébe, a pusztában szintén 15 méterre balra rakott, a szántásba. A jelet viszont elég stabilan tartotta(párszor dobta, de utána gyorsan megtalálta újra). Megjegyzés: még jó, hogy nálam volt a 2010es NokiaC5-öm, ami minden nélkül(net, sim kártya) pontosabban navigált mint a Zopo.Aztán olvastam itt a fórumon [link] ezt. Megcsináltam. Tegnap hazafele beizzítottam a GPS-t.
Jobb lett. Talán ha kétszer rakott 4-5 méterrel oldalra. Ami gebasz: prediktíven megy ugye, és a piros lámpáknál kicsit meghülyül. Hétvégén megyek ismét a pusztába, majd ott is kipróbálom.
Bocs a hosszú posztért.
-
fi1977
újonc
válasz
hungobungo #67982 üzenetére
Error #9 -al mindhárom exploit failed.
-
fi1977
újonc
Sziasztok
Nos én is megkaptam Hungobungo közvetítésével életem első Androidos telefonját, egy ZP980+ ast.
Mivel még nem volt Androidos telóm, ezért kérnék egy kis szájbarágós segítséget:
Szeretném lementeni a gyári beállításokat, hogyha valami gebasz van, akkor ne szívjak.
Utánaolvastam, ehhez ugye Root jog kell+CWM Recovery.
A problémám a root jog megszerzéssel van. A VRoot-ot próbáltam (elméletben ez hülyebiztos: rákkattintasz, megcsinálja, kész). Nem jött vele össze (meg azt hagyjuk is, hogy a NOD már letöltéskor karanténba vágta, hogy füstölt-->a munkahelyemen töltöttem le, installáltam, végigfutott, sikertelen, még megpróbáltam 3x, sikertelen).
Ha tudnátok segíteni, akár privátban is, nagyon megköszönném.Ui.:eszembe jutott valami: SD kártyát még nem raktam bele, ez lehet gond root jog megszerzésekor?
Ui2.: a WIFI-s ROM update más 980+ tulajoknak sem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged