- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
válasz
fi:zi'k #122396 üzenetére
Ha fontos a B20.
Szép pink Ulefone Vienna de van fehérben is.
EU Warehouse, 160$ + posta.Vagy Elephone P8000 aranyban.
Szintén EU Warehouse, 170$ + posta. -
zebede
őstag
válasz
fi:zi'k #122396 üzenetére
Ha nem fontos a B20.
Redmi 3 Note Pro
63.000Ft, egy év itthoni garival. -
mQWeXgsf
aktív tag
válasz
fi:zi'k #101974 üzenetére
Nekem ilyen telefonom van. A GAPPS /market+keretrendszer stb./ csomag még akkor se fog működni, ha recovery-ből teszik fel. Muszáj lesz olyan romot feltenni, amelyikben alapból benne van a működő GAPPS csomag. Vagy a Lewa5_TCL_S720(T)_V2.18.140716 /angol, orosz nyelvű/, vagy az AOSP 4.4.2 for TCL S720-Unicom/WCDMA /angol/ romokat érdemes felrakni. Az AOSP romnak jobb a ram kezelése, viszont nem lehet sd-re telepíteni alkalmazásokat /főleg a KITKAT miatt/, mindkét rom 9-10 órás kijelzőidőt tud. Mivel nem hozzáértő userről van szó, lehet egyszerűbb egy alternatív play áruházat használni/ pl. 1mobile market [link]/
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fi:zi'k #101984 üzenetére
1. usb driver+ usb debug pipa
2. valamilyen rootoló programmal rootolni
3. MUT playből letölt
4. a telefohoz való custom reco letölt és felmásol a gyökérbe vagy sd-re
5. a rendszernek megfelelő gapps csomag letölt és szintén felmásol
6. MUT elindít-> recovery update-> custom reco betallóz telepít
7. telefon újraindítása recoveryben
8. istall- istall zip from sd card-chose zip- gapps betallóz
9 reboot -
motrola
aktív tag
válasz
fi:zi'k #101984 üzenetére
http://donandroid.com/gapps
Nekem ezen az oldalon található javítócsomagok egyike telepítette egy tabletre a market alkalmazást.
Eredetileg rajta levő nem működött.Ha garanciás javíttasd ki a forgalmazóval.
1. MTKdroidtools segítségével le kell menteni a telefont.
2. root szükséges lesz ami garancia vesztéssel jár, ha nem tudod az eredeti állapotot visszaállítani.
3. A javítócsomagok telepítése eredeti gyári recovery-vel is lehetséges. ( ha van rajta )Ha nem vagy jártas benne ne fogj hozzá.
-
-
kobipeti
aktív tag
válasz
fi:zi'k #71778 üzenetére
Ha EU-n belülről jön akkor jó ár(már már gyanús)! Minideal-en 117 Dollár
-
kobipeti
aktív tag
válasz
fi:zi'k #71775 üzenetére
A boltot sajnos nem ismerem!
Pár ilyen telefon már van néhányunknak: A név nem ugyanaz de egy család tagjai, talán az UMI-n alapból nincs magyar nyelv.
Összeszerelés jó, kevés hiba van a romban, hangminőség remek, hangszóró álagon felüli, bőven megéri az árát A fényképező a gyenge pont mint általában.
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
fi:zi'k #70459 üzenetére
Bocs azt én nem láttam a terméklapon....
[szerk.]
igazság szerint most sem látom, rendelés közben írja ki?(#70460) kiskatz
De hogy milyen teló azt továbbra sem árultad el(#70462) Winner413
Szerencsére még nem volt rá szükségem, de felül az apróhírdetések rovatban sok szervizes hírdetés van.. -
Upo
addikt
válasz
fi:zi'k #61136 üzenetére
Ez miért jó papíron?
2 magos, 512 ram, 2MP kamera (szoftveres interpolált 5)
75 dodóEz máshol van 100 alatt is, szinte ugyanaz a kinézet csak 4mag, 1G, valódi 5MP kamera+első kamera is van, 2200-as akku az 1250 helyett...
A hátlap ugyanúgy kézzel varrott valódi bőr fröccsöntött műanyagból
-
RVR400
veterán
válasz
fi:zi'k #55578 üzenetére
Nem, de pl napközben a melóhelyen van az ember, oda elhozza a csomagot, és el is viszi. A postásnak sem én írok tervet, hogy mikor hozzon nekem csomagot. Értelemszerűen nem rendelek olyan címre cuccot, ahol nem tudom átvenni. A futár szól, hogy jön a csomaggal, ha úgy van bizonyos keretek között még rugalmas is. Másrészt a futárnak azért meg lehet adni bizonyos intervallumot, hogy milyen időben próbáljon meg csomagozni (persze nem adott percről beszélek). De amúgy Te a postán dolgozol, hogy itt kardoskodsz a futár ellen?
-
Švejk
őstag
-
CoolBoy323
nagyúr
-
-
DJGABI
addikt
válasz
fi:zi'k #38804 üzenetére
matt hátlap vs csillogós... ha tokban lesz tartva akkor tök mindegy. szerintem nem sok különbség van ezek között ilyen szempontból.
(RR3 csomószor kifagyasztotta csumára a telót -> hátlap lekap -> most már picit kilazultak a pöckök. de amúgy meg vagyok elégedve az összeszereléssel. tokban van szal nem izgat. szerk: A820ról van szó)
-
Bagira01
veterán
válasz
fi:zi'k #31627 üzenetére
Umi X2 2GB, de a hangerő és a bekapcs is a jobb oldalon van.
Más: Úgy néz ki ma már nem kapom meg a V5-öm, a posta még emészti egy kicsit
-
Bagira01
veterán
válasz
fi:zi'k #8520 üzenetére
Valószínű, mikor a paypal-os claim-ra se válaszolnak
De ez a ttmalls is egy fos. Vagy csak én szopok ezzel a kínából telefont dologgal
Hogy lehet velük másképp felvenni a kapcsolatot. A live chat rész nem jön be. Próbáljam skyp-al? Ha esetleg mégis jön valami az 1GB kiírás miatt kapnak a fejükre...
-
thumb
aktív tag
válasz
fi:zi'k #7693 üzenetére
HM hát az gáz. Az ilyen miért nyit online boltot enné meg a fene szivatja itt a jó népet. Mennyi idő után nyomtatok claim-et? Érdemes rendelni vagy várjon még az ember vagy inkább felejtse el? Egész vasárnap erről olvasgattam erről a topikban a neten és máshol is de képtelen vagyok eldönteni merjek-e belevágni.
-
Sz.Tamás
csendes tag
válasz
fi:zi'k #7357 üzenetére
Nekem tegnap délután 16:45-kor lett feladva, és este 6-tól már nyomon követtem a csomagot a tracking-gel, tehát elvileg szinte azonnal meg kell jelenjen a DHL rendszerében. Ha nem kaptok max 1 napon belül számot, akkor ott az eladóval van gond (tehát nem adta fel), azonnal elállni a dologtól...
-
sipi25
tag
válasz
fi:zi'k #7254 üzenetére
Azért a DHL-el nem árt vigyázni, mert ők alapból minden csomagot vám elé állítanak... Szóval, ha DHL-el rendelsz szinte biztos lehetsz az áfafizetésben. Ha meg nagy értékű a cucc, akkor még a vám is!
Én tavaly rendeltem egy tabletet a aliexpressen keresztül 160$ után fizettem több mint 10 rugót még! A fő pech meg az volt, hogy a tablet is hibás volt! -
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
fi:zi'k #7027 üzenetére
lehet, hogy azért olyan olcsó, mert ők az ottani gsmvonal? /másodműszakban húzzák tovább a gyártósorokat/ A kis levelük, hogy "páran csalónak tartanak minket" elég nevetséges. De a kínaiak tényleg nagyon más mentalitásúak. Egyedül ez áll útjában annak, hogy bekebelezzék a világot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest