- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
nfc tudás úgy látom a xiaomi nál nagyon drága sorozatokban lelhető fel?
relative kinek mi a drága. -
RBJ
addikt
válasz
RVR400 #127489 üzenetére
Szerintem neked nincs olyan telefon ami megfelelne, ha az emlékeim nem csalnak neked mindennel, mindenhol problémád van.
Nekem is volt thl t6 om ha jól emlékszem. Semmi bajom nem volt vele, a gps korrekt volt .
Addig míg nem ejtettem le és tört be a kijelző nuku problem. Sőt kijelzőt is cseréltem benne de az se tartott sajna sokáig.
Nagyobb gond ott van, hogy szép lassan eltűntek a süllyesztőbe inkább thl ék. -
RBJ
addikt
Mi az az oldal neve ahol konkrétan össze lehet hasonlítani a telefonok fizikai paramétereit?
-
RBJ
addikt
tcl hmm nagyon lenyomták az árát.
Ha jól tudom ez az alcatel. -
RBJ
addikt
Blackview BV5000 telefont nyüstöl már valaki?
-
RBJ
addikt
ELEPHONE IVORY ez ellen tud valami versenyezni?
-
RBJ
addikt
Meizu m2 mini fronton mi az a nagy csend? Se topikja, se leírás stb. Pedig ár érték arányban ott van nem?
-
RBJ
addikt
No megleltem a telefonom. meizu m2 mini. eustock.
Ha tud valaki jobb alternatívát ebben az árban ne tartsa magában. Én nem, sőt odavág redmi 2 nek is. -
RBJ
addikt
Jiayu fronton nagy a csend. Percig anno egyik legjobb kínai teló volt.
F2 se rossz. Vagy a támogatással van gond! -
RBJ
addikt
válasz
nyuszi123456 #112223 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van a medion ak telefonja. Ezek szerint lesz az aldi ba is?
-
RBJ
addikt
Úgy látom az Oukitel re is figyelni kellesz lassan. Ez volt már? [link]
-
RBJ
addikt
Én nekem is több rendelésem van, volt mind korrekt, sőt a legelsőnél volt egy kis bibi egy órával még pénzt is adtak vissza. Most két rendelésem van úton onnan.
-
RBJ
addikt
válasz
zolipapa66 #112088 üzenetére
Nagy gond nincs, máshol is ott a hangerősz. gomb. mások oldal csak a power on off.
De már annyi pénzért inkább továbmegyek és meizu m2. Kicsit lemegyen best buy lesz.
Meg el kell romoljon a telom még.
Egy kis strapa Blackview bv5000 -
RBJ
addikt
Megakadt a szemem az elephon m1 n. korrekt telefonnak tűnik.
tiny n 119 dollár.[link] -
RBJ
addikt
[link]
Ez EU s bolt lenne? vagy csak a honlap spanyol? -
RBJ
addikt
THL 2015A nak lement az ára. Ezzel mi a gond. MOstanában nem nagyon van emlegetve a thl.
[link]
Még mindig jobb mint valami noname. -
RBJ
addikt
Nézegetem az olcsó telókat ha nem lesz más megoldás. Elephone nem fekszik a logó koppintás miatt is de valahogy minőségibbnek tűnik a doogee től.
-
RBJ
addikt
PL a dogee f3 is beesne a listába ha nem lenne nyomi az akksija. nagyobb rendelhető bele esetleg?
-
RBJ
addikt
Esküszöm nem tudok dönteni, ha majd minden paramétere jó akkor vagy egy valami nem fekszik.
Pl a cubot h1 feküdne ha legalább 8 mag lenne benne.
Egy kérdés pl a 4 magos 64 bit es gyorsabb mint az azonos órajelen futó 32 bites? -
RBJ
addikt
Lehet megvan a végleges teló, lte, infra, nagyobb akksi, 2/16 g
siswoo c55 szemezek még a leagoo elite 5 el de szimpibb a siswoo. cubot h1 csak 4 mag viszont az akksi dög.
Még hasonló esetleg?
horpadt akksival. -
RBJ
addikt
Umi emax mini be nem látok infrát. Ezek szerint nincs.
A Bangood on minden nap van 10? Ezeket mikor kell elcsípni? Éjfél után az ottani idő szerint? -
RBJ
addikt
válasz
#79335424 #111701 üzenetére
Ez igaz de az ota frissitéseknek búcsút mondhatsz.
Régen én is piszkáltam állandóan de kinőttem belőle.
Nekem is lassan nagy akku, 2/16gb, infra, lte s telefon után kell néznem max 140 dollárig.
Ha nem sikerül kikalapálni a digitzert.
Lassan szégyenlek telefonálni a régi samu gumifonommal. -
RBJ
addikt
-
RBJ
addikt
Leszűkül t a kör nagyjából si s woo c55 és cubot h1 re. Siswoo minőségibbnek tűnik de viszont sovány az akksi a cubot hoz képest.
-
RBJ
addikt
válasz
aytukabozs #111402 üzenetére
TUdom, hogy van ilyen a történelemben. De egyértelmű, hogy az oem gyárto a TCL az nem egyértelmű, hogy minőségbe ugyan az lenne e az umi emax mini. Azért a név nem ért többet pénzbe.
-
RBJ
addikt
Ja és ha jól tudom b20 kell a t mobilnak. Csináltam gyors kutatást.
Ezek vannak, ebből kellesz hámozni.
Cubot H1
Elephone p4000
Leagoo elite 5
Lenovo p70
Siswoo c55
Blackview alife p1 pro
Mlais M52 red
Meizu M2 Note
TCL M3G 3S
UMI eMax mini
Mstar M1 proHirtelen Meizu lett mert itthon is otsó.
-
RBJ
addikt
-
RBJ
addikt
Nekünk még nem kellett gumis játszótér és minket még pofán vágtak a szülők, tanárok.
-
RBJ
addikt
Na mennyi vén hörcsög.
én is ültem zuk ba. Kenyérgyári volt. Foss barna.
Ha jól tudom benzines csoda volt.
Úgy látom ennyi öröm van, fórumozás. -
RBJ
addikt
Nézegettem doogee videókat, hát ahol lehet spórolnak vele. A doboz kész hányinger.
Arra nem gondolnak, az első kézbevételnél fontos a jó benyomás.
Leaggo nál milyen csicsás kis csomagolások vannak.
Lehet leagoo elite 5 lesz a kiválasztott ha már a thl bedöglik. -
RBJ
addikt
Blackvies bv5000Na van vidi fent a várt strapa telefonról. Hát elsőre semmi jó, strapa telefonon vissza nem dugható fül, meg minek fólia strapa telóra?
Kár érte, vártam, marad olcsó teló tokkal és üveggel és kész.
Mondjuk a videón leszámolt pénzt nem értem.
Kár, hogy a lenovo nem folytatta a strapa teló vonalat. -
RBJ
addikt
Furi is volt mostanában, hogy a thl nél nagy a csend.
-
RBJ
addikt
Doogeek ra figyelek mostanában, de még mindig ferde szemmel nézek rá.
Az elején elég hamisan indultak, kamu strapa telefon ami sose volt vízálló, kamu akku akkor most miért kellene megbízni benne?
Pedig valamit néznem kellesz nekem is alsó kategóriába mert a thl t6s digitizere pofára esett, most várom a rendelésem ha nem tudom megcsinálni akkor teló vásárlás.
Általában max 100 dollár nálam a határ úgy is kifingik egy éven belül. Munkahelyi ártalom. -
RBJ
addikt
BLACKVIEW BV5000 érdekes valahol a zöld terepzöld valahol sima zöld.
-
RBJ
addikt
ÉRdekes a gearb eu ból olcsóbb a lenovo k3 mint kínából. azt meg hogy?
Ha nem sikerül megoldanom a digitizer cserét a telefonomon akkor nézni kellesz alternatívát karácsonyi címen magamnak.
Vagy tényleg hazai véglet bestbuy ha eustock os meizu m2 -
RBJ
addikt
Leagoo elite 5 rendelt már valaki? Valahogy ebben az árkategóriában ez tűnik jónak.
-
RBJ
addikt
visszaolvastam pár oldalt de nem találtam. az a kereső oldalt keresem ahol különböző paraméterek beállításával meg lehet találni a telefonokat, különböző áruházak kínálatában árak alapján.
-
RBJ
addikt
UMI hammer s nél nézem, hogy gyári root szoftver meg válaszható, telepíthető rom ok ízlés szerint.
érdekes. ha ennyi energiát fektetnek fejlesztésbe csak nem lesz az olyan kaki teló előbb utóbb. -
RBJ
addikt
MOst nézem, hogy lett a thl 2015A verzió ami a thl 2015 butított verziója. [link]
Úgy látom thl éknél kicsit kipukkant a lufi. Nem sokk telóval rukkolnak elő mostanság. -
RBJ
addikt
leagoo elite 5 úgy látom jó kis teló lesz csak minek lespórolni a funkció gombok világítását nem értem.
-
RBJ
addikt
leagoo elite 5 ből fog valami jó kisülni?
-
RBJ
addikt
Úgy látom, doogee valencia 2 y pro nál sikerült bebukni az akkuátcimkézést. 2200 helyet 1800.
-
RBJ
addikt
válasz
kelzsoca #108389 üzenetére
Anno én is a készüléket a coolicool ról vettem. akkor ez is szürke import finoman is szólva?
De szerintem aki kintről rendel telefont főleg kínából a garancia másodlagos dolog. Vagyis én így vagyok vele benne a kockázat, ezért olcsóbb számomra és kész. Gariztatás meg úgy is csak felesleges hercehurca kínába. -
RBJ
addikt
hirtelen ha telót kellene most venni vagy
doogee valencia 2 y pro
leagoo elite 5 lenne.
Kár a doogee harmat akkumlátoráért. pedig jobban bejövős kinézetre. -
RBJ
addikt
leagoo elite 5 nem tűnik rossznak. [link]
tán anno ez is elhasalt az akkumatricával? -
RBJ
addikt
[link] itt meg elég normál videót sikerült összelökni.
-
RBJ
addikt
[link] ehhez mit tetszik szólni? igaz le van szabályozva az órajel de ennyiért mit lehet kapni.
-
RBJ
addikt
Akkor csak én vagyok az egyetlen aki max 100 dollárt vagy max 30e ad telefonért. Nalam használati eszköz. Nem mutogatós. Volt neve sincs over max om, meg mindig használják jó, volt jiayu f1 m eladtam, mai napig használják jó, most thl t6s lassan fél éve ami nálam rekord, semmi gondom. Akkor miről beszélünk.
100-200e telefon számomra nem tud többet. Meg kínai telefon legyen olcsó és finom. -
RBJ
addikt
DOOGEE Y100 Pro úgy látom nem lesz rossz telefon. Sőt ha az ára ennyi lesz akkor bingo.
[link] -
RBJ
addikt
umi hammer nek ennyire betett az akksicirkusz? Valakinek van már? ajánlott?
-
RBJ
addikt
lenovo a660 strapa telefonnak semmi utódja? Kár érte. Bocsi megvan s750
-
RBJ
addikt
THL L969 témában nagy a csend. Pedig a legolcsóbb LTE alternatíva ha jól látom.
-
RBJ
addikt
Kínaiak mostanság csendben vannak strapa téren kár.
-
RBJ
addikt
Doogee valencia 2 y100 pro
Úgy látom még erről a telóról nem volt téma. -
RBJ
addikt
Nem tudom miért de ez az Elephone nagyon kezd felkapaszkodni. Eddig nem néztem semmibe de mostanában figyelni kell őket. Csak egy új logó kellene.
Vagy egy strapa modell. -
RBJ
addikt
Érdekes most a coolicool on megyen az umi flashdeal de mikor kosárba rakod régi ár van.
-
RBJ
addikt
Umi emax ot csípett el valaki bangood on flash deal ba 100 dodóért?
Valami vélemény a telefonról? Csiszolt hátlap lenne? -
RBJ
addikt
5" ról 4.7" váltani nagy visszalépés lenne? vizuálisan nem tudom elképzelni, hogy mennyi a különbség.
-
RBJ
addikt
MLAIS m9 valóban gorilla glass os lenne? Elég kevés info van róla, pedig nem tűnik lom telefonnak.
-
RBJ
addikt
Nekem furi, hogy jiayu n nincs play. Pedig nem belpiacos termék elvileg a jiayu.
-
RBJ
addikt
Ilyen [link] telefont birtokol már valaki?
-
RBJ
addikt
válasz
Laza... #94255 üzenetére
Megjegyzés szint volt, kicsit megnéznéd a mottóm vagy mi akkor rájönnél nem telefonsznobbuzi vonalat képviselem.
Csak most hangosan gondolkodok, hogy cserélnék de nem egetverően fontos. Inkább égeti egy kis pénz a zsebem. Nekem a telefon munkaeszköz és telefon.
És pont azért kaptam fel a leagoo ra fejem mert ár érték arányban ott van. se több se kevesebb. -
RBJ
addikt
MOst nézem, hogy maláj a leagoo és elég komoly energiát fektetnek kezdésnek. Honlapja már igényesebb mint az érettebb thl nek és jiayu nak. Keresgélek de még 8 mag nuku náluk.
-
RBJ
addikt
[link]
lemaradt. tippet kérnék thl t6s vagy leaggo -
RBJ
addikt
leagoo lead 5 van valakinek tapasztalata?
-
RBJ
addikt
Nekem tűnik úgy mintha a focalprice spanyol oldala lenne? ezek szerint euwarehouse.
-
RBJ
addikt
Ez nagyon baráti ár nem? [link]
-
RBJ
addikt
Szerelmes lettem a samu s5 activ ba. De mivel engem a telefonbuzéria elkerül így nem költök rá vagyonokat évente. De viszont érdekelne valami pl THL T6 pro + valami proaktív tok combó, vagy valami hasonló elfogadható árú telefon plusz strapa tok ami már létezik.
Tecccciiikkérteni? -
RBJ
addikt
Dogge titans 2 nekem új csak. Hát ezzel a krokodil utánzat hátlappal booa.
strapatelefun miért hajaz a vertus ra? -
RBJ
addikt
Valaki írta, hogy a cubot noname telefon. Mióta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest