- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobipeti
aktív tag
válasz
kmarci25 #124944 üzenetére
Na kb ilyen kellett nekem is, és ez lett belőle, még szöget is beveri, meg diót is tör, többet is:
OUKITEL K4000
Szögbeverős video -
kobipeti
aktív tag
Ezt találtam a Facebook-omon a német jiayu oldalról jöt:
BREAKING NEWS
-JIAYU ist besser als je zuvor aufgestellt die neuen Investoren leiste ganze Arbeit
-ZOPO wurde verkauft vermutlich an Siswoo
-THL ist pleite GAME OVERMegpróbálom magyarítani, de alapjában nem erős a németem:
1. a Jiayu nagyon jól van
2. A ZOPO-t eladták a Siswoo-nak
3. THL-nek meg vége ??? -
kobipeti
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #111015 üzenetére
A MIUI ramkezelésre gondoltam nem a cm-re, mert aki a xiaomit választja, az többnyire a a MIUI-t szeretné használni. De abbahagyom az off-ot bocs
-
kobipeti
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #111012 üzenetére
Miért is bocs? Akkor kétféle ember megy oda aki elfogult, és akinek baja van, ha nincs olyan akinek baja van, csak az elfogultak, akkor a telefon rendben.
Néz be a Redmi 1s topikban, ott nem csak elfogultak vannak, pl ram kezelés ügyben (remélem azóta megoldódott)
-
kobipeti
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #111008 üzenetére
Itt nézd meg:
link -
kobipeti
aktív tag
Kicsit elrugaszkodva az edigital MHz-eiről, ez nagyon bejön, szinte már elgondolkodtatóan bejön:
link -
kobipeti
aktív tag
Sziasztok!
Az honnan derül ki hogy ezt a telefont a spanyol raktárból kapom, sehol nem látom feltüntetve a rendelés során, sőt úgy tűnik Kínából jönne a szállítási módokból, pedig a címsor mást mutat!
Mi most 5.5 colban a lehető legjobb választás és honnan, mindennel együtt 200 dollárért, lehet valahol biztosan ennyiért Xiaomi note 2-tőt kapni, vagy Lenovo k3-note-ot!
-
kobipeti
aktív tag
Ezt jól olvasom? A kínai meg az európai Xiaomi Note 2-es között csak rom különbség van, és itt azt orvosolva adják postára 150 dollárért?
A hirdetésben lent ebben a kis táblázatban van benne:
És még az eladó sem elsőbálózó!
-
kobipeti
aktív tag
válasz
aytukabozs #101088 üzenetére
Basszus nem is néztem, nehogy megvegye valaki!
Bezzeg az 1GB-os az már idevaló, link -
kobipeti
aktív tag
Ha volt már, bocs. Egy ilyet kipróbálnék: Asus Zenfone II., Igen komoly vas
Samanbacsii: nekem nincs bajom vele, mondjuk rom csere az volt, de nagyon üzembiztos telefon. Nem kell újraindítgatni, nem fagy, (mondjuk a GPS nekem nem szükséglet) üzemidő remek.
-
-
kobipeti
aktív tag
Ez így ennyiért jó lenne, sajnos elfogyott
-
kobipeti
aktív tag
-
kobipeti
aktív tag
ez ismerős valakinek, nem tűnik rossznak:
-
kobipeti
aktív tag
válasz
huliganboy #90219 üzenetére
Csak a fehér, fekete még van jelenleg
-
kobipeti
aktív tag
Segítséget kérnék, van arra megfoldás hogy az egyik SIM-et widgetről tudjam ki-be kapcsolni. Nekem az egyik csak NET-es kártya és borzalmasan sokat fogyaszt a semmiért, mert ritkán használom a telefonos sim-hez képest!
-
kobipeti
aktív tag
-
kobipeti
aktív tag
Te jó ég mennyi hozzászólás! Ja ......csak GPS
-
kobipeti
aktív tag
válasz
gipsztigris #78462 üzenetére
Heti egyszer van szállítás, ahogy eddig néztem talán hétfőn, majd figyelem, de szakaszosan jön az áru az biztos
-
kobipeti
aktív tag
válasz
hevizms #78075 üzenetére
Ez a fórum Achilles-sarka ebből álltalában botrány van
-
kobipeti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #77775 üzenetére
Helló! EUN belül:
mobilamb
Comebuy német raktár, itt vásárlásnál a német raktárat kell választani amúgy Hong Kong ból jön!Innen vettem rendben megjött Cubot s208[link]
-
kobipeti
aktív tag
válasz
aytukabozs #77168 üzenetére
Az tény hogy összevásárolt telefonokat árul, nem úgy mint a Jiayu, meg a Lenovo, az is hogy nagyon meg kell nézni kmielőtt rendel az ember. A meghibásodási rátájuk gyakorlatilag majdnem ugyanaz, nem úgy a szoftver frissítés ami vacak, bár a Cubot s208-ra már jött frissítés, a Doogee-ra nem!
A nagyobbaknak tényleg kisebb a zsákbamacska érzésük, de körültekintően nézve ezekkel sincs nagy gond (kivéve dg150)
-
kobipeti
aktív tag
Nem tudtok ajánlani valakit aki a törött kijelzőt ki tudja cserélni, Debrecen Nyíregyháza előnyben! Az anyagot Én hozom, csak kellene valaki aki ért hozzá!
-
kobipeti
aktív tag
válasz
aytukabozs #76705 üzenetére
Ez hazudós telefon, vagy tényleg 9592, és 1280*720? Mert ha igen akkor elnézem neki a névhasonlóságot, ott úgyis hagyomány, bár egyre inkább kinövik.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
klampfer #76535 üzenetére
A rootolás nem egyszerű de megoldható, VROOT kezeli, de kínai app-ot tesz fel, ezért ha előre telepíted root nélkül a super-su-t play-ről, és VROOT után elindítod akkor frissíti, és angol nyelvű lesz, ez egy kicsit kacifántos. Recovery meg lehet van, mert nekem a carliv működik
, egyenlőre még gyári rom van csak. Alapból nincs rajta kínai app egy sem!
-
kobipeti
aktív tag
válasz
klampfer #76511 üzenetére
4 napja van meg a telefon, még nagyon nem próbálgattam!
előnyök:
- a kijelző szép, tényleg IPS betekintési szög végtelen*2
- a kialakítás nagyon jó, igazi minőség érzete van, nem recseg, üveg borítja, hátlapja nem csúszik, karcsú nagyon.
- kamerája átlagos, rossznak nem mondanám, (kínaiban pláne, lehet interpolált nem találtam rá adatot)
- a 2000 mA-es akksi is tűrhető erős használattal este kéri a töltőt!
- 3G kapcsolat remek nem dobálja a jelet, hangminőség jó minden irányból
- tényleg 16GB van benne nem kevesebb.
- erősebb használatnál sem melegszik, nem szívja az aksit
- éjszakára 2 kártyával bekapcsolt wifivel sem merül, jó az energia managment!hátrány:
- a gyári szoftver csak kb. 90 százalékban magyar a gyári launcher angol, azt cserélve jó lesz!egyéb hátrány egyenlőre nincs!
nincs tesztelve még:
Bluetooth, gps, video, -
kobipeti
aktív tag
Helló!
Van valakinek Cubot s208-as telefonja, mert véletlenül elindítottam egy scriptet ami csinált rá egy carliv recovery-t (és szuperül működik), de kellene valaki hozzáértő aki kipróbálná rajtam kívül, anélkül hogy tönkretenné a telefonját!
(ha nem vigyázok még előbb utóbb érteni fogok hozzá
)
Meg érdekelne hogy van Magyarhonban az enyémen kívül van-e ilyen cucc?
-
kobipeti
aktív tag
válasz
DarknessHope #74072 üzenetére
Ebay-en néztem mindkettő telefonra két-két eladót találtam akik hirdettek ilyet, túlkínálat nincs az biztos. Lehet először a fóliát kell megrendelni és utána telefont
!
citkar: remélem lesz small wine cola is, csak a magyar piacra!
-
kobipeti
aktív tag
válasz
DarknessHope #74070 üzenetére
-
kobipeti
aktív tag
Saját topicjában nem nagy a nyüsgés, ide is felteszem, hátha lehet valami tendenciát levonni belőle! Egy Doogee dg350-re, feltettem egy portolt MIUI-t, érdekes innentől lesz, mindkét esetbben a camerát ugyanonnan használva, ez lett az eredmény.
eredeti rom dg350 8MP:Hát a különbség szembetűnő (nagyban nézve egyenesen döbbenetes
, ebben tényleg nem rossz kamera van), akinek rossz a kamera a telefonban lehet egy másik rom a megoldás.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
csubuka #73767 üzenetére
Szerintem (meg bolt szerint is) a vakítás a cél, nem a deficit bekönyvelése. Van egy összeg ilyen figyelemfelhívásra és elköltik. Ez egy sorsolás, szerintem nincs ezzel baj, jól bevésődött a fejünkbe a bolt neve, cél el van érve. Erre a mutatványra a boltnak egy 3 ast adok, mert nem eredeti az ötlet
!
-
kobipeti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #73437 üzenetére
Jónak jó, árában különösen, gyenge pont a fényképező, erőssége minden ami nem fényképező (de tényleg, nagyon kellemes darab), nem látok a mintázaton sérülést, de lehet venni már többféle tokot is!
-
kobipeti
aktív tag
Kint a mai antelife-es őrület! Lehet kattingatni, még üres a link, bár ez nem olyan jó vétel szerintem!
-
kobipeti
aktív tag
válasz
fi:zi'k #71778 üzenetére
Ha EU-n belülről jön akkor jó ár(már már gyanús)! Minideal-en 117 Dollár
-
kobipeti
aktív tag
válasz
fi:zi'k #71775 üzenetére
A boltot sajnos nem ismerem!
Pár ilyen telefon már van néhányunknak: A név nem ugyanaz de egy család tagjai, talán az UMI-n alapból nincs magyar nyelv.
Összeszerelés jó, kevés hiba van a romban, hangminőség remek, hangszóró álagon felüli, bőven megéri az árát A fényképező a gyenge pont mint általában.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
pach-adams #71409 üzenetére
világít, este és kevés fényben informatív, de jelzésre nem való
-
-
kobipeti
aktív tag
válasz
Keeperv85 #71170 üzenetére
Hát az a TCL annyiban hasonlít a ZTE-re mint az összes lekerekített szappantartó mobil, a lenovonal nem különben pl sony Z sorozatra, ezek alapján mindeki másol mindenkit, mert van egy nagy érintőpérnyő meg 4 sarka, meg 3 gomb, ha valaki kijön az 5 szögű mobillal na az lesz eredeti.......
(lehet levédem)
-
kobipeti
aktív tag
válasz
petyametyo #71089 üzenetére
DG350 + ÁFA + DHL=34500Ft volt, szerintem nem rossz! A 3g Aktív használat mellet nagyon meríti, ha "csak" be van kapcsolva, és a szinkronozást meg egynéhány dolgot visz az nem gond, de egy óra aktív böngészés az van 10-15% aksi merülés, nap végére kb 1 óra beszélgetés, 1 óra aktív net, 2 kártyával meg normál kattingatás nekem olyan 40%-ra viszi le du-ra.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
petyametyo #71072 üzenetére
Az enyémen van play és tud magyarul, Minideal-től rendeltem DHL-lel egy hét alatt itt volt, természetesen ÁFÁ-t fizetni kellett!
pach-adams: van a gombnak világítása, kicsit halovány,de funkciójának hogy este vagy kevés fénynél lásd arra jó. Sajna arra, hogy jelezze a nem fogadott hívást már nem, mert nappal sok fénynél nem lehet látni.
-
kobipeti
aktív tag
Akiknek van Doogee dg350, facebook-on szóltak hogy szoftveresen javítják a kamerát, mondjuk rontani nehéz lenne
reszkess s4 zoom JÖVÜNK!
petyametyo:ez a doogee dg350 vagy UMI X1 pro (ua a kettő),ha nem kell jó kamera, de javítás után még lehet lesz belőle valami.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
csubuka #70649 üzenetére
Nekem van, de azt nem tudom megnézni hogy gorilla glass vagy sem, de egyenlőre bugmentes jól összerakott, kellően gyors telefon, áron felüli minőség érzettel. Én 110 Dollárért vettem a minideal-től. Egyedül a kamera nem készít jó képeket, de kevés a kínai jó kamerás mobil, korábban linkeltem be ide képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged