-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGC
csendes tag
válasz
ouzohuto #39570 üzenetére
hello
Sajnos már nincs nálam ballagási ajándéknak lett véve.
De az XDA- van topikja:
hdc galaxy s4 legend
és a needromon is van fent uj rom hozzá
galaxy s4 legend rom -
BullZeye
veterán
válasz
ouzohuto #37295 üzenetére
Nagyon NAGYON hiányzik a TPU Silicon Cover
mert oké, hogy adtak hozzá egy szép nőies virágos kemény műanyag tokot (pedig szilikont ígértek), de ha leesik az semmit nem véd sajnos, max a karcok ellen, és fogása sincs túlságosan, mert hát na műanyag...
(#37303) sfbukfenc
Ritikülömbe sajna nem fér, úgyhogy nálam marad a zseb, viszont ott egyenlőre minden gatyámba elfér úgy néz ki. viszont az előző telefonhoz képest ez tokkal együtt 240g (1,5x tömeg), ami jelentős súlytöbbletet jelent.Viszont egyenlőre imádom a telefont, gyors, Epic Citadel 56 FPS átlag High Peformance, akadások röccenések még az alap launcheren se tapasztaltam, és tényleg az eddig átlagosnak tűnik 4" telefon hirtelen játék telónak tűnik.
Alapból volt rajta fólia, amin csak egy buborék van, úgyhogy marad még egy darabig, meg adtak mellé egy pluszt. Nagyon szép és igényes a töltője, de sajnos csak 500mAh, úgyhogy az marad a régi.
Ja igen, Minideal ígért fűt fát, de még rootlva sincs, szerencsére találtam egyet orosz fórumon, és szerencsére CWM-el együtt fel is került már.
-
RVR400
veterán
válasz
ouzohuto #35056 üzenetére
Lehetetlen, mivel ennyi az árfolyam.
Tehát 200 dollár már 45 fölött van. -
tolvaj!
őstag
-
Bagira01
veterán
válasz
ouzohuto #34771 üzenetére
Fura, nekem a K1 minőségre annyira nem jött be. A gombok világítása nem tetszett(bevilágított a kijelző) Illetve a hátlap illesztése se volt annyira rendbe(V5-höz és W100-hoz képest)
(#34770) gooool: Szerintem tűzz ki egy fix árat meg kijelzőméretet aztán lehet biztos döntést hozni. Nálam megfordult már pár teló. Ezek közül a "nagyobb" gyártók közül szerintem nem lehet melléfogni. Persze lehet hibás darab stb, de alapvetően sok különbség nincs.
-
kisda
aktív tag
válasz
ouzohuto #31586 üzenetére
Nekem inditáskor bekapcsolta egyből a wifit, gondolom ezzel is próbálná jobban meriteni...
05:56 óta megy 100%ról, most 08:45 van, és 57%on áll. Valszeg viszem magammal igy melózni, majd végez a zsebemben..
Szabi_memo: telefonba nem gyártottak LiFe cellát, ezt csak azért momdtam, hogy van ilyen lithium aksi is.( kár,edig nem tűz és robbanásveszélyes, és kb 1000 ciklus (töltés-lemerités) után kezd gyengülni...)
-
nxtt
csendes tag
válasz
ouzohuto #29193 üzenetére
ouzohuto: Ha valami nem is tökéletes a telenornál, attól még nem biztos, hogy egyértelműen ők a ludasok. Pl. azért, mert más, ugyanilyen típusú telefonnal nincs probléma. Meg, mert ha nem lehet egy telefonról Magyarországon telenort hívni, akkor az a készülék - itt - nem használható.
Valaki tudna a mikrofonproblémával kapcsolatban, ill. MTK audio beállításokkal kapcsolatban szakérteni ([link])?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
ouzohuto #28820 üzenetére
Kb tök mindegy, ha 16 milliós akkor is semmi kirívó nincs benne. a 9 mm tuti nem igaz ugyanúgy a 2800-as akku sem. De még ha mindkettő igaz is (vagyis azt nyomták az akkura hogy 2800) és van olyan csücske ahol csak 9 mm, akkor is totál ismeretlen márka és 20$ eltérés van egy W8-hoz képest vagy 15 egy Feiteng H9500-hoz. Szóval nem hinném, hogy olyan eget rengetően jó vétel lenne.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
ouzohuto #28816 üzenetére
De ne már, most mi a fura? Nevenincsnél is noname-ebb 260ezer színű HD felbontású teló most mennyiért adják, mikor a durván ugyanilyen csak 16 millió színű és azért nívósabb nevű W8 200$? Vagy netán nagyon drága az a bajod vele? A 9 mm meg nyilván nem annyi, de hát a kiírt méret kb sose igaz. Az akkut meg már előbb is írtam, hogy jó eséllyel az sincs 2800-as.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
rjg
őstag
válasz
ouzohuto #26304 üzenetére
(#26198) ouzohuto 2013-05-06 11:45:23
ouzohuto
(fanatikus tag)
"És egyébként is ott az SD-kártya slot a telefonban, lehet bővíteni a háttértárat, ellentétben például az iPhone-családdal. A gond az, hogy a plusz memóriakártyára nem lehet alkalmazásokat telepíteni, csak fotók és videók tárolására alkalmas. A 8 gigás háttértár pedig hamar betelik, mivel - éppen a jobb kijelző miatt - a sok grafikát tartalmazó alkalmazások, főleg a játékok simán elérik ma már a gigabájtos méretet."Amit beidéztél az indexről, az sajnos igaz, legalábbis S3 esetében biztosan.
-
vegyszer
addikt
válasz
ouzohuto #23775 üzenetére
Na pont ezt nem hiszem el. boltjában 4 db 4 magos termék van, mind ugyanaz az egy termék valójában. Kb 20-an rá is csaktak, mint gyöngytyúk a takonyra. és mind a 4 ára pontosan 90$. Mert ez a véletlen több, mint gyanús...
Vagy merjünk nagyok lenni?
hungobungo: Akkor pont ezt nem látom... merre lakozik?
-
-
somogy
tag
válasz
ouzohuto #12372 üzenetére
Még nem nagyon volt időm tesztelni csak rootoltam és a felraktam a CWM-et ez a leírás alapján, minden ok csak az új T10 és T12 romot nem tudom felrakni, ezzel a hiba üzenettel kidob.Valaki tudna segíteni?
-
fecg21
aktív tag
válasz
ouzohuto #10930 üzenetére
Én láttam ettől durvábbat is, egy Star A2000-es telefont kínált eladásra az illető, a szavaiból én azt vettem ki hogy valószínűleg a telefont az északi sarkon találhatta a jégbe fagyva-és valamilyen idegen technológia lehet...pff
Egyébként a vaterán megszokott dolog a teleshop-os hülyítés..és többnyire sikeresen is alkalmazzák.... -
Sir Riccio
addikt
válasz
ouzohuto #8913 üzenetére
Szépen kezel két SIM-et, ha az egyiken beszélsz akkor értelemszerűen nem kezeli a másikat, de egyszerre van online a két kártya és bármelyiket lehet hívni feltéve ha a másikat nem hívod és bármelyikről tudsz hívást indítani. Nem fogadott hívásnál pedig javasolja, hogy arról hívj amelyiket eredetileg hívták.
Átírni nemtudták, "Fine" minőségben 720p lesz a végeredmény(vagy csak extrapolált, fene tudja, bár szerintem ahhoz is kell, hogy a SoC támogassa)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest