- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Keresd meg a telefon memória(sd) helyét ott a gyökérbe csinálj egy "ringtones" nevű könyvtárat. Indítsd újra a telefont és látni fogja az ide berakott csengőhangot. Sajnos sanszos a hibás ROM esetén az, ha rádugod a pc-re újra elfelejti! Ilyenkor ugyanis leválasztja a telefonról az "sd" kártya részt.A system\media\audio\ringtones\ könyvtárba meg csak jó esetben cserélni lehet az "ogg" file-kat DE ahhoz kell a root jog.
-
-
-
svgyula
addikt
Szia!
Az autós töltővel azért kicsit figyelmesebben kellene bánni szerintem. Rengeteg autóban van a szivargyújtó állandóan áram alatt DE kevésben van poroltó. Na meg az sem mindegy ha nem használja pár napig esetleg hosszabb ideig az autót akkor lemerítheti az akkumulátort. Az én javaslatom inkább az, hogy egyszerűen ezt kell esztétikusan beépíteni, relé-vel parkolóállástól kapcsoló(ha van?) minek a plusz szivargyújtó?Az USB szabvány amúgy is szinte minden töltőhöz jó.(#71686) gipsztigris
A [link] -
-HajTömeg-
őstag
-
b0bcat
addikt
Mostanság az erősebb hardvert nagyobb kijelző mögé pakolják. Ez a trend.
Ha nem "erőművet" keresel, akkor én jó szívvel tudom ajánlani neked az MT6572 + fél giga RAM kombóval szerelt készülékeket.
Három ilyen is járt nálam az utóbbi fél évben (Cubot C11, HTM M1 és King Sing K5), és a mindennapi használat során nem találtam őket rosszabbnak, mint az 1 giga RAM-mal szerelt Haier W910 "elsődleges" telefonomat.
-
hungobungo
senior tag
Nem 4.1 van a Jiayu F1-en, sőt már szinte egyik mtk procis telefonon sem, hanem 4.2.x
Viszont 4.4 még nem létezik mtk procis telefonra sem.
Amúgy ezt a "512Mb ram harmat kevés" szöveget már sokan cáfolták. Persze ha szeretnél erőművet venni, ne a 100 USD alatti kategóriával szemezz... -
b0bcat
addikt
"de 4.1-nek harmat kevés a fél giga ram"
Nem tudom, ezt mire alapozod. Persze használat-függő a dolog, de 4.1-es és 4.2-es Android is fordult meg nálam fél giga RAM-mal, és teljesen használhatók voltak.
(4.1-től elméletileg jobb, hatékonyabb az Android memória-felhasználása, mint előtte. Nekem speciel a 4.0.3-as Android is teljesen kielégítő volt MT6575 és fél giga RAM társaságában.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest