- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgital
újonc
válasz
Senator #77077 üzenetére
Üdv!
Minden leírásában azt írják, hogy e-compass supported, ennek ellenére nem tudok olyan alkalmazást letölteni, amivel működne az iránytű.
Neked működik?
Vagy nem is alkalmas rá mégsem? Nem a kalibrálással van gond, mert meg sem moccan. Sőt az egyik a Smart Compass azt írja, hogy: "Magnetic Sensor Error!! No magnetic sensor, or it is out of order."DOOGEE DG800 Valencia
-
-
klogw
aktív tag
válasz
Senator #77726 üzenetére
Erre azért most már leírom, amit gondolok:
Én biztos nem vennék ilyen telefont.
1. Ha különösebb spórolás nélkül, bármely hónapban vehetnék ilyet, akkor azt a rendszeresen felesleges 100ezremet inkább valami befektetésben gyűjteném.
2. Mivel ezt nem tehetem meg, hanem spórolnom kellene rá, akkor pláne nem egyetlen ilyesmire költeném el az egész az összespórolt pénzem, hanem harmadából vennék csak telefont, ami egyébként nem tud kevesebbet mint ez, csak legfeljebb kicsit lassabban. -
-
virkir
veterán
válasz
Senator #77688 üzenetére
Roncsam a kedvedet he?
nem bővíthető tárhely
gyakorlatilag fixen bedrótozott akku
ahogy olvastam sheratan-t eléggé bagzik akarom mondani bugzik
ha szerencséd van akkor a a 3G-hez is mókolni kell, hogy itthon menjen a csájna verziót
ja ki ne felejtsem elkaptam egy kis májbajt -
Xabi78
aktív tag
válasz
Senator #77094 üzenetére
No, akkor egy gyors vélemény a Hongmi/Redmi 1S-ről:
- Nagyon szép a kijelzője. Nem foltos, nem pixeles, tényleg gyönyörű.
- Gyors, nagyon smooth. Pörgős. nem akadozik, nem laggol.
- Kitűnő GPS, nem olyan MTK-san kitűnő, ez tényleg az. Jelet pillanatok alatt talál, stabil, pontos. Ahol a Lenovo egy műholdat sem látott, az stabilan jelet fog, és tartja (pl. szobában). Érdekes, hogy műholdakból elsősorban az US műholdakat preferálja, a többit (kiínai, orosz) csak kiegészítésképpen, jelpontosításra.
- Nagyon jó support, az előző ROMban lévő hibák nagy részét az új frissítés kigyomlálta. Nem kell vele bíbelődni, egyszer föl kell dobni a multilang ROMot, a többi jön OTA-n. Nem kell a ROOTal sem foglalkozni, hivatalos multilang eleve rootolt.
- notify led
- Sokkal minőségibb érzés, mint az előző (nem gagyi, lenovo p770-es) telefonom, a minőségérzet az SGS1-el összevethető, anno attól el voltam ájulva.
- Az egyik legprofibb 2 SIM kezelés.
- A kínai átlagnál sokkal jobb kamera (igazából a nem kínai átlagnál is).
- Elméletileg van benne ANT+!!! (még nem teszteltem, majd írok róla, mert ha ez igaz, akkor a futóknak egy ANT+ HR övvel + a kitűnő GPS-el egy nagyon ponitív meglepetés.
- 45 k körüli ár?
- Nagyon jó hangja van a fülhallgatókimenetnek (nyilván ehhez ki kell kapcsolni a mindenféle szoftveres "hangzásjavítást", és kell egy tisztességes füles is hozzá.Negatívumok:
- Kijelzőidő max. 3 óra. Nap végén nálam egyelőre tölteni kell, a 2 nap az én használatommal a max.
- Nem világítanak a kapacitív gombok (ez engem nem zavar, de van, akit igen).
- Nincs NFC
- Nincs LTE
- nem egy kimaxolt design (bár korrekt).Alapvetően a leggyengébb pont az akku, aki ezzel meg tud békélni, az ne habozzon.
-
Upo
addikt
válasz
Senator #77094 üzenetére
A referencia wifi teszt nálam is a trónon van, átlag kínai tablet az vagy ledobja vagy jóganyújtózkodás az 1 pöcökért, az 1S az kimondottan jó, prímán működik. Van még most itthon Moto G 1sim-2sim, Moto E, Lenovo A850, ezek is hasonlóan jók. Nexus7 2012 szintén ez a szint, galaxy tab2 3G egy kicsit gyengébb de sebességben még nem jelentkezik. Úgyhogy szerintem az 1S simán a felső felében van a mezőnynek.
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
Senator #74696 üzenetére
Köszönjük a zinformácijjókat!
(#74698) 7Sony7
Ha nekem most kéne vennem telefont 850i/ S1 / P7 mini lenne a sorrend, a tengda nekem már túl dzsunka azzal nem foglalkoznék...
[UMI-ról a nevem alatti linkre kattintva olvashatsz pár kissé szakmaiatlan szót]
(#74697) silver10
topicjában is nézz szét
-
válasz
Senator #73949 üzenetére
A kamera (amiről eddig nem láttam sajnos jókat más tesztekben) tesztelése mellett ha kipróbánád a GPS-t nem csak úgy, hogy milyen hamar fog jelet meg hány holdat lát (mert az nem sokat ér), hanem mozgásban autóban, az sokat segítene. Bár már nekem is útban van egy ilyen készülék...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Senator #72792 üzenetére
Szigorú ez a vélemény
A miui jó dolog...
ÉS azért is mondom ezt Jiayu-s ként mert a miui szerintem G4S-re is elég hamar meg fog jelenni.
(Régebbiekre elég rég van, OTA metódúsú frissítéssel is)Azután alkatrészellátást említesz: Én G3T -s tulajként antennákat akksikat kapcsológombokat satöbbiket
épp a napokban is készleten láttam megf. webshopokban.Az Redmi 1S antutu 21000 körüli de a G4S az octacore-jával 27000 körüli (Milyen érv lenne hogy a gyengus
G3T-m
16000 pontja "nehogymár ne legyen elég" ?)
Aztán a "BandMode".
Noshát nekem nincs voda sim-em de az EngineerMode-ban a BandMode/
UMTS Mode felsorolásában szerepel hogy
WCDMA-GSM-900Mégis elterjedt a tipusomról(G3T) hogy nem tud Voda-vidéket. Mi a tény ezügyben G4S-esetében?
Aztán Dominó85 azt mondja (Egyébként mondhatom jó kis apologéta
)
"Anno mindenki xarrá mókolta a GPS-t a Jiayu G3-ban, míg én hozzá sem nyúltam és jééé működött."
Mert Én is pl. nem mókoltam a g3t-m gps-ét és pl. bicajtúrákon jól trekkel.
Tika79 válaszd a jobbikat
-
Dominó85
addikt
válasz
Senator #72797 üzenetére
Jiayu G3, 5 óra navigálás Nyírbátor és környékén majd Romániában is. Akkor még NEM volt mobilnetem sem! Tehát offline naviban toltam 5 órát kocsiban 0-130km/h közti sebesség mellett. 2x szakadt meg, amikor átmentünk, majd visszajöttünk a magyar - román határnál. Ennyit erről. Anno mindenki xarrá mókolta a GPS-t a Jiayu G3-ban, míg én hozzá sem nyúltam és jééé működött. A navi programban (nem titok, NavDroyd) meg hol érdekelt, hogy az út mellé rakott, ha a fő navigációs nyíl mindvégig a helyes úton vezetett. Én amúgy Tika-nak a Jiayu G4S-t ajánlanám, mert szereti ha sokáig megy a telefon. Míg azért egy Hongmi 1S csak visszafogott használat mellett tud 1,5 napot. És a Qualcomm előnye (szoftverfrissítés, pl 4.4) is kezd eltűnni, mivel lassan több az MTK-s eszköz, mint a Snapi sárkányos. És ha egyszer megnyitja kapuit az MTK a Cyanogen Mod csapat előtt, akkor baxhatja a Qualcomm.
-
Tika79
tag
válasz
Senator #72792 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ! Pont ezt akartam még kérdezni, ha nem akarok ROM-ot cserélgetni és mindenfélét telepítgetni, csak simán, megérkezése után használni, akkor melyik a jobb?!
Most nézegettem a Hongmihoz hátlapot! Nem tudom jól értem-e, akkor a gyárilag van fekete, piros és fehér hátlappal! A legtöbb helyen fekete hátlappal lehet kapni. Hol tudok hozzá eredeti pirosat venni, aminek a gombjai is pirosak? Én a gyerek miatt szilikon tokra esküszöm, de kérdés, hogy lehet hozzá átlátszót kapni? Mert csak így van értelme a piros hátlapnak!
Többen dicsérik a Nillkin tokokat. Ez kemény műanyag? Mennyire védi meg a telót, ha leejtem vagy csak inkább a karcoktól véd?(G3N elég sokat repült, és a szilikon tok nagyon jól megvédte!) -
-
-
Xforce11
csendes tag
-
aytukabozs
addikt
válasz
Senator #71196 üzenetére
Akkor ezek csak a szokásos gyártói hazugságok/elírások?
UMI X1 Pro
DOOGEE PIXELS DG350
3G: WCDMA 900/2100MHz
3G: WCDMA 850/2100MHz
0.3MP front camera, 5.0MP back camera
2.0MP front camera, 8.0MP back camera
2000mAh Battery
2200mAh Battery
(mondjuk nem tudom ennek krosszfleshelhetőség szempontjából van-e jelentősége)
[szerk.]
BTW, ezt a freelander verziót kössz hogy bedobtad a közösbe, eddig nem sikerült találkoznom vele -
mucsacso
újonc
válasz
Senator #69947 üzenetére
Én Mo.-i beszerzésre gondoltam. Az adott márkákra gondolva, azokról informálódva:
Navon Mizu M500 ( GPS végett )
Prestigio modellek ( 2 év garancia )
Sony Xperia C C2305 ( már 10 éve Sony telefonokat használok - klasszikus kiviteleket A2628 ; D750i ; K800i )
Overmax OV Vertis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- Path of Exile (ARPG)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Reklámblokkolók topikja
- iGO Primo
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest