- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sandlerf #73712 üzenetére
Sajnos a belső sd csökkentése/megszűntetése nem egyszerű művelet, MT6572-re egyenlőre nincs átparticionáló program, mint az MT6577 vagy MT6589-re.
Azonban ki lehet számolni a partíciók változtatásához szükséges méreteket és meg lehet változtatni a méreteket.Volt pár MT6572, aminél megcsináltam már (htm a6w, haier w718, apls-987s). Azonban készülék nélkül vak módon "csak úgy" nem állnék neki, az biztos.
Még mindig egyszerűbb a /system/vold.fstab fájlt szerkeszteni, ha csak megcserélni szeretnéd a fizikai / belső SD-t.A link2sd veszélytelenebb mindkét előbb említett megoldásnál.
-
válasz
sandlerf #73576 üzenetére
Létezik megoldás, ám ez a rendszer módosításával jár minden valószínűség szerint.
Ugyan nem ismerem az F1 teljes felépítését és csatolási pontjait, de:
Gondolom van "belső SD" tárhely, illetve van az adatpartíció, ahova a programok települnek.1, A belső SD-t és az adatpartíciót össze lehet vonni, illetve beállítani, hogy a fizikai sd kártyát értelmezze belső sd-nek.
2, simán megcserélni a csatolási pontját a belső és fizikai sd-nek.
3, megnézni a link2sd lehetőséget. Itt azonban a fizikai sd kártyát 2 partícióra kell felosztani.
-
daved14
tag
válasz
sandlerf #71035 üzenetére
Öcsém épp az előbb sikeresen leejtette a doogee dg350 ét kb fél méterről felső saroknál ért le mégis középen keresztbe repedt el az érintője... Felső fele még érez de alul halott de az a gond ahogy kerestem sehol se találtam érintőt se külön se kijelzővel együtt szerintetek attól még ha nincs az oldalon érdemes rákérdezni pl minideal-on ahol vettem hogy nem e tudnak szerezni!? Vagy akár visszaküldeni igy hátha Gariba megcsinàlják?
-
-
üszök
őstag
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Oneplus Nord 5G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest